FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

astra1922
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la astra1922 » 16 avg 2012, 11:51

adis_macak je napisao/la:Interesuje me da li neko zna hoce li negdje biti prenos iz Gradaćca i sta je sa ovom moja tv?Izgleda da oni vise ne prenose ove gostujuce zelje i sarajeva.
nema prenosa moramo i mi vas jednom pokrast malo izmesarit i naravno pobijedit :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 avg 2012, 11:51

astra1922 je napisao/la:
adis_macak je napisao/la:Interesuje me da li neko zna hoce li negdje biti prenos iz Gradaćca i sta je sa ovom moja tv?Izgleda da oni vise ne prenose ove gostujuce zelje i sarajeva.
nema prenosa moramo i mi vas jednom pokrast malo izmesarit i naravno pobijedit :)
Kako nema prenosa?

ja mislim da će na moja tv biti prenos Zvi - Želj !?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 avg 2012, 11:54

pa kazem ti nema prenosa nikakvog iz gradacca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 16 avg 2012, 12:06

Gledam ovog Slacinovica- fine golove lik zabija. Znal je on bubnut iz slobodnog? :)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 16 avg 2012, 12:51

Ovaj Žujo svako malo pljune na državu BiH, "šta je biti prvi u maloj Bosni". Zna li iko tom kretenu reći da Bosna nije mala, ona je u rangu po broju stanovništva sa Hrvatskom, Švicarskom, a ja nikada nisam čuo da neko kaže "šta je biti prvi u maloj Švicarskoj." BITI PRVAK SVOJE ZEMLJE JE PONOS GLUPANE p.s. osim ako se ne boriš samo za evropu kao pojedini "velikani"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 avg 2012, 12:55

Armageddon2012 je napisao/la:koliko vidim,i vi ste svoju titulu iskoristili kao i mi,tacnije nikako :oops: :oops:

ja sam mislio kad smo lani postali prvaci,sad ce borac biti magnet za igrace,mocemo dovesti koga hocemo u sampiona,namamiti ga mogucnoscu afirmacije,igranjem u kv za ligu sampiona,ovo,ono...kad ono-kita!

a i vas prelazni rok mi djeluje otprilike tako,nikakav iskorak,nikakav zamah,a jos kad procitam ova dva intervjua sto ste postavili jutros-katastrofa....kajkut trazi dane i dane da razmisli,a salcinovic kaze da ce doci ako ga u medjuvremenu ne pozove celik,dotada "mora" trenirat u zelji jer ga iz zenice niko nije zvao....
U pravu si vecinom.I ja sam ocekivao nesto malo krupnije u igrackom kadru.Neki igracki iskorak.Ispostavlja se da je najveci iskorak ostanak postojeceg kadra.Pa eto Zeljo je uglavnom bar to uspio,izuzev Nijeme,moguce da ce jos neko otici,ali ako ode onda ce sigurno neko i doci.Mozda ovaj Salcinovic i naleti malo kod nas.Za Kajkuta vec sumnjam,osim ako ne postoji neki privatni dogovor izmedju njega i Amara,medjutim kako Amar prica po novinama,od toga nema nista.
Mislio sam zaista,i nadao sam se da cemo imati malo vise prostora za svjezu krv.Nikada nije lose ostaviti slican ili isti igracki kadar,zbog zajednistva,uigranosti i slicnih stvari,ali malo mozda dovodi do pitanja motiva u tim glavama,kada su vec osvojili u ovoj ligi sve moguce.Zato je svjeza krv potrebna u vidu dva igraca bar,koja bi mogli igrati u prvoj postavi i da se nazovu pojacanjima.Oni daju neki novi motiv i sebi i saigracima i malo takvog kolanja u krvi nije zgoreg.No vidi se tu jasan problem oko eventualnog dovodjenja,da cak nije lako dovesti ni Kajkuta,za kojeg nebi mogli ni garantovati da bi igrao u prvoj postavi.Izvoljevaju igraci malo i previse.Kako bi Kajkut uopste nesto trebao i ocekivati,evo igrace se trece kolo,a on nesto svoje rjesava.Poluprofesionalizam,ili cak gore od toga.I mi jos ganjamo takve igrace.Nadao sam se nekom vecem desavanju u Zelji,jer se cinilo da se moze lakse u nasoj situaciji doci do boljeg igraca.A ovako nam se preko novina pojavljuju igraci koji se dvoume,a ne zna se uopste da li bi i bili bilo kakva pojacanja.Vjerovatno ni Amar nije puno trazio okolo,njemu je izgleda bio cilj da ostavi ovu ekipu,koja je opet za nasu ligu jako dobra.Ima kvalitet da odbrane ove trofeje,ali ne znam kako je po pitanju motiva,tako da se ne nadam da cemo osvajati nesto tako lako kako se to ocekuje.
Jos nesto,nisam uopste za to,da se dovode i igraci tipa Tomica ili Brkovica,ako vec nisu nikakva pojacanja.Evo lik koji je gledao prijateljsku sa Kiseljakom i koji je Tomica uporedio sa Perakom,dovoljno onda govori da se nemamo cemu nadati od njega.Zasto ga je onda uopste bilo bitno dovesti.Uzima platu,koja sigurno nije sad aman zaman velika,ali ako je doveden samo radi broja igraca u rosteru,da bi na treningu moglo da se igra na dva gola,bolje je onda bilo za takve situacije imati par juniora na treninzima,koji bi igrali dzaba,ali bi se dokazivali bas bas...Ili dovedi brate pojacanje u pravom smislu,ili pravi od juniora igraca kojem svaki trening sa prvim timom dodje kao pravo iskustvo.Dovoditi Tomice,i slicne da ne budu ni na klupi,samo da treniraju,ili produzivati ugovor sa E.Colicem,kojeg dvije godine nema na mapi,meni je bez svakog smisla.Ali eto.Jedno je sigurno.Mi ove godine nismo igracki napredovali,cak smo i nazadovali odlaskom Nijeme.A napredak je izgleda to,sto su ostali igraci ostali i imaju prilicno cvrste ugovore.Ja nisam zadovoljan nimalo prelaznim rokom.Po meni fula velika.Ali kada kazu da nema love,onda nema love,protiv toga se ne moze.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 avg 2012, 13:41

Ovaj Žujo je fakat kreten.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 avg 2012, 13:50

Benjo_AFC86 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Kako nema prenosa?

ja mislim da će na moja tv biti prenos Zvi - Želj !?
Nema više prenosa na Moja Tv ugovor istekao, a novi nije potpisan.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 avg 2012, 13:51

Mislim da se Zujo upotpunosti izgubio u vremenu i prostoru i da je vrijeme da neko ozbiljniji i realniji preuzme njegovu funkciju. Covjek u poslednje vrijeme nista ne radi osim sto nas ofira raznim nebulozama po medijima.. Zujo dragi slusas li ti sebe ikada.. Ako se ne rijesi pitanje neradnika u nasem klubu (Dzelo, Buki, Zujo i co.) napredak ni u kom smislu nece biti moguc...
BUDI ŽELJO !!!

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 16 avg 2012, 13:59

Od svega najvise me nervira onaj njegov seljački glas. Umene umene umene...
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 avg 2012, 14:01

Zna li neko molim vas termin danasnjeg treninga????
BUDI ŽELJO !!!

Ikos

Post Postao/la Ikos » 16 avg 2012, 14:10

champions1921 je napisao/la:Mislim da se Zujo upotpunosti izgubio u vremenu i prostoru i da je vrijeme da neko ozbiljniji i realniji preuzme njegovu funkciju. Covjek u poslednje vrijeme nista ne radi osim sto nas ofira raznim nebulozama po medijima.. Zujo dragi slusas li ti sebe ikada.. Ako se ne rijesi pitanje neradnika u nasem klubu (Dzelo, Buki, Zujo i co.) napredak ni u kom smislu nece biti moguc...
Ako Zujo nista ne radi kako onda igraci imaju redovne plate? Jel im to Gojer obezbjedio?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 avg 2012, 14:11

Dobro je, napokon su promijenili Jamaka sa flasterom, i stavili koliko, toliko kvalitetnu sliku, a ne onu uslikanu sa VGA kamerom.. :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 avg 2012, 14:15

Ikos je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Mislim da se Zujo upotpunosti izgubio u vremenu i prostoru i da je vrijeme da neko ozbiljniji i realniji preuzme njegovu funkciju. Covjek u poslednje vrijeme nista ne radi osim sto nas ofira raznim nebulozama po medijima.. Zujo dragi slusas li ti sebe ikada.. Ako se ne rijesi pitanje neradnika u nasem klubu (Dzelo, Buki, Zujo i co.) napredak ni u kom smislu nece biti moguc...
Ako Zujo nista ne radi kako onda igraci imaju redovne plate? Jel im to Gojer obezbjedio?
Ako su redovne plate iskorak do kojeg svi zelimo doci onda neka Zuje jos 100 godina.. Ja znam sta je sve obecavao i da 10% nije ispunio.. Nemam ni protiv koga nista licno samo mislim da je za ozbiljniji napredak potrebno vise ljudi Amarovog kvaliteta a manje neradnika...
BUDI ŽELJO !!!

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 16 avg 2012, 14:22

Ocito da mnogi od nas nisu svjesni u kakvoj smo mi situaciji bili prije par godina, te da steta nacinjena u tom periodu jos uvijek nije sanirana...Polahko ljudi, nemoze sve preko noci, korak po korak. U kakvoj drzavi zivimo svaki napredak, pa i najmanji je za svaku pohvalu, a kod nas je koliko toliko vidljiv! ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 avg 2012, 14:25

aleksandar_veliki je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Zna li neko molim vas termin danasnjeg treninga????
U 17:00
Hvala coA..
BUDI ŽELJO !!!

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 16 avg 2012, 14:38

Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je, napokon su promijenili Jamaka sa flasterom, i stavili koliko, toliko kvalitetnu sliku, a ne onu uslikanu sa VGA kamerom.. :D
I nema vise CODE-a kao sponzora uz Patrick, a bilo je...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 avg 2012, 14:40

Direkt je napisao/la:Od svega najvise me nervira onaj njegov seljački glas. Umene umene umene...
direktno utebe hahahahh :D :D :D :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 avg 2012, 14:41

Zel je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je, napokon su promijenili Jamaka sa flasterom, i stavili koliko, toliko kvalitetnu sliku, a ne onu uslikanu sa VGA kamerom.. :D
I nema vise CODE-a kao sponzora uz Patrick, a bilo je...
Sigurno prekinuta saradnja, nema ni na stadionu reklama. Nesto je Zujo palamudio u onom intervju u vezi ovog.
NO PYRO NO PARTY

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 avg 2012, 14:55

Hvala Bogu da nema, bolje da nema nista, nego da prodajemo za kikiriki reklamu na dresu, pa ja... ko voli nek izvoli, pa nek izvali cifru koja treba za generalnog

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 12 gostiju.