FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

inacefindecko
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la inacefindecko » 16 avg 2012, 01:49

jel istina da se Hodžić vraća?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 avg 2012, 01:50

inacefindecko je napisao/la:jel istina da se Hodžić vraća?
Armin Hodžić ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 avg 2012, 01:52

aleksandar_veliki je napisao/la:Imao je prilika na pripremama, jbg ocekuje se od igraca koji dodje i koji je kao pojacanje, da grize na istim, no... Da se razumijemo, mozda i bude, ali sad zasad me podsjeca na Pericu.
Pa ako se ja dobro sjećam izvještaja on je na pripremama zabijo ?

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 avg 2012, 01:59

Zekoo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Pa ako se ja dobro sjećam izvještaja on je na pripremama zabijo ?
U Austriji bas i nije, bar ono sto sam gledao.
U Austriji se dao gol protiv Kryvbasom, a u Hercegovini je dao par komada
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 16 avg 2012, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 16 avg 2012, 01:59

Mislim da bi Brković mogao mijenjati Selimovića zadnjih po sata a ne Bešlija. Bešlija je bio igračina ali bolje gurati neke mlade igrače kojim će značiti tih pola sata nego Bešliji koji svakako u zadnje vrijeme slabo šta pokaže :)
🔵⚪

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 avg 2012, 02:01

http://sportsport.ba/bh_fudbal/remi-zel ... reze/83366" onclick="window.open(this.href);return false;

Kada su rezerve igrale protiv Gruda, Brkovic je jedan dao Grudama, a onda jedan i Sirokom u drugom poluvremenu kada su zamijenili terene...

Dakle, nije da nije zabijao, pa zato mislim da ce vec sljedecu utakmicu dobiti priliku u slucaju 0:0, ili da se ganja rezultat, eh sad druga je prica ako vodimo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 avg 2012, 02:05

De ne mrzi ga xD Samo mi nije jasno što ga nema, volio bi da što prije zaigra da se vidi hoćel se na njeg moć računat.

mosaljoze1987
Kontakt:

Post Postao/la mosaljoze1987 » 16 avg 2012, 03:55

Znali neko hoce li se obiljezavat ove godine 91.rodjendan, i ako hoce ko ce nam ga ove godine uvelicat ? :D

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 16 avg 2012, 09:35

slika
slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 16 avg 2012, 09:36

Interesuje me da li neko zna hoce li negdje biti prenos iz Gradaćca i sta je sa ovom moja tv?Izgleda da oni vise ne prenose ove gostujuce zelje i sarajeva.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 16 avg 2012, 09:42

adis_macak je napisao/la:Interesuje me da li neko zna hoce li negdje biti prenos iz Gradaćca i sta je sa ovom moja tv?Izgleda da oni vise ne prenose ove gostujuce zelje i sarajeva.
Mislim da će Moja TV prenositi, jer i prošli put se saznalo dan dva prije...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 avg 2012, 09:48

ipetm je napisao/la:
adis_macak je napisao/la:Interesuje me da li neko zna hoce li negdje biti prenos iz Gradaćca i sta je sa ovom moja tv?Izgleda da oni vise ne prenose ove gostujuce zelje i sarajeva.
Mislim da će Moja TV prenositi, jer i prošli put se saznalo dan dva prije...
Nema vise prenosa taj projekat je zavrsen!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 avg 2012, 09:53

aleksandar_veliki je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Aco jel trenirao danas Salčinović na treningu ili je samo prisustvovao ?
Trenirao, trenirao, a ukoliko sve bude OK, ukoliko se potpise ugovor, sto je vjerovatno, mogao bi u Gabeli debitovati.

Navodno, razlog zbog kojeg je iz NK Rijeke "otjeran" je: napuštao je treninge koji su se poklapali sa vremenom iftara, jer je postio, kad mu je "skrenuta pažnja da je to neprofesionalno", uvrijedio se i odlučio raskinuti ugovor.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 16 avg 2012, 10:03

zbog cega god da je otisao nama je dobro dosao sad samo da potpise...
ima li ista za japanca onog?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 avg 2012, 10:28

ellaxaz je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Aco jel trenirao danas Salčinović na treningu ili je samo prisustvovao ?
Trenirao, trenirao, a ukoliko sve bude OK, ukoliko se potpise ugovor, sto je vjerovatno, mogao bi u Gabeli debitovati.

Navodno, razlog zbog kojeg je iz NK Rijeke "otjeran" je: napuštao je treninge koji su se poklapali sa vremenom iftara, jer je postio, kad mu je "skrenuta pažnja da je to neprofesionalno", uvrijedio se i odlučio raskinuti ugovor.
Mislim da ce mu Jamak i Stanic biti najbolji haveri u ekipi definitivno :mrgreen:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 avg 2012, 10:30

koliko vidim,i vi ste svoju titulu iskoristili kao i mi,tacnije nikako :oops: :oops:

ja sam mislio kad smo lani postali prvaci,sad ce borac biti magnet za igrace,mocemo dovesti koga hocemo u sampiona,namamiti ga mogucnoscu afirmacije,igranjem u kv za ligu sampiona,ovo,ono...kad ono-kita!

a i vas prelazni rok mi djeluje otprilike tako,nikakav iskorak,nikakav zamah,a jos kad procitam ova dva intervjua sto ste postavili jutros-katastrofa....kajkut trazi dane i dane da razmisli,a salcinovic kaze da ce doci ako ga u medjuvremenu ne pozove celik,dotada "mora" trenirat u zelji jer ga iz zenice niko nije zvao....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 16 avg 2012, 10:52

Armageddon2012 je napisao/la:koliko vidim,i vi ste svoju titulu iskoristili kao i mi,tacnije nikako :oops: :oops:

ja sam mislio kad smo lani postali prvaci,sad ce borac biti magnet za igrace,mocemo dovesti koga hocemo u sampiona,namamiti ga mogucnoscu afirmacije,igranjem u kv za ligu sampiona,ovo,ono...kad ono-kita!

a i vas prelazni rok mi djeluje otprilike tako,nikakav iskorak,nikakav zamah,a jos kad procitam ova dva intervjua sto ste postavili jutros-katastrofa....kajkut trazi dane i dane da razmisli,a salcinovic kaze da ce doci ako ga u medjuvremenu ne pozove celik,dotada "mora" trenirat u zelji jer ga iz zenice niko nije zvao....
mah drug, nemaš ti ovdje prave ljubavi i želje, sve se svodi na novac, a novca nema. Kad i Borac i Željo budu mogli dat 2-3 miliona na pojačanja bićemo oboje mali partizan ili dinamo ;) vjeruj mi
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

nanek

Post Postao/la nanek » 16 avg 2012, 10:54

Armageddon2012 je napisao/la:koliko vidim,i vi ste svoju titulu iskoristili kao i mi,tacnije nikako :oops: :oops:

Fino procitaj, Salcinovic trenira sa Zeljom jer ga Celik nije zvao da trenira sa njima.A ne da igra za njih.

Nikica

Post Postao/la Nikica » 16 avg 2012, 11:11

Treba da igra sad protiv Zvijezde treba vidjet da odmah se to riješi.-
Majstor Karatea

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 avg 2012, 11:23

Svraka sinoc odigrao bez greske :mrgreen:

U koliko je danas trening zna li neko ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Kajkutenjoyer, Levin, Mana i 51 gost.