ko ga je gledao u Travniku, mogo je vidjeti da je u defanzivi siguran i jak ko zemljaDirekt je napisao/la:Kerla nije samo najbolji stoper nase ekipe, neko je najbolji stoper nase lige, da se razumijemo.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ko ga je gledao u Travniku, mogo je vidjeti da je u defanzivi siguran i jak ko zemljaDirekt je napisao/la:Kerla nije samo najbolji stoper nase ekipe, neko je najbolji stoper nase lige, da se razumijemo.
Naravno! Ne znam ni otkud ova prica oko Kerle. On je nezamjenjivsmaram je napisao/la:ko ga je gledao u Travniku, mogo je vidjeti da je u defanzivi siguran i jak ko zemljaDirekt je napisao/la:Kerla nije samo najbolji stoper nase ekipe, neko je najbolji stoper nase lige, da se razumijemo., probija po strani
i opasan u napadu, posebno glavom
Dobro ovaj trenira, Kajkut ima spontani sindrom samonestajanja ili bolje receno nije mu zena dala da potpise za Zeljualeksandar_veliki je napisao/la:Fenan jos nije clan kluba. Dakle, tu je, ali konacan dogovor nije postignut, mada i samo pojavljivanje na treningu mnogo toga govori. Ali, i Kajkut je bio siguran, cak vecerao sa strukom na Bjelasnici, pa na kraju nestao u akciji. Dakle, samo lagano...
Mozda mu ni vecera nije valjala sta znaspile87 je napisao/la:Dobro ovaj trenira, Kajkut ima spontani sindrom samonestajanja ili bolje receno nije mu zena dala da potpise za Zeljualeksandar_veliki je napisao/la:Fenan jos nije clan kluba. Dakle, tu je, ali konacan dogovor nije postignut, mada i samo pojavljivanje na treningu mnogo toga govori. Ali, i Kajkut je bio siguran, cak vecerao sa strukom na Bjelasnici, pa na kraju nestao u akciji. Dakle, samo lagano...
Moguće, moram tražit taj klip...Armageddon2012 je napisao/la:jel salcinovic onaj sto ga je saigrac guzio u sandefjordu na onom klipu sto je bio hit haha?
Bio danas treningBenjo_AFC86 je napisao/la:Bekrić u Srebreniku već 4ti dan..
To nema treninga ili šta
pa bio je svaki dan trening vjerovatno, samo ne znam otkud on ne treniraParanoja je napisao/la:Bio danas treningBenjo_AFC86 je napisao/la:Bekrić u Srebreniku već 4ti dan..
To nema treninga ili šta
Sastavni dio fudbalaBenjo_AFC86 je napisao/la:pa bio je svaki dan trening vjerovatno, samo ne znam otkud on ne treniraParanoja je napisao/la:Bio danas treningBenjo_AFC86 je napisao/la:Bekrić u Srebreniku već 4ti dan..
To nema treninga ili šta
čuo sam da ima nekih svađa i unutra ekipe i tako
Izvini al hoces i nama reci gdje si cuo da ima svadje u ekipi?Benjo_AFC86 je napisao/la:pa bio je svaki dan trening vjerovatno, samo ne znam otkud on ne treniraParanoja je napisao/la:Bio danas treningBenjo_AFC86 je napisao/la:Bekrić u Srebreniku već 4ti dan..
To nema treninga ili šta
čuo sam da ima nekih svađa i unutra ekipe i tako
i mislio sam da će se javiti ovakav, dobro nema nikakvih nesuglasica.. zezao sam se .. zanemari kako hoćeš..alan ford 26 je napisao/la:
Izvini al hoces i nama reci gdje si cuo da ima svadje u ekipi?
E stvarno svakakvih likova ovdje, mozes misliti cuo je jbt. Jesi jos sta "cuo" da podijelis s rajom?
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], Levin, Lokomotifa i 111 gostiju.