FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoće l se derbi prenositi na nekoj od TV? Nešto se pregovaralo s NTV Hayatom. Zna li neko nešto o tome ?
- plavimomak
- Kontakt:
Ako se bude igralo pred praznim tribinama onda ce se prenosit,a ako ude dozvoljeno navijacima onda necePašalić je napisao/la:Hoće l se derbi prenositi na nekoj od TV? Nešto se pregovaralo s NTV Hayatom. Zna li neko nešto o tome ?
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
onda je bolje da ne bude navijaca...plavimomak je napisao/la:Ako se bude igralo pred praznim tribinama onda ce se prenosit,a ako ude dozvoljeno navijacima onda necePašalić je napisao/la:Hoće l se derbi prenositi na nekoj od TV? Nešto se pregovaralo s NTV Hayatom. Zna li neko nešto o tome ?

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Citiraću te još jednom u subotu, u večernjim satima.sarajlija89 je napisao/la:samo da mi selju dobijemo i pokazemo neke stvari![]()
![]()
...oni stvarno misle da su najbolja ekipa
![]()
...jesu van terena,zato su i prvi
al smiricemo ih cak i u ovakvoj situaciji.....
![]()
a sto se tog tice upravu treba otjerat pa tek onda razmisljat o pojacanjima....![]()
sta su nam od kluba uradili

1996
Elmir Pilav sudija na derbiju kažu...
Ma Baljak privatizovo sve ko da menagera igra pa radi sta mu je k... cejf...
btw ovo moze znaciti da ce sutra odluka biti pozitivna i da ce raja moci uci na utakmicu....nije mi cisto da oni nece koju marku da uberu sve je ovo da te bog sacuva
Ustvari siguran sam da ce sutra odluka iz saveza biti pozitivna dogovorila su **** sve pa ko biva sad ce morati doci i oni sto nisu htijeli jel necemo dati da bude prenos derbija pih pih ****...
btw ovo moze znaciti da ce sutra odluka biti pozitivna i da ce raja moci uci na utakmicu....nije mi cisto da oni nece koju marku da uberu sve je ovo da te bog sacuva
Ustvari siguran sam da ce sutra odluka iz saveza biti pozitivna dogovorila su **** sve pa ko biva sad ce morati doci i oni sto nisu htijeli jel necemo dati da bude prenos derbija pih pih ****...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ultra_CImanija
pa vas covjek, al vam ni on nece pomoci djaba vam to riktanje i lafo nece prenosa biti da se opet bruka ne gleda pitanje je smijetel igrati i jedan derbi a da nemate naklonost sudija, ne smijete jer bi vas pocijepalimaltasa je napisao/la:Elmir Pilav sudija na derbiju kažu...
al nema vam pomoci torpedo-ZELJO 0:3

SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
ultra_CImanija je napisao/la:pa vas covjek, al vam ni on nece pomoci djaba vam to riktanje i lafo nece prenosa biti da se opet bruka ne gleda pitanje je smijetel igrati i jedan derbi a da nemate naklonost sudija, ne smijete jer bi vas pocijepalimaltasa je napisao/la:Elmir Pilav sudija na derbiju kažu...
al nema vam pomoci torpedo-ZELJO 0:3![]()
![]()
![]()
Ž1S2
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
isto ko i jesenas mali 1-2 SARAJEVOultra_CImanija je napisao/la:pa vas covjek, al vam ni on nece pomoci djaba vam to riktanje i lafo nece prenosa biti da se opet bruka ne gleda pitanje je smijetel igrati i jedan derbi a da nemate naklonost sudija, ne smijete jer bi vas pocijepalimaltasa je napisao/la:Elmir Pilav sudija na derbiju kažu...
![]()
![]()

HZSA87
- sarajlija89
- Kontakt:
jos kazu da nema kamera...jer ih se bojimo i da je to nas sudija:lol:
ja...sila je to..seljo
na kraju krajeva vrlo upitno kome vise odgovara da se bez kamera igra......moze to svasta znaciti
kao sto rekoh..ocekujem pobjedu da jednostavno pokazemo da smo nabolja ekipa a njima da se sve ne moze kupit

ja...sila je to..seljo

na kraju krajeva vrlo upitno kome vise odgovara da se bez kamera igra......moze to svasta znaciti
kao sto rekoh..ocekujem pobjedu da jednostavno pokazemo da smo nabolja ekipa a njima da se sve ne moze kupit

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako si ti glup, samo pricas kako ste "najbolja" ekipa, po tvome bi bilo "ako" pobjedite Zelju da jeste, a to sto gubite od ostalih to nema veze idalje ste naj.... ma idi djete oguli jabuku.sarajlija89 je napisao/la:jos kazu da nema kamera...jer ih se bojimo i da je to nas sudija:lol:![]()
ja...sila je to..seljo![]()
![]()
× Plava krv ispod koze ×
cuj ti meme,covjeka koji ce da vodi korteo prema Kosevu zar ne?MaliMemo je napisao/la:Kako si ti glup, samo pricas kako ste "najbolja" ekipa, po tvome bi bilo "ako" pobjedite Zelju da jeste, a to sto gubite od ostalih to nema veze idalje ste naj.... ma idi djete oguli jabuku.sarajlija89 je napisao/la:jos kazu da nema kamera...jer ih se bojimo i da je to nas sudija:lol:![]()
![]()
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- sarajlija89
- Kontakt:
sta se nerviras memo
ja oduvijek govorim da je sarajevo nabolja ekipa uz siroki u ligi...a drugo je sto je kod nas bitnije ko je bolji van terena i tako se titule osvajaju..kao npr tvoj klub pa ste zato prvi
...upravo zato cemo vam pokazat na terenu ko je bolji
i polako sa rjecnikom..ako ne znas kulturno raspravljat...nemoj nikako,uostalom pisem na nasoj temi :
dobar je memo oca mi mog
jbo li te korteo

ja oduvijek govorim da je sarajevo nabolja ekipa uz siroki u ligi...a drugo je sto je kod nas bitnije ko je bolji van terena i tako se titule osvajaju..kao npr tvoj klub pa ste zato prvi

i polako sa rjecnikom..ako ne znas kulturno raspravljat...nemoj nikako,uostalom pisem na nasoj temi :

dobar je memo oca mi mog

jbo li te korteo

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Sta se izvlacite na te "zezancije" , odgovri mi na piranje , zasto ne pobjedite ostale ekipe , nije Zeljo jedini kojeg morate pobjedit da pokazete da ste naj (a niste).Hairlija je napisao/la:cuj ti meme,covjeka koji ce da vodi korteo prema Kosevu zar ne?MaliMemo je napisao/la:Kako si ti glup, samo pricas kako ste "najbolja" ekipa, po tvome bi bilo "ako" pobjedite Zelju da jeste, a to sto gubite od ostalih to nema veze idalje ste naj.... ma idi djete oguli jabuku.sarajlija89 je napisao/la:jos kazu da nema kamera...jer ih se bojimo i da je to nas sudija:lol:![]()
![]()
Ne mozete se cijeli zivot vadit na upravu i trazit neke osvete za Vedrana (neka mu je rahmet dusi).
× Plava krv ispod koze ×
koliko znam Mrković je ljubitelj malenih sa šugavice pa šta bi na onom vašem smetljištu je li nam i tu sudija pomogao!?ultra_CImanija je napisao/la:pa vas covjek, al vam ni on nece pomoci djaba vam to riktanje i lafo nece prenosa biti da se opet bruka ne gleda pitanje je smijetel igrati i jedan derbi a da nemate naklonost sudija, ne smijete jer bi vas pocijepalimaltasa je napisao/la:Elmir Pilav sudija na derbiju kažu...
![]()
![]()

Sarajevo ljubavi moja!
- sarajlija89
- Kontakt:
@ memo
mnogo je tu faktora.....ima i nase krivice..pocevsi od uprave koja nije obezbjedila pojacanja sa kojima bi eventualno mogli ici na titulu...to je prvi razlog i osnovni...pa fizicka nesprema...drugi bitan faktor
ima i vanjskih faktora....mnogo puta smo direktno osteceni...najkonkretnije slucaj gavaric....koji i dan danas nije rijesen...dobicemo mi ta tri boda al brate sta ce nam znaciti...mi smo osteceni direktno jer su nam odmah trebali biti dodjeljeni ti bodovi...sta bi bilo da smo dobili ta tri boda odmah,mozda bi sad o tituli govorili.........necu govorit o mutnim radnjama ostalih klubova
kartoni...sudjenje...dosta smo bodova izgubili sudijskim odlukama
al sigurno da je sarajevo najkvalitetnija ekipa u BiH...jbg,pokazalo je to i igranje u evropi..pa i pobjede protiv selje i borca dva vodeca tima u ligi i to na strani...al eto sve nabrojano i cinjenica kakv je ovo cirkus od lige...taj kvalitet uopste nije ni vazan na kraju krajeva...kod nas je uvijek nesto trece upitanju
tako ti je to....
mnogo je tu faktora.....ima i nase krivice..pocevsi od uprave koja nije obezbjedila pojacanja sa kojima bi eventualno mogli ici na titulu...to je prvi razlog i osnovni...pa fizicka nesprema...drugi bitan faktor
ima i vanjskih faktora....mnogo puta smo direktno osteceni...najkonkretnije slucaj gavaric....koji i dan danas nije rijesen...dobicemo mi ta tri boda al brate sta ce nam znaciti...mi smo osteceni direktno jer su nam odmah trebali biti dodjeljeni ti bodovi...sta bi bilo da smo dobili ta tri boda odmah,mozda bi sad o tituli govorili.........necu govorit o mutnim radnjama ostalih klubova
kartoni...sudjenje...dosta smo bodova izgubili sudijskim odlukama
al sigurno da je sarajevo najkvalitetnija ekipa u BiH...jbg,pokazalo je to i igranje u evropi..pa i pobjede protiv selje i borca dva vodeca tima u ligi i to na strani...al eto sve nabrojano i cinjenica kakv je ovo cirkus od lige...taj kvalitet uopste nije ni vazan na kraju krajeva...kod nas je uvijek nesto trece upitanju

tako ti je to....
sa prve dvije ekipe cemo ako Bog da imati omjer 4-0 ...PAMETNOM DOSTA !
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- sarajlija89
- Kontakt:
sigurno..al nek bude i 3-1 sta falijohnnyHZ je napisao/la:sa prve dvije ekipe cemo ako Bog da imati omjer 4-0 ...PAMETNOM DOSTA !

Divi ovog Salihage.3-1 znas sta mislim.Jel ti godra da Borac uzme titulu.Mojne samo svrsit,napeto je previse.Nego bice tekma garant sa publikom.Horde nece doc ali doce sto jedan kaze dosta derbi navijaca.Ipak je bolje sa publikom,steta jedino ako Horde nebudu jer ipak su oni ime na BiH fudbalskoj sceni.
- sarajlija89
- Kontakt:
ma nema nista od tog da ce igrat pred publikom,mogu samo jednu utakmicu manje dobit sto znaci da bi se tek protiv borca moglo igrat sa publikom...a za prvu varijantu bi morali skroz ukinut kaznu..gdje ce to uradit
...pa jbt na ocigled cijele javnosti da ukinu kaznu....al sta se sve desava i to me ne bi iznenadilo u ovom cirkusu....ma u svakom slucaju...nama je svejedno...nama je bez publike svakako
....

...pa jbt na ocigled cijele javnosti da ukinu kaznu....al sta se sve desava i to me ne bi iznenadilo u ovom cirkusu....ma u svakom slucaju...nama je svejedno...nama je bez publike svakako

Trenutno korisnika/ca: enzo1, OzmoodPinglewood, relativizam i 28 gostiju.