FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
vidio sam to neki dan, možda se radi zatvoreni teren s umjetnom travom ...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Hahahha da je bogdom .... ali nije bio sam ja danas isao da pitam i rade kao neku halu za sajam energetike i rudarstva od onolikog mejdana oni na pomocnom stadionu prave halu ..... ovdje niko nije normalllan , nije normalllan , nije normalllan ...........L'Avvocato je napisao/la:vidio sam to neki dan, možda se radi zatvoreni teren s umjetnom travom ...

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- L'Avvocato
- Kontakt:
daaj ba .. znam za to, vidio sam na plakatima da će biti taj sajam industrije, energije i rudarstva al šta će tamo jbt? eto levata i debilne opštine ... pa imaju mejdan i merkator a oni našli na pomoćnom terenu praviti halu ccc
★★★
-
- Kontakt:
Davud Zahirović novi predsjednik FK Sloboda?
-
- Kontakt:
zubizareta je napisao/la:dobro se drzite 1-2-3-4
1,2 hajde ti malo opsa sa , 2-3 kreni ti , 4 odleprsaj

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- L'Avvocato
- Kontakt:
Očekivano ... čak sam i taj rezultat očekivao ... jbg bolje su Sarajlije dosta.
Sutra protiv Zrinjskog ... nadam se da će juniori makar donijeti trofej u Tz.
Sutra protiv Zrinjskog ... nadam se da će juniori makar donijeti trofej u Tz.
★★★
Ljudi odoše nam djeca,a naši ništa.Šmigalović evo u Sarajevu.Koliko je to istina?Drago mi je zbog momka ali puno više žao što naši tako olako puštaju našu djecu.
Kakav je igrac ovaj Sestan iz kadeta ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Iskreno, los..:SLudLo 4 je napisao/la:Kakav je igrac ovaj Sestan iz kadeta ?
Tako sam i mislio,pa jel ga neko gura ? Ili je losa konkurencija ?solar je napisao/la:Iskreno, los..:SLudLo 4 je napisao/la:Kakav je igrac ovaj Sestan iz kadeta ?
||| FKZeljeznicar |||
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
istina je, ja sam dobar s njim ... vec je bio na probi, jos se nisam cuo s njim ali cu uskoro pa cu javiti kako stvari stoje ipak je on vase dijete koje ste PUSTILI !deset je napisao/la:Ljudi odoše nam djeca,a naši ništa.Šmigalović evo u Sarajevu.Koliko je to istina?Drago mi je zbog momka ali puno više žao što naši tako olako puštaju našu djecu.
1947!
ako moze da napisete rezultat koliko su igrali juniori,kad zavrsi....
4:0magic je napisao/la:ako moze da napisete rezultat koliko su igrali juniori,kad zavrsi....
Juniori prvaci !
Still learning...
Cestitke momcima na osvojenoj tituli
, napokon
, kvalitet je tu bio, ali nafaka polosa
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Kakav je golman Denis Mujkić? Vidim finu cifru ima na tran.mark.. Vrijedi li ga kupovati?
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Mujkić je mozda ČAK I NAjbolji golman u Premijer Ligi, ako zelis opsirnije nesto o njemu javiLEŠINAR je napisao/la:Kakav je golman Denis Mujkić? Vidim finu cifru ima na tran.mark.. Vrijedi li ga kupovati?

1947!
Mnogo je dobar, sto posto medju 3 najbolja lige i cudo je jedno sto nasu ligu nije do sada napustio, bio je jednom ili dva puta pozvan u reprezentaciju, ako me pamcenje dobro sluzi i mislim da ga za dzaba mozete dobiti, jer koliko znam on nije pod ugovorom, sa Slobodom, vise.LEŠINAR je napisao/la:Kakav je golman Denis Mujkić? Vidim finu cifru ima na tran.mark.. Vrijedi li ga kupovati?
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Zanm da ste uvijek imali odlične golmane. Pa i naš Avduka je branio u Slobodi i evo sad tek možda se dočepa Evrope. Za Denisa vidim da je u najboljim "golmanskim" godinama i sigurno je prava investicija. Ako nas naš legendarni golman napusti nadam se da će doći vaš Denis. Sa njim potpisati na dve godine i sigurno bi ga iduće godine prodali za dobre pare nekom evropskom klubu kao i Avduku. Imamo odličnog trenera golmana, mislim čak i najboljeg u Bosni. Pa Avduka je prije godinu dana igrao u PD i borio se za opstanak a sad je sigurno br. 1 u ligi. Inače me sve interesuje o Denisu. Vidim da je rođeni Tuzlak. Znači vaša škola.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
- slani grad
- Kontakt:
cestitke juniorima...svaka cast,momci....tako se bori za klub i grad...NIKAD LABAVO

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.