Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Što se tiče toga da se ne lažemo Toromanović će u napadu od 5 lopti 4 zabiti na iskustvo i snagu za razliku od Burića koji se bolje kreće,manje ima snage za duel al je u realizaciji klimav,Vranješ pogotovo ne igra nikako i Segedu napad..Ja mislim da je tu problem bio oko minutaže i da nam je igra bilo ko qrac i da je to Toreta iznerviralo..meni nije jasno da Terzic ekstra igrac odbrane u Vespremu sjedi na klupi prvo pol.,a da Prce i Malinovic igraju u oba pravca i troše se bespotrebno..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gdje je onaj Gradjan? On ne bi bio losa zamjena za Toromana. Igrao je dobro na juniorskom i za RK Bosnu. 

Don't believe the hype.
- legenda reala
- Kontakt:
Batalio rukomet
Vrabac
pogrešno si ti to protumačio

Vrabac
pogrešno si ti to protumačio

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vidim niko ne piše da je sinoć Danska i drugu utakmicu dobila Bjelorusiju. Ovog puta je bilo 32 23
Idemo danas po pobjedu i nadam se mnogo boljoj igri nego u Cazinu

Idemo danas po pobjedu i nadam se mnogo boljoj igri nego u Cazinu

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Sto se tice Toromanovica 100% sam ubjeden da nije radi minutaze ovo uradio. Lik je jednostavno gospodin.
Prije 6-7 mjeseci moja ekipa u Cheers kad i on. Mi krenuli na termin rukometa i iz zajebancije njega pitamo hoce li i on , kad fkt lik se pokupi , ode po stvari i dode. Covjek kojem je rukomet posao , ima milion treninga godisnje i opet ima zelju doci igrati sa 14 amatera.
Nakon toga se otislo na par piva i pricalo o svemu ....
Markovica itekako postujem, posebno nakon par utakmica gdje je dokazao da sa nasim "skromnim" sastavom moze parirati odlicnim reprezentacijama.
Ali opet sve vise mi izgleda na Susica sto se tice novih imena.
Sto se tice Halilbegovica, on se 99% nece odazvati dok je Markovic trener. I njemu zasmetalo sto nije imao nikakvu minutazu kada je bio pozvan.
Deni Dozic , jos jedan igrac koji je morao biti pozvan. Na poziciji lijevog krila trebamo imati jos jednog solidnog igraca kao sto je Ovcina. Mikic mi jednostavno nije igrac za repke.
Bilo bi posteno kad bi bar jedan igrac Izvidaca dobio mjesto u reprezentaciji. Na poziciji desnog krila imamo Vrazalica i Zulfica. Mislim da bi bilo posteno da Josip Eres dobije priliku (umjesto Zulfica) . I na juniorskom turniru Zulfic mu je grijao klupu iako je ovaj 2-3 godine mladi.
Steta za Gradana sto u najboljim godinama pravi ovu pauzu. Nisam siguran da li je skroz odustao od rukometa, ali 6 mjeseci hodanje po kaficima mu nece nista donjeti.
Takoder mi je nejasno da jedan od najbolji odbrambeni igraca lige prvaka nema mjesto u nasoj ekipi. Terzic koji drzi odbranu ekipe kao sto je Vesprem kod nas ulazi 10-15 min. Nikad se nisu Marka i on previse voljeli
. Prce sa 35 godina se unistava dok igra u oba pravca.
Nadam se pobjedi danas iako nam je igra zadnjih 4-5 utakmica katastrofa.
Idemo BiH !
Prije 6-7 mjeseci moja ekipa u Cheers kad i on. Mi krenuli na termin rukometa i iz zajebancije njega pitamo hoce li i on , kad fkt lik se pokupi , ode po stvari i dode. Covjek kojem je rukomet posao , ima milion treninga godisnje i opet ima zelju doci igrati sa 14 amatera.
Nakon toga se otislo na par piva i pricalo o svemu ....
Markovica itekako postujem, posebno nakon par utakmica gdje je dokazao da sa nasim "skromnim" sastavom moze parirati odlicnim reprezentacijama.
Ali opet sve vise mi izgleda na Susica sto se tice novih imena.
Sto se tice Halilbegovica, on se 99% nece odazvati dok je Markovic trener. I njemu zasmetalo sto nije imao nikakvu minutazu kada je bio pozvan.
Deni Dozic , jos jedan igrac koji je morao biti pozvan. Na poziciji lijevog krila trebamo imati jos jednog solidnog igraca kao sto je Ovcina. Mikic mi jednostavno nije igrac za repke.
Bilo bi posteno kad bi bar jedan igrac Izvidaca dobio mjesto u reprezentaciji. Na poziciji desnog krila imamo Vrazalica i Zulfica. Mislim da bi bilo posteno da Josip Eres dobije priliku (umjesto Zulfica) . I na juniorskom turniru Zulfic mu je grijao klupu iako je ovaj 2-3 godine mladi.
Steta za Gradana sto u najboljim godinama pravi ovu pauzu. Nisam siguran da li je skroz odustao od rukometa, ali 6 mjeseci hodanje po kaficima mu nece nista donjeti.
Takoder mi je nejasno da jedan od najbolji odbrambeni igraca lige prvaka nema mjesto u nasoj ekipi. Terzic koji drzi odbranu ekipe kao sto je Vesprem kod nas ulazi 10-15 min. Nikad se nisu Marka i on previse voljeli

Nadam se pobjedi danas iako nam je igra zadnjih 4-5 utakmica katastrofa.
Idemo BiH !

Prenosi li ko na satelitu, po mogucnosti HD?
Koji litvanski kanal prenosi?
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Viasat sport paket litvanaca na 4.8E mozda.
ocekujem pobjedu i nadam se da cemo odigrati bolje nego u Cazinu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Idemo ih natrpati sad

A pune im tribine

A pune im tribine

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OnlyUnited
- Kontakt:
gol-man je napisao/la:Jesi li se ovo radi ovog posta registovao?!barocco je napisao/la:Imamo mi još igrača koji igraju u LNH/ProD2 koji su najbolji igrači u svojim klubovima, imaju kontinuitet u igri , igraju maltene 60min i ne griju klupu u svojim klubovima kao večina naše reprezentacije...onaj ko prati rukomet zna dobro koji su to igrači ...neki od njih su več igrali u kvalifikacijama za Katar...organizacija igre nam je nula a on vodi igrače kao što je Jankovič , Perič...Karačič je realno izvan forme ...zbog povrede a i u klubu igra jako malo...Špiler koji igra krilo u slovenskoj reprezentaciji ima u Meškovu na srednjem beku veču minutažu ...sve smrdi na neku štelu ko če igrati a ko ne...trener je jednostavno maskota i nikakav autoritet...nama treba trener koji prati igrače njihovu igru u klubovima, koji zna kakva je njihova forma i koliko mogu dati na teškim utakmicama...izbor "njegovih" igrača nas je milo rečeno obrukao...vjerujem da je poslije ove blamaže atmosfera u svlačionici slaba i zato su pod hitno potrebne promjene...
Jesi li pročitao postove iznad, što i kako su se igrači zvali i zašto nisu neki pozvani. Jedan od reprezentativaca mi je ekstra dobar prijatelj i znaš šta kaže? Da su oni kvalifikacije i Island ginuli i disali kao jedan. Da su prvi put zajedno svi sjedili za stolom i pili kafu! Izbacio je one koji su mislili samo na sebe i unosili razdor u ekipu! Govoriš protiv Perića ! Pa jel te stid Boga! Pitaš što ne zove igrače iz DRUGE FRANCUSKE LIGE.Ko će pratiti drugu francusku ligu (možda ti možeš Markoviću slati informacije).
Igračči su "pukli" nakon Tunisa i nemam imna čemu prigovoriti. A ti malo poradi na pravopisu, malo te ..ebe slovo Č i te tri tačkice
Več u januaru sam napisao da je atmosfera nikakva...tada sam bio napadnut da nemam pojma o čemu pričam i šta se javljam i da je ko prati drugu Njemačku i Francusku ligu..bilo je smiješno odgovarati na te provokacije...stvari su jasne svakome ko prati rukomet...atmosfera je nikakva, MArkovič dovodi "svoje" igrače, veza Borac BL, valja prodati neke "ko fol" perspektivne mlade igrače, ove stare koji ne igraju u svojim klubovima treba utušit negdje u neke nove klubove...iza toga stoje isti ljudi, isti manageri a Muhamedu je bolje da čuva kruh u Francuskoj nego da gine za ovog kvazi trenera.
Ope u Kaunasu jedna si jedina

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ti prenose chelsija.
Zakasnih, je li bila kakva uvodna emisija sa korisnim informacijama?
Njihova 27 još uvijek žari i pali.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Njihova 27 još uvijek žari i pali.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Hajmo sad na plus 3
Nije mi jasno kako ovaj debeli Litvanac ne dobije infarkt kad potrci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vecinu vremena stoji na crti i hrva se.Cartman je napisao/la:Nije mi jasno kako ovaj debeli Litvanac ne dobije infarkt kad potrci.
Mozes opet prelomiti tekmu i ti umjesto da se odlijepis dopustis protivniku da povede 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa to je zastitni znak ove reprezentacije.Otelo je napisao/la:Mozes opet prelomiti tekmu i ti umjesto da se odlijepis dopustis protivniku da povede

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.