FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
hoce li borac igrati u zenici ili moze igrati na svom stadionu???
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Trenutno ni jedan stadion u BiH ne ispunjava uslove, a Bilino Polje je najblize da ispuni !sin3x je napisao/la:hoce li borac igrati u zenici ili moze igrati na svom stadionu???
A sto se tice Borca, ako srede stadion do roka onda mozda i mognu da igraju.
× Plava krv ispod koze ×
pa dobro racunam da ce se BP popraviti jer lahko je uraditi svlacionice i ono malo tunela tamam da ispuni tu normu..MaliMemo je napisao/la:Trenutno ni jedan stadion u BiH ne ispunjava uslove, a Bilino Polje je najblize da ispuni !sin3x je napisao/la:hoce li borac igrati u zenici ili moze igrati na svom stadionu???
A sto se tice Borca, ako srede stadion do roka onda mozda i mognu da igraju.
to neznam - volio bi ipak da ljudi igraju u BL - svom gradu zbog navijaca. Da me pogresno ne shvatite i Zenica nema nista protiv da ugosti sve ko ide u Evropu. Mali smo mi svijet pa sve to trebamo zajedno ...sin3x je napisao/la:hoce li borac igrati u zenici ili moze igrati na svom stadionu???
cestitke jos jednom za kup ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ma ko god bude (ako iko bude igrao) na BP ja idem navijati za njihbparena je napisao/la:to neznam - volio bi ipak da ljudi igraju u BL - svom gradu zbog navijaca. Da me pogresno ne shvatite i Zenica nema nista protiv da ugosti sve ko ide u Evropu. Mali smo mi svijet pa sve to trebamo zajedno ...sin3x je napisao/la:hoce li borac igrati u zenici ili moze igrati na svom stadionu???

Bogami isto mislimosin3x je napisao/la:ma ko god bude (ako iko bude igrao) na BP ja idem navijati za njihbparena je napisao/la:to neznam - volio bi ipak da ljudi igraju u BL - svom gradu zbog navijaca. Da me pogresno ne shvatite i Zenica nema nista protiv da ugosti sve ko ide u Evropu. Mali smo mi svijet pa sve to trebamo zajedno ...sin3x je napisao/la:hoce li borac igrati u zenici ili moze igrati na svom stadionu???

bilo koji tim - tu sam .
pozdrav iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
milim da je borac kao pomocni stadion prijavio siroki neznam zasto ? nelogicno (pre daleko)sin3x je napisao/la:hoce li borac igrati u zenici ili moze igrati na svom stadionu???
svoj ti pos'o !
" $ ? у $ ? о " " ? $ "...
% се " $ " је " своје ", " " - " " у &, јер је $ " $ ? " за његове ?.
" је ? " " он & натраг у НС, " % % " ? Европу " - $ се $ " на % ? $, јер & " & ", а $ је " $ га % / $ у ". $ $ " " уговора ' ". $ " се $ ? " $ то " уговора $ " за ? за & % & ? $ ? %, ? $ ' " $ тога
? $ је - &, $ су те паре $ $ ??
& " " " је " уговор, ? је управа / $ " $ $ уговора.
А % се " ¥ управа " ? $ $ 6 ", с " $ " " ¥ & у ' $ " $.
$ " се ' " " " & $ " - управа $ уговор. зна ? & на " све " ' " " $?
" је ? " " он & натраг у НС, " % % " ? Европу " - $ се $ " на % ? $, јер & " & ", а $ је " $ га % / $ у ". $ $ " " уговора ' ". $ " се $ ? " $ то " уговора $ " за ? за & % & ? $ ? %, ? $ ' " $ тога

"" ПУТ ""
Boka je štoper,a Grujić prefinjen vezni igrač.
Mada se Boka može iskoristiti na još nekim pozicijama,jako je borben,voli Borac,kad god je u Banjaluci ide sa Lešinarima na gostovanja,bio je u Laktašima kraj mene,mislim da je nakon toga išao i u Zenicu,prije nego se morao javiti u Iran u klub
To najbolje govori o kakvom je čovjeku riječ i koliko bi značio njegov dolazak. Ja bih mu odmah dao traku,mada njemu i Fekiju još ne mogu oprostiti onaj poraz od Žepča,ali greške su sastavni dio sporta.
Mada se Boka može iskoristiti na još nekim pozicijama,jako je borben,voli Borac,kad god je u Banjaluci ide sa Lešinarima na gostovanja,bio je u Laktašima kraj mene,mislim da je nakon toga išao i u Zenicu,prije nego se morao javiti u Iran u klub

To najbolje govori o kakvom je čovjeku riječ i koliko bi značio njegov dolazak. Ja bih mu odmah dao traku,mada njemu i Fekiju još ne mogu oprostiti onaj poraz od Žepča,ali greške su sastavni dio sporta.
Raspudic je igrac odbrane, ne znam tacno sad za poziciju, a Grujic je defanzivni vezni a mislim da moze igrati i centralnog veznog...Njih dvojica bi bila dobra pojacanja jer imaju inostranog iskustva, kao i Maletic koji se ponovo povezuje sa Borcem... Sto se tice cupe, nadati se da ce ga vojvodina pustiti na jos jednu pozajmicu od pola god. sto bi bilo i logicno posto oni nisu izborili evropu, mada cisto sumnjam u to..." je napisao/la:" $ ? у $ ? о " " ? $ "...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Boka je lav,nema druge rijeci.Mislim da nema igraca koji vise voli Borac,eto Jandric i on.Meni se cini da je on igrao beka cesce nego stopera?
Treci put castimo
е & тога ' ја " ". " $ & ? " % $ $ % " " ' " " &. а " ? ' ја " " " ' на $ ? " у ' $tatamata je napisao/la:Boka je lav,nema druge rijeci.Mislim da nema igraca koji vise voli Borac,eto Jandric i on.Meni se cini da je on igrao beka cesce nego stopera?
"" ПУТ ""
Pričao mi je kolega koji je u mlađim kategorijama igrao sa Bokom u Dzaji,da je on prirodni fenomen,Imali su nekog trenera fanatika čiji kondicioni trening niko nije moga izdržati i svi popadaju,a Boka izdrži trening sa lakoćom i poslije treninga se trka (biciklom) sa autobusom da stana na Starčevici,a kad uđe u stan uradi još par stotina trbušnjaka!!
Boka je Čak Noris? 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
" ? " ' $ $ & је & ? $ у &tanzla je napisao/la:Boka je Čak Noris?

"" ПУТ ""
Iskreno, i ne zanima me, ovo sam se malo našalio, ništa zlonamjerno." je napisao/la:" ? " ' $ $ & је & ? $ у &tanzla je napisao/la:Boka je Čak Noris?

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ako vam je Stevanovic odigrao u pola ostale utakmice kao sto je odigrao protiv Zelje trebali bih da uradite sve da ga zadrzite. Pozdrav
Semper fidelis
& је % " ' " $ везног " &, о ' не & пуно " ", " знају ? он ? & а & $ то - $ " на терену. % се " $ ¥, & &, " везна "($ $, $ ? " $ &), " $ $. " то све $ ? $ " " прве поставе не $. & не $ & ?, " свега " у " " у првенству.
"" ПУТ ""
уф $ " & ? не " ' ? равног у " $ сезонуEastStand je napisao/la:& је % " ' " $ везног " &, о ' не & пуно " ", " знају ? он ? & а & $ то - $ " на терену. % се " $ ¥, & &, " везна "($ $, $ ? " $ &), " $ $. " то све $ ? $ " " прве поставе не $. & не $ & ?, " свега " у " " у првенству.
е $ % се " $ 6 ", % & $ су ово " за & управа " ¥,? то је ' ' ? нагађање

____________, "
______?, Петра, ?, &, ______
",",&, ", "
/, &, _________,
"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.