Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Vedad87
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Vedad87 » 08 sep 2013, 16:53

NEZALAGANJE je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Uzbuđen sam pa moram malo da pogledam i ovu koš razliku.

Nama je sada -7. Sutra protiv Litvanije

Latviji je +4, ali igraju danas sa Srbima pa sa Makednoicma.

Crnoj Gori -6, ali danas igraju sa Litvancima pa sa Srbima.

Litvaniji +9. danas sa Crnom Gorom pa sa nama.

Makedoniji je sad -4. Sutra protiv Latvije.

Srbiji +3. Danas protiv Latvije pa sa Crnom Gorom.

Edit: e sad, ne znam, ako se zatvori krug od tri repke, npr. da li se gleda koš razlika u samo mečevima s tim timovima, ili ukupna?
Nema sta da gledas,samo nam pobjeda igra! ;)
Mi i ako pobijedimo, možemo ispasti ergo, gleda se koš razlika ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 sep 2013, 16:54

Ja kako znam gleda se medjusobni omjer osim ako nije krug od 3 repke sa istim omjerom al nisam siguran , prosle godine smo ispali radi poraza od fisnke ako se ne varam ...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 sep 2013, 16:55

Vedad87 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Uzbuđen sam pa moram malo da pogledam i ovu koš razliku.

Nama je sada -7. Sutra protiv Litvanije

Latviji je +4, ali igraju danas sa Srbima pa sa Makednoicma.

Crnoj Gori -6, ali danas igraju sa Litvancima pa sa Srbima.

Litvaniji +9. danas sa Crnom Gorom pa sa nama.

Makedoniji je sad -4. Sutra protiv Latvije.

Srbiji +3. Danas protiv Latvije pa sa Crnom Gorom.

Edit: e sad, ne znam, ako se zatvori krug od tri repke, npr. da li se gleda koš razlika u samo mečevima s tim timovima, ili ukupna?
Nema sta da gledas,samo nam pobjeda igra! ;)
Mi i ako pobijedimo, možemo ispasti ergo, gleda se koš razlika ;)
Ispasti mozes,ali sa porazom od Litvanije,ma koji rezultati drugih utakmica bili,ne mozes proci,tako da ti kos razlika i neko racunanje,ne treba.Nama treba pobjeda i porazi Latvije i to je sve!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 08 sep 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 sep 2013, 16:56

ljudi nemojte negativnosti odma, uzivajte bar jedan sat u pobjedi :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 sep 2013, 16:57

Ispasti mozes,ali sa porazom od Litvanije,ma koji rezultati drugih utakmica bili,ne mozes proci,tako da ti kos razlika i neko racunanje,ne treba.Nama treba pobjeda i porazi Latvije i to je sve![/quote]

Huh, sad gledati utakmicu u 17.45h i navijati za Srbe
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 sep 2013, 17:04

NAPOKOM KADA IGRAJU TROJAC WRIGHT-DJEDOVIC-TELETOVIC NIKO NAM NISTA NE MOZE

e ovo je mirza kojeg smo cekali, e ovo je wright kojwg smo gledali prosle godine (**** poene covjek imao 12 SKOKOVA! i kidao u odbrani), OVO JE KAPITEN MIRZA

ja sam ljepo zeni rekao na poluvremenu (kada me je htjerala iz kuce jer sam plasio djecu krikovima) da odigramo ovako i drugo poluvrijeme i da izgubimo ja cu slaviti kao pobjedu

a veceras navijam za srbiju da potopi latviju sa 20 razlike

HAJMO BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 sep 2013, 17:20

slika

kakva slika :oops: :cry: :D

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 sep 2013, 17:21

a ne zaboravim maestralnog ACU
sa drugom tehnickom udario kontratezu sudijama i makedoncima tako da vise nisu smjeli krasti i onda su fer sudili i mi smo odmah pobjedili!!!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 sep 2013, 17:31

Mozda neki zaboravljaju da je danas Kikanovic bio fenomenalan, stvarno bio je i on kljucan igrac, a Đedović bio najbolji danas, Mirza je bio onaj standardan, nije najbolji ali standardan.

IDEMO BOSNO!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 sep 2013, 17:33

AA23 je napisao/la:Mozda neki zaboravljaju da je danas Kikanovic bio fenomenalan, stvarno bio je i on kljucan igrac, a Đedović bio najbolji danas, Mirza je bio onaj standardan, nije najbolji ali standardan.

IDEMO BOSNO!
Samo bi da kazem na to tvoje da kikanovic ima mozga za 2 ekipe kao i srca za mozda cak i 4. Svaka mu cast kolko god da je limitiran u odbrani sve je ovaj turnir nadoknadio srcem i mozgom ! Naprijed kika tuzlanski smekeru

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 sep 2013, 17:35

grgr je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Mozda neki zaboravljaju da je danas Kikanovic bio fenomenalan, stvarno bio je i on kljucan igrac, a Đedović bio najbolji danas, Mirza je bio onaj standardan, nije najbolji ali standardan.

IDEMO BOSNO!
Samo bi da kazem na to tvoje da kikanovic ima mozga za 2 ekipe kao i srca za mozda cak i 4. Svaka mu cast kolko god da je limitiran u odbrani sve je ovaj turnir nadoknadio srcem i mozgom ! Naprijed kika tuzlanski smekeru

Fenomenalan je stvanrno, slobodna, kako lijepo, lagano bez pritiska, dzaba kad se igra srcem, pa makar i bio kloc opet ce pokazati nesto ali stvarno je predobar sada.. ;)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 sep 2013, 17:42

IDEMO BOSNO!
imas pravo zaboravio sam pomenuti kikana, igrao je cak solidnu odbranu imao 8 skokova i 8 poena i to 4 veoma vazna

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 sep 2013, 17:53

Necu nikoga izdvajati svi su bili fenomenalni:!: :!:.Vidjeli smo da momci igraju jedan za drugoga,ginuli su na terenu..Skok igra nasa koju sam najavio prije tekme je ih unistila :) Ali sada trebamo odmoriti,i pokusati se docepati tog drugog kruga :arrow: Idemo BIH..

PS:,pozdrav svima onima,koji nisu vjerovali u ove momke,i koji su toliko pljuvavi zadnjih 5,6 dana.

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 08 sep 2013, 17:59

Bravo momci. Tako se bori i gine za reprezentaciju, za državu. Mirza, Nihad i Kikan su me oduševili, dobar je i Zeko bio u odbrani, dobar u skoku, ali brate kad ćeš više proraditi i dati bar preko 10 poena. Litvanci su jaki, nezgodni ali ne i nepobjedivi, sa današnjom igrom i zalaganjem mogli bi doći po pobjede i nad njima. Ostaje mi žal i dalje što ne dobismo Latvijce, ali hajde nema veze nakon ovog danas sve vam opraštam, dali ste zadaću fudbalerima u svakom smislu... :!:
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 08 sep 2013, 18:05

JTS je napisao/la:oni koji su pisali negativno o Edinu Avdiću kako sere po Teletoviću, da ide gledati i svršavati na svoje 'četnike', samo ću reći: mamu vam ebem, m'rš u rupu ;) prepoznati će se dotične persone

frajer je patriota i to se vidi u njegovom komentarisanju .. svršava na koševe Teletovića, skokove Zeke, igru Đedovića, itd

bitno je da on "pljuje", to je samo u BiH tako, svugdje u svijetu se to zove konstruktivna kritika, a vi ste ovdje vrhunski poznavaoci ove igre, kao i igre Mirze Teletovića, Nihada Đedovića, itd

vaš najveći domet je tipkanje po tastaturi, a on je tamo gdje jeste, čovjek ima košarku u malo prstu ;)

Bio si tu kada sam bijesnio zbog postova Lumanija,mislim da je sada sve doslo na svoje..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 sep 2013, 18:14

Metanor je napisao/la:
JTS je napisao/la:oni koji su pisali negativno o Edinu Avdiću kako sere po Teletoviću, da ide gledati i svršavati na svoje 'četnike', samo ću reći: mamu vam ebem, m'rš u rupu ;) prepoznati će se dotične persone

frajer je patriota i to se vidi u njegovom komentarisanju .. svršava na koševe Teletovića, skokove Zeke, igru Đedovića, itd

bitno je da on "pljuje", to je samo u BiH tako, svugdje u svijetu se to zove konstruktivna kritika, a vi ste ovdje vrhunski poznavaoci ove igre, kao i igre Mirze Teletovića, Nihada Đedovića, itd

vaš najveći domet je tipkanje po tastaturi, a on je tamo gdje jeste, čovjek ima košarku u malo prstu ;)

Bio si tu kada sam bijesnio zbog postova Lumanija,mislim da je sada sve doslo na svoje..

zar je lumani spominjao cetnike :?: lumani ispade i nacionalista kada rece Nihad je bolji od Srbijanskih SG :)
Lumani ispade i supak kada je objasnjavo nekom liku iz laktasa,da je Pasalic bolji od Adamovica :) Lumani ispade i majmun kada je rekao da ce Mirza ponovo da jede Peru :) Pa cak sam bio i pokvaren sto nisam htio Savovica,sva sreca pa su Aco i Harun bili moga misljenja......

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 sep 2013, 18:19

ne trudi se brate, povremeni analiticari znaju bolje :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 sep 2013, 18:20

Samo kad se sjetim kad je neko pisao da je andjusic u rangu djedovica aj dobro bogdanovic al andjusic XD

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 08 sep 2013, 18:36

ja sam imao komentar na Avdića, ali bez tih četnika i ostalog...
onu prvu tekmu, valjda svi nervozni, otvaranje, još onaj zvuk kasnio na FTV, pa poraz.. izgledalo mi je užasno... ali danas, kapa dolje Edine, FENOMENALNO!
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 sep 2013, 18:37

kokuz je napisao/la:ja sam imao komentar na Avdića, ali bez tih četnika i ostalog...
onu prvu tekmu, valjda svi nervozni, otvaranje, još onaj zvuk kasnio na FTV, pa poraz.. izgledalo mi je užasno... ali danas, kapa dolje Edine, FENOMENALNO!
Eto, halalit ćemo ti taj prvi komentar :P Samo nemoj da se više ponovi :P

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.