HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 25 nov 2012, 22:19

Rosas7 je napisao/la:VOLIM ZRINJSKOOOOG SVOOOOOOOOG

sve u svemu kakvu limitiranu ekipu imamo,moramo biti zadovoljni na kraju polusezone,polufinale kupa i pobjeda u derbiju,koja meni znaci vise nego ista
sada fino se zahvaliti bar 10-orici igraca,toliko ih ne zasluzuje da igraju u branitelju,a ne u zrinjskom,igra nam je za k...urac zivi,ali andam se da cemo dovest neka pojacanja i pokusat uzeti ovaj kup,ako je moguce
dobro bi nam doso jedan igrac poput stroka,ako je istina da pregovara s nama ;) ;)
Ma sigurno,ali treba paziti da ne bude "sa konja na magarca".Ja sam čuo za Štroka i Kukoča iz Hajduka i da bi navodno oni trebali doći.Ali ne igraju imena nego igrači.Treba dobro odvagnuti,Štrok je bio vrlo dobar igrač i nama bi koristio u ovoj ligi ali pod uvjetom da je u dobroj tjelesnoj formi jer je on znao imati viška kila.Ne bih se lako odrekao nekih mladih igrača,npr Milićević je zakazao ali taj momak nije imao ljetnu pauzu jer je igrao na Euru za mladu hrvatsku repku i to treba uzeti u obzir ,ovaj Brlenić mi se danas svidio jer je igrao srcem i borio se kao lav.Mara Aničić je trenutno ono što je bio Šunjić prije godinu dana i stalno napreduje.Nekima se treba zahvaliti ali pojačanja trebaju biti ciljana ali ima vremena,čak i previše do proljetnog dijela.Polufinale kupa ,26 bodova i dioba 4 mjesta.Da nam je netko ponudio na početku ovo bi smo svi objeručke prihvatili ali ova današnja pobjeda je bila šlag na kraju :D :D :D :D :D :D .ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA !!!!!!!! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 25 nov 2012, 22:23

.................,,,,Melher,,,..................

(........)...(.......).....(Anicic)....(Stojkic)

......(.........)..........(Arezina)............

(..........)..Muminovic..Scepanovic..(........)

...................I.Anicic.......................

Ovo ce trebati popuniti na zimskom prijelaznom roku ako zelim biti prvaci! :D

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 25 nov 2012, 22:52

bekicamir je napisao/la:.................,,,,Melher,,,..................

(........)...(.......).....(Anicic)....(Stojkic)

......(.........)..........(Arezina)............

(..........)..Muminovic..Scepanovic..(........)

...................I.Anicic.......................

Ovo ce trebati popuniti na zimskom prijelaznom roku ako zelim biti prvaci! :D
Bekiću malo realnosti,kakvi prvaci!Treba pokušati biti 3 ,uzeti malo love od europe i ne obrukati se!Okle pare za prava pojačanja.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 26 nov 2012, 15:13

Navijačka priča iz Mostara: Tko je tko u Gradskom derbiju

Mogu za sebe reći da sam ljubitelj nogometa, a dok sam bio mlađi bio sam i žestoki navijač. Prije nesretnog rata navijao sam za Velež, i pratio ga na većini utakmica.

Dolaskom rata izbjegao sam prvo u Italiju, a zatim u Njemačku gdje sam vidio što znači navijačka kultura. Vratio sam se u Mostar prije desetak godina i na nagovor prijatelja otišao u Vrapčiće na utakmicu Veleža koju su ovi igrali sa NK Široki Brijeg. Tada sam vidio da taj Velež nema ništa sa onim klubom za koji sam ja navijao, a navijači još manje.

Od tada pa sve do jučer nisam ni kročio na neku utakmicu u BiH, ali sam odlučio pogledati Gradski derbi prije svega zbog navijača, i medijskih natpisa o njima uoči utakmice. Na to sam se odlučio i kada sam pročitao na vašem portalu kako na Zrinjski i Velež gleda jedan mladi čovjek, koji je ujedno i predsjednik Unije studenata. Odmah moram reći da sam dijete iz miješanog braka, te da nisam navijač ni Zrinjskog, a niti ovog i ovakvog Veleža.

Grad je spreman dočekao derbi, i sama nazočnost policije na gradskim ulicama od ranih jutarnjih sati ulijevala je nadu da će konačno jedna utakmica između Zrinjskog i Veleža proći bez incidenata. Smjestio sam se u ćošku stajanja kako bih mogao pratiti obije navijačke skupine i njihove reakcije u pojedinom momentima utakmice. Očekivao sam veći broj navijača Veleža, dok su navijači Zrinjskog došli u pristojnom broju. Utakmica je bila slaba, i jedino što je vrijedno spomena jeste ta navijačka atmosfera sa stadiona. Ispočetka su se navijači Veleža ponašali korektno, ali vrlo brzo su počeli skandirati o ubijanju, ustašama i slično, što sasvim sigurno kolega predsjednik Unije studenata neće nigdje napisati.

Navijači Zrinjskog uz repertoar pjesma podrške svom klubu u par navrata su rivalima pjevali pjesme o Severini, i to je u neku ruku simpatično, i odgovorno tvrdim da se sa stajanja nije čula nikakva pjesma koja bi pozivala na ubijanje ili vrijeđala neki narod. Sa suprotne strane to nije bio slučaj, i čudim se kako je osiguranje dozvolilo unos zastave Armje BiH na stadion.

U drugom dijelu navijačka atmosfera se užarila, a kako je igra odmicala bilo je sve vrelije među navijačkim grupama. Navijači Zrinjskog su napravili pravu dimljadu zbog koje je utakmica prekinuta, a gosti su pokazali parolu kojom su obilježili Dan državnosti BiH. Ultrasi su na to uzvratili pjesmama o Hrvatskoj, ali opet ne vrijeđajući nikoga. Utakmica se bližila kraju i gosti su izvedeno sa stadiona, a domaći navijači su bodrenjem vodili i odveli svoj klub do pobjede. Na kraju slavlje domaćih navijača uz pjesmu cijelog stadiona, što ja osobno nisam doživio još od dana kada sam bio u Italiji i gledao njihovo prvenstvo.

Zadovoljan sam i što je sve prošlo bez ikakvih incidenata i nereda, te da konačno Mostar dobije derbi , nakon koga će se pričati o lijepim stvarima, a ne o navijačkim izgredima i razbijenim glavama. Nadam se da je utakmici nazočio i kolega student, te da će ovaj puta na svom profilu napisati ispriku Zrinjskom i njegovim navijačima, a pozabaviti se repertoarom svoje navijačke skupine. Možda će ova istina nekoga zaboljeti, posebno moje prijatelje koji su i sada u dijaspori, ali i dalje žive u onim godinama prije rata.

Hvala na ustupljenom prostoru

Podaci o piscu teksta poznati redakciji portala ****

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 26 nov 2012, 16:22

Acovic1 i rekao sam ako zelimo biti prvaci! :D

Ja nekako vjerujem u upravu ,pogotovo nakon Pericevog izlaganja na tv1 da ova uprava pravi europski Zrinjski a to je najvaznije i ne moze preko noci!
3. mjesto koje dijelimo sa Olimpicom i Slavijom je odlicna stvar i jos kad vidim da su iza nas Borac i Siroki koji imaju vrhunske igrace za ovu ligu ali izgleda i istrosene!
Ne treba zaboraviti i raspored nam ide na ruku iduce polusezone jer opet igramo kuci protiv Leotara pa drugo kolo ako pobjedimo idemo svi "đuture" na Siroki a tamo je ionako kao da igramo kuci jer mostaraca bude 2,3 tisuce a domacih kao u Gabeli nekih 200 tinjak tako da su to po mom misljenju dvije dobre prilike da se skupo bodova na pocetku jer iza tih "domacih" utakmica dolazi nam Travnik koji je los do bola!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 26 nov 2012, 17:17

Nakon Mirze Rizvanovica,Matije Matka,Vucine Scepanovica i Samira Dure bivsih igraca FK Sarajeva jos jedan igrac bi mogao zavrsiti u zimskom prijelaznom roku u HSK Zrinjskom,iako je Zrinjski ljetos bio zainteresiran za Husejinovica od toga nece biti nista jer Said najvjerovatnije odlazi u Tursku dok Sesar se pokazuje kao realna opcija i na njegovom transferu se radi ima jedno mjesec dana,epilog ce se ubrzo saznati oko Bozica i Nove Godine kada ovaj igrac bude na odmoru u svom rodnom gradu !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 nov 2012, 17:27

bekicamir je napisao/la:Nakon Mirze Rizvanovica,Matije Matka,Vucine Scepanovica i Samira Dure bivsih igraca FK Sarajeva jos jedan igrac bi mogao zavrsiti u zimskom prijelaznom roku u HSK Zrinjskom,iako je Zrinjski ljetos bio zainteresiran za Husejinovica od toga nece biti nista jer Said najvjerovatnije odlazi u Tursku dok Sesar se pokazuje kao realna opcija i na njegovom transferu se radi ima jedno mjesec dana,epilog ce se ubrzo saznati oko Bozica i Nove Godine kada ovaj igrac bude na odmoru u svom rodnom gradu !
Hhhaahahhaahahhahahahahahahahahhhahaahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 26 nov 2012, 17:30

bekicamir je napisao/la:Nakon Mirze Rizvanovica,Matije Matka,Vucine Scepanovica i Samira Dure bivsih igraca FK Sarajeva jos jedan igrac bi mogao zavrsiti u zimskom prijelaznom roku u HSK Zrinjskom,iako je Zrinjski ljetos bio zainteresiran za Husejinovica od toga nece biti nista jer Said najvjerovatnije odlazi u Tursku dok Sesar se pokazuje kao realna opcija i na njegovom transferu se radi ima jedno mjesec dana,epilog ce se ubrzo saznati oko Bozica i Nove Godine kada ovaj igrac bude na odmoru u svom rodnom gradu !
A moj Bekicu k'o ti je to suplju bacio :lol:

Pa zapitaj se koliko je to realno..
Ako ce negdje otici, otici ce vani, vjerojatno u Tursku . Ako ce ostati u ovoj ligi, ostati ce u Sarajevu i boriti se za titulu

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 26 nov 2012, 17:40

Moj starmo ovo Sarajevo kako je poslo zavrsiti ce u 5. ligi zbog dugovanja a na sudu ima jedno 20ak tuzbi protiv njih tako da ce vecinom svi igraci ce im biti slobodni na zimskoj pauzi tako i Sesar! ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 nov 2012, 17:43

bekicamir je napisao/la:Moj starmo ovo Sarajevo kako je poslo zavrsiti ce u 5. ligi zbog dugovanja a na sudu ima jedno 20ak tuzbi protiv njih tako da ce vecinom svi igraci ce im biti slobodni na zimskoj pauzi tako i Sesar! ;)
Promjeni robu brate, prijateljski savijet.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 26 nov 2012, 17:47

Za koliko novca vas je Olimpic tuzio?! :?
Nije problem moja "roba" vec vasa dugovanja drzavi i bivsim zaposlenicima i igracima FK Sarajeva!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 nov 2012, 17:50

bekicamir je napisao/la:Za koliko novca vas je Olimpic tuzio?! :?
Nije problem moja "roba" vec vasa dugovanja drzavi i bivsim zaposlenicima i igracima FK Sarajeva!
Smijesni Nijaz. ;)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 26 nov 2012, 19:26

Najava emisije Zrinjski info u srijedu!

" onclick="window.open(this.href);return false;

Proslava gola i pjesma za rođene! :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 nov 2012, 22:22

ma kakav sesar :x
nadam se da ce uprava dobroo odraditi poso na polusezoni i dovest par pojacanja ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 26 nov 2012, 22:27

Rosas7 je napisao/la:ma kakav sesar :x
nadam se da ce uprava dobroo odraditi poso na polusezoni i dovest par pojacanja ;)
Netko spominje i Maria Carevica,bit ce sada svega i svacega,na kraju ce opet doci neki polovnjaci poput Bubala i Bekica!
Strok kapetan Zagreba i da dodje u premijer ligu,jes ahaaa,Tonci Kukoc je onako realna opcija iako je ono zesci panj ali koliko se sjecam borben je!
Da sam ja umijesto menadzera Marica trebalo bi poraditi na dovodjenju Popovica iz Travnika,Stipe Baraca iz Celika,Pandze iz Zvijezde,Jusufbasica iz Goska,Sevke Okica iz Veleza(ipak je on Bakin zet :D ),

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 nov 2012, 22:29

bekicamir je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:ma kakav sesar :x
Netko spominje i Maria Carevica,bit ce sada svega i svacega,na kraju ce opet doci neki polovnjaci poput Bubala i Bekica!
Strok kapetan Zagreba i da dodje u premijer ligu,jes ahaaa,Tonci Kukoc je onako realna opcija iako je ono zesci panj ali koliko se sjecam borben je!
Da sam ja umijesto menadzera Marica trebalo bi poraditi na dovodjenju Popovica iz Travnika,Stipe Baraca iz Celika,Pandze iz Zvijezde,Jusufbasica iz Goska,Sevke Okica iz Veleza(ipak je on Bakin zet :D ),
smriko celik :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 26 nov 2012, 22:30

kukoc je los igrac i ne bi bio nikakvo pojacanje.jest,ajde borben je,ali ne moze ga to vadit...

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 27 nov 2012, 00:48

Koga dovesti... :D

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 27 nov 2012, 00:54

bezze je napisao/la:Koga dovesti... :D
Amara Osima! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 27 nov 2012, 09:26

KrajPrice je napisao/la:
bezze je napisao/la:Koga dovesti... :D
Amara Osima! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobijes i njegovog BABU uz njega.... :lol: :lol: :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.