FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Ne trebate kriviti zaista svoje igrace, mora se priznati da igraci kao Miler, Olic, Altintop, Bujten, pa mozda i Van Bomel i Sweinsteiger nemaju onaj vrhunski kvalitet dovoljan za osvajanje Lige prvaka, oni su ove sezone igrali i iznad svojih kvaliteta i mogucnosti, nadoknakili su to velikom hrabroscu i borbenoscu, a isto se mora priznati da je i sreca pratila ekipu na putu do finala. Ne smije se ni zaboraviti da je ova ekipa Bayerna jos uvijek u izgradnji, tako da ovo nije neuspijeh Bayerna nikakav, prije se moze reci da je veliki uspjeh ovakve ekipe to sto su viceprvaci Evrope.
S druge strane protiv sebe ste imali kvalitetniju ekipu i trenera koji se podredjuje uspjehu, a takve je tesko pobijediti. Ne znam zasto se prica da vas je Inter poderao, meni su to gluposti, oni su igralu svoju klasicnu igru, odbrana prije svega i kontra. Inter je imao koliko sam vidio 3 - 4 malo opasnija napada i postigli su dva gola, prvenstveno zahvaljujuci majstorijama Milita koji je iskoristio sve sto je imao. Po meni, niko nikog nije tu nadigrao, odlucila je samo bolja koncetracija igraca Intera, odnosno dekoncentracija Bayernove odbrane.
S druge strane protiv sebe ste imali kvalitetniju ekipu i trenera koji se podredjuje uspjehu, a takve je tesko pobijediti. Ne znam zasto se prica da vas je Inter poderao, meni su to gluposti, oni su igralu svoju klasicnu igru, odbrana prije svega i kontra. Inter je imao koliko sam vidio 3 - 4 malo opasnija napada i postigli su dva gola, prvenstveno zahvaljujuci majstorijama Milita koji je iskoristio sve sto je imao. Po meni, niko nikog nije tu nadigrao, odlucila je samo bolja koncetracija igraca Intera, odnosno dekoncentracija Bayernove odbrane.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sve ti govori na tekmi nije bilo offside kako ce biti kad su svi Interovi igraci u svom polju
e vozdra raja ne znam sta da kažem interu čestitam na tituli osvojili su je zasluženo mada mi nije bilo sinoć ni malo pravo al sta je tu je idemo u nove pobjede sada se moramo okrenuti novoj sezoni i definitvno moramo pojačati odbranu sa nekim imenom jer očigledno je da se demikelis i van bujten total respekt dobri su ali su prespori nama treba sviježe krvi.pozdrav bavarcima
Buahahahahahaha. Jao analize utakmice!?!Bilal je napisao/la:Odmah se napocetku vidilo da ce sudja za njih navlaciti. Kakve je samo glupe faule sviro Bayernu.
Ali ono sto Inter igra je najveca sramota za fudbal. Eto skoro da nije izlazio iz svog sesnesterca.
Trebao je biti penal za Bayern kada je Maicon 2 puta igrao rukom (prvo ruka pa Milera u ledja pa opet u ruku)
Jedino im je Milito bio isturen, ali i on je vecinom bio na svojoj polvini.
Ovo je komotno moglo zavrsiti 0:0 da smo imali bolje stopere, pa da je samo Batstuber bio tu, a Contento na krilu bilo bi puno bolje. Ona dvojica Demikelis i Van Bujten nezna se koji je gori.
Neko ce reci dosta su nas puta iscupali, ali to im je i posao koji trebaju stalno obavljat, a ne samo nekad.
Oni u samo dva prosjecna stopera i ako Bayern hoce nesto vise treba dovesti barem jednog vrhunskog stopera.
Zar ovaj lik nije trebao dobiti ban zbog sinoćnjih komentara?
Ajde ljudi bilo, proslo
Treba gledati prema naprijed, evo vec stizu dobre vijesti
Sada je i zvanicno http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... d9777f7166

Sada je i zvanicno http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... d9777f7166
-
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo su se tenzije smirile. Vjerujem da su igraci sada jos svjesniji kakav su rezultat napravili samim dolaskom do finala. Razocaran ne treba biti, stavise treba se ponositi. 2 trofeja i finale LP nije nimalo lagan zadatak. Stize nam ljeto, nove spekulacije, nova pojacanja, pripreme za novu sezonu.......
Od naredne sezone se mnogo ocekuje, pogotovo u domacem takmicenju. Trazice se ponavljanje uspjeha, ponovno osvajanje BL. Bayern ce biti apsolutni favorit, pogotovo sto se zna da su dobili veliku sumu noFca za ulalazak u finale. Ocekuje su kvalitetna pojacanja, jer sa ovim kadrom nece biti lako ponoviti uspjeh. Badstuber, Muller, Contento su igraci koji su definitivno pokazali kvalitet i izrastaju u velike igrace, ali u ovom trenutku su oni dovoljni samo za Bundesligu.
PS: Jeli neko primijetio zastavu BiH na tribinama? Ja sam uocio dvije.
Od naredne sezone se mnogo ocekuje, pogotovo u domacem takmicenju. Trazice se ponavljanje uspjeha, ponovno osvajanje BL. Bayern ce biti apsolutni favorit, pogotovo sto se zna da su dobili veliku sumu noFca za ulalazak u finale. Ocekuje su kvalitetna pojacanja, jer sa ovim kadrom nece biti lako ponoviti uspjeh. Badstuber, Muller, Contento su igraci koji su definitivno pokazali kvalitet i izrastaju u velike igrace, ali u ovom trenutku su oni dovoljni samo za Bundesligu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ono su bile zastave Venecuele,i meni se bilo ucinilo ali nisu bile nase geometrijske...omerbavarac je napisao/la: PS: Jeli neko primijetio zastavu BiH na tribinama? Ja sam uocio dvije.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
meni se i ucinilo da sam vidio bahu na tribinama ali nisam siguranomerbavarac je napisao/la:Malo su se tenzije smirile. Vjerujem da su igraci sada jos svjesniji kakav su rezultat napravili samim dolaskom do finala. Razocaran ne treba biti, stavise treba se ponositi. 2 trofeja i finale LP nije nimalo lagan zadatak. Stize nam ljeto, nove spekulacije, nova pojacanja, pripreme za novu sezonu.......
i ja sam vidio dvije
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
ma bilo je vise nasih zastava...ja sam najmanje 3 vidio...jedna je bila na nekom spratu..visila na ogradi...jedna kod sredine terena prvi red...3 nemogu se tacno sjetiti
@tax - Baha je bio 100% na stadionu, ali nisam ga vidio, tako da postoji mogućnost da si ga vidio 

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- sanelmasetic
- Kontakt:
sad vam jos samo Dzeko fali u sredini izmedju Robbena i Riberya, koji bi to napad bio, mislim da bi trebali Gomeza i Klosea dat za njega, ja bi ih halalio da se pitam 

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
ti mislim znas i sam da je inter i bayerna pobijedio na isti nacin kao barcu....a po kvalitetu igraca i dalje kazem da nije jaci ni od barce ni od intera.......da je npr bayern izgubio od manchestera ja bih mozda i rekao tada da je izgubio od jace ekipe, ali inter je u odlucujucoj utakmici bio bolji i rekao sam da je zasluzeno pobijedio....medjutim inter ekipe kao sto su chelsea, barcelona, manchester, bayern moze pobijediti samo ako prvi zabije gol pa onda ide u defanzivu....oni su i efektivni, efikasni sto su pokazali sinoc tri sanse-2 gola...a i to treba znat i na tom im cestitat, al da imaju bolju ekipu to ne....po meni je van bommel vrhunski igrac i pruzio je vrhunske partije....izmjena altintopa me zacudila sinoc jer on ima veliki tehnicki potencijal i trebao je ostat dalje na terenu.....u ligi prvaka odlucuje mnogo toga i nijanse su i sinoc odlucile...van gaal i ekipa su napravili veliki posao i neko govori o sreci i provlacenju pa ak se boris na tri fronta onda u jednom takmicenju i treba malo srece...a bayern koliko je jak potvrdit ce i naredne godine, jer ce i tad u to sam siguran daleko dogurat...Romariooo je napisao/la:Ne trebate kriviti zaista svoje igrace, mora se priznati da igraci kao Miler, Olic, Altintop, Bujten, pa mozda i Van Bomel i Sweinsteiger nemaju onaj vrhunski kvalitet dovoljan za osvajanje Lige prvaka, oni su ove sezone igrali i iznad svojih kvaliteta i mogucnosti, nadoknakili su to velikom hrabroscu i borbenoscu, a isto se mora priznati da je i sreca pratila ekipu na putu do finala. Ne smije se ni zaboraviti da je ova ekipa Bayerna jos uvijek u izgradnji, tako da ovo nije neuspijeh Bayerna nikakav, prije se moze reci da je veliki uspjeh ovakve ekipe to sto su viceprvaci Evrope.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
ne uklopi se niko sa onom dvojicom (riberyom i robbenom) tako da ga ne bi volio viditi u bayernusanelmasetic je napisao/la:sad vam jos samo Dzeko fali u sredini izmedju Robbena i Riberya, koji bi to napad bio, mislim da bi trebali Gomeza i Klosea dat za njega, ja bi ih halalio da se pitam
nije istina nego su bile nase zastave...na pocetku utakmice na istocnoj tribini stadiona kod transparenta bajerna je visila bh zastava samo ste se nije vidjela cijela vidjele su se zvijezdice fino....to si ti onda fulio pa vidjeo venecuelanske zastave...nisi gledao gdje i mibistrikboy je napisao/la:Ono su bile zastave Venecuele,i meni se bilo ucinilo ali nisu bile nase geometrijske...omerbavarac je napisao/la: PS: Jeli neko primijetio zastavu BiH na tribinama? Ja sam uocio dvije.

Hvala Bayernu na uzbudljivu sezonu, daleko smo dogurali, slijedeće godine ćemo ponovo napasti!!! Evo i zvanično:
http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/n ... 13eef40de5
Nemam koga kritikovati, mada mislim da nam je odbrana najtanji segment igre.
Ma sto se tice odbrane to i ptice na grani znaju, ali nadam se da ce dovesti nekoga adekvatnog u odbranu, barem dvojicu igraca.davud87 je napisao/la:Hvala Bayernu na uzbudljivu sezonu, daleko smo dogurali, slijedeće godine ćemo ponovo napasti!!! Evo i zvanično:
--Pametnij popusta--
-
- Kontakt:
Ja sam vidio 2 ,trece nisam
A sinoc se pokazalo da Bayern nema ni napad dobar ,osim Robbena ,nista .Ali kako igrati protiv formacije
----------------- -------------CESAR------------------------------
---------MAICON---LUCIO---SAMUEL-ZANETI----CHIVU-------
----ETTO-------------------------------------------------PANDEV-
-------------------------------CAMBIASSO-------------------------
------------------------------SNEIDER------------------------------
------------------------------MILLITO------------------------------

A sinoc se pokazalo da Bayern nema ni napad dobar ,osim Robbena ,nista .Ali kako igrati protiv formacije
bavarian_bk je napisao/la:Ja sam vidio 2 ,trece nisam![]()
pa pokazali smo mi d ase moze igrat, probijali smo ih nekolko puta, al ono sto je muller profulo je bilo kljuc utakmice, ono ti se mora vratit.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- OLE SUPER FCB
- Kontakt:
Čuj van bommel nema kvalitetu za osvajanje LP.Pa osvojio je već sa barcelonom 2006 LP(triplu krunu).Badstuber je stvarno igrao sjajno,ima 20g. a koncentrisao je se sinoc kao da ima 30.Romariooo je napisao/la:Ne trebate kriviti zaista svoje igrace, mora se priznati da igraci kao Miler, Olic, Altintop, Bujten, pa mozda i Van Bomel i Sweinsteiger nemaju onaj vrhunski kvalitet dovoljan za osvajanje Lige prvaka, oni su ove sezone igrali i iznad svojih kvaliteta i mogucnosti, nadoknakili su to velikom hrabroscu i borbenoscu, a isto se mora priznati da je i sreca pratila ekipu na putu do finala. Ne smije se ni zaboraviti da je ova ekipa Bayerna jos uvijek u izgradnji, tako da ovo nije neuspijeh Bayerna nikakav, prije se moze reci da je veliki uspjeh ovakve ekipe to sto su viceprvaci Evrope.
Trenutno korisnika/ca: FRANK RIBERY i 8 gostiju.