Espiritosanto je napisao/la: ↑01 nov 2023, 13:57Nemoj to govoriti rasplakat ćeš šetogodišnjaka i osmogodišnjaka iz Srebrenika.

Nismo ga odavno citirali

Espiritosanto je napisao/la: ↑01 nov 2023, 13:57Nemoj to govoriti rasplakat ćeš šetogodišnjaka i osmogodišnjaka iz Srebrenika.
Neka zaokruze na 5 eto ne mora 4 hiljade.Devedesetka je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:36Prestani biti klošar i provocirati ljudeKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:35Za koga ovi prave arenu? Nadam se da ce kapacitet smanjiti i da ce biti oko 4 000 nista vise im ne treba.![]()
Nije ni vrijeme ni mjesto u ovakoj situacijiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:55Espiritosanto je napisao/la: ↑01 nov 2023, 13:57Nemoj to govoriti rasplakat ćeš šetogodišnjaka i osmogodišnjaka iz Srebrenika.![]()
![]()
Nismo ga odavno citirali![]()
Pozdravljam sve radove vezane za stadione gdje god da su u državi, ali šta će Veležu više od jedne tribine? Zaista promašena investicija ako će se čekati po 30 godina da ga napune jednom utakmicom u Evropi, jer to im je prosjek, Evropa svakih 30 godina. Sad su mirni 28 godina.
Virtu4l je napisao/la: ↑27 avg 2023, 14:10Reći da nemamo plan može samo neko ko prati površno i ko je maliciozan. Plan je nikad jasniji, stabilizacija kluba i vraćanje dugova, što ova Uprava radi perfektno. Smanjili su dug za 3.5 miliona maraka i ostalo je još 5.2 miliona, od čega je poreski dug 1.7 miliona. Projekcija je da do kraja ove godine idemo debelo ispod 4 miliona maraka.
Prihodi su nam se povećali, a rashodi su ostali isti, odnosno nismo povećali budžet za igrački kadar i postoji maksimalna plata koju igrač može dobiti, više od toga se ne ide pa da nam se ponudi Cristiano Ronaldo.
Sa svakim kreditorom je potpisan reprogram, sve tužbe su riješene i klub poštuje/isplaćuje ono što je potpisao.
To je plan od kojeg ova Uprava ne odstupa ni milimetar, mogli smo dovesti neke odlične igrače za naše uslove, ali je bukvalno zapelo oko par hiljada eura i klub to nije htio dati. Tonči Mujan je najbolji primjer. Otišao je u Budućnost gdje ima platu 6.000 eura, kod nas bi igrao za 4.000, mi toliko nismo htjeli dati.
Ponoviću ono što sam ti prošli put rekao, vi i mi se ne možemo upoređivati, jer kao što sam ti već rekao, i ovakvi imamo poprilično veći budžet od vašeg, a naš je najmanji u istoriji.
Izgradnja juga bi trebala početi krajem godine, u ozbiljnim smo pregovorima sa investitorima u pomoćni teren i nijedan navijač Željezničara nema ni najmanji razlog za brigu, iliti biće Željo opet šampion.
Kako ide plan
Ma i za evropske su punili simpatizerima drugih klubova, inace bi stadion bio poluprazan, to je cinjenica.Virtu4l je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:01Pozdravljam sve radove vezane za stadione gdje god da su u državi, ali šta će Veležu više od jedne tribine? Zaista promašena investicija ako će se čekati po 30 godina da ga napune jednom utakmicom u Evropi, jer to im je prosjek, Evropa svakih 30 godina. Sad su mirni 28 godina.
Poskoci su im i dalje nedostižni.
Hvala simpatizerima ostalih klubova što su čak do Mostara dolazili da kupuju ulaznice iz svih gradova BIH da gledaju Veleža.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:12Ma i za evropske su punili simpatizerima drugih klubova, inace bi stadion bio poluprazan, to je cinjenica.Virtu4l je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:01Pozdravljam sve radove vezane za stadione gdje god da su u državi, ali šta će Veležu više od jedne tribine? Zaista promašena investicija ako će se čekati po 30 godina da ga napune jednom utakmicom u Evropi, jer to im je prosjek, Evropa svakih 30 godina. Sad su mirni 28 godina.
Nemoj me pogrešno shvatiti, kao što sam napisao na početku odlično je što se ulaže u infrastrukturu. Samo mi nema smisla pumpati kapacitet stadiona koji će zjapiti prazan. Bolje da su natkrili onu jednu tribinu koja je sasvim dovoljna jer se i ona rijetko popuni.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:12Ma i za evropske su punili simpatizerima drugih klubova, inace bi stadion bio poluprazan, to je cinjenica.
Mislim da bi jedna tribina bila mala za njih. Neka 4 radi stadiona opcenito, lijepo to izgleda. Pogotovo za gostujuce navijace da ne gledamo vise kaveze u 2024 godini. Ali nikako vise od 5 hiljada kapacitet ako je moguce i bice to super.Virtu4l je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:01Pozdravljam sve radove vezane za stadione gdje god da su u državi, ali šta će Veležu više od jedne tribine? Zaista promašena investicija ako će se čekati po 30 godina da ga napune jednom utakmicom u Evropi, jer to im je prosjek, Evropa svakih 30 godina. Sad su mirni 28 godina.
Ma nije isto kao mi. Mi ipak imamo malo bolju posjetu, atraktivnu lokaciju, dosta poslovnih prostora pa se sve to isplati.
Ljudi napunili vas stadion a da ne mogu svojVirtu4l je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:21Nemoj me pogrešno shvatiti, kao što sam napisao na početku odlično je što se ulaže u infrastrukturu. Samo mi nema smisla pumpati kapacitet stadiona koji će zjapiti prazan. Bolje da su natkrili onu jednu tribinu koja je sasvim dovoljna jer se i ona rijetko popuni.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:12Ma i za evropske su punili simpatizerima drugih klubova, inace bi stadion bio poluprazan, to je cinjenica.
Imali ste odličnu posjetu,koja čini se lagano pada pa vidjeti ćemo protiv Sloge kolika će biti.Virtu4l je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:31Ma nije isto kao mi. Mi ipak imamo malo bolju posjetu, atraktivnu lokaciju, dosta poslovnih prostora pa se sve to isplati.
Čekamo građevinsku dozvolu za jug pa bi tu trebalo biti još m2 koji će podići vrijednost klupske imovine i onda je sve to isplativo.
Plus što će naš jug koštati 4 miliona maraka, a vaš milion i po, tako da nije isto. Ni blizu.
Espiritosanto je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:20Hvala simpatizerima ostalih klubova što su čak do Mostara dolazili da kupuju ulaznice iz svih gradova BIH da gledaju Veleža.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:12Ma i za evropske su punili simpatizerima drugih klubova, inace bi stadion bio poluprazan, to je cinjenica.Virtu4l je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:01
Pozdravljam sve radove vezane za stadione gdje god da su u državi, ali šta će Veležu više od jedne tribine? Zaista promašena investicija ako će se čekati po 30 godina da ga napune jednom utakmicom u Evropi, jer to im je prosjek, Evropa svakih 30 godina. Sad su mirni 28 godina.
Nije mala stvar,to je činjenica