hurem je napisao/la:Ja kao navijac Sarajeva bih vise volio da Miske predje u Bundesligu - zbog reprezentacije najvise, a potom i zbog njega samoga.
A u Sarajevo neka dodje za 2,3 godine,poslije EP, kada napuni 34,35

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hurem je napisao/la:Ja kao navijac Sarajeva bih vise volio da Miske predje u Bundesligu - zbog reprezentacije najvise, a potom i zbog njega samoga.
neka ga odmahhurem je napisao/la:Ja kao navijac Sarajeva bih vise volio da Miske predje u Bundesligu - zbog reprezentacije najvise, a potom i zbog njega samoga.
@Benko citiram sam sebe! San se umalo ispuniomuhamedkonjic je napisao/la:München=Misimovickarabaja_sa je napisao/la:Sta ce u Minhenu![]()
a zamisli miske i said zajedno ... oj majko mila .... a na krilima dulja i stevke u napadu benko, na golu borjan, a odbrana...koji ce nam ku***aS_Roma je napisao/la:Husejnovic je dva puta tesko povrijedjen bio , oni njega nemaju neku namjeru zadrzavati i cekati, i sami znamo da ganjaju uvijek neke strance skupe itd
On je realni da nam prije dodje nego Miske
Al sto je dobro razbacali su se svi iz uprave na razno razne strane tako da
Jok stari sa Vlakova, Kavazovic i Dautovic sa AldinomHead je napisao/la:Sljedeca slika sa CUMA, Karabeg i Ismar Hadzibajric sa Aldinom.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Evo s KUM-a traze donacije, nestalo vise aparata
Za Lige PrvakaaS_Roma je napisao/la:
Klupa:
1. Bandovic
2. Baric
3. Dupovac ???
4. Stojcev
5. Duljevic
6. Bilbija
7. Bekic
8: Radovac
9. Kostic
10. Mitrevski
11. Puric
12. Protić
13. Kouadio
14. Kovacevic
15. Okic
16. Todorovic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I bankrotaS_Roma je napisao/la:Klupa:
1. Bandovic
2. Baric
3. Dupovac ???
4. Stojcev
5. Duljevic
6. Bilbija
7. Bekic
8: Radovac
9. Kostic
10. Mitrevski
11. Puric
12. Protić
13. Kouadio
14. Kovacevic
15. Okic
16. Todorovic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa gdje si ti ovih dana?High je napisao/la:Polahko, ljudi dragi.
staragarda je napisao/la:na temi mumijevih mrtvilo i kolektivna depra...niko nista nije napisao ima sat vremena...a vi ko pekara radite![]()
![]()
Sabinho je napisao/la:Joj ovog hilme, frajer da ga Kim Kardashian gola uhvati u hotelu i krene vuci u sobu on bi rek'o Polako, daj da razmislimo je li to ok