U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samoposmatram
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la samoposmatram » 28 mar 2014, 11:38

Mislite da ce Mirko Maric imati minutazu u hrvatskoj U-21? Imat ce ali samo ako Mamic to naredi Gracanu

Malom je postavljen preduslov kao i Damiru Sovsicu u svoje vrijeme, ako zeli profesionalni kontrakt sa Dinamom mora biti na raspolaganju za hrvatsku U-21. Vidim nepratite hrvatsku U-21, pa niste svijesni koje igrace imaju. Mirko Maric se bori za jednu spic-poziciju sa dva napadaca koja su bolja od njega i sa pet-sest koji su realno slabiji od njega. E sad se sve svodi na minutazu koju ce imati u daljnoj karijeri, ako ostane u Sirokom jos jednu sezonu, imat ce dobru minutazu i mozda ce biti u prilici da se izbori za minute u hrvatskoj U-21, ako ode u Dinamo ili Lokomotivu klupa mu negine. A bez igre nema ni napredka.

Maric je predstavljen kao najveci talenat iz premijer lige, a znamo koliko se premijer liga cijeni u susjednim zemljama. Ja mislim da i sam Maric bi radije igrao redovno u U-21 BiH, pa onda izabrao Hrvatsku srcem ili mozda bi vec tad se dvoumio, jer bi vec prosao sve BiH mlade selekcije. Ovako i on sam rizikuje svu karijeru, ali je samouvjeren da ce uspjeti, i tu mu dajem podrsku i nek mu je sa srecom. A ove price i kritike na savez i te pizdarije, pa zna se ko je jaci. Onaj koji ima jacu mafiju naravno. Zdravko Mamic (hr) i Tomislav Karadzic (srb) su daleko ispred Dine Begica.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 mar 2014, 11:42

Virtu4l je napisao/la:Najteže mi pada kad nekoga moram ubjeđivati da je mlijeko bijelo.
Je li se ovo mi slazemo :D :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 mar 2014, 11:44

Problem je sto ti na to gledas selektivno. Ne smeta ti kad se ''ukrade'' igrac drugima, dapace to lako opravdas na bilo koji nacin, nego smeta kada to netko uradi BiH. A ja evo ne vidim gdje se i kako u ijednom slucaju radi o kradji ako ti igraci tako zele? Ne mozes ti natjerati nekoga protiv njegove zelje i volje nesto, to bi VALJDA u normalnom svijetu i normalnom drustvu trebao biti jedini kriterij. I jos to pravdas gdje su kome rodjeni roditelji. Kao prvo, to je nebitno, to su ljudi sa dvojnim drzavljanstvom i imaju PUNO PRAVO odabira, nista ni vece ni manje pravo nema nikakav Hrvat iz Hrvatske od onog u BiH, Njemackoj, Afganistanu, ili Bosnjak u Svedskoj, BiH, nebitno, znaci kraj price, bilo kakav pokusaj negiranja takvog cega ili zabrane je krsenje osnovnih ljudskih prava na samoopredijeljenje i Ustava Bosne i Hercegovine. Okreni kako god hoces i izvrni na svoju stranu, ali to je cinjenica, i ne samo cinjenica nego temeljni ljudski zakon, jedan koji se postuje CAK i u neuredjenim i derelektnim drzavama poput nase.

Druga stvar, cuj molim te problem samo jednog kluba?! Zasto, po cemu, zato sto mahom u njemu igraju Hrvati pa problem nevidjeni? To nitko, nigdje, nikad u svijetu (kamoli u BiH da ne nabrajam primjera) nije iz drugog kluba odabrao drugu selekciju pa problem Široki Brijeg najednom? Ili je problem sto je toliko dobar u radu s omladincima pa postoji buduca opasnost? I jos zesce, klub bi to trebao ustvari braniti, zamisli, tjerati i ucjenjivati svoje igrace taman kao da su njegovo vlasnistvo u robovlasnickom sustavu da igraju za jedne ili druge po tvojoj teoriji da bi tebi to valjalo? :lol: Daj se uozbilji svega ti.

Pricas o cemu sta veze nema, a najveci si licemjer ovdje dok god opravdavas jednu ''kradju'', a krivis nekoga drugog za drugu, a u sustini se radi, kao sto rekoh i kao sto jedino ispravno moze biti - o odabiru i ZELJI igraca. Da li je to Kolasinceva zelja, Spahiceva, Pjaniceva, Corlukina, Rakiticeva, Begoviceva, Mariceva, NEBITNO, njihova je ZELJA da igraju za tu selekciju i NITKO im to ne moze ni zabraniti niti ih treba forsirati da odaberu bilo kako drugacije nego sto im srce, zelja, ili sta god vec drugo nalaze i to je jedini ispravni put, a to sto tebi smeta sto takvo sto dolazi i iz Širokog Brijega izmedju ostalog ili to sto ti zivis u nekim drugim filmovima gdje jedna logika vrijedi u jednom slucaju, a druga u drugom, to je neka sasvim druga prica.

A sad zaista zivio, ne isplati se objasnjavati jasne i normalne stvari ljudima koji nemaju jasno i realno rezoniranje, vec iskljucivo diskriminatorno i selektivno kako bi opravdao vlastitu nepostojecu poantu. :wave:
...Život za Široki...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 mar 2014, 11:48

A što us*ašte temu *eb'o li vas Mirko Marić :crazy:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 mar 2014, 12:15

ŠB_Fidelis je napisao/la:Problem je sto ti na to gledas selektivno. Ne smeta ti kad se ''ukrade'' igrac drugima, dapace to lako opravdas na bilo koji nacin, nego smeta kada to netko uradi BiH. A ja evo ne vidim gdje se i kako u ijednom slucaju radi o kradji ako ti igraci tako zele? Ne mozes ti natjerati nekoga protiv njegove zelje i volje nesto, to bi VALJDA u normalnom svijetu i normalnom drustvu trebao biti jedini kriterij. I jos to pravdas gdje su kome rodjeni roditelji. Kao prvo, to je nebitno, to su ljudi sa dvojnim drzavljanstvom i imaju PUNO PRAVO odabira, nista ni vece ni manje pravo nema nikakav Hrvat iz Hrvatske od onog u BiH, Njemackoj, Afganistanu, ili Bosnjak u Svedskoj, BiH, nebitno, znaci kraj price, bilo kakav pokusaj negiranja takvog cega ili zabrane je krsenje osnovnih ljudskih prava na samoopredijeljenje i Ustava Bosne i Hercegovine. Okreni kako god hoces i izvrni na svoju stranu, ali to je cinjenica, i ne samo cinjenica nego temeljni ljudski zakon, jedan koji se postuje CAK i u neuredjenim i derelektnim drzavama poput nase.

Druga stvar, cuj molim te problem samo jednog kluba?! Zasto, po cemu, zato sto mahom u njemu igraju Hrvati pa problem nevidjeni? To nitko, nigdje, nikad u svijetu (kamoli u BiH da ne nabrajam primjera) nije iz drugog kluba odabrao drugu selekciju pa problem Široki Brijeg najednom? Ili je problem sto je toliko dobar u radu s omladincima pa postoji buduca opasnost? I jos zesce, klub bi to trebao ustvari braniti, zamisli, tjerati i ucjenjivati svoje igrace taman kao da su njegovo vlasnistvo u robovlasnickom sustavu da igraju za jedne ili druge po tvojoj teoriji da bi tebi to valjalo? :lol: Daj se uozbilji svega ti.

Pricas o cemu sta veze nema, a najveci si licemjer ovdje dok god opravdavas jednu ''kradju'', a krivis nekoga drugog za drugu, a u sustini se radi, kao sto rekoh i kao sto jedino ispravno moze biti - o odabiru i ZELJI igraca. Da li je to Kolasinceva zelja, Spahiceva, Pjaniceva, Corlukina, Rakiticeva, Begoviceva, Mariceva, NEBITNO, njihova je ZELJA da igraju za tu selekciju i NITKO im to ne moze ni zabraniti niti ih treba forsirati da odaberu bilo kako drugacije nego sto im srce, zelja, ili sta god vec drugo nalaze i to je jedini ispravni put, a to sto tebi smeta sto takvo sto dolazi i iz Širokog Brijega izmedju ostalog ili to sto ti zivis u nekim drugim filmovima gdje jedna logika vrijedi u jednom slucaju, a druga u drugom, to je neka sasvim druga prica.

A sad zaista zivio, ne isplati se objasnjavati jasne i normalne stvari ljudima koji nemaju jasno i realno rezoniranje, vec iskljucivo diskriminatorno i selektivno kako bi opravdao vlastitu nepostojecu poantu. :wave:
Ja se sa tobom nikad necu dogovoriti iz jednostavnog razloga jer sam ja navijac BIH repke a ti nisi i u tome lezi sav problem a ljudski mi nikad necemo vjerovatno ni imati problem jer se ni ne poznajemo zato i ja mislim da je razgovor sa tobom o ovoj temi put bez cilja. Ipak sve najbolje Sirokom i svim buducim Hrvatskim reprezentativcima koje isti odgaja jer je i to moja repka malo manje nego BIH ali ipak jest.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2014, 12:20

Pa nije samo Maric napustio BiH reprezentaciju, nego i Prcic, iz drugih razloga. Momak ne voli nepotizam i odmah nije dobrodosao. Uz to nismo uspjeli da kaparisemo neke nove igrace iako idemo na SP. Problemi kod nas leze u nesposobnosti selektora i ljudi u savezu. Oni su duzni da se brinu oko igraca, da ih prate i da ih tretiraju fer. Radis na tom polju na kojem nesto mozes promjenuti, a na stvari na koje se nema utjecaja, te se moraju akceptirati.

Jer Nijemci ce i poslije Kolasinaca u buducnosti dozvoljavati da Bosanci igraju u njihovim U-reprezentacijima, no sljedeci put ce biti pametniji i ranije ce ga kaparisati. A mi (ili ti ga selektor) ni ovaj put nismo bili pametni, nego su nas sreca, patriotizam momka i njegovog oca, i dobrovoljni rad navijaca spasili. Da se pitao Susic, Kolasinac bi sad nosio orla na grudima i pjevao Einigkeit und Recht und... ;) i to bi bilo "prirodno".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 mar 2014, 12:24

Principatus je napisao/la:Pa nije samo Maric napustio BiH reprezentaciju, nego i Prcic, iz drugih razloga. Momak ne voli nepotizam i odmah nije dobrodosao. Uz to nismo uspjeli da kaparisemo neke nove igrace iako idemo na SP. Problemi kod nas leze u nesposobnosti selektora i ljudi u savezu. Oni su duzni da se brinu oko igraca, da ih prate i da ih tretiraju fer. Radis na tom polju na kojem nesto mozes promjenuti, a na stvari na koje se nema utjecaja, te se moraju akceptirati.

Jer Nijemci ce i poslije Kolasinaca u buducnosti dozvoljavati da Bosanci igraju u njihovim U-reprezentacijima, no sljedeci put ce biti pametniji i ranije ce ga kaparisati. A mi (ili ti ga selektor) ni ovaj put nismo bili pametni, nego su nas sreca, patriotizam momka i njegovog oca, i dobrovoljni rad navijaca spasili. Da se pitao Susic, Kolasinac bi sad nosio orla na grudima i pjevao Einigkeit und Recht und... ;) i to bi bilo "prirodno".
Ja Susica volim ko mater ludu kcer ali da li je on trebo Marica pozvati u A selekciju a u U21 je odbio poziv. A Prcic je druga stvar i ja bi na njegovom mjestu isto uradio njega je selektor ubio interviewom ko zadnju fukaru. A i Njemacke novine poslije Kolasinca ne sute mozes procitati clanak o tome danas mislim da je na sportu preveden.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2014, 12:29

Ne nigdje nisam pisao da ga je Susic trebao pozvati, sacuvaj boze. Nego kazem selektori moraju pratiti igraca, tretirati ih fer, i nuditi im najbolje sto se moze i sto zasluzuju. A ako igrac ipak zeli igrati za drugu drzavu, to je ok i sa tim moramo zivjeti. Ono sto se sa Prcicem desilo u pozadini sa familijskim pozivanjem i glupiranjem, to ne ide, krajnje neozbiljno i los znak drugim reprezentativcima, tipa: U nasoj reprezentaciji je kriminal normalan.

Mi moramo nastojati na tome da pokupimo sto vise mladih, jakih igraca iz jakih reprezentacija i klubova. Samo nam to upravo moze garantovati uspjeh za buducnost. A onda necemo morati nikoga moliti, nego ce sami dolaziti. Ako to ne uradimo, mogao bi nam SP, najkasnije EP biti kratki ili ti zadnji izlet do daljnjeg.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 mar 2014, 12:38

Principatus je napisao/la:Ne nigdje nisam pisao da ga je Susic trebao pozvati, sacuvaj boze. Nego kazem selektori moraju pratiti igraca, tretirati ih fer, i nuditi im najbolje sto se moze i sto zasluzuju. A ako igrac ipak zeli igrati za drugu drzavu, to je ok i sa tim moramo zivjeti. Ono sto se sa Prcicem desilo u pozadini sa familijskim pozivanjem i glupiranjem, to ne ide, krajnje neozbiljno i los znak drugim reprezentativcima, tipa: U nasoj reprezentaciji je kriminal normalan.

Mi moramo nastojati na tome da pokupimo sto vise mladih, jakih igraca iz jakih reprezentacija i klubova. Samo nam to upravo moze garantovati uspjeh za buducnost. A onda necemo morati nikoga moliti, nego ce sami dolaziti. Ako to ne uradimo, mogao bi nam SP, najkasnije EP biti kratki ili ti zadnji izlet do daljnjeg.
Potpuno se slazem ali ovakve igrace tipa Marica je ne bi zvao bez cvrste garancuje kluba da on tu ostaje do kraja ako ga BIH treba

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 mar 2014, 12:58

dubrovnik je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ne nigdje nisam pisao da ga je Susic trebao pozvati, sacuvaj boze. Nego kazem selektori moraju pratiti igraca, tretirati ih fer, i nuditi im najbolje sto se moze i sto zasluzuju. A ako igrac ipak zeli igrati za drugu drzavu, to je ok i sa tim moramo zivjeti. Ono sto se sa Prcicem desilo u pozadini sa familijskim pozivanjem i glupiranjem, to ne ide, krajnje neozbiljno i los znak drugim reprezentativcima, tipa: U nasoj reprezentaciji je kriminal normalan.

Potpuno se slazem ali ovakve igrace tipa Marica je ne bi zvao bez cvrste garancuje kluba da on tu ostaje do kraja ako ga BIH treba
ovaj priča jedno..a ti pričaš sasvim drugo i tražiš garancije..za što? čovječe ne znaš što pišeš...šta sad da je Široki dao garanciju da će on igrat za BiH, on pređe u Dinamo..šta tu Široki može poslije..

nemoj gluposti pisat svega ti..

zovi tamo u savez i reci im da ne zovu igrače Širokog više nikad i gotova priča ili im predlozi to..koga boli k..c ...ne moraju ni igrat...jaka stvar igrao za U17 BiH pod palicom vrsnog majstora sa klupe Malkočevića..

samo temu kvarite bezveze s ovim više.. :thumbdown:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2014, 13:14

Kvarimo temu zato što se jasno i glasno trebaju etiketirati grobari bh. fudbala i sporta uopšte. Eto vam vaša prčija, radite u njoj što vam je volja, ali nemojte kukati kad vas to opali po glavi, veoma jednostavno. Ne možeš jednom guzicom na dvije stolice, u stvari možeš, ali to je kratkog vijeka. Nadam se da će ljudi u savezu prepoznati ovaj veliki problem i na vrijeme reagovati.

Trebaju nam klubovi koji će praviti igrače za naše mlade selekcije, kao što je urađeno u ovoj košarkarškoj ligi, svi mladi igrači koji učestvuju moraju imati bh. sportsko državljanstvo i mirna Bosna. Tu je Široki jedini ispao crna ovca, pa su opet kukali, a svi klubovi prihvatili osim njih. Samo da se zna sa kime imamo posla, ovo treba podvući.

Dakle, to je dokaz da može, samo treba naći pravi sistem. Nismo mi Brazil pa da se razbacujemo talentima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 mar 2014, 13:16

Kevin je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:

ovaj priča jedno..a ti pričaš sasvim drugo i tražiš garancije..za što? čovječe ne znaš što pišeš...šta sad da je Široki dao garanciju da će on igrat za BiH, on pređe u Dinamo..šta tu Široki može poslije..

nemoj gluposti pisat svega ti..

zovi tamo u savez i reci im da ne zovu igrače Širokog više nikad i gotova priča ili im predlozi to..koga boli k..c ...ne moraju ni igrat...jaka stvar igrao za U17 BiH pod palicom vrsnog majstora sa klupe Malkočević
Sto odgovaras ako te boli k.... za mojim misljenjem ne citaj ga.Eto nek ja sad u jakoj stvari pod kapom vrsnog majstora.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 mar 2014, 13:45

Samo još jedno da kažem, drago mi je da nije izabrao nas. A ovo je škola svima vama koji vjerujete pojedinoj skupini. Pa se vi lizite opet s ovima dole i onima gore. A svako ko voli BiH imalo bez obzira na vjeru biće tretiran kao heroj, kao sto je bila praksa do sada. Pa to npr. jedan Supic vrati na način na koji je vratio. Eto toliko, mada znam da se nikada nećemo opametiti :wave:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 mar 2014, 13:56

Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo još jedno da kažem, drago mi je da nije izabrao nas. A ovo je škola svima vama koji vjerujete pojedinoj skupini. Pa se vi lizite opet s ovima dole i onima gore. A svako ko voli BiH imalo bez obzira na vjeru biće tretiran kao heroj, kao sto je bila praksa do sada. Pa to npr. jedan Supic vrati na način na koji je vratio. Eto toliko, mada znam da se nikada nećemo opametiti :wave:
Cuj drago ti sto nije izabrao BiH. Jel to zato sto je ponosan hrvat? Daj odrasti jednom. Mislis da vecina u reprezentacij Francuske, Belgije, Holandije i Svicarske igra srcem za te zemlje?

Izclani se iz SDA i upisi se u osnovnu skolu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 mar 2014, 14:04

EvoMene je napisao/la: Pitanje je da li ti možeš shvatiti da se ja jednostavno ne osjećam Bosancem i Hercegovcem u etničkom smislu.
Osjecas se ti Bosancem i HErcegovcem ali kad ti treba stipendija,podsticaj za poljoprivredu,besplatno zdravstvo,skolstvo,kad trebaju ljetovat Bosanci u Neumu da ostave pare onda vi volite BiH,a cim se domognete"slobode" onda je pljujete i igrate se velikih Hrvata i Srbina..
Ne interesuje mene sto ti volis Hrvatsku ali ne zelim da od mog PDV-a idu pare za te i takve,ne zelim da od moje RTV-takse idu pare za te i takve koji ce danas sutra izdati ovu zemlju,ne zelim da Vam rade autoput,infrastrukturu od nasih para idite po makadamu i cekajte MIlanovica da vam asfaltira ne zasluzujete ni ove pare od Fife i Uefa koje ce doci za plasman na SP jer ste sve rep.dali Hrvatskoj..Hrvatska Vam je dobra kad imate neku optuznicu pa trebate pobjeci odavdje itd..Jel shvataš sad

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 mar 2014, 14:06

samoposmatram je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo još jedno da kažem, drago mi je da nije izabrao nas. A ovo je škola svima vama koji vjerujete pojedinoj skupini. Pa se vi lizite opet s ovima dole i onima gore. A svako ko voli BiH imalo bez obzira na vjeru biće tretiran kao heroj, kao sto je bila praksa do sada. Pa to npr. jedan Supic vrati na način na koji je vratio. Eto toliko, mada znam da se nikada nećemo opametiti :wave:
Cuj drago ti sto nije izabrao BiH. Jel to zato sto je ponosan hrvat? Daj odrasti jednom. Mislis da vecina u reprezentacij Francuske, Belgije, Holandije i Svicarske igra srcem za te zemlje?

i ja sam istog mišljenja..vjerojatno je od uvijek (kao i svi Hrvati u BiH) navijao za Hrvatsku, sanjao da igra za nju itd. pružila mu se prilika i odabrao taj put..a da ne govorim što znači u daljnjoj karijeri nastup za hr repke, bilo mlađe ili A selekciju..jer realno nije isto nastup za U21 BiH i Hrvatske, svaka čast U21 BiH ali miljama je to iza još..

i da odmah kažem, da ne bi rekli da sam protiv BiH ili tako nešto..ne nisam..gledao sam dosta utakmica, pratio streamove itd..dok recimo nikad nijednu utakmicu U21, U19, U18 hr repki nisam pogledao

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 mar 2014, 14:10

samoposmatram je napisao/la:

Bojim se da me neki crveni kmer ne nauci pameti, nadam se da ćeš dobiti ban zbog spominjanja politike, toliko. A za te stranke me zaboli koliko je crno ispod nokta ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 mar 2014, 14:12

zgembo89 je napisao/la:
EvoMene je napisao/la: Pitanje je da li ti možeš shvatiti da se ja jednostavno ne osjećam Bosancem i Hercegovcem u etničkom smislu.
Osjecas se ti Bosancem i HErcegovcem ali kad ti treba stipendija,podsticaj za poljoprivredu,besplatno zdravstvo,skolstvo,kad trebaju ljetovat Bosanci u Neumu da ostave pare onda vi volite BiH,a cim se domognete"slobode" onda je pljujete i igrate se velikih Hrvata i Srbina..
Ne interesuje mene sto ti volis Hrvatsku ali ne zelim da od mog PDV-a idu pare za te i takve,ne zelim da od moje RTV-takse idu pare za te i takve koji ce danas sutra izdati ovu zemlju,ne zelim da Vam rade autoput,infrastrukturu od nasih para idite po makadamu i cekajte MIlanovica da vam asfaltira ne zasluzujete ni ove pare od Fife i Uefa koje ce doci za plasman na SP jer ste sve rep.dali Hrvatskoj..Hrvatska Vam je dobra kad imate neku optuznicu pa trebate pobjeci odavdje itd..Jel shvataš sad
o čem ti baljezgas?? :eh:
kao prvo isto PDV placaju i u Hercegovini kao i ti gore..mozda i vise upada u kasu države jer je Hercegovina dosta jaka u biznisu..dalje, eto satrala se federacija da pomogne i izgradi po Hercegovini, nema sta.. :lolno: :lolno: i što se toga tiče evo ti pa čitaj malo:

Samo u prošloj godini Federacija ZHŽ-u otela 12 milijuna maraka
http://www.vecernji.ba/samo-u-prosloj-g ... aka-927474

a da ne govorim za fakultet u Mostaru itd..satra se federacija da mu pomogne.. :problem:

na što čovjek dođe, od sporta do politike i pdv-a :clap:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 mar 2014, 14:29

sad govoris sport i politika,a vasi nisu htjeli delegati zajedno sa srpskim da podrze statut saveza pa smo umalo izbaceni Osim mor'o na noge da ide Dodiku i Čoviću prema tome nemoj da baljezgaš..Kakav vaš pdv milione obrćete na Gospi marke niste uplatili u drzavnu kasu kazem ti ne interesuje me uopste da li se vi osjecate Hrvatima ili Bosancima ali vase licemjerstvo prema ovoj drzavi i zemlji se mora zaustaviti..

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 mar 2014, 15:20

Jao teme...

Chiquita svima zaredom.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], perun i 19 gostiju.