Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
nadam se da napadačima nije ništa i da su preživjeli
- Ponos Torina
- Kontakt:
Arsenal duo Mesut Ozil and Sead Kolasinac are both unharmed after escaping an attempted robbery in London on Thursday.

Arsenal have confirmed both passenger Kolasinac and driver Ozil were involved in the incident and are both unharmed.

Arsenal have confirmed both passenger Kolasinac and driver Ozil were involved in the incident and are both unharmed.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Moderator
- Kontakt:
But as the thugs set upon the car, Ozil's Arsenal teammate Sead Kolašinac - nicknamed 'The Tank' by fans - leapt out the car and bravely took on the gang as Ozil ran into a nearby restaurant.
Kad ga drugi hvale The Tank kud ces dalje.

Kad ga drugi hvale The Tank kud ces dalje.

ovo mu je hajlajt karijere
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A buljave spodobe koja ****Ponos Torina je napisao/la:Ozil sjeo u auto i pobjegao![]()
![]()

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mozda mu je on rekao da sjedne u auto i bjezi..Go Go i'll cover you..

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 25 jul 2019, 22:23, ukupno mijenjano 3 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
1. Okončanje karijere Jeseuharden je napisao/la:ovo mu je hajlajt karijere
2. Autogol protiv Argentine
3. Ovo
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
i eto ko je nas okupiro majko mila tursko-njemačke pič.kice
- Ponos Torina
- Kontakt:

Sead po Sandžakau se sa medvjedima borio a da mu ovi naude nema šanse
Seo tvoj je London
Seo tvoj je London
Prevozio sudžuku u gepeku, branio je on sadržaj prtljage, yebe se njemu za Oezila.
Momčiluko ne zaslužujemo te.
Momčiluko ne zaslužujemo te.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 25 jul 2019, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
opet se bošnjak bori za turčina koji ga ostavlja i bjezi glavom bez obzira , e moj bošnjače u pamet
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ozil tipičan primjer Turčina a Kolašinac tipični Bošnjak.
Turčin pobjegao odmah i ostavio Bošnjaka čim mu se ukazala prilika a Bošnjak jadan spreman i da pogine ako treba za njega.
Turčin pobjegao odmah i ostavio Bošnjaka čim mu se ukazala prilika a Bošnjak jadan spreman i da pogine ako treba za njega.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa jbt zar je bitno koji je igrac u pitanju. 
Nadam se da ste ironicni.

Nadam se da ste ironicni.
15.10.2013.
Doveo Kolašinca besplatno a Kolašinac sad spasio Arsenalovog najtalentovanijeg igrača VELIK SI ARSENE WENGERU

Malo se pretjeruje. Prvo, spominje se jos jedan putnik, a to je moglo biti neko dijete ili supruga, ako je tako onda je uradio pametnu stvar.BoixosNois1899 je napisao/la:Ozil tipičan primjer Turčina a Kolašinac tipični Bošnjak.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bile su zene od obojice mislim.Pogba je napisao/la:Malo se pretjeruje. Prvo, spominje se jos jedan putnik, a to je moglo biti neko dijete ili supruga, ako je tako onda je uradio pametnu stvar.BoixosNois1899 je napisao/la:Ozil tipičan primjer Turčina a Kolašinac tipični Bošnjak.
15.10.2013.
Sad ce nas Seo Sudzuka postat besmrtan u engleskoj javnosti s ovim cinom herojstva ... a ne znaju da je on ovaj belaj jedva doceko da moze svoju frustraciju iskalit ... ima srece sto nisu nosili pistolje, sad bi ga ovdje oplakivali ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
oplakivali bi ove pljackase, vidis da im je i noz maloDaVinci je napisao/la:Sad ce nas Seo Sudzuka postat besmrtan u engleskoj javnosti s ovim cinom herojstva ... a ne znaju da je on ovaj belaj jedva doceko da moze svoju frustraciju iskalit ... ima srece sto nisu nosili pistolje, sad bi ga ovdje oplakivali ...

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.