Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2014, 00:09

Ne znam, ne vjerujem da je Begovic dovoljno drzak da bude kapiten i eto ne svidja mi se to sto ne zna nas jezik kako treba. Mora se ipak znat neki red. A isto tako sam 100% siguran da bi Dzeko pravio probleme da nije postao kapiten. Takav je postao jednostavno. A ne mozemo bez njega, na zalost. Mozda ga ova traka i dodatno motivise, da konacno malo potrci za repku ponovo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 14 avg 2014, 00:11

Cartman je napisao/la:Ne znam, ne vjerujem da je Begovic dovoljno drzak da bude kapiten i eto ne svidja mi se to sto ne zna nas jezik kako treba. Mora se ipak znat neki red. A isto tako sam 100% siguran da bi Dzeko pravio probleme da nije postao kapiten. Takav je postao jednostavno. A ne mozemo bez njega, na zalost. Mozda ga ova traka i dodatno motivise, da konacno malo potrci za repku ponovo.
Ostaje nam nada.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 14 avg 2014, 00:17

Cartman je napisao/la:Ne znam, ne vjerujem da je Begovic dovoljno drzak da bude kapiten i eto ne svidja mi se to sto ne zna nas jezik kako treba. Mora se ipak znat neki red. A isto tako sam 100% siguran da bi Dzeko pravio probleme da nije postao kapiten. Takav je postao jednostavno. A ne mozemo bez njega, na zalost. Mozda ga ova traka i dodatno motivise, da konacno malo potrci za repku ponovo.
Mislim da je on baš drzak.. Kako je onom čokoladnom rekao Fu.ck off ili kako j.ebe mater u svlacionici.. ali ovo je ŠBBKBB.
Nadam se da će ga motivisat', jer nam on treba i tako je kako je. Da se ne pomisli šta pogrešno da ne ne gotivim ga, Džeksona volim ko brata, ali ovakav kakav je postao mi se ne sviđa plaho.
Pa naravno da bi pravio, popičketo bi se odma' sa selektorom.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 avg 2014, 00:25

Sta vam je momciluci. Kapiten je Dzeko i kraj price. Bolje je da je kapiten igrac iz terena nego golman. Kao sto neko rece Dzeko ima ugled kod sudija tako da i to nesto znaci. Sto se tice Spahe sve je receno.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 14 avg 2014, 00:48

Ajax je napisao/la:Sta vam je momciluci. Kapiten je Dzeko i kraj price. Bolje je da je kapiten igrac iz terena nego golman. Kao sto neko rece Dzeko ima ugled kod sudija tako da i to nesto znaci. Sto se tice Spahe sve je receno.
Druze ebe se sudijima tipa Novi Zeland :( :(

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 14 avg 2014, 00:52

AhmetNY je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Sta vam je momciluci. Kapiten je Dzeko i kraj price. Bolje je da je kapiten igrac iz terena nego golman. Kao sto neko rece Dzeko ima ugled kod sudija tako da i to nesto znaci. Sto se tice Spahe sve je receno.
Druze ebe se sudijima tipa Novi Zeland :( :(
On misli na normalne i ugledne evropske sudije :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 avg 2014, 09:06

Cartman je napisao/la:
Ali svaka cast Safetu sto je rekao jedinu istinu: mi nemamo stopera ni blizu kvaliteta Spahica. Imamo neiskune i/ili vrlo spore stopere i to ce bit ogroman problem protiv ozbiljnih reprezentacija. Na nasu srecu, samo je jedna takva u nasoj grupi. Lukaku protiv Bicakcica i Zukanovica. Neka nam je Allah na pomoci.
Opet si previse subjektivan, ovakav Spahic bi se protiv Lukakua proveo gore nego i Zuka i Bico i Sunjic, vidjeli smo na primjeru Emenikea koji je od Romelua za klasu losiji, tu ni dragi Alah ne pomaze.
Ko nije gledao, Ogi Vranjes je u Turskoj u svojoj drugoj trecoj tekmi u Elazigu Emenikea stavio u djep.
Toliko o trenutnoj klasi i formi kapitena.
Da pricamo o Spahicu prije 4,5 godine to bi bila prica koju Cartman spominje, ali ovaj iz 2014 nema sta da trazi protiv ozbiljnih napadaca koji su fizicki jaci od njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2014, 16:51

Spahic je protiv Nigerije igrao povrijedjen i zato je tako odigrao. Protiv Argentine je bio vrlo dobar, Leverkusen ozbiljno racuna na njega i ove sezone. Znaci kvalitet ima, ali je pogrijesio kada je htio da igra sa povredom. Za onu partiju nema izgovora, ali to nije njegov realni nivo.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 avg 2014, 17:09

Cartman je napisao/la:Spahic je protiv Nigerije igrao povrijedjen i zato je tako odigrao. Protiv Argentine je bio vrlo dobar, Leverkusen ozbiljno racuna na njega i ove sezone. Znaci kvalitet ima, ali je pogrijesio kada je htio da igra sa povredom. Za onu partiju nema izgovora, ali to nije njegov realni nivo.
Eh upravo to "igrao je s povredom"bije to smio dopustiti,trebao se sam izbaciti iz ekipe ;) ali on je igrao,i bio onakav kakav je bio "LOS"ali mi kao navijaci mu to nesmijemo uzeti za zlo,jer vise je on dao reprezentaciji nego ista njemu ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 avg 2014, 19:44

Šta mu je reprezentacija trebala dati? Imao je talove sa Munjom, to je privilegija koju drugi nisu imali, dobio je više nego svi ostali zajedno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2014, 19:46

Virtu4l je napisao/la:Šta mu je reprezentacija trebala dati? Imao je talove sa Munjom, to je privilegija koju drugi nisu imali, dobio je više nego svi ostali zajedno.
Spahic je se zrtvovao za repku kao niko drugi.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 avg 2014, 19:50

Virtu4l je napisao/la:Šta mu je reprezentacija trebala dati? Imao je talove sa Munjom, to je privilegija koju drugi nisu imali, dobio je više nego svi ostali zajedno.
:mrgreen:

:thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 avg 2014, 19:51

Nikad nisam shvatao to 'žrtvovanje' za repku, šta je to konkretno? Dobiješ poziv, ideš na okupljanje i igraš utakmicu/e. Ne vidim ja tu neku žrtvu, samo normalan slijed događaja.

Samo mi nemoj pričati o povredama, njegove navodne povrede su nas koštale, mada sumnjam u njih, ali eto. Igrao je i Sejo povrijeđen, i Mujdža, Pjanić, Džeko, Lulić, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 14 avg 2014, 20:02

Dao lijevo mudo za repku.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2014, 20:10

Virtu4l je napisao/la:Nikad nisam shvatao to 'žrtvovanje' za repku, šta je to konkretno? Dobiješ poziv, ideš na okupljanje i igraš utakmicu/e. Ne vidim ja tu neku žrtvu, samo normalan slijed događaja.

Samo mi nemoj pričati o povredama, njegove navodne povrede su nas koštale, mada sumnjam u njih, ali eto. Igrao je i Sejo povrijeđen, i Mujdža, Pjanić, Džeko, Lulić, itd...
http://www.haber.ba/sport/fudbal/86892- ... ahicu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Toliko. Isto tako je cesto propustao utakmice za klubove da bi igrao za repku, ili igrao za repku sa znanjem da ce ga kostat povrede i nekoliko utakmica za klub. Kao sto je rekao kad je se povukao, repka je jedina ekipa koja je za njega bila bitna. Takvi su rijetki. Sjetimo se tvog idola Misimovica i cijele afere sa Portugalom. Nije mogao da igra najvazniju utakmicu repke do tada, ali je mogao 3 dana kasnije za Wolfsburg. Ili Dzeko koji je napravio citavu aferu u medijima zato sto ga je Pape ostavio na terenu duze nego sto je trebao.

Da ne otvaramo sada glupe price, ali cak i ti bi trebao bit u stanju priznat da je Spaha uvijek bio veliki borac za repku.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 avg 2014, 20:24

niste normalni, majkemi

" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la bhsport » 14 avg 2014, 21:51

Cartman je napisao/la:Spahic je protiv Nigerije igrao povrijedjen i zato je tako odigrao. Protiv Argentine je bio vrlo dobar, Leverkusen ozbiljno racuna na njega i ove sezone. Znaci kvalitet ima, ali je pogrijesio kada je htio da igra sa povredom. Za onu partiju nema izgovora, ali to nije njegov realni nivo.
Ko mu je kriv sto je igrao povrijedjen? Protiv PSG, Mance je bio fit ko i protiv Nasrija pa se obruko.
Tako da penzija u repki njegov je domet.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2014, 21:54

bhsport je napisao/la:
Ko mu je kriv sto je igrao povrijedjen? Protiv PSG, Mance je bio fit ko i protiv Nasrija pa se obruko.
Tako da penzija u repki njegov je domet.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Inace Bicakcic, Sunjic i kompanija bez problema cuvaju Ibrahimovica, Rooneya i van Persia. :roll:

Zasto se ne prica o kardinalnim greskama Bicakcica protiv Argentine? Ekipa koja je muku mucila protiv bas svakog protivnika i protiv koje smo mogli do boda da je igrao spreman stoper uz Spahica. Nemam nista protiv momka, ali svu krivicu stavljat na Spahica moze samo fudbalska neznalica. Cak i kod onog gola Nigerije nije jedini kriv, Sunjic je se postavio kao amater i ostavio Odemwingia samog na 5 metara. Umjesto da ga cuva i natjera Emenikea na udarac iz mrtvog ugla.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 avg 2014, 22:05

Došao vakat kada se stavljaju u istu rečenicu Bičakčić, Šunjić, Vranješ i raja sa Spahićem, :kafa:

Emir je najveći amater koji je ikad igrao za BiH, prijetio je u svlačionici i u savezu svima samo da dobije kapitensku traku. Čak se pobio i sa par saigrača jer su ga prijeko pogledali. U slobodno vrijeme bije malu djecu.

Ništa me ne čudi, pročitao sam na ovom foruma i rečenice protiv Barbareza, Salihamidžića, Emir nažalost nije ni prvi, ni posljednji koji neće dobiti ni "hvala" za ono što je pružio reprezentaciji, državi BiH.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 avg 2014, 22:11

Cartman je napisao/la: Inace Bicakcic, Sunjic i kompanija bez problema cuvaju Ibrahimovica, Rooneya i van Persia. :roll:

Zasto se ne prica o kardinalnim greskama Bicakcica protiv Argentine? Ekipa koja je muku mucila protiv bas svakog protivnika i protiv koje smo mogli do boda da je igrao spreman stoper uz Spahica. Nemam nista protiv momka, ali svu krivicu stavljat na Spahica moze samo fudbalska neznalica. Cak i kod onog gola Nigerije nije jedini kriv, Sunjic je se postavio kao amater i ostavio Odemwingia samog na 5 metara. Umjesto da ga cuva i natjera Emenikea na udarac iz mrtvog ugla.
Bicakcic, Sunjic i kompanija bi puno gore cuvali Ibrahimovica, Rooneya i ostale. Bicakcic i mozda Vranjes ako bi bio u optimalnoj formi bi mozda cuvali te igrace jednako lose kao Spaha. Sporiji Sunjic i Zukanovic bi puno vise ispadali nego Spaha. Ni u snu oni nebi imali nikakve sanse protiv Ibrahimovica i Rooneya. Zar ima ovdje ljudi koji stvarno misle da bi imali sanse da ih zaustave u utakmici lige prvaka :roll: :roll:. Isto tako nijedan od njih nije niti ce najvjerovatnije biti interesantan klubu kao sto je Bayer. I Bayer nije izgubio protiv velikana Manchester Uniteda i PSG-a zbog Spahe. Cijeli Bayer je bio za klasu losiji od tih protivnika. Jednostavno su ih nadigrali ljudi totalno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, jasmin10, Proximic i 14 gostiju.