ne pricaj svastajuanitomaravillaa je napisao/la:Sikiras je se posvadjao sa Pandzom,nakon sto ga je ovaj izveo i izgalamio se na njega proslu tekmu.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
-
- Kontakt:
Samo da vidim i da pitam gdje su oni sto su pljuvali ovu ekipu ,sto su na poluvremenu gasili tekmu ! Ljudi ove momke treba dizat do neba ,svaka cast !

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Cestitke momcima na novoj velikoj pobjedi. Pobjediti Spaniju u kosarci u bilo kojem uzrastu je velika stvar. Ovi momci su pokazali karakter i nakon onog poraza od Hrvatske nisu odustajali i sada su tu gdje jesu, u polufinalu EP-a. Sljedeci protivnik je Turska i ocekuje nas jako teska utakmica, ali treba vjerovati u ove momke.
Atic je vec sada zasluzio da sa seniorima ide na Eurobasket, a ako ovu ekipu odvede do medalje onda tu nece biti apsolutno nikakvih dilema. Samo naprijed!!
Atic je vec sada zasluzio da sa seniorima ide na Eurobasket, a ako ovu ekipu odvede do medalje onda tu nece biti apsolutno nikakvih dilema. Samo naprijed!!

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Info od igraca iz nase u16 repke.mercurial je napisao/la:ne pricaj svastajuanitomaravillaa je napisao/la:Sikiras je se posvadjao sa Pandzom,nakon sto ga je ovaj izveo i izgalamio se na njega proslu tekmu.
- sigurnoable
- Kontakt:
Hajde sada ko je gledao Turska BiH da napise svoje misljenje, mozemo li igrati sa njima i da li je onaj prvi rezultat realan ili samo nas losiji dan!? Koliko vidim oni imaju svog Atica kao mi tj. Korkmaza.
- PeppermintSA
- Kontakt:
kadeti na kraju dobili švabe 10 razlike
-
- Kontakt:
Ja sam gledao malo utakmicu protiv Turske ,taj Korkmaz je bas dobar igrac ,tesko ga je cuvat .Realno gledano ljudi su nas razbili bili ,al nasi i nisu imali volje da se vrate ,mislim da je i los dan za nas bio tad !Ali mislim da smo mi dosta napredovali na ovom prvenstvu i mislim da ona utakmica protiv Turske sada nece biti ista ! Mislim da imamo sanse jer ova ekipa nema limita ! Zahuktali smoo seee
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kadeti u finalu. Bravoooooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
Svaka čast kadetima i juniorima! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Prenose gruzijci Španiju i Latviju, ccccc, a nas ni sekunde.
Hajde, valjda bude bar to sutrašnje finale.
Hajde, valjda bude bar to sutrašnje finale.
Kapa dole za mlade selekcije

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Rios je napisao/la:Kapa dole za mlade selekcije![]()

Svaka cast momcima. Nisam mogao gledati, vidio sam da gubimo i na kraju se ulogah da vidim standardne "malo nam je falilo" price kada imam sta viditi, Espana je pala, nasi su u polufinalu.

Imal gdje statistike kadeta protiv Nijemaca ?
Hadziceve minutaza je bas misterija...mozda bude nekih iznenadjenja i za Turke. Hoce biti ovo negdje na youtube,cijela tekma?
http://www.livebasketball.tv/live/clip/ ... nship_2015
Čitava utakmica Španija - BiH ... Moguće da se mora napraviti account odnosno registrovati ...
Čitava utakmica Španija - BiH ... Moguće da se mora napraviti account odnosno registrovati ...
- bistrikboy
- Kontakt:
Imal' statistika kadeta?
Ali kakvu je cetvrtinu odigrao Durmo
Aticeve trice na -10 nas vratise u zivot i nakon toga se furija nije sastavila s loptom.Sjajan dan za nasu kosarku i rezultati koji obecavaju da cemo kroz 5-6 godina biti veoma jaka i ozbiljna ekipa sa Nurkicem na celu!
Ali kakvu je cetvrtinu odigrao Durmo

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
eh super....vec se registrovalo kad se htjelo pratit.thulkazal je napisao/la:http://www.livebasketball.tv/live/clip/ ... nship_2015
treba neko napravit dobar video od Atica na cijelom turniru, barem 5-6 minuta...i utrpat sve, posto njegova igra i jest raznovrsna (trice, ulazi, asistencije, banana onom jadnom hrvatu, koju ukradenu loptu...sve)
pa ko ima zivaca i vremena, a patriota je, slozice mu neki video. ja bih ali ne umijem.
ove ostale utakmice imaju na youtubeu, sve
samo lud čovjek je mogao pomisliti prije 3-4 godine da ćemo u ovom periodu biti jedina reprezentacija sa ovih prostora u 1/2 finalu nekog prvenstva A divizije
jesmo li im u under18 sa jukom osvojili titulu prije 3 godine u b diviziji ili smo se samo plasirali bili u A, nešto se ne mogu sjetiti
jesmo li im u under18 sa jukom osvojili titulu prije 3 godine u b diviziji ili smo se samo plasirali bili u A, nešto se ne mogu sjetiti
nema potpisa
Loš je ovo snimak da se pravi highlights ... To kad se pojavi video u većoj rezoluciji ...baglama je napisao/la: treba neko napravit dobar video od Atica na cijelom turniru, barem 5-6 minuta...i utrpat sve, posto njegova igra i jest raznovrsna (trice, ulazi, asistencije, banana onom jadnom hrvatu, koju ukradenu loptu...sve)
pa ko ima zivaca i vremena, a patriota je, slozice mu neki video. ja bih ali ne umijem.
ove ostale utakmice imaju na youtubeu, sve
Ako ima neko upućeniji da odgovori, koliki bi problem za profesionalnu karijeru Atiću mogli predstavljati problemi sa srcem?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT