Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Tačno ću prestati pratiti sve naše reprezentativne sportove. Pa u svakoj reprezentaciji u bilo kojem sportu nešto se slično desi. Bjež' ba, prekratak je ovo život da se živciram zbog svake šuše koja izigrava uvrijeđenu mladu. Nije mu Marković sigurno djecu i mater opsov'o, pa da se toliko uvrijedi i napusti saigrače, još kapiten. Ma fujjj... 

Prije svega, igra je bila losa 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nije loše organizacija, osim tih problema sa ulazom ostalo je sve bilo dobro. Ali sigurno da je Toromanović bio jedan od razloga zašto je reprezentacija igrala u Cazinu, iako je i Dautović ljubitelj rukometa i redovan je na utakmicama repke i do dobar sa savezom, a i opština je uvijek za ovakve događaje. Ali sumnjam da ćemo u skorijoj budućnosti gledati rukometnu repku u Cazinu.BaDa12 je napisao/la:Legenda je posebna sorta ljudi.
A, ne vidim zašto više nikad reprezentacija ne bi igrala u Cazinu. Je li to bilo nešto loše?
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A red je da gledamo ponovo košarkaše u Cazinu , aBda u narednom ciklusu trebaju vidjeti 1-2 utakmice

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Naravno, znaš i sam kakvi su moji stavovi po tom pitanju. Tore je strašan momak, živi za ovu reprezentaciju, bez i jedne mrlje, pa čak i da je kriv u ovoj situaciji - ne zaslužuje vrijeđanje, povanje i slično.bhsport je napisao/la:@virto, neka se očituje sta je problem. Dosta vise ponašanja ko uvrijedjene mlade.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Drago mi je što su biscani pokazali sta misle svojim brojnim komentarima, koji su negativno usmjereni kako na kapitena, tako i na sve građane najmnogoljudnije opcine na USK. Iako sam iz Cazina, nisam bio na utakmici čak ni na onoj protiv Grcke, sasvim mi je svejedno gdje repka igra, važno da je dvorana puna. Mnogi mali biscani zaboravljaju da egzistiraju zahvaljujući najviše gradjanima Cazina i Velike Kladuše, pa mi je sasvim neshvatljivo ovakvo omalovažavanje. Baratanje suludim informacijama da Bihac ima 100 000 stavnonika za mene predstavlja glupost. Ako se treba negdje praviti dvorana iz kantonalnog budžeta to je onda Cazin, jer jedini imamo premijerligaski klub na kantonu. Pozdrav od vjecitog sejtana iz Cazina.
merdanovic je napisao/la:Baratanje suludim informacijama da Bihac ima 100 000 stavnonika za mene predstavlja glupost.

O ovome sam skoro vodila diskusiju na chatu.
Još uvijek nikakvih informacija, nevezano za Muhameda? Jesu li odletjeli u Kaunas?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
mislim da nikad nećemo saznati pravu istinu, šta god da bude razlog odlaska...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da su stigli. Malo prije sam negdje pročitao da su stigli.BaDa12 je napisao/la:merdanovic je napisao/la:Baratanje suludim informacijama da Bihac ima 100 000 stavnonika za mene predstavlja glupost.![]()
![]()
O ovome sam skoro vodila diskusiju na chatu.
Još uvijek nikakvih informacija, nevezano za Muhameda? Jesu li odletjeli u Kaunas?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Haj, hvala Bogu.
#idemoludoidemojako
#idemoludoidemojako
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Koga sad zvati umjesto toreta??
Realno buric ne moze sam da izdrzi na crti

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Građan i Halilković. Mladi, jaki, talentovani i jako dobri momci.esprit24 je napisao/la:Koga sad zvati umjesto toreta??

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Kolko znam prvi uopste nije igrao 6 mjeseci, dok je drugi odigrao polusezonu u maticnom klubu sa kojim je nazalost ispao iz lige al je u svakoj utakmici davao po 7-8 golova, tako da je halilkovic ispred gradjana u ovon trenutkunele-BHF je napisao/la:Građan i Halilković. Mladi, jaki, talentovani i jako dobri momci.esprit24 je napisao/la:Koga sad zvati umjesto toreta??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jel imaju 2 Bihaca u BiH?Bit ce da sam bjezao sa geografijesigurnoable je napisao/la:Pa neka onda organizuju ovi sto im je sajam bitniji od svetinje ili kafice po bascarsiji svetije od prave svetinje. Mi makar ostanemo i pred dvoranom jer nam je to vaznije nego fildzan kahvice i suncane naocale. Nije zato sto sam iz Krajine ali dobro da ikako ista organizujemo i na ovakvom nivou koliko drzava misli na ovaj dio Bosne, zalosno je da jedan grad od 100.000 stanovnika kao sto je Bihac nema dvoranu da primi makar 8000 ljudi vec da moraju ici igrati u dvorani u kojoj dva navijaca dijele jednu stolicu. Da se razumijem nemam nista protiv Cazina, isto mi je ili Cazin ili Bihac ali na ovom podrucju sigurno treba dvorana jer su to ovi ljudi i navijaci zasluzili.xinxee je napisao/la:Navijanje super,a organizacija mečag grozna...dvorana pretrpana,početak meča,a 200-300 duša vani čeka da uđe
Hadžiomerović treba dobiti priliki,dobro igra u kvalitetnoj Mađarskoj ligi a igrački ulazi u najbolje godine(25).
Na sportsport.ba piše da treći ide u baraž,zar stvarno?Ja sam mislio da samo prva dva direktno idu i najbolja treća 
Sent from Tapatalk

Sent from Tapatalk
-
- Kontakt:
ovo nije trebalo Toromanovicu ,izgarao je uvijek odazivao se svim selektorima ,kapiten reprezentacije sqmo je bacio mrlju na svoje ime i karijeru .on je vec na zalasku karijere nije mu ovo trebalo al nikako ,sto se tice reprezentacije nadomjestice Buric i Vranjes igraju u oba pravca mladji su i nece se to puno u igri osjetiti .samo je ruzno ovo sto se desava oko nasih reprezentativaca u svim sportovima ,previse sebi uzimaju zapravo njihova je obAveza da igraju za svoju drzavu trebaju biti ponosni a ne malo malo nesto su uvjedjeni .problem mentaliteta ,krkanski mentalitet

Daj ne seri gdje vidis ovdje da Biscani pisu protiv Cazina nemam nista protiv Cazina kao ni 99% Biscana naravno uvijek ima onih 1% .. i nemoj biti kao babini potezati pricu kako Kladusa hrani Bihac sa studentskim parama daleko idemomerdanovic je napisao/la:Drago mi je što su biscani pokazali sta misle svojim brojnim komentarima, koji su negativno usmjereni kako na kapitena, tako i na sve građane najmnogoljudnije opcine na USK. Iako sam iz Cazina, nisam bio na utakmici čak ni na onoj protiv Grcke, sasvim mi je svejedno gdje repka igra, važno da je dvorana puna. Mnogi mali biscani zaboravljaju da egzistiraju zahvaljujući najviše gradjanima Cazina i Velike Kladuše, pa mi je sasvim neshvatljivo ovakvo omalovažavanje. Baratanje suludim informacijama da Bihac ima 100 000 stavnonika za mene predstavlja glupost. Ako se treba negdje praviti dvorana iz kantonalnog budžeta to je onda Cazin, jer jedini imamo premijerligaski klub na kantonu. Pozdrav od vjecitog sejtana iz Cazina.
Ne mogu da vjerujem da se i na državnim forumima mora potezati ta priča. Nejasno skroz.

U koliko igraju sutra i na kojoi tv??Ne kontam.oko plasmana,sta nam fali i kako stojimo??
Nikad mi nece biti jasne price o nekoj ugrozenosti o nekoj mrznji na relaciji Bihac-Cazin to je zadnje sto mi Krajisnici trebamo raditi ali ocito nekima to nije jasnoBaDa12 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se i na državnim forumima mora potezati ta priča. Nejasno skroz.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.