NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
nebi bas rekao za stokica da je tako dobar da rjesava sam utakmicu u sobotu mu se tako potrefilo da nam uvali 2 komada,pred nama je mozda i grijesim 

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
bice ovo zanimljiva sezona vec u prvom kolu puno ekipa je zijanilo kuci bodove.i tako je bolje neka svako ko zasluzi igrom nosi kuci bodove.nasa zvijezda je na ispitu zrelosti u gabeli mislim da imamo i bolju i skuplju ekipu od njih i da moramo preuzet ulogu favorita u gabeli.momci ce morati dati 120% svojih mogucnosti u sto i ne sumnjam.vjerujem da ce ih kuntic dobro izruzit za visok poraz u banjoj luci i da ce nam se svima oduziti vec u subotu..na nam je da ih podrzimo i vjerujemo u njih a zna se sta je njihovo 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa izružio ih je
Imali su juče ujutro u 7h šprinteve na 100 metara 

Dragon Town
zmaj_Bosne je napisao/la:Pa izružio ih jeImali su juče ujutro u 7h šprinteve na 100 metara

nadam se da ce ih vratiti na pobjednicki kolosijek,porazom i u gabeli ne bi bas bilo bajno kako u ekipi tako ni na tribinama
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja bi njima za svaki poraz veci od 2 razlike uzeo po 50 KM od plateastra1922 je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:Pa izružio ih jeImali su juče ujutro u 7h šprinteve na 100 metara
![]()
![]()
mislim da ih u ovoj sedmici ceka tortura
![]()
nadam se da ce ih vratiti na pobjednicki kolosijek,porazom i u gabeli ne bi bas bilo bajno kako u ekipi tako ni na tribinama

Ja licno nisam ocekivao ni bod iz B.Luke.Puno smo se digli i nadali protiv Borca..Ako bude bez postovanja ulazili u ostale duele necemo daleko dogurati..protiv svake ekipe moramo pokazati Respect.Sad protiv Borca smo umislili da smo najjaci..Tkanton je napisao/la:Ja bi njima za svaki poraz veci od 2 razlike uzeo po 50 KM od plateastra1922 je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:Pa izružio ih jeImali su juče ujutro u 7h šprinteve na 100 metara
![]()
![]()
mislim da ih u ovoj sedmici ceka tortura
![]()
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ne kazem ja da smo trebali pobijedit, al onako govorim za svaki poraz veci od 2 gola razlike neku sankciju uvest.. tek toliko da znaju da se nesmiju opustat i podcjenjivat nekog...
Ko je to doso nama iz beograda, trazi stan, treba mu avion

Ko je to doso nama iz beograda, trazi stan, treba mu avion

Nasao stan 

Danas sam bio u vasem gradu i mogu vam reci da je prelijep nesto sa kolegom sam imao posla i extra je tamo.., jos sam probao i šljive vase grme.. 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
hehe pricao sam ti ja jednom da je lijepo.bujrum opet kada bude sarajevo gostovaloRedDevilS je napisao/la:Danas sam bio u vasem gradu i mogu vam reci da je prelijep nesto sa kolegom sam imao posla i extra je tamo.., jos sam probao i šljive vase grme..

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bas mi je drago extra je tamo jeste da je bili 42C ali boze moj ni klime u autu nekako sam izdrzao do Sarajeva sto se tice gostovanja aBd!astra1922 je napisao/la:hehe pricao sam ti ja jednom da je lijepo.bujrum opet kada bude sarajevo gostovaloRedDevilS je napisao/la:Danas sam bio u vasem gradu i mogu vam reci da je prelijep nesto sa kolegom sam imao posla i extra je tamo.., jos sam probao i šljive vase grme..

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Senad Husić i zvanično igrač Zvijezde
http://www.transfermarkt.de/de/nk-zvije ... 14621.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/nk-zvije ... 14621.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ma nije, taj transfermarkt ureduju moderatori i kad nesto cuju odma ubace.ja sam u subotu bio sa sencijem i pozdravio se sa njim pozelio mu sve najbolje u izraelu,kaze mi leti u ponedjeljak ponovo dole pao dogovor
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
za poraz veci od 2 gola samo po dzepu opalit...kako bi se tada na svakoj tekmi zalagali al ono pravo...Tkanton je napisao/la:Ne kazem ja da smo trebali pobijedit, al onako govorim za svaki poraz veci od 2 gola razlike neku sankciju uvest.. tek toliko da znaju da se nesmiju opustat i podcjenjivat nekog...
Ko je to doso nama iz beograda, trazi stan, treba mu avion![]()
![]()
Bijelo-crvena polja zvijezdina
ma nek si ti nase sljive probao hahahRedDevilS je napisao/la:Danas sam bio u vasem gradu i mogu vam reci da je prelijep nesto sa kolegom sam imao posla i extra je tamo.., jos sam probao i šljive vase grme..

šta pričate bezveze dobili smo husica koji je po meni trenutno mozda i najbolji vezni lige, mnogo brzi pokretniji od hamze zna sačuvati loptu, protiv borca nismo imali sreće citavo vrijeme smo mi kontrolisali igru a oni su davali golove... po meni mnogo smo bolji nego prošle sezone imam jednu zamjerku za kuntica ko forsira Milovanovica pa lik nijednom nije napravio prodor svaki puta bih ga pročitao BEK protivnički i jos to da halilovic mora igrati po liniji a ne u spicu... Svi pametuju protiv borca što niste pičc... išli na utakmicu i navijali pricate rezultat nista ne govori...
Jbg nemoze jedan igrac bit kriv za poraz od 3-0ciro_ciro je napisao/la:šta pričate bezveze dobili smo husica koji je po meni trenutno mozda i najbolji vezni lige, mnogo brzi pokretniji od hamze zna sačuvati loptu, protiv borca nismo imali sreće citavo vrijeme smo mi kontrolisali igru a oni su davali golove... po meni mnogo smo bolji nego prošle sezone imam jednu zamjerku za kuntica ko forsira Milovanovica pa lik nijednom nije napravio prodor svaki puta bih ga pročitao BEK protivnički i jos to da halilovic mora igrati po liniji a ne u spicu... Svi pametuju protiv borca što niste pičc... išli na utakmicu i navijali pricate rezultat nista ne govori...
pa sta si ti tkanton misslio razvaliti jednog od kandidata za vrh i to na njegovom terenu.,mene samo boli visok poraz a poraz ko poraz od jace i skuplje ekipe nije strasan.mislim da mi trebamo bolje uci u duel sa goskom koji je po kvalitetu blize nama i ako tu izgubimo onda bi se mogao upaliti alarm na banji....ova utakmica ce otkriti nase trenutno stanje.u banjoj luci smo imali dosta loptu u posjedu ali zadnji pas je izostao nadam se da ce sve puno bolje izgledati u gabeliTkanton je napisao/la:Jbg nemoze jedan igrac bit kriv za poraz od 3-0ciro_ciro je napisao/la:šta pričate bezveze dobili smo husica koji je po meni trenutno mozda i najbolji vezni lige, mnogo brzi pokretniji od hamze zna sačuvati loptu, protiv borca nismo imali sreće citavo vrijeme smo mi kontrolisali igru a oni su davali golove... po meni mnogo smo bolji nego prošle sezone imam jednu zamjerku za kuntica ko forsira Milovanovica pa lik nijednom nije napravio prodor svaki puta bih ga pročitao BEK protivnički i jos to da halilovic mora igrati po liniji a ne u spicu... Svi pametuju protiv borca što niste pičc... išli na utakmicu i navijali pricate rezultat nista ne govori...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
De procitaj post od ciro-ciro pa ces vidjet na sta mislim, on kudi ovog milanovica, pa mu kazem nemoze on sam bit kriv za poraz od tri gola razlike, nebitno jel to milanovic ili neko drugi, za visok poraz krivi su svi igraci zajedno sa treneromastra1922 je napisao/la:pa sta si ti tkanton misslio razvaliti jednog od kandidata za vrh i to na njegovom terenu.,mene samo boli visok poraz a poraz ko poraz od jace i skuplje ekipe nije strasan.mislim da mi trebamo bolje uci u duel sa goskom koji je po kvalitetu blize nama i ako tu izgubimo onda bi se mogao upaliti alarm na banji....ova utakmica ce otkriti nase trenutno stanje.u banjoj luci smo imali dosta loptu u posjedu ali zadnji pas je izostao nadam se da ce sve puno bolje izgledati u gabeliTkanton je napisao/la:Jbg nemoze jedan igrac bit kriv za poraz od 3-0ciro_ciro je napisao/la:šta pričate bezveze dobili smo husica koji je po meni trenutno mozda i najbolji vezni lige, mnogo brzi pokretniji od hamze zna sačuvati loptu, protiv borca nismo imali sreće citavo vrijeme smo mi kontrolisali igru a oni su davali golove... po meni mnogo smo bolji nego prošle sezone imam jednu zamjerku za kuntica ko forsira Milovanovica pa lik nijednom nije napravio prodor svaki puta bih ga pročitao BEK protivnički i jos to da halilovic mora igrati po liniji a ne u spicu... Svi pametuju protiv borca što niste pičc... išli na utakmicu i navijali pricate rezultat nista ne govori...
ovaj sam post poslao prije utakmice u banjaluci, i stvarno mislim da taj milanovic nije kapacitet ni za bosnu iz mionice a kamoli premijer ligu.vazda nas navijace mora neko ebavat, al valjda to tako mora bitimmmirza je napisao/la:Po meni licno ovaj Milanovic nije ni za klupu Zvijezde , ali eto vidim neko ga forsira.On je igrac koji ce nam hebavat zivce ove sezone. Sretno sutra i bar bod donijeti iz Banjalukeemir_dj je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.