Daj ba, Dervišagić, Hadžikadunić, Merdović, Husejinović... Da je najbolji u državi, kod nas mu je rečeno klupa, to mu se ne sviđa i to je to, pošteno se razišli.Agent12 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 16:27Kume momak je najbolji krilni napadac lige o cemu pricassimonknows je napisao/la: ↑30 jan 2024, 16:20Nema govora, jak udarac za nas, ode nam četvrta opcija na krilu.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Koji Hadzikadunic?simonknows je napisao/la: ↑30 jan 2024, 17:21Daj ba, Dervišagić, Hadžikadunić, Merdović, Husejinović... Da je najbolji u državi, kod nas mu je rečeno klupa, to mu se ne sviđa i to je to, pošteno se razišli.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Elmin, kad mu se igra, prejak igrač.harden je napisao/la: ↑30 jan 2024, 17:25Koji Hadzikadunic?simonknows je napisao/la: ↑30 jan 2024, 17:21Daj ba, Dervišagić, Hadžikadunić, Merdović, Husejinović... Da je najbolji u državi, kod nas mu je rečeno klupa, to mu se ne sviđa i to je to, pošteno se razišli.
Ma liku stvarno nije do nogometa... njemu da se igra bio bi igrac za PL. U Bihacu prekucao prvi mec, onda poceo furati nesto svoje ko da je sam na terenu i gubio 30 lopti po utakmici. Uz to uvijek nespreman i zbog toga ceste povrede.
Ali ovakav kakav jeste, ne vrijedi ga imati da ti syebe 5 meceva da bi rijesio sam jednu utakmicu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
To ti pričam, promaha u glavi. Ali da ga samo upregneš, gdje će Brzi pored njegaharden je napisao/la: ↑30 jan 2024, 17:41Ma liku stvarno nije do nogometa... njemu da se igra bio bi igrac za PL. U Bihacu prekucao prvi mec, onda poceo furati nesto svoje ko da je sam na terenu i gubio 30 lopti po utakmici. Uz to uvijek nespreman i zbog toga ceste povrede.
Ali ovakav kakav jeste, ne vrijedi ga imati da ti syebe 5 meceva da bi rijesio sam jednu utakmicu.

-
- Kontakt:
Al Zeničani plaču jer im ide najbolji igrač, besplatno, u Želju 

Vidim docekali ste ga rasirenih rukugegenpress je napisao/la: ↑31 jan 2024, 02:13Al Zeničani plaču jer im ide najbolji igrač, besplatno, u Želju![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Nije teško bit bolji od Galićaredbull93 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 03:26Vidim docekali ste ga rasirenih rukugegenpress je napisao/la: ↑31 jan 2024, 02:13Al Zeničani plaču jer im ide najbolji igrač, besplatno, u Želju![]()
![]()

Dervišagić najbolje krilo prve lige, Merdović krampa, nije se sa loptom sastavio, nije ni čudo što ga Nalić na klupi drži, a ispred njega igra dido

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
A de realno, ne znam ni sta ce nam Huseinbasic. Kad sam cuo da ga hoce dovesti, nisam nesto bio odusevljen. Ne znam ni umjesto koga bi igrao. Za mene su i ova krila sto su na klupi bolji igraci od njega trenutno. A pogotovo ne znam umjesto koga bi igrao u prvih 11.
Zvijezdi ce sigurno biti vise od pomoci nego nama. Merdovic koji grije klupu u vecini utakmica je za mene bolji igrac od njega trenutno.
Zvijezdi ce sigurno biti vise od pomoci nego nama. Merdovic koji grije klupu u vecini utakmica je za mene bolji igrac od njega trenutno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Merdović da je kvalitet izbacio bi veterana iz prve postave. Igrač koji ima jednu dobru polusezonu u karijeri realno, ne može se porediti sa brzim koji se naigrao premijer lige...DamirT je napisao/la: ↑31 jan 2024, 09:20A de realno, ne znam ni sta ce nam Huseinbasic. Kad sam cuo da ga hoce dovesti, nisam nesto bio odusevljen. Ne znam ni umjesto koga bi igrao. Za mene su i ova krila sto su na klupi bolji igraci od njega trenutno. A pogotovo ne znam umjesto koga bi igrao u prvih 11.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Vidi kralju, Said je nas zadužio malo je reći. Iz tog razloga je prva postava.Truhlo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 09:35Merdović da je kvalitet izbacio bi veterana iz prve postave. Igrač koji ima jednu dobru polusezonu u karijeri realno, ne može se porediti sa brzim koji se naigrao premijer lige...DamirT je napisao/la: ↑31 jan 2024, 09:20A de realno, ne znam ni sta ce nam Huseinbasic. Kad sam cuo da ga hoce dovesti, nisam nesto bio odusevljen. Ne znam ni umjesto koga bi igrao. Za mene su i ova krila sto su na klupi bolji igraci od njega trenutno. A pogotovo ne znam umjesto koga bi igrao u prvih 11.
Merdović je došao bez priprema, nakon 3 4 kola, i nakon što od maja nije odigrao utakmicu. Ulazeći sa klupe ima po 2 gola i asistencije. Dosta od toga je odigrao na poziciji špica, a ustvari je krilo. Eto.
Ma potanak je realno da se ne lažemo. Pogledaj klubove gdje je igrao i klubove gdje je brzi igrao. Pa brzi ima više nastupa u PL nego ovaj u karijeri. Ok krilo za prve lige, ali kvalitetom ne može u istu rečenicu sa brzim.simonknows je napisao/la: ↑31 jan 2024, 15:44Vidi kralju, Said je nas zadužio malo je reći. Iz tog razloga je prva postava.Truhlo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 09:35Merdović da je kvalitet izbacio bi veterana iz prve postave. Igrač koji ima jednu dobru polusezonu u karijeri realno, ne može se porediti sa brzim koji se naigrao premijer lige...DamirT je napisao/la: ↑31 jan 2024, 09:20A de realno, ne znam ni sta ce nam Huseinbasic. Kad sam cuo da ga hoce dovesti, nisam nesto bio odusevljen. Ne znam ni umjesto koga bi igrao. Za mene su i ova krila sto su na klupi bolji igraci od njega trenutno. A pogotovo ne znam umjesto koga bi igrao u prvih 11.
Merdović je došao bez priprema, nakon 3 4 kola, i nakon što od maja nije odigrao utakmicu. Ulazeći sa klupe ima po 2 gola i asistencije. Dosta od toga je odigrao na poziciji špica, a ustvari je krilo. Eto.
Pa Said sa jednom nogom je bolji od vecine igraca u ovoj ligi. A nije vala ni Brzi sad neki bogzna kakav kvalitet igraca, pa da se otimamo za njega. Okej, nije los igrac za sirinu u ekipi, ali za mene nije igrac za prvih 11. Da je Brzi toliko dobar igrac, nasao bi valjda neki klub u PL, pa makar i Zvijezdu 09.Truhlo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 09:35Merdović da je kvalitet izbacio bi veterana iz prve postave. Igrač koji ima jednu dobru polusezonu u karijeri realno, ne može se porediti sa brzim koji se naigrao premijer lige...DamirT je napisao/la: ↑31 jan 2024, 09:20A de realno, ne znam ni sta ce nam Huseinbasic. Kad sam cuo da ga hoce dovesti, nisam nesto bio odusevljen. Ne znam ni umjesto koga bi igrao. Za mene su i ova krila sto su na klupi bolji igraci od njega trenutno. A pogotovo ne znam umjesto koga bi igrao u prvih 11.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma Brzi ima jači CV, ali gleda se trenutni kvalitet. Pa pogledajte sezonu iza Merdovića.
-
- Kontakt:
Ma kakav Huseinbašić, ne znam zašto o njemu toliko diskusije. Nakon angažmana u nizeligašu iz Hrvatske, nije mogao naći angažman u PL kao što je gore Damir rekao. Pa makar u Zvijezdi 09 ili Gošku, zadnji koliko-toliko ozbiljni angažman imao 2019. godine u Čeliku. Kod nas nema mjesta i to je to. Vjerujem da će Zvijezdi Gradačac biti od pomoći u borbi za opstanak u ovoj ligi, nešto više od toga teško.
Pa većina vas je pisala da klupira Saida i da je igrač manje na terenu. Razumijem ranije zasluge, ali ako hoćete u PL toga ne smije biti i brzi bi bio upgrade u odnosu na Saida. Možemo se mi zayebavati sa Fenanom i Isakovićem, Vršajevićem jer igramo proljeće što moramo, bez ikakvih ambicija.
Top vam je ovaj napadač iz Duvna. Mislim da će klupirati Dilavera.
Top vam je ovaj napadač iz Duvna. Mislim da će klupirati Dilavera.
Ma kakav brzi, prosjecan igrac za njeg i jest mjera Zvijezda
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- VivaLaStella
- Kontakt:
Brzi je klasa za ovu ligu. Trebao si vidit kako je igro zadnju sezonu u Zvijezdi, daleko najbolji igrač biosimonknows je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:01Ma Brzi ima jači CV, ali gleda se trenutni kvalitet. Pa pogledajte sezonu iza Merdovića.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
-
- Kontakt:
Dok se Sloboda i Čelik prepucavaju to sve oslušjkuju ovi iz Olova i kuju planove za prvo mjesto. Da u Slobodi imaju mozda već bi prvo kolo ali premije igračima Čelika da pobjede Stupčanicu i da budu mirni u nastavku sezone
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.