Samo da ne bude prekid zbog sudija i da nam oduzmu bodove, a uzeli nijet da slavimo za vikend.dinodino2019 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:00Nadam se da se varam ali danas ocekujem.kiks.protiv Moscanice koja je kuci veoma nezgodna plus danas su sudije na njihovoj sttani. Igramo.bez 4 igraca i nece biti lako. Nadam se da ce Durmis proraditi, te da ce Duvnjak dati sansu ovom.junioru Basicu sto je poveo
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Malo vjere u nase fudbalere, a i navijace, nije na odmet. Iako ce biti mokro 
Celik!3,2,2.
DUUURRMMMIŠ!
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sampiooone sampioooone ooo leee ooo leee oooo leeeeeeee
Hocemo li im pravit docek?
Hocemo li im pravit docek?
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Kakav doček?
Protiv Krivaje, da se obilježi osvajanje prvog mjesta i to je to.
NK Čelik je mnogo veći od osvajanja prvog mjesta 2. Lige Centar, da bi se pravio doček...
Protiv Krivaje, da se obilježi osvajanje prvog mjesta i to je to.
NK Čelik je mnogo veći od osvajanja prvog mjesta 2. Lige Centar, da bi se pravio doček...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Petarda... evo je zveknu!
-
dinodino2019
- Kontakt:
Super sto su proradili Durmiš i Karalic, a evo Duvnjak dao sansu i junioru Basicu. Oldicna utakmica danas i titula 
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Jesi li ti ono danas ocekivo kiksdinodino2019 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:29Super sto su proradili Durmiš i Karalic, a evo Duvnjak dao sansu i junioru Basicu. Oldicna utakmica danas i titula![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑10 maj 2023, 16:48Malo vjere u nase fudbalere, a i navijace, nije na odmet. Iako ce biti mokro![]()
Celik!3,2,2.
To je to sto se tice osiguravanja prvog mjesta.
Usora - Bosna 1:1
Kolina - Krivaja 1:0
Dakle bjezimo drugoplasiranom 13 bodova 4 kola do kraja.
Naprijed Če !!!!!!
Usora - Bosna 1:1
Kolina - Krivaja 1:0
Dakle bjezimo drugoplasiranom 13 bodova 4 kola do kraja.
Naprijed Če !!!!!!
Samo ću reći, čestitam svima i
KO U NEDELJU IZDA PIZDA !!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi trenerima i igracima i ovjeri prvog mjesta i maximalno ozbiljno shvatit baraz i nikog podcijenit .Od svakog smo bolji a ono lako cemo i mislit da smo dominatniji nismo niodkog i niko se predat nece .
Za mene ovo slavlje nije i nece bit ni sad ni protiv Krivaje i po meni dnevni termin sa Krivajom i mirno zavrsit sezonu i samo kad udjemo u FL mozemo proslavit.
Ovo danas nemam sta komentarisat ,vidio sam 5 golova na fb stranici NK Celik sto je postvljo profil jedan u komentarima svaki gol osim prvog pa ko nije gledo moze pogledat..
ROBIJI KAPA DO PODA OPET PO BROJNOSTI I SRETAAN POVRATAK U ZENICU
Za mene ovo slavlje nije i nece bit ni sad ni protiv Krivaje i po meni dnevni termin sa Krivajom i mirno zavrsit sezonu i samo kad udjemo u FL mozemo proslavit.
Ovo danas nemam sta komentarisat ,vidio sam 5 golova na fb stranici NK Celik sto je postvljo profil jedan u komentarima svaki gol osim prvog pa ko nije gledo moze pogledat..
ROBIJI KAPA DO PODA OPET PO BROJNOSTI I SRETAAN POVRATAK U ZENICU
ČESTITKE KLUBU!!! BRAVO MOMCI NA TERENU,STRUČNOM ŠTABU,MOMCIMA U UPRAVI I MOMCIMA NA TRIBINAMA!! SVAKA ČAST! Prvenstvo odraditi do kraja,ozbiljno shvatit svakog protivnika ne podcjenjivat nikog,čuvati se povreda i SVE BACITI NA BARAŽ!!! ZA BARAŽ KARTE PUSTITI OD 01.06 NAHAJCAT RAJU DA SE MAKAR 5000 KARTI KUPI! Od mene vam je za baraž 10 karti,ko slago čuletak mu
Uslikam postavim ovdje i na FB
Živjeli
::::SAMO ČELIK::::
Bravo, bravo, bravo,
Čestitke igračima, Upravi i svim navijačima. Rutinski odrađena utakmica danas. Do kraja istim tempom nastaviti, dati priliku ovim mlađim neka se uigravaju i ici na 3 boda i ove 4 preostale tekme, a za baraž znate i sami kakvi treba da budete.
Kad se sjetim sta smo sve pisali poslije onog remija sa Borcem 1:1
Čestitke igračima, Upravi i svim navijačima. Rutinski odrađena utakmica danas. Do kraja istim tempom nastaviti, dati priliku ovim mlađim neka se uigravaju i ici na 3 boda i ove 4 preostale tekme, a za baraž znate i sami kakvi treba da budete.
Kad se sjetim sta smo sve pisali poslije onog remija sa Borcem 1:1
Ja kako vidim po reakcijama, komentarima, dijeljenju, medijima, Facebook grupama koje prate fudbal u Bosni a i na Čelikovim zvaničnim stranicama ova pobjeda i prvo mjesto je izazvala jednako reakcija kao i pobjeda protiv Sarajeva u Kupu..zamorano je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:41ČESTITKE KLUBU!!! BRAVO MOMCI NA TERENU,STRUČNOM ŠTABU,MOMCIMA U UPRAVI I MOMCIMA NA TRIBINAMA!! SVAKA ČAST! Prvenstvo odraditi do kraja,ozbiljno shvatit svakog protivnika ne podcjenjivat nikog,čuvati se povreda i SVE BACITI NA BARAŽ!!! ZA BARAŽ KARTE PUSTITI OD 01.06 NAHAJCAT RAJU DA SE MAKAR 5000 KARTI KUPI! Od mene vam je za baraž 10 karti,ko slago čuletak muUslikam postavim ovdje i na FB
Živjeli
Od sutra odmah najaviti utakmicu, kako dolikuje malo se potruditi, pustiti ulaznice od petka u prodaju, nahajcati narod i moguce je i za vikend imati barem približnu brojku.
Pored toga sto su to zaslužili igrači isto to su zasluzili i "spasioci" Čelika.
Ovaj moment klub mora znati iskoristiti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.