Mislim da mu je cak i sapnuo, dodaj OrigiuOsim13 je napisao/la:A dječko koji je dodao hloptu Trentu ništasljivo je napisao/la:Onaj zadnji gol Liverpula je gol sezone, svi su zatečeni osim dva igrača i sudije kojem se mora skinuti kapa.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Mislim da mu je cak i sapnuo, dodaj OrigiuOsim13 je napisao/la:A dječko koji je dodao hloptu Trentu ništasljivo je napisao/la:Onaj zadnji gol Liverpula je gol sezone, svi su zatečeni osim dva igrača i sudije kojem se mora skinuti kapa.
haha mislis tvoja sinocnja?Rajaz je napisao/la:Paja na aparatima :kavajapa je napisao/la:Hahaha dje je onaj Rajaz da nam prica o magiji umjetnika Busqetsa haha kakva spori panj okretan ko doner...ublehas kao i Piqeu izgradili karijere na Messiju, Xaviju i Iniesti i ostalim wc igracima kako u klubu tako i reprezetnaciji. Drago mi je da su se te ublehe razoktrile iako mi je krivo jer je Liverpul u finalu.
Pa i jeste Poćetino. Imas intervju na yt gdje on licno kaze poćetino. I tu je kraj svim nagadjanjima. Ako si, naravno, mislio na ovo.Rauber33 je napisao/la:PoĆetino
Opet je čudno i smiješno, isto kao i MaščeranoFinn je napisao/la:Pa i jeste Poćetino. Imas intervju na yt gdje on licno kaze poćetino. I tu je kraj svim nagadjanjima. Ako si, naravno, mislio na ovo.Rauber33 je napisao/la:PoĆetino
anell je napisao/la:Dzoni je napisao/la:![]()
ako jesu nisu pogriješili jer je ispravnoKaunas je napisao/la:Jesu li ono na Euru 2012 govorili Šalstrom za Kallstroma
Tott prolazi večeras.
Da se i ja jednom složim sa tobom.Jack je napisao/la:Vama na forumu pejgamber da ustane iz groba vi bi njemu našli manu
Al realno uporedi tekstove s ovog portala sa tekstovima sa mozzarta, germanijaka i ostalih portala koji su vezani isključivo za sport. Da ne govorim o tekstovima koji se pišu van našeg govornog područja.Jack je napisao/la:Vama na forumu pejgamber da ustane iz groba vi bi njemu našli manu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.