FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Dže onaj sto hoće da navija samo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sam taj, imas problema sa timstaragarda je napisao/la:Dže onaj sto hoće da navija samo

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemam jarugo samo grmiSRSlavinovici je napisao/la:Ja sam taj, imas problema sa timstaragarda je napisao/la:Dže onaj sto hoće da navija samo

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je problem, zavrnuo vam neko pipu pa ne navijate? Zar vam neko brani? Izvolite, navijajte, totem napravite, bojkotujte. Ja cu sutra u Sarajevo da navijam za Slobodustaragarda je napisao/la:Nemam jarugo samo grmiSRSlavinovici je napisao/la:Ja sam taj, imas problema sa timstaragarda je napisao/la:Dže onaj sto hoće da navija samo..... To je navijač, kakvi mi

- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako je, mi ne navijamo vise nema ko da nam plati ..to je razlog sigurno
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ti suti, idi teši totem.tuzlak1987 je napisao/la:Tako je, mi ne navijamo vise nema ko da nam plati ..to je razlog sigurno
-
- Kontakt:
Jesi li vatreni navijac ili kospicar ?
- SRSlavinovici
- Kontakt:
PatokarNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jesi li vatreni navijac ili kospicar ?

Secerov jaran ili Secer licno :rol: :rol: :rol:
Pobjeda nam sada treba
Neka zaplace Zajko Zeba
Orice se sve do neba
Sulejmannn Krpicccc
Sulejmannn Krpiccc
Hajmo manekeni srcem do pobjede.
Neka zaplace Zajko Zeba
Orice se sve do neba
Sulejmannn Krpicccc
Sulejmannn Krpiccc

FK Sloboda Tuzla
Kako nece kad je bio jedan od nas.Probisvjet je napisao/la:Ovo je izgleda nas Mesa opisao:
zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da često budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti lijepom riječi; ne liče na junake, a najteže ih je uplašiti prijetnjom; dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači, i ne vole da se sjećaju ničeg što se desilo; boje se promjena jer su im često donosile zlo, a lako im dosadi jedan čovjek makar im činio i dobro.
Boj se ovna boj se ****.a kad cu zivjet?

Samo si ti jarane ovde novi, i sve nas smori..SRSlavinovici je napisao/la:Koji si ti sada, jbt kao da vas klonirajuklasik je napisao/la:De ba vidi se u njegovim postovima da je ovo sve iz dubine duse napisano, iz njegove ogromne ljubavi prema Slobodi.Probisvjet je napisao/la:slavinovicas Priznaj da si dobio joju da pises.![]()
![]()
![]()
Evo ti dvije joje samo se makni.
Ako bude dobar, pred sljedece izbore ce ga pustit da mase SDP-ovom zastavom na skupovima.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ne shvatam zasto se zalis, bez mene bi ovdje tehvid bioklasik je napisao/la:Samo si ti jarane ovde novi, i sve nas smori..SRSlavinovici je napisao/la:Koji si ti sada, jbt kao da vas klonirajuklasik je napisao/la: De ba vidi se u njegovim postovima da je ovo sve iz dubine duse napisano, iz njegove ogromne ljubavi prema Slobodi.
Ako bude dobar, pred sljedece izbore ce ga pustit da mase SDP-ovom zastavom na skupovima.

-
- Kontakt:
Jel se ovo Zajko emotivno popunio?Saltsity je napisao/la:Pobjeda nam sada treba
Neka zaplace Zajko Zeba
Orice se sve do neba
Sulejmannn Krpicccc
Sulejmannn Krpiccc
Jes vidio kako se čoek brzo snađe.
On je bio isto krava 20 litara mlijeka što prospe. Onaj crveni protiv Radnika mu nikad halalit ne mogu. Jedan je od glavnih krivaca zbog poraza u finalu. Hadalj.
Danas sa štrumfovima laksi trening, moja prognoza 3:0 za njihA.
Mi se ne trebamo izlagati riziku od povreda po lošem "travnjaku" na Grbavici. Trebaju nam zdravi igrači u borbi za opstanak.
P.S
nek je na Tušnju oranica.

Sretno danas protiv alijaša 

Kako bi danas bilo dobro uzeti 3 boda ovim propalicama i kerovima.Osim pomaka na tabeli vidjeli bi i novo obecanje Velikog vodje tj Misketa Glavonje i debilne zucare kako mu sve vjeruju sto bi bila dodatna satisfakcija u ovim hladnim novembarskim danima.
Ajde Krpa zabij ga zucarima!!!
Ajde Krpa zabij ga zucarima!!!
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
E ljudi sretno..
Da bi ovo neizgubit.
Pa se vracamo na staro skupstina privrednici azmir jasmin.

Da bi ovo neizgubit.
Pa se vracamo na staro skupstina privrednici azmir jasmin.

Pretpostavljam da cemo dns igrati 0:0
od igre ne ocekujem nista od sudija ocekujem navlacenje selji. Buducnost nam ne donosi nista bolje ocekujem raspad sistema na polusezoni, za 2-3 godine gasnje daj boze da mi dozivimo 100 godina sa ovim ljudima u i oko kluba. Al kakvi su navijaci nista bolje nismo ni zasluzili 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Danas ocekujem tzv bunker strucnjaka Jagodica i igru na 0:0 jer on trenutno ne zna drugacije postavit taktiku,ako pobjedimo bice dobro,al tesko..
Da zna,kao sto ne zna sa ovim igracima koje trenutno ima pokusati uzeti tri bobe,dok nisu se razbjezali..bas me zanima kakva ce mu igra biti kad mu dodju igraci iz Tojsica,Slavena,Bukinja i ostalih zabiti sirom nase lijepe domovine..
Da zna,kao sto ne zna sa ovim igracima koje trenutno ima pokusati uzeti tri bobe,dok nisu se razbjezali..bas me zanima kakva ce mu igra biti kad mu dodju igraci iz Tojsica,Slavena,Bukinja i ostalih zabiti sirom nase lijepe domovine..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Joj vam price ljepi secer senad azmir jasko reprogram .drama zivota mi kuknjava
De da tohnemo zelju.ovaj.da pregrmimo ovo danas.
De da tohnemo zelju.ovaj.da pregrmimo ovo danas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.