FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jbt, ovaj gol ili nije gol će postati čuveniji od onog iz finala Svjetskog prvenstva između Engleske i Njemačke, oni i dan danas raznim tehnikama pokušavaju dokučiti je li lopta prešla crtu ili nije.
mene samo zanima da li ovaj što je ovo pisao fakat vjeruje u to...pile87 je napisao/la:http://www.b.orac-sport.com/index.php?o ... Itemid=113" onclick="window.open(this.href);return false;Armageddon2012 je napisao/la:ma bilo je svega na obe strane,svakakvih odluka,tesko je u sekundu i procjeniti je li gol ili nije,problem je sto je uopste taj sudija delegiran.
ali napisati da je nakon odgledanog snimka potpuno jasno da je gol regularan,bi meni bio sasvim jasan znak da ta novina moje marke vise nece vidjeti.....meni je zaista preko glave svih gebelsa u ovih zadnjih 20 godina,nebitno da li su iz banjaluke,sarajeva,beograda ili zagreba...
Ako ti je do Gebelsa
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
"$ нас ' $ / " ? " " " " & $..."
Ne znam zasto ovo pise.
Pa ja mrzim bojac, i nikad ih ne bi docekao cvijecem. aplauz su dobili i to je to. nikakve prijateljske poglede ja licno ne gajim prema tom klubu.
Ne znam zasto ovo pise.
Pa ja mrzim bojac, i nikad ih ne bi docekao cvijecem. aplauz su dobili i to je to. nikakve prijateljske poglede ja licno ne gajim prema tom klubu.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- Armageddon2012
- Kontakt:
sto se tice ovog clanka sa borac-sport,oni bar ne naplacuju,to ti je kao onaj vas org,nesto slicno,sajt koji uredjuju momci sa tribine...dobri su momci,ali bezveze je od navijaca ocekivati objektivnost.......znam ih ja licno,na svakoj su utakmici,svakom gostovanju i mnogo su veci navijaci nego ja,samim tim i mnogo strastveniji...
ali za to oslobodjenje sam ja mislio da je neka novina sa tradicijom,ali cim oni ovako pisu kako je potpuno jasno da je gol regularan,mogu misliti koliko su objektivni i u politici,ekonomiji hahhahah
ali za to oslobodjenje sam ja mislio da je neka novina sa tradicijom,ali cim oni ovako pisu kako je potpuno jasno da je gol regularan,mogu misliti koliko su objektivni i u politici,ekonomiji hahhahah
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 14 avg 2012, 11:13, ukupno mijenjano 2 puta.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
[youtube][/youtube]
Ovako se igralo i borilo za plavi dres, proslo je 10 godina
Ovako se igralo i borilo za plavi dres, proslo je 10 godina
Reko dok se malo "ispljuju" ...
Tekma dobra, dosta trke na obje strane. Zeljo bio bolji 90 minuta, precka, stativa, nekoliko izglednih prilika. Po meni Zola i Adilovic najbolji, Adilovic radi nenadmasne snage i nosanja igraca Borca na ledjima, bukvano, a Zola racunajuci njegove godine i ono sto pokazuje u posljednje vrijeme je strasan talenat. Pregled igre, borbenost, igra glavon, presjecanje lopti. Nije to na bas nekom visokom nivou, ali ako bude slusao Amara i ljude koji mu zele dobro taj momak je za max 3-4 sezone u Bayernu. Zipa sta vam kazem
Ostali, po onome sto sam vidio sa tribine isto dobro. Samo sto u prvih 11 mora Beslija, mora !
Jamaka nebih komentarisao, mahalac ostaje mahalac. Sigurno je bio izrevoltiran, ali ono ne smije raditi nikako. Moglo nas je kostati bodova, ali i kad je izasao Borac nam nije moga nista. Napravili su 2-3 puta visak igraca ali na 30tak metara, ali nista vise uradili nisu. Igraju, "Dodaj Krunicu, pa sta bude". Za 90min, 2 prilike, neki kazu zicera xD. Zna se sta je zicer ne budite smijesni. Go Svrake je cist, nema se sta pricati vise. Trebalo je biti 3:0, ali eto 3 boda su tu, idemo dalje...
Kad se neke stvari posloze, ekipa se malo uigra. Opet ce ova liga biti prekucande. Ic ol gud bejbe, bejbeee(:
Casovi navijanja ! Malo da se ostali nauce kako se navija.. Sto se tice skandiranja, necu komentarisati. Desavaju se slicne stvari sirom BiH i nebitno mi je. A ovi se samo mogu fatati za slamku i traziti dlaku u jajetu. Zna se ko su najbolji navijaci u BiH, i samo su cekali bilo sta da nas popljuju. Skandiranje je upuceno onoj sacici curica..
Don't forget Srebrenica
Željeznicar za život cijeli !
Tekma dobra, dosta trke na obje strane. Zeljo bio bolji 90 minuta, precka, stativa, nekoliko izglednih prilika. Po meni Zola i Adilovic najbolji, Adilovic radi nenadmasne snage i nosanja igraca Borca na ledjima, bukvano, a Zola racunajuci njegove godine i ono sto pokazuje u posljednje vrijeme je strasan talenat. Pregled igre, borbenost, igra glavon, presjecanje lopti. Nije to na bas nekom visokom nivou, ali ako bude slusao Amara i ljude koji mu zele dobro taj momak je za max 3-4 sezone u Bayernu. Zipa sta vam kazem

Ostali, po onome sto sam vidio sa tribine isto dobro. Samo sto u prvih 11 mora Beslija, mora !
Jamaka nebih komentarisao, mahalac ostaje mahalac. Sigurno je bio izrevoltiran, ali ono ne smije raditi nikako. Moglo nas je kostati bodova, ali i kad je izasao Borac nam nije moga nista. Napravili su 2-3 puta visak igraca ali na 30tak metara, ali nista vise uradili nisu. Igraju, "Dodaj Krunicu, pa sta bude". Za 90min, 2 prilike, neki kazu zicera xD. Zna se sta je zicer ne budite smijesni. Go Svrake je cist, nema se sta pricati vise. Trebalo je biti 3:0, ali eto 3 boda su tu, idemo dalje...
Kad se neke stvari posloze, ekipa se malo uigra. Opet ce ova liga biti prekucande. Ic ol gud bejbe, bejbeee(:
Casovi navijanja ! Malo da se ostali nauce kako se navija.. Sto se tice skandiranja, necu komentarisati. Desavaju se slicne stvari sirom BiH i nebitno mi je. A ovi se samo mogu fatati za slamku i traziti dlaku u jajetu. Zna se ko su najbolji navijaci u BiH, i samo su cekali bilo sta da nas popljuju. Skandiranje je upuceno onoj sacici curica..
Don't forget Srebrenica
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
kako situacija 1-1 sa golmanom na desetak metara od gola nije zicer? šta onda jeste pobogu?
hajte malo objektivnosti...
hajte malo objektivnosti...
Gojer se izvinio FK Borac zbog ispada "fašista i rasista"
Član Predsjedništva Fudbalskog kluba Željezničar i portparol Kluba Gradimir Gojer, uputio je javno izvinjenje vodstvu, nogometašima i navijačima fudbalskog kluba "Borac" iz Banje Luke zbog događaja koji se desio na utakmici FK Željezničar - FK Borac.
Foto: Davorin Sekulić/Arhiv/Klix.ba
Događaj koji se desio u jednom trenutku utakmice FK Željezničar-FK Borac ljudski me porazio do te mjere da moram na ovaj način uputiti izvinjenje vodstvu nogometašima i navijačima fudbalskog kluba "Borac" iz Banje Luke. Skupina navijača koje ne mogu drugačije okarakterizirati nego kao fašiste i rasiste, koji istinski nisu navijači FK Željezničar počeli su ničim izazvani skandirati fašistički slogan: "...Ubij Srbina". Ta grupa huligana instruirana zasigurno od neprijatelja države BiH osramotila je FK Željezničar, naše vjerne navijače i pokazala atmosferu na Grbavici u potpuno iskrivljenom svjetlu, u svjetlu u kojem nikada popularni Manijaci ne bi sebi dozvolili, naveo je Gradimir Gojer u saopćenju za javnost.
Za ovaj grubi incident i političku provokaciju neprijatelja države BiH Gojer se javno u svoje ime i ime FK Željezničar izvinio svim Banjalučanima i svim građanima srpske nacionalnosti u državi BiH.
Javno se ograđujem od ovakvih gestova na Fudbalskom stadionu Grbavica, a našim sportskim prijateljima iz FK Borac upućujem srdačne pozdrave i predlažem, da u narednom periodu budemo organizatori jednog skupa u Banjoj Luci i Sarajevu, na kojem ćemo na zajedničkom druženju dogovoriti dalje oblike saradnje naša dva kluba, te razgovarati o uklanjanju svakog mogućeg oblika nacionalističkog djelovanja na našim stadionima, poručio je Gojer.
Gojer je pozvao organe gonjenja, a posebno MUP Kantona Sarajevo da žurno identificira one koji su se infiltrirali među navijače FK Željezničar na južnoj tribini, te da ih predaju sudskim organima radi procesuiranja.
Gojer je osudio i nesportski gest fudbalera Jamaka, a od struktura Kluba zahtjevat će da "drakonski kazni bokserski nastup i povrjeđivanje sportskog protivnika".
Član Predsjedništva Fudbalskog kluba Željezničar i portparol Kluba Gradimir Gojer, uputio je javno izvinjenje vodstvu, nogometašima i navijačima fudbalskog kluba "Borac" iz Banje Luke zbog događaja koji se desio na utakmici FK Željezničar - FK Borac.
Foto: Davorin Sekulić/Arhiv/Klix.ba
Događaj koji se desio u jednom trenutku utakmice FK Željezničar-FK Borac ljudski me porazio do te mjere da moram na ovaj način uputiti izvinjenje vodstvu nogometašima i navijačima fudbalskog kluba "Borac" iz Banje Luke. Skupina navijača koje ne mogu drugačije okarakterizirati nego kao fašiste i rasiste, koji istinski nisu navijači FK Željezničar počeli su ničim izazvani skandirati fašistički slogan: "...Ubij Srbina". Ta grupa huligana instruirana zasigurno od neprijatelja države BiH osramotila je FK Željezničar, naše vjerne navijače i pokazala atmosferu na Grbavici u potpuno iskrivljenom svjetlu, u svjetlu u kojem nikada popularni Manijaci ne bi sebi dozvolili, naveo je Gradimir Gojer u saopćenju za javnost.
Za ovaj grubi incident i političku provokaciju neprijatelja države BiH Gojer se javno u svoje ime i ime FK Željezničar izvinio svim Banjalučanima i svim građanima srpske nacionalnosti u državi BiH.
Javno se ograđujem od ovakvih gestova na Fudbalskom stadionu Grbavica, a našim sportskim prijateljima iz FK Borac upućujem srdačne pozdrave i predlažem, da u narednom periodu budemo organizatori jednog skupa u Banjoj Luci i Sarajevu, na kojem ćemo na zajedničkom druženju dogovoriti dalje oblike saradnje naša dva kluba, te razgovarati o uklanjanju svakog mogućeg oblika nacionalističkog djelovanja na našim stadionima, poručio je Gojer.
Gojer je pozvao organe gonjenja, a posebno MUP Kantona Sarajevo da žurno identificira one koji su se infiltrirali među navijače FK Željezničar na južnoj tribini, te da ih predaju sudskim organima radi procesuiranja.
Gojer je osudio i nesportski gest fudbalera Jamaka, a od struktura Kluba zahtjevat će da "drakonski kazni bokserski nastup i povrjeđivanje sportskog protivnika".
Za razliku od Sipovca, FK Borca mi smo osudili skandiranje i cak se izvinuli, a oni nista od toga nikad nisu uradili iako je dobro poznato da se kod njih takve scene redovno događaju. Zivi bili pa vidjeli sta nas ceka kad budemo gostovali u BL.
Okrenimo novi list > gostovanje u Gradacu / Zvijezda - Zeljo /
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Čuj Gojera šefa. Ubica Vedrana Puljića se slobodno šeće po Hrvatskoj, a on bi zbog 20 sekundi skandiranja privodio i kazneno gonio navijače Želje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Izvinjenje da, saradnja sa bojcem nikad.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma pustite se vise skandiranja, bilo proslo, neki balavac poceo skandiranje, masa u delirijumu, videci na sjeveru muriju kako prilazi lesinarima, pocinje isto da skandira, ali se uskoro prestalo jer to nismo mi, a skandiranje se ISKLJUCIVO odnosilo na lesinare, koji su ruku na srce i zasluzili to zbog desavanja iz BL...
Dalje, ne vidim neki problem sto nema papira za Yoshija, meni on nije nista posebno, Zeba ga na treningu voza ko malog majmuna, a Kvesic mu pobjegne kako hoce... Colic koliko znam nije ispadao toliko ni u Travniku ni protiv Borca a mislim da je on defanzivno dosta bolji od Yoshija, a u napadu su trenutno obojica karne..
Nadam se samo da nam nece supendovati stadion, jer i gore su se stvari desavale, a u slucaju vece novcane kazne odbiti prvo Jamaku jedno 2 plate, i povecati cijenu i juga i sjevera da se pare vrate....
Dalje, ne vidim neki problem sto nema papira za Yoshija, meni on nije nista posebno, Zeba ga na treningu voza ko malog majmuna, a Kvesic mu pobjegne kako hoce... Colic koliko znam nije ispadao toliko ni u Travniku ni protiv Borca a mislim da je on defanzivno dosta bolji od Yoshija, a u napadu su trenutno obojica karne..
Nadam se samo da nam nece supendovati stadion, jer i gore su se stvari desavale, a u slucaju vece novcane kazne odbiti prvo Jamaku jedno 2 plate, i povecati cijenu i juga i sjevera da se pare vrate....
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nemoj tako, treba nam bradati gmaz, da prosipa liberalnost i kulturu, umro daBogdaBuu je napisao/la:Hoce li ovaj smecar ikad otici iz kluba ?
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
-
- Kontakt:
Ljudi ba pustite bojac kraju , okrenimo se prvenstvu i utakmici sa Zvijezdom, ceka nas težak meč u subotu....
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nema povecavanja cijene karte da se vrate pare...
zasto bi mi koji nit smo skandirali nit smo vlastitim stolicama gadjali ispastali
nek ispasta jamak sa najvecom kaznom ikad u želji dakle 20 000 il vise nek mu uzmu na rate fino da kuci dvopek jede i da sjedi na tribinama ostatak ugovora
kad moze dinamo 290 000 kazne mozemo i mi 20 000
papiri nisu problem, jasno je ko dan da ako oces papire za JAPANCA da ces ih dobit u roku od 2 sekunde tu je nesto drugo
zasto bi mi koji nit smo skandirali nit smo vlastitim stolicama gadjali ispastali
nek ispasta jamak sa najvecom kaznom ikad u želji dakle 20 000 il vise nek mu uzmu na rate fino da kuci dvopek jede i da sjedi na tribinama ostatak ugovora
kad moze dinamo 290 000 kazne mozemo i mi 20 000
papiri nisu problem, jasno je ko dan da ako oces papire za JAPANCA da ces ih dobit u roku od 2 sekunde tu je nesto drugo
Sinoć je Amar, inače jedan elokventni i realni gospodin, rekao da ako prođemo neokrznuti ova dva sljedeća gostovanja, da ide lakši raspored i da će se stvari vjerovatno odvijati nama u prilog. Mislim da je vrijeme da ekipa pokaže šta zna, jer u prve dvije utakmice su podbacili i očekujem da će u Gradačcu pročepiti. Po mom mišljenju, samo su Kerla i Bekrić opravdali očekivanja, ostali nešto čekaju...
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
ja bih vala i antolovića pozitivno istakao. odbranio je dvije 1-1 situacije, još par solidnih šuteva i nije imao ni najmanju nesigurnost.
Ja ne znam jel ti namjerno želiš da podgriješ stvari tim lažima ili šta? FK Borac je osuđivao nerede i skandiranje na našem stadionu i izvinuli se svima.Elegant je napisao/la:Za razliku od Sipovca, FK Borca mi smo osudili skandiranje i cak se izvinuli, a oni nista od toga nikad nisu uradili iako je dobro poznato da se kod njih takve scene redovno događaju. Zivi bili pa vidjeli sta nas ceka kad budemo gostovali u BL.
I kažeš da se redovno događaju pa bi bilo lijepo da kažeš i kad? Samo prdiš tu. Jednom se samo proišle sezone skandiralo što se skandiralo i nema potrebe za tim lažima!
Ako hoćeš saopštenje ću ti poslati na pp mada sumnjam da ga želiš

Ti si tu da budeš dežurni podgrijavač atmosfere.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.