hajde izbaci ono sliku ratnog zarobljenika i logorasa ti kanalizacijo forumskaTheIvicnjak je napisao/la: ↑14 maj 2020, 10:56Kako ne slusa klubove a poslusali su kmecanje borca i skretnice i zbog ta dva srpskohrvatska kluba liga se nece nastavitiConvicts1988 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 10:46Navijačke grupe se prosipaju te izdaju ova nebitna saopštenja po glave u vrhu.
Savez ne sluša klubove jebte te njihove stavove, a poslušati će glas navijača eto. Ah Bože dragi ...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dns ce se dogovoriti kako se nista nisu dogovorili
Salu na stranu epidemiolska situacija u rs je katastrofalna, oni sada imaju u prosjeku dnevno 30 novih i 6-7 mrtvih, to u FBIH nije bilo u najgorem periodu.
Ne znam odakle im ideja da otvore ugostiteljske objekte..
Ne znam odakle im ideja da otvore ugostiteljske objekte..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Velež na današnji dan prije 34 godine osvojio drugi Kup Maršala Tita. Ovo treba postovati, jeste historija ali osvojiti kup ili prvenstvo u bivsoj drzavi, pored velike cetvorke je ravno danasnjem plasmanu u grupnu fazu lige prvaka i to da zavrsis barem treci u njoj. Malo pozitive na forumu ne skodi. Pozdrav Velezu i svim normalnim navijacima tog kluba.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Nek su otvorili da opet Vukanovic moze gonjat onog sudiju po kafanama

Robust je nakon samo mjesec dana kandidat za kantu godine 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:

98 godina radnicke klase i ljubavi prema svom klubu

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- svrakino1921
- Kontakt:
Svaka cast RođeniNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑14 maj 2020, 12:06
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako će izgledati kad se napravi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑14 maj 2020, 12:06
![]()
![]()

Svaka čast, sa srećom
- svrakino1921
- Kontakt:
Stadion Rođeni vec sad dvaput bolji od stadiona pod Bijelim brijegom
Nije mi jasno kako pitari ne mogu nesto ovako organizovat pa napravit i imat nesto svoje
Ovdje trube nesto imaju para tamo vamo
Navijaju da nama banka zaplijeni stadion zbog hipotekarnog kredita
A gledaj sta ljudi rade
Velez gigant
Kopirajte pitari Velez
Pustite nas i nase kredite
Nije mi jasno kako pitari ne mogu nesto ovako organizovat pa napravit i imat nesto svoje
Ovdje trube nesto imaju para tamo vamo
Navijaju da nama banka zaplijeni stadion zbog hipotekarnog kredita
A gledaj sta ljudi rade
Velez gigant
Kopirajte pitari Velez
Pustite nas i nase kredite
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ovo su ti konture RA tribine koja ce primati oko 1500 ljudi i odmah se pokriva. Ide onda krov na centralnoj i kraj gdje se sve zaokruzuje sa juznom

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Svaka cast, nek vam je sa srecom. Da docekate i kraj Zrinjskog za sva vremena. Ovaj ce biti ljepsi od BB.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
“Federalni Zavod za javno zdravstvo je, na temelju upita koje je dobio sa terena, već u pisanoj formi poslao očitovanje o dezinfekcionim tunelima. Naime, još uvijek ne postoje naučni pokazatelji da su tuneli učinkoviti. Sukladno tome, mi smo u Zavodu odlučili da ne preporučujemo njihovu upotrebu”, rekao je Pehar.
Ne trebaju tuneli. Neki dan onaj doktor kaze da ne zna zasto traze dva autobusa kad se ide na gostovanje. Ocigledno svakakve gluposti su samo nabacali.
Ne trebaju tuneli. Neki dan onaj doktor kaze da ne zna zasto traze dva autobusa kad se ide na gostovanje. Ocigledno svakakve gluposti su samo nabacali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Oni su odlučili, nezavisno od entitetskih vlasti, da imaju odluku da se Premijer liga nastavi 6. juna. Ovo je odrađeno s obzirom na to da UEFA zahtijeva od njih stav, te je bitno da oni imaju donešenu svoju odluku.
Naravno, i dalje se pitaju entitetske i državne vlasti, te isključivo od njih zavisi da li će se prvenstvo igrati ili neće, a to ćemo znati uskoro.
Premijer liga BiH bi se u tom slučaju završila 25. jula ili 2. avgusta, a sezona bi bila okončana finalom Kupa Bosne i Hercegovine.
Naravno, i dalje se pitaju entitetske i državne vlasti, te isključivo od njih zavisi da li će se prvenstvo igrati ili neće, a to ćemo znati uskoro.
Premijer liga BiH bi se u tom slučaju završila 25. jula ili 2. avgusta, a sezona bi bila okončana finalom Kupa Bosne i Hercegovine.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ima li neki plan i skica kako to treba izgledati?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑14 maj 2020, 12:20Ovo su ti konture RA tribine koja ce primati oko 1500 ljudi i odmah se pokriva. Ide onda krov na centralnoj i kraj gdje se sve zaokruzuje sa juznom![]()
Hoce li se povezati sa centralnom tribinom ili ce biti tribine odvojene kao maksimir?
Podrzavam i pozdravljam svaki vid nadogradnje infrastrukture u nasoj zemlji, kada nece mafija iz saveza ima ljudi kojima je stalo da se krene naprijed.
Bravo rodjeni, stvarno sve cestitke. Na vase napore, red bi bio da vas kanton,opstina,federacija pocasti terenom kao na grbavici ili bilinom. Uz najavu rekonstrukcije gradskog stadiona na kosevu, to bi bilo vec 4,5 pravih terena u ligi. Kvalitet bi skocio za 40%.
Samo se nadam da ce se publika malo edukovati, ili bar postiditi odnosa prema zelji i njegovim navijacima. Ove godine mi je 3 puta bilo ugodnije u banjaluci nego u vrapcicima. Takve izljeve mrznje nisam dugo dugo vidio. Sinanu se 90 minuta psovao mrtvi otac, bez prestanka. I stalno sam cuo krike "pilaj ga, ispilaj ga, zapilaj ga..."
Sta vam znaci to pobogu? Kakvo ba pilanje utakmica je?
Zadesilo se da sam sjedio, kao neutralac, pored 4,5 porodica navijaca veleza koji su prijatelji sa srdjanom stanicem. Prilikom zagrijavanja, stana je obecao toj djeci, navijacima veleza, dati svoj dres i jos dresove od zeljinih igraca i sta ti ja znam. Zavrsi utakmica, dodje stana, pola tribine ga je ispljuvalo, bukvalno po glavi i ustima, da on nije mogao doci da da djeci dresove, vec je morao bacati preko ograde. Ma strasno, Boga mi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma i to je prebacivanje loptice, teško da će RS popustiti. Ali eto, opet su napokon neki stav iznijeli.benko21 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 12:44Oni su odlučili, nezavisno od entitetskih vlasti, da imaju odluku da se Premijer liga nastavi 6. juna. Ovo je odrađeno s obzirom na to da UEFA zahtijeva od njih stav, te je bitno da oni imaju donešenu svoju odluku.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma ja ba, krizni štabovi bla bla. RS neće dozvoliti i to je to. Samo mazanje očiju saveza, nije do nas, do njih je.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedna od opcija jeste da Premijer liga krene 07.06, no pitanje je da li će sve moći biti ispoštovano.
Mnogo toga zavisi od Civilnih štabova FBiH i RS, a konačna odluka o nastavku ili prekidu Premijer lige će biti donesena naredne sedmice.
Danas će iz NS BiH izaći sa ovim prijedlogom, te će sve biti jasnije u razgovoru za klubovima.
"Iduće sedmice pada konačna odluka o načinu nastavka ili prekidu prvenstva", potvrđeno je iz NS BiH za SportSport.ba.
Mnogo toga zavisi od Civilnih štabova FBiH i RS, a konačna odluka o nastavku ili prekidu Premijer lige će biti donesena naredne sedmice.
Danas će iz NS BiH izaći sa ovim prijedlogom, te će sve biti jasnije u razgovoru za klubovima.
"Iduće sedmice pada konačna odluka o načinu nastavka ili prekidu prvenstva", potvrđeno je iz NS BiH za SportSport.ba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
“Peru” se ovako. Samo da ispadne kako oni nikakvu krivicu nemaju u svemu ovom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.