Eto baš će prašinari prestat da smaraju ako bude manje sumnjivih situacija. Pa oni su čovjeku glavu razbili u utakmici bez ijedne sumnjive situacije, šta se tu više ima pričat'. Meni je samo žao što lopta stvarno nije lupila metar ispred linije, pa da crknu od muke, bolje nisu ni zaslužili.Rios je napisao/la:Molim Boga da do kraja sezone ima sto manje sumnjivih situacija koje idu u nasu korist jer se vise ne moze zivjeti od ovih teoreticara zavjere !!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja baš uživam u ovim diskutabilnim situacijama koje se sude u našu korist, merak mi je slušati i gledati dušmane kako kmeče.
Znate da su sudije uvijek favorizovali velike klubove, a navijači manjih klubova su svoj neuspjeh uglavnom zasnivali na tome. Evo i sami vidite da kod nas uopšte nije drukčije, do prije 3 godine 2 liga, a sad bi odjednom da budu veliki, e pa ne može preko reda, nije ovo želim želim.

Znate da su sudije uvijek favorizovali velike klubove, a navijači manjih klubova su svoj neuspjeh uglavnom zasnivali na tome. Evo i sami vidite da kod nas uopšte nije drukčije, do prije 3 godine 2 liga, a sad bi odjednom da budu veliki, e pa ne može preko reda, nije ovo želim želim.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ma meni postaje zamorno vise..Ista prica stalno..A i krivo mi brate da se omalovazavaju neki nasi uspijesi,pobjede,rekordi na takav nacin..Tako i ova zadnja situacija-sumnjiv gol (ako je uopste,nakon ove zadnje slike ne bi vise rekao da jeste) pa sta sad..Boze moj,ni prvi ni posljednji..Al dzaba..To odmah krene sa nekom pricom te Osim ovo,te Komitet ono..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Šta mu ima biti krivo ? Misli da nije bio gol a signalizirao ga ili šta ?aleksandar_veliki je napisao/la:Da razjasnimo i za Cuica, vidim prozivaju ga sa svih strana, a covjek nit luk jeo, niti ga mirisao. Naprotiv, odsudio dosta kvalitetno i ko pogleda bez nekih emocija reci ce isto ovo. Podario Jamaka crvenim, sasvim zasluzeno, kapitena Borca sa dva zuta sasvim zasluzeno. Kod gola covjek nije regovao, nego pomocnik. Nakon utakmice momku (pomocniku) poprilicno krivo jer je i sam vidio da je pogrijesio. "U tom momentu sam vidio da je lopta u golu i javio sam Tomi, tako mi se cinilo i sad je gotovo", citiram njegove rijeci sat vremena nakon susreta. Ovim iz BL je valjda Sipovac ilo ko zna ko rekao, ma Cujic je i tu je sva prica zavrsena.
A sad zapostit lagano.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- partibrejker1921
- Kontakt:
Da bi mogao aplicirati za radnu dozvolu trebaju mu papiri iz Japana, rodni list, uvjerenje o nekažnjavanju itd. To mora tražiti iz rodne zemlje valjda. Tako on kaže.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma nema jos nista od Joshija, nisu uopste samo papiri iz Japana problem, ili odakle vec. Nema momak radne dozvole, a ta procedura se zna oduziti. Isao je Amar sa njim neki dan i ganjao te stvari i kaze ko zna koliko ce to trebati. Mora dobiti papire iz Japana o nekaznjavanju, pa onda tu radnu, pa onda na biro, ma svasta nesto, a znate kako to kod nas hoda.Ultras1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/yoshida-uskoro-u-kadru/
Nadam se da ce se ubrzo stranica da vrati na svoje. Juce ni izvjestaja, ni slika.
A sto ovi iz onog grada gdje nasa ..teku...seru -jedu, a strašno mi je da neki odroni pljuju po Želji i broji ko je napušen ili ne na našoj tribini.rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Po ovom nebi se reklo da se radi od 10 napusenih
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Pošto mi je u opisu poslova, između ostalog, i sređivanje radnih dozvola za strance, znam da, prilikom apliciranja za radnu dozvolu,nije potrebno uvjerenje o nekažnjavanju a ni rodni list. Znači, zahtjev se može podnijeti nadležnoj ustanovi bez ova dva dokumenta. Tek naknadno, nakon što dobije radnu dozvolu, prilikom podnošenja zahtjeva za boravišnu vizu u BiH mu je potrebno uvjerenje o nekažnjavanju iz matične zemlje, dok mu rodni list uopšte nije potreban. Ukratko, procedura nije toliko komplikovana koliko su, pretpostavljam, njemu objasnili.partibrejker1921 je napisao/la:Da bi mogao aplicirati za radnu dozvolu trebaju mu papiri iz Japana, rodni list, uvjerenje o nekažnjavanju itd. To mora tražiti iz rodne zemlje valjda. Tako on kaže.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma nema jos nista od Joshija, nisu uopste samo papiri iz Japana problem, ili odakle vec. Nema momak radne dozvole, a ta procedura se zna oduziti. Isao je Amar sa njim neki dan i ganjao te stvari i kaze ko zna koliko ce to trebati. Mora dobiti papire iz Japana o nekaznjavanju, pa onda tu radnu, pa onda na biro, ma svasta nesto, a znate kako to kod nas hoda.Ultras1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/yoshida-uskoro-u-kadru/
Nadam se da ce se ubrzo stranica da vrati na svoje. Juce ni izvjestaja, ni slika.
- champions1921

ZUJO PRAVI ISTOK VISE. RECE DA MOZES SAM PA IZVOLI. DOSTA NAM JE SUPLJE I KOSEVA..
BUDI ŽELJO !!!
14.8.2002-14.8.2012!
Predvođeni legendom engleskog fudbala Alanom Shearerom, Newcastle je dočekala užarena atmosfera. Koševo je bilo posve puno sa više od 38 000 gledatelja, od čega je bilo oko 200 engleskih navijača.
Skoro 10 000 je ostalo ispred stadiona zbog malih kapaciteta. Ogromno zanimanje je bilo posve logično, bila je to prva prilika za jedan bh. klub da, nakon rata, izbori grupnu fazu Lige prvaka, no, protivnik je bio prejak.
Željo i dalje nije bio nadigran, naprotiv, cijelu su utakmicu se ravnopravno nosili sa Englezima, no, na kraju su morali priznati poraz. Pobjednički gol je zabio Kieron Dyer. U revanšu Plavi, također, nisu imali sreće; izgubili su sa 4-0.
Utjeha Željezničaru je bila da su postali prvi fudbalski klub koji je napunio najveći bh. stadion i da su nastavili evropski put u Kupu UEFA-e, gdje ih je dočekala španska Malaga.
Predvođeni legendom engleskog fudbala Alanom Shearerom, Newcastle je dočekala užarena atmosfera. Koševo je bilo posve puno sa više od 38 000 gledatelja, od čega je bilo oko 200 engleskih navijača.
Skoro 10 000 je ostalo ispred stadiona zbog malih kapaciteta. Ogromno zanimanje je bilo posve logično, bila je to prva prilika za jedan bh. klub da, nakon rata, izbori grupnu fazu Lige prvaka, no, protivnik je bio prejak.
Željo i dalje nije bio nadigran, naprotiv, cijelu su utakmicu se ravnopravno nosili sa Englezima, no, na kraju su morali priznati poraz. Pobjednički gol je zabio Kieron Dyer. U revanšu Plavi, također, nisu imali sreće; izgubili su sa 4-0.
Utjeha Željezničaru je bila da su postali prvi fudbalski klub koji je napunio najveći bh. stadion i da su nastavili evropski put u Kupu UEFA-e, gdje ih je dočekala španska Malaga.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Desni klik, view image...

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Armageddon2012
- Kontakt:
koji je ovo medij matere ti,hahhaha...sta kaze "nakon odgledanog snimka potpuno je jasno da je pogodak regularan"!!
daj ljudi,yebes i fudbal,i gol,ali ne dajte pare za ovo,ne dozvolite da vas prave budalama i ispiraju mozak,mislite svojom glavom....
kako se zove ova novina?

daj ljudi,yebes i fudbal,i gol,ali ne dajte pare za ovo,ne dozvolite da vas prave budalama i ispiraju mozak,mislite svojom glavom....
kako se zove ova novina?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Oslobodjenje.Armageddon2012 je napisao/la:koji je ovo medij matere ti,hahhaha...sta kaze "nakon odgledanog snimka potpuno je jasno da je pogodak regularan"!!![]()
kako se zove ova novina?
Frajer je ocigledno kontriro sipovcu a ligata je inace lik koji hoce pretjerat pa neki dan je napisao da Kajkut trenira sa Zeljom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ova druga slika je Avaz, cini mi se.pile87 je napisao/la:Oslobodjenje.Armageddon2012 je napisao/la:koji je ovo medij matere ti,hahhaha...sta kaze "nakon odgledanog snimka potpuno je jasno da je pogodak regularan"!!![]()
kako se zove ova novina?
Frajer je ocigledno kontriro sipovcu a ligata je inace lik koji hoce pretjerat pa neki dan je napisao da Kajkut trenira sa Zeljom.
Ne znam na sta je Arma konkretno mislio, koju sliku.
nisam vala ni citao tekst, nemam kad, samo povrsno, sefova je svaka na mjestu koliko vidim
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Ma ima ovaj prvi tekst gdje se tvdi da je 100 % gol.Amar je objektivan kao i inace.Blueone je napisao/la:Ova druga slika je Avaz, cini mi se.
Ne znam na sta je Arma konkretno mislio, koju sliku.
nisam vala ni citao tekst, nemam kad, samo povrsno, sefova je svaka na mjestu koliko vidim
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma mislio sam na recenicu iz gornjeg clanka kako je nakon odgledanog snimka potpuno jasno da je gol regularan!
kazem,to mi djeluje kao potcjenjivanje citalaca,yebes gol,sudija ga je priznao,zeljo je uzeo tri boda,vjerovatno je i bio bolji za taj gol koga nije postigao,ali ipak ne treba citaoce praviti tolikim b udalama....
mozda ima nesto u ovom sto pile kaze,jer i sipovcevi nastupi vec izazivaju mucninu zbog patetike...pa cak i kad je u pravu,kao sada i proslu prvenstvenu na grbavici,,djeluje degutantno,zato sto je s rao poslije kup utakmice na grbavici kad je sve bilo regularno..
kazem,to mi djeluje kao potcjenjivanje citalaca,yebes gol,sudija ga je priznao,zeljo je uzeo tri boda,vjerovatno je i bio bolji za taj gol koga nije postigao,ali ipak ne treba citaoce praviti tolikim b udalama....
mozda ima nesto u ovom sto pile kaze,jer i sipovcevi nastupi vec izazivaju mucninu zbog patetike...pa cak i kad je u pravu,kao sada i proslu prvenstvenu na grbavici,,djeluje degutantno,zato sto je s rao poslije kup utakmice na grbavici kad je sve bilo regularno..
Ma ligata kazem ti pokusava iskontrirati sipovcu za glupanske izjave, i svaki put se zali.Zalio se i na tekmu u BL kada je prekinuto pa se ispostavilo da smo fakticki mi zakinuti i da nam je sviran ofsajd koji nije bio a odlicna prilika.Pa sada je bilo situacija na zadnjoj utakmici kod rezultata 0-0 u kojoj igrac borca igra rukom u sesnestercu pa nam nije to svirano, pa proslu tekmu protiv travnika isto ocigledan penal i opet nam nije svirao.Amar je dobro rekao da bi i mi mogli naci razloga za negodovanje.Armageddon2012 je napisao/la:ma mislio sam na recenicu iz gornjeg clanka kako je nakon odgledanog snimka potpuno jasno da je gol regularan!

Gol linija gdje se nalazi lopta se vidi jako dobro, njen najveći dio, ne bih se usudio reći cijeli, ali veliki dio gol linije u ravni lopte je vidljiv i iz ovako lošeg ugla kamere, tako da rasprava je li gol ili nije je suvišna. Pola metra nekad nisu bila dovoljna da se Englezima prizna go, a sad se nama toliko skače po glavi zbog EVENTUALNO kojeg milimetra, kao što Osim reče, nalog UEFE/FIFE je da se u ovakvim situacijama ide u korist napadača i to je to. KRAJ PRIČE !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma bilo je svega na obe strane,svakakvih odluka,tesko je u sekundu i procjeniti je li gol ili nije,problem je sto je uopste taj sudija delegiran.
ali napisati da je nakon odgledanog snimka potpuno jasno da je gol regularan,bi meni bio sasvim jasan znak da ta novina moje marke vise nece vidjeti.....meni je zaista preko glave svih gebelsa u ovih zadnjih 20 godina,nebitno da li su iz banjaluke,sarajeva,beograda ili zagreba...
ali napisati da je nakon odgledanog snimka potpuno jasno da je gol regularan,bi meni bio sasvim jasan znak da ta novina moje marke vise nece vidjeti.....meni je zaista preko glave svih gebelsa u ovih zadnjih 20 godina,nebitno da li su iz banjaluke,sarajeva,beograda ili zagreba...
- savatihotece
- Kontakt:
Ljudi ne radi se ovdje samo o potrebi da evropske utakmice igramo na Grbavici. budimo realni, imal i jedan stadion na svijetu tako napravljen da 95% publike utakmicu gleda iza golova. Pa to nema nigdje. radi se i o potrebi da čovjek za plaćenu ulaznicu može normalno gledat utakmicu, a ne da kod kuće na TV pogleda golove iako je bio na utakmici.champions1921 je napisao/la:
ZUJO PRAVI ISTOK VISE. RECE DA MOZES SAM PA IZVOLI. DOSTA NAM JE SUPLJE I KOSEVA..
HOĆEMO ISTOČNU TRIBINU, a zapad bi srušio komplet pa ko u Novom sadu ili Bežigradu napravit dobu kuću za svlačionice, kupatila i doping sobu. Dobra kuća se može napravit za 150.000.
Uostalom kome više služi zapad.
P.s. Okante se više utakmice sa Bojcem i vidimo se u u subotu u Gradačcu.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
http://www.b.orac-sport.com/index.php?o ... Itemid=113" onclick="window.open(this.href);return false;Armageddon2012 je napisao/la:ma bilo je svega na obe strane,svakakvih odluka,tesko je u sekundu i procjeniti je li gol ili nije,problem je sto je uopste taj sudija delegiran.
Ako ti je do Gebelsa