Vladex s Slogom mora da ljohne.
Lagana pobjeda

Vladex s Slogom mora da ljohne.
Sta treba da pisu? Pisu ono sto misli svaki trener i svaki igrac u ovoj ligi. Mozda da napisu sjajna igra Borca a svirne 32 faula Sarajevu a njima 10,mozda treba da se to pohvali i gol iz ofsajda koji ih je izvukao potaza. Kakve budale sta je ovo.letsgofighter je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:28Od čega da se ograđuje Borac, od medijskog linča iz Sarajeva ? čovječe pa Borac je razapet ko Isus od stranje Sarajevskih medija, ide se do toga da sportski urednik pravi članak na jednom od najčitanijih portala o "FAULU", ej, o faulu...možeš li onda zamisliti koji je to stepen ludila !? a sa druge strane Sarajevo iz očiju ukrade i maca popapala jezik, ni slova o tome...Licemjerstvo level zadnji ! i šta na to ludilo da se odgovori nego ovako nonšalantno i nerespektabilno !Maradona10 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:21Ja ne osporavam prozivke, ali nacin prozivki ne dolikuje jednom takvom sportskom kolektivu koji ima znacajnu fufbalsku istoriju. Moze to puno bolje, zvucnije na kulturan nacin. Sportski kolektiv ulazim u raspravu sa pojedincem i to kojim pojedincem... Prije svega neozbiljno i ponizavajuce. Po meni cista glupost, ali svako ima svoje... Borac se kao kolektiv treba oglasiti objavom, ograditi od prepucavanja pojedinca bez obzira ko to bio i pokazati da je ozbiljan klub za razliku od nekih.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:08
Samo nek ti ga poglaba i ti njoj. Jok eto cuticemo Telgetiji budali i gledat sta vi radite,nece vam niko reagovat i sl kad drugi suti mi mozemo da vas pljujemo,ovdje,na netu,insta,FB,uzivo kako god svakako ce vam opet svirat lakrd8je svaku tekmu tako da nam isto dodje,barem cemo stoku i lopove javno pljuvat i ismijavat
Sarajevo krade jeste,svi se zale treneri,igraci kad igraju protiv nas. Najace kad hoce na silu da stave Sarajevo u isti kos sa svojim klubom i lakrdijama na tekmama. Toga nema kod Sarajeva,protiv Sarajeva svi mogu igrat i nikad nece avirnut 32 prekrsaja protivniku a nama 10,nece svirat prorivniku ofsajd iz ciste situacije a nama priznat gol iz mrtvog ofsajda i tako svaku tekmu,prihvatite da vam sviraju kao nikad nikome. Sarajevo je gospodski klub da sebi dozvoli ove lakrdije kao Borac,zato ne stavljajte sve u isti kos. To vi radite inace,to je vasa politika vi ste na kraju i u ratu ispali zrtve i nevini jer pricate lazi kao da se vama genocid desio pa valjda kontate to ce postat istina da ste zrtve nekakveletsgofighter je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:28Od čega da se ograđuje Borac, od medijskog linča iz Sarajeva ? čovječe pa Borac je razapet ko Isus od stranje Sarajevskih medija, ide se do toga da sportski urednik pravi članak na jednom od najčitanijih portala o "FAULU", ej, o faulu...možeš li onda zamisliti koji je to stepen ludila !? a sa druge strane Sarajevo iz očiju ukrade i maca popapala jezik, ni slova o tome...Licemjerstvo level zadnji ! i šta na to ludilo da se odgovori nego ovako nonšalantno i nerespektabilno !Maradona10 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:21Ja ne osporavam prozivke, ali nacin prozivki ne dolikuje jednom takvom sportskom kolektivu koji ima znacajnu fufbalsku istoriju. Moze to puno bolje, zvucnije na kulturan nacin. Sportski kolektiv ulazim u raspravu sa pojedincem i to kojim pojedincem... Prije svega neozbiljno i ponizavajuce. Po meni cista glupost, ali svako ima svoje... Borac se kao kolektiv treba oglasiti objavom, ograditi od prepucavanja pojedinca bez obzira ko to bio i pokazati da je ozbiljan klub za razliku od nekih.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:08
Samo nek ti ga poglaba i ti njoj. Jok eto cuticemo Telgetiji budali i gledat sta vi radite,nece vam niko reagovat i sl kad drugi suti mi mozemo da vas pljujemo,ovdje,na netu,insta,FB,uzivo kako god svakako ce vam opet svirat lakrd8je svaku tekmu tako da nam isto dodje,barem cemo stoku i lopove javno pljuvat i ismijavat
Bihac,Gorazde itd su Zenica? Hebo i poraz,vazno je samo odigrati krvnicki protiv Bojca kao sto su odigrali oni zadnja dva meca u BL ni vise ni manje,samo identicno kao Bojac,slomit pi.ci.ce makar prekinuli tekmu. Drago mi je da za Bojac navijaju svi od Vardara pa do Triglava ups pa ni u BL niste vecina
Beže, vi nikako da svarite da se klub ne prepucava sa Tegeltijom. Ne shvatas da je ovo marketing da sto vise raje dodje na tekmu i da atmosfera bude što užarenija da nam nebi mogli raditi što ste radili u Banja Luci.
Vidim prati se srpska kinematografija.........mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 07:07Bihac,Gorazde itd su Zenica? Hebo i poraz,vazno je samo odigrati krvnicki protiv Bojca kao sto su odigrali oni zadnja dva meca u BL ni vise ni manje,samo identicno kao Bojac,slomit pi.ci.ce makar prekinuli tekmu. Drago mi je da za Bojac navijaju svi od Vardara pa do Triglava ups pa ni u BL niste vecinaIdi navijaj za Zvezdu i Partizan batice,keve ti Nevenke kakav Bojac
Hajde ba maloumni mitomane ohani.Maradona10 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:21Ja ne osporavam prozivke, ali nacin prozivki ne dolikuje jednom takvom sportskom kolektivu koji ima znacajnu fudbalsku istoriju. Moze to puno bolje, zvucnije, na kulturan nacin. Sportski kolektiv ulazi u raspravu sa pojedincem i to kojim pojedincem... Prije svega neozbiljno i ponizavajuce. Po meni cista glupost, ali svako ima svoje... Borac se kao kolektiv treba oglasiti objavom, ograditi od prepucavanja pojedinca bez obzira ko to bio i pokazati da je ozbiljan klub za razliku od nekih.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:08Samo nek ti ga poglaba i ti njoj. Jok eto cuticemo Telgetiji budali i gledat sta vi radite,nece vam niko reagovat i sl kad drugi suti mi mozemo da vas pljujemo,ovdje,na netu,insta,FB,uzivo kako god svakako ce vam opet svirat lakrd8je svaku tekmu tako da nam isto dodje,barem cemo stoku i lopove javno pljuvat i ismijavatMaradona10 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 20:33
Bogu hvala ne boli me, a da me boli dao bi tebi da ga poljubis da prodje ili sacekao nedelju pa da ga ajlah poglaba. Taman da se utjesite, vidim da ste se vec rasplakali .
Zato se protiv sarajevskog "gospodina" ne smije svirati penal, 4 puta ove sezonemosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 06:59Sarajevo krade jeste,svi se zale treneri,igraci kad igraju protiv nas. Najace kad hoce na silu da stave Sarajevo u isti kos sa svojim klubom i lakrdijama na tekmama. Toga nema kod Sarajeva,protiv Sarajeva svi mogu igrat i nikad nece avirnut 32 prekrsaja protivniku a nama 10,nece svirat prorivniku ofsajd iz ciste situacije a nama priznat gol iz mrtvog ofsajda i tako svaku tekmu,prihvatite da vam sviraju kao nikad nikome. Sarajevo je gospodski klub da sebi dozvoli ove lakrdije kao Borac,zato ne stavljajte sve u isti kos. To vi radite inace,to je vasa politika vi ste na kraju i u ratu ispali zrtve i nevini jer pricate lazi kao da se vama genocid desio pa valjda kontate to ce postat istina da ste zrtve nekakve
Da budalo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 nov 2023, 09:08Koji performans pitara sa ovim medijskim natezanjem![]()
Sklonit ce se Borcu koji ide na titulu ovi ce im za uzvrat dati lopovsko sudjenje protiv ostatka lige osim Zrinjskog
Navijacka bordo populacija ce ostati u uvjerenju da su pokazani zubi i da je sve ovo zbog animiranja sto veceg broja ljudi da dodju na utakmicu. Oprali pustanje sve po planu i programu vuk sit i ovce na broju![]()
Cuj animiranja da dodje sto vise ljudi oni treci na tabeli igraju kuci protiv prvog![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.