Premijer liga BiH - aktuelno

MocMahale444

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MocMahale444 » 31 okt 2023, 22:31

holyman je napisao/la:
31 okt 2023, 22:14
trenutni premijerligas je previse uzeo maha, najavljuju pobjedu nad slogom :wtf:
Vladex s Slogom mora da ljohne.
Lagana pobjeda :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 okt 2023, 22:31

slika
NEMA NAZAD

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 nov 2023, 06:53

letsgofighter je napisao/la:
31 okt 2023, 21:28
Maradona10 je napisao/la:
31 okt 2023, 21:21
mosarajvosa83 je napisao/la:
31 okt 2023, 21:08

Samo nek ti ga poglaba i ti njoj. Jok eto cuticemo Telgetiji budali i gledat sta vi radite,nece vam niko reagovat i sl kad drugi suti mi mozemo da vas pljujemo,ovdje,na netu,insta,FB,uzivo kako god svakako ce vam opet svirat lakrd8je svaku tekmu tako da nam isto dodje,barem cemo stoku i lopove javno pljuvat i ismijavat
Ja ne osporavam prozivke, ali nacin prozivki ne dolikuje jednom takvom sportskom kolektivu koji ima znacajnu fufbalsku istoriju. Moze to puno bolje, zvucnije na kulturan nacin. Sportski kolektiv ulazim u raspravu sa pojedincem i to kojim pojedincem... Prije svega neozbiljno i ponizavajuce. Po meni cista glupost, ali svako ima svoje... Borac se kao kolektiv treba oglasiti objavom, ograditi od prepucavanja pojedinca bez obzira ko to bio i pokazati da je ozbiljan klub za razliku od nekih.
Od čega da se ograđuje Borac, od medijskog linča iz Sarajeva ? čovječe pa Borac je razapet ko Isus od stranje Sarajevskih medija, ide se do toga da sportski urednik pravi članak na jednom od najčitanijih portala o "FAULU", ej, o faulu...možeš li onda zamisliti koji je to stepen ludila !? a sa druge strane Sarajevo iz očiju ukrade i maca popapala jezik, ni slova o tome...Licemjerstvo level zadnji ! i šta na to ludilo da se odgovori nego ovako nonšalantno i nerespektabilno !
Sta treba da pisu? Pisu ono sto misli svaki trener i svaki igrac u ovoj ligi. Mozda da napisu sjajna igra Borca a svirne 32 faula Sarajevu a njima 10,mozda treba da se to pohvali i gol iz ofsajda koji ih je izvukao potaza. Kakve budale sta je ovo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 nov 2023, 06:59

letsgofighter je napisao/la:
31 okt 2023, 21:28

Samo nek ti ga poglaba i ti njoj. Jok eto cuticemo Telgetiji budali i gledat sta vi radite,nece vam niko reagovat i sl kad drugi suti mi mozemo da vas pljujemo,ovdje,na netu,insta,FB,uzivo kako god svakako ce vam opet svirat lakrd8je svaku tekmu tako da nam isto dodje,barem cemo stoku i lopove javno pljuvat i ismijavat
Ja ne osporavam prozivke, ali nacin prozivki ne dolikuje jednom takvom sportskom kolektivu koji ima znacajnu fufbalsku istoriju. Moze to puno bolje, zvucnije na kulturan nacin. Sportski kolektiv ulazim u raspravu sa pojedincem i to kojim pojedincem... Prije svega neozbiljno i ponizavajuce. Po meni cista glupost, ali svako ima svoje... Borac se kao kolektiv treba oglasiti objavom, ograditi od prepucavanja pojedinca bez obzira ko to bio i pokazati da je ozbiljan klub za razliku od nekih.
Od čega da se ograđuje Borac, od medijskog linča iz Sarajeva ? čovječe pa Borac je razapet ko Isus od stranje Sarajevskih medija, ide se do toga da sportski urednik pravi članak na jednom od najčitanijih portala o "FAULU", ej, o faulu...možeš li onda zamisliti koji je to stepen ludila !? a sa druge strane Sarajevo iz očiju ukrade i maca popapala jezik, ni slova o tome...Licemjerstvo level zadnji ! i šta na to ludilo da se odgovori nego ovako nonšalantno i nerespektabilno !
Sarajevo krade jeste,svi se zale treneri,igraci kad igraju protiv nas. Najace kad hoce na silu da stave Sarajevo u isti kos sa svojim klubom i lakrdijama na tekmama. Toga nema kod Sarajeva,protiv Sarajeva svi mogu igrat i nikad nece avirnut 32 prekrsaja protivniku a nama 10,nece svirat prorivniku ofsajd iz ciste situacije a nama priznat gol iz mrtvog ofsajda i tako svaku tekmu,prihvatite da vam sviraju kao nikad nikome. Sarajevo je gospodski klub da sebi dozvoli ove lakrdije kao Borac,zato ne stavljajte sve u isti kos. To vi radite inace,to je vasa politika vi ste na kraju i u ratu ispali zrtve i nevini jer pricate lazi kao da se vama genocid desio pa valjda kontate to ce postat istina da ste zrtve nekakve

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 01 nov 2023, 07:03

IceTea je napisao/la:
31 okt 2023, 19:57
Mislim da će čitava država navijat za Sarajevo u nedjelju. :salut:
Citava drzava u trouglu Sarajevo-Zenica-Tuzla, ali nisam siguran za Zenicu.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 nov 2023, 07:07

RedBlue je napisao/la:
01 nov 2023, 07:03
IceTea je napisao/la:
Bihac,Gorazde itd su Zenica? Hebo i poraz,vazno je samo odigrati krvnicki protiv Bojca kao sto su odigrali oni zadnja dva meca u BL ni vise ni manje,samo identicno kao Bojac,slomit pi.ci.ce makar prekinuli tekmu. Drago mi je da za Bojac navijaju svi od Vardara pa do Triglava ups pa ni u BL niste vecina :lolno: Idi navijaj za Zvezdu i Partizan batice,keve ti Nevenke kakav Bojac

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 nov 2023, 07:37

To što je Mirvić poklopio medije ne znači da nekoga zaista zabolje za njegovu prćiju.

Da ti mediji imaju integritret kao što nemaju pisali bi i o lakrdijama (ne)dosuđenim protiv Sarajeva, to dovoljno govori o njima.

Protiv Sarajeva nisu dosuđena minimalno četiri penala, tri od ta četiri su uticala na konačni rezultat i podjelu bodova na kraju utakmica.

Borac je ove sezone samo jednom poguran, a Sarajevo tri ili četiri puta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2023, 08:15

Telgetlija, jesi to ti?
Koševo Zapad

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 01 nov 2023, 08:16

slika
NEMA NAZAD

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 01 nov 2023, 08:16

A sta im radi tip poput Tegeltije. Nadrealno. :mrgreen:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 01 nov 2023, 08:23

90% navijaca Sarajeva bi potpisalo sutra da im se sudi kao Borcu..

Kupili :opaopa:
Vici sitnije :opaopa:

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 01 nov 2023, 08:31

Simpatizer je napisao/la:
01 nov 2023, 08:16
A sta im radi tip poput Tegeltije. Nadrealno. :mrgreen:
Beže, vi nikako da svarite da se klub ne prepucava sa Tegeltijom. Ne shvatas da je ovo marketing da sto vise raje dodje na tekmu i da atmosfera bude što užarenija da nam nebi mogli raditi što ste radili u Banja Luci. :mrgreen:
Sa Milanom ili bez njega klub bi isto ovako radio marketing kampanju jer je to i plan bio :D

Eh sada što Milana boli istina je drugi par cipela.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 nov 2023, 08:37

Tegeltija preuzima slike sa oficijelne stranice Sarajeva, uređuje ih i objavljuje na svom nalogu.

Zaključak : Sarajevo se prepucava sa Tegeltijom , Tegeltija radi nešto Sarajevu.

Koliko ja vidim vas predsjednik se bavi objavama drugog kluba. Sarajevo njega nigdje i ni na koji način nije spomenulo. Rade najavu utakmice kao i svake druge.

Svakako izgubim vjeru u forum kad vidim Virtuala da i dalje piše nakon raznih debakla, ali nemojte i vi bit glupi, neće ostati niko za razgovor.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 01 nov 2023, 08:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 01 nov 2023, 08:38

Pogodio je zicu, mozete vi objasnjavati do besvijesti. :mrgreen:

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 01 nov 2023, 08:38

01 nov 2023, 07:07
RedBlue je napisao/la:
01 nov 2023, 07:03
IceTea je napisao/la:
Bihac,Gorazde itd su Zenica? Hebo i poraz,vazno je samo odigrati krvnicki protiv Bojca kao sto su odigrali oni zadnja dva meca u BL ni vise ni manje,samo identicno kao Bojac,slomit pi.ci.ce makar prekinuli tekmu. Drago mi je da za Bojac navijaju svi od Vardara pa do Triglava ups pa ni u BL niste vecina :lolno: Idi navijaj za Zvezdu i Partizan batice,keve ti Nevenke kakav Bojac
Vidim prati se srpska kinematografija.........

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 01 nov 2023, 08:45

31 okt 2023, 20:33

Bogu hvala ne boli me, a da me boli dao bi tebi da ga poljubis da prodje ili sacekao nedelju pa da ga ajlah poglaba. Taman da se utjesite, vidim da ste se vec rasplakali .
Ja ne osporavam prozivke, ali nacin prozivki ne dolikuje jednom takvom sportskom kolektivu koji ima znacajnu fudbalsku istoriju. Moze to puno bolje, zvucnije, na kulturan nacin. Sportski kolektiv ulazi u raspravu sa pojedincem i to kojim pojedincem... Prije svega neozbiljno i ponizavajuce. Po meni cista glupost, ali svako ima svoje... Borac se kao kolektiv treba oglasiti objavom, ograditi od prepucavanja pojedinca bez obzira ko to bio i pokazati da je ozbiljan klub za razliku od nekih.
Hajde ba maloumni mitomane ohani.
Ne siri gluposti,pises o necemu(marketing)a poderanih
gaca hodas.

Gdje ti debilu vidis ili citas “da Sportski kolektiv ulazi u
raspravu sa pojedincem”?!
Marketinska sluzba Sportskog kolektiva -sto je misaona
Imenica za sve kolektive u BiH samo daje prigodne,
Ciljane objave.
Sto se potkozarski celavi papak uhvatio i licno pronasao
odgovornim pa pokusava ulicnim rijecnikom da kao
bude simpatican i duhovit,to je njegov problem,a
Izgleda i problem plave gamadi.

slika

Sprcio te on i ti njega!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 01 nov 2023, 08:49

01 nov 2023, 06:59
Sarajevo krade jeste,svi se zale treneri,igraci kad igraju protiv nas. Najace kad hoce na silu da stave Sarajevo u isti kos sa svojim klubom i lakrdijama na tekmama. Toga nema kod Sarajeva,protiv Sarajeva svi mogu igrat i nikad nece avirnut 32 prekrsaja protivniku a nama 10,nece svirat prorivniku ofsajd iz ciste situacije a nama priznat gol iz mrtvog ofsajda i tako svaku tekmu,prihvatite da vam sviraju kao nikad nikome. Sarajevo je gospodski klub da sebi dozvoli ove lakrdije kao Borac,zato ne stavljajte sve u isti kos. To vi radite inace,to je vasa politika vi ste na kraju i u ratu ispali zrtve i nevini jer pricate lazi kao da se vama genocid desio pa valjda kontate to ce postat istina da ste zrtve nekakve
Zato se protiv sarajevskog "gospodina" ne smije svirati penal, 4 puta ove sezone :kafa:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 01 nov 2023, 08:59

Koji god sudija protiv Sarajevskih divova svira penal
daBogda mu se ruka osušila!

P.S.Prvomajski Samoproglašeni “gospodin” je na drugoj
Adresi!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 01 nov 2023, 09:08

Koji performans pitara sa ovim medijskim natezanjem :tokralju:

Sklonit ce se Borcu koji ide na titulu ovi ce im za uzvrat dati lopovsko sudjenje protiv ostatka lige osim Zrinjskog

Navijacka bordo populacija ce ostati u uvjerenju da su pokazani zubi i da je sve ovo zbog animiranja sto veceg broja ljudi da dodju na utakmicu. Oprali pustanje sve po planu i programu vuk sit i ovce na broju :tokralju:

Cuj animiranja da dodje sto vise ljudi oni treci na tabeli igraju kuci protiv prvog :rol:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 01 nov 2023, 09:12

CampobelloDiMazara je napisao/la:
01 nov 2023, 09:08
Koji performans pitara sa ovim medijskim natezanjem :tokralju:

Sklonit ce se Borcu koji ide na titulu ovi ce im za uzvrat dati lopovsko sudjenje protiv ostatka lige osim Zrinjskog

Navijacka bordo populacija ce ostati u uvjerenju da su pokazani zubi i da je sve ovo zbog animiranja sto veceg broja ljudi da dodju na utakmicu. Oprali pustanje sve po planu i programu vuk sit i ovce na broju :tokralju:

Cuj animiranja da dodje sto vise ljudi oni treci na tabeli igraju kuci protiv prvog :rol:
Da budalo.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.