Ma sve to stoji, al ne mozes se onako ponasat na terenu, pogotovo ne dok nosim dres velikana!Paranoja je napisao/la:Po meni dva najgora igraca posljedni 10 godina u Zelji su B. Colic i Stanic pametnjakovic. Opet Jamak mi se svida njegova trka jer pokriva dosta terena.nime_tm87 je napisao/la:Cim Josi dobije papire, ja da se pitam odmah i ga gurnuo u vatru... cisto da vidimo sta zna momak, nije gori od Benje 100%
Sto se jamaka tice prvo u tuborgu belaj, pa sad ovo, pa pijanke... sve ima svoju granicu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
joj rodio bi se da hoce otjerati jamaka..pa bez njeg smo jaci mog mi oca..p.s "ovi" koji posjecuju nas forum MRSSSSSSS odavde na svoje jadne forume koji su vam uvehli 

I van terena...Ultras1921 je napisao/la:Ma sve to stoji, al ne mozes se onako ponasat na terenu, pogotovo ne dok nosim dres velikana!Paranoja je napisao/la:Po meni dva najgora igraca posljedni 10 godina u Zelji su B. Colic i Stanic pametnjakovic. Opet Jamak mi se svida njegova trka jer pokriva dosta terena.nime_tm87 je napisao/la:Cim Josi dobije papire, ja da se pitam odmah i ga gurnuo u vatru... cisto da vidimo sta zna momak, nije gori od Benje 100%
Sto se jamaka tice prvo u tuborgu belaj, pa sad ovo, pa pijanke... sve ima svoju granicu
- Ultras1921
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/yoshida-uskoro-u-kadru/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da ce se ubrzo stranica da vrati na svoje. Juce ni izvjestaja, ni slika.
Nadam se da ce se ubrzo stranica da vrati na svoje. Juce ni izvjestaja, ni slika.
Forza Inter!
Forza Inter!
Ma znam sve napravio je glupost. Samo ja ovo ne smatram problem jer je u pitanju bio Borac. Znam sta su igraci tamo prozivili ovih par godina i znam kako im je bilo igrati. Pa dodu na Grbavicu mlate sve redom a sta mu je rekao ? ima nesto sigurno.Ultras1921 je napisao/la:Ma sve to stoji, al ne mozes se onako ponasat na terenu, pogotovo ne dok nosim dres velikana!Paranoja je napisao/la:Po meni dva najgora igraca posljedni 10 godina u Zelji su B. Colic i Stanic pametnjakovic. Opet Jamak mi se svida njegova trka jer pokriva dosta terena.nime_tm87 je napisao/la:Cim Josi dobije papire, ja da se pitam odmah i ga gurnuo u vatru... cisto da vidimo sta zna momak, nije gori od Benje 100%
Da je ovo napravio protiv neke druge ekipe Gradine, Slavije, Gosk-a ja bih bio da se odmah otjera, ovako protiv toga sam.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Ja mislim da bi prije Benje na klupu da se malo pribere trebao Bogicevic..Momak je van forme totalno,pravi greske,ispada..Vjerovatno nakon gresaka protiv Maribora nema ni samopuzdanja..I dalje vjerujem da je u nasoj PL solidan stoper,ali sad zasad bi trebao preci na klupu da se dozove..
P.S. Nije mi jasna ni ova situacija sa Zajkom..Prvo izvodjenja na poluvremenu protiv Maribora i Travnika,a sad ulazak sa klupe 10-ak minuta pred kraj..Ima li neko neku informaciju ili ideju zasto je to tako..
P.S. Nije mi jasna ni ova situacija sa Zajkom..Prvo izvodjenja na poluvremenu protiv Maribora i Travnika,a sad ulazak sa klupe 10-ak minuta pred kraj..Ima li neko neku informaciju ili ideju zasto je to tako..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ja sam cuo ovako da je bilo problema u svlacionici izmedu njega i ne znam jos koga i da je doslo do tuce poslije tekme s Mariborom.Rios je napisao/la:Ja mislim da bi prije Benje na klupu da se malo pribere trebao Bogicevic..Momak je van forme totalno,pravi greske,ispada..Vjerovatno nakon gresaka protiv Maribora nema ni samopuzdanja..I dalje vjerujem da je u nasoj PL solidan stoper,ali sad zasad bi trebao preci na klupu da se dozove..
Izgleda mi nekako ne zainteresovan i kao da provodi svoj neki inat. Mozda je htio ici, ne znam. Meni su rekli ovo gora, ako mene lazu lazem i ja vas.

- Ultras1921
- Kontakt:
Eh prije nego sta zaboravim. Nova karte mi se drama svidjaju, izgled njihov. Znam da su mnogi volili onu sliku stadiona, al su ove nove strasne.Nego na poledjini pise macron da je sponzor. Vise informacija?
Forza Inter!
Forza Inter!
Ne valja to pet para ako je istina..Paranoja je napisao/la:Ja sam cuo ovako da je bilo problema u svlacionici izmedu njega i ne znam jos koga i da je doslo do tuce poslije tekme s Mariborom.Rios je napisao/la:Ja mislim da bi prije Benje na klupu da se malo pribere trebao Bogicevic..Momak je van forme totalno,pravi greske,ispada..Vjerovatno nakon gresaka protiv Maribora nema ni samopuzdanja..I dalje vjerujem da je u nasoj PL solidan stoper,ali sad zasad bi trebao preci na klupu da se dozove..
Izgleda mi nekako ne zainteresovan i kao da provodi svoj neki inat. Mozda je htio ici, ne znam. Meni su rekli ovo gora, ako mene lazu lazem i ja vas.

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Koilko manijaka dolazi u Gradačac 

Ne valja to pet para ako je istina..Paranoja je napisao/la:Ja sam cuo ovako da je bilo problema u svlacionici izmedu njega i ne znam jos koga i da je doslo do tuce poslije tekme s Mariborom.Rios je napisao/la:Ja mislim da bi prije Benje na klupu da se malo pribere trebao Bogicevic..Momak je van forme totalno,pravi greske,ispada..Vjerovatno nakon gresaka protiv Maribora nema ni samopuzdanja..I dalje vjerujem da je u nasoj PL solidan stoper,ali sad zasad bi trebao preci na klupu da se dozove..

Zagrljaj nakon izmjene mi nije pokazivao bilo sta, ali

Sto? Da znate koliko baklava da odvojiteAmidza1 je napisao/la:Koilko manijaka dolazi u Gradačac

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
43 i dvojica deda.Amidza1 je napisao/la:Koilko manijaka dolazi u Gradačac
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Obezbjedite jednu tribinu cijeluAmidza1 je napisao/la:Koilko manijaka dolazi u Gradačac

odkud to da jamak ide koliko sam upratio amar ga je falio poslije travnika , ok sad je napravio glupost vjerujem da ce neku kaznu dobiti al momak ako nista trci i trudi se sreca pa nije se odrazilo na rezultat , sto se tice igre meni je bilo sasvim ok , igrali su momci dobro bilo je finih poteza steta sto nisu jos koji dali , ne zaboravite da smo igrali sa igracem manje haman cijelo drugo poluvreme pa nam ovi jedva dvije sanse napravili a jos mi i napadali , sto se tice navijanja ono skandiranje je za osudu i necu vise zasmetalo mi je ono cupanje stolica al eto sto ljudi sto cudi kao sto se kaze ...
- vendeta1921
- Kontakt:
Adilovic ide u Legiju iz Varšave
90% nam dolazi jedan provjeren napadac,nebi sad da otkrivam ko je ugl pozitivno ce te se iznenadit
Eto tolko od mene

90% nam dolazi jedan provjeren napadac,nebi sad da otkrivam ko je ugl pozitivno ce te se iznenadit

Eto tolko od mene

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Ne bi da sad otkrivas ha ha havendeta1921 je napisao/la:Adilovic ide u Legiju iz Varšave![]()
![]()
![]()
90% nam dolazi jedan provjeren napadac,nebi sad da otkrivam ko je ugl pozitivno ce te se iznenadit![]()
Eto tolko od mene![]()
![]()

Istina jeParanoja je napisao/la:Ne bi da sad otkrivas ha ha havendeta1921 je napisao/la:Adilovic ide u Legiju iz Varšave![]()
![]()
![]()
90% nam dolazi jedan provjeren napadac,nebi sad da otkrivam ko je ugl pozitivno ce te se iznenadit![]()
Eto tolko od mene![]()
![]()
![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma sigurno je i na orgu prijavljen pa zna. Ali mi je najjace kad nece da otkriva, a da zna sad bi pisalo podebljanim slovima 

- vendeta1921
- Kontakt:
Sta si navalio vidim da se pojede od muke al ime necu govoritParanoja je napisao/la:Ma sigurno je i na orgu prijavljen pa zna. Ali mi je najjace kad nece da otkriva, a da zna sad bi pisalo podebljanim slovima

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.