ma necemo takoo.dobro je ovako.mi prvi oni cetvrti odu u evropu i babo sredi da ispadnu od zete.pa ih malo furamo.svidja mi see ovoo.hahhahaanonimni je napisao/la:dobar je Ivica, radi po našim željama, evo moja je želja da izbaci sarajevo iz lige ove sezone, al' ne može, mora ravnopravnost bit', ovako se malo ljudi ljuti na njega, a onako bi pola grada bilo kivno na njega![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zelju ti nece ispuniti ove sezone ali budes li sezonu kasnije imao istu zelju.... Mislim da bi mogla biti ispunjena.anonimni je napisao/la:dobar je Ivica, radi po našim željama, evo moja je želja da izbaci sarajevo iz lige ove sezone, al' ne može, mora ravnopravnost bit', ovako se malo ljudi ljuti na njega, a onako bi pola grada bilo kivno na njega![]()

upravu si, više se 'vako brukajulev77 je napisao/la:ma necemo takoo.dobro je ovako.mi prvi oni cetvrti odu u evropu i babo sredi da ispadnu od zete.pa ih malo furamo.svidja mi see ovoo.hahhahaanonimni je napisao/la:dobar je Ivica, radi po našim željama, evo moja je želja da izbaci sarajevo iz lige ove sezone, al' ne može, mora ravnopravnost bit', ovako se malo ljudi ljuti na njega, a onako bi pola grada bilo kivno na njega![]()

ja ću je uvijek imatiSamoZeljo je napisao/la:Zelju ti nece ispuniti ove sezone ali budes li sezonu kasnije imao istu zelju.... Mislim da bi mogla biti ispunjena.anonimni je napisao/la:dobar je Ivica, radi po našim željama, evo moja je želja da izbaci sarajevo iz lige ove sezone, al' ne može, mora ravnopravnost bit', ovako se malo ljudi ljuti na njega, a onako bi pola grada bilo kivno na njega![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ma titula opet i igramo finale kupa.dosta ove godine.sto jeste previse svake godine duplaSamoZeljo je napisao/la:Zelju ti nece ispuniti ove sezone ali budes li sezonu kasnije imao istu zelju.... Mislim da bi mogla biti ispunjena.anonimni je napisao/la:dobar je Ivica, radi po našim željama, evo moja je želja da izbaci sarajevo iz lige ove sezone, al' ne može, mora ravnopravnost bit', ovako se malo ljudi ljuti na njega, a onako bi pola grada bilo kivno na njega![]()
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput 

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
taman, samo sad trebamo lijepo sročit' ovo i adresirati ili u Savez ili u Tuborg, sigurno će od brojnih pisama Savezu ovo biti prvo pročitanolev77 je napisao/la:ma titula opet i igramo finale kupa.dosta ove godine.sto jeste previse svake godine duplaSamoZeljo je napisao/la:Zelju ti nece ispuniti ove sezone ali budes li sezonu kasnije imao istu zelju.... Mislim da bi mogla biti ispunjena.anonimni je napisao/la:dobar je Ivica, radi po našim željama, evo moja je želja da izbaci sarajevo iz lige ove sezone, al' ne može, mora ravnopravnost bit', ovako se malo ljudi ljuti na njega, a onako bi pola grada bilo kivno na njega![]()

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
A sta mislite o tome sto je Ivica sredio Boltu da uzme zlato na Olimpijadi na 100 m?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
ili će bit' s Leševima kad mi budemo igrali tamo na proljeće,pa da kamenuje ili će nam on bit' glavni igračBlueIsTheColor je napisao/la:A sta mislite o tome sto je Ivica sredio Boltu da uzme zlato na Olimpijadi na 100 m?

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Iz izjave Amara se da naslutiti da je Jamak zavrsio u Zelji. Nadam se da ce pokusati dovesti jos jednog veznog igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jamak je sinoc prije kraja utakmice napustio stadion. Mislim da to dosta govori o njegovoj buducnosti u Zelji.
Daleko mu lijepa kuca od Zelje bila.
Daleko mu lijepa kuca od Zelje bila.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Armageddon2012
- Kontakt:
edit
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 13 avg 2012, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta je rekao Amar ??? Mislim da bi bilo pametnije dovesti napadaca, ili jos jednog zadnjeg veznog da moze zamijeniti Zolotica ili Svraku kad ih ne ide, ili u slucaju zutih kartona, ili ne daj Boze povrede...amerosm je napisao/la:Iz izjave Amara se da naslutiti da je Jamak zavrsio u Zelji. Nadam se da ce pokusati dovesti jos jednog veznog igraca.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Reako je da je nedopustivo da igrac nicim izazvan u bezlazenoj situaciji udara protivnickog igraca i time dize tenzije na terenu i na tribini i da je njegov potez nedopustiv. Prije toga Osim se izvinuo igracu Borca za glupost Jamaka.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je rekao Amar ??? Mislim da bi bilo pametnije dovesti napadaca, ili jos jednog zadnjeg veznog da moze zamijeniti Zolotica ili Svraku kad ih ne ide, ili u slucaju zutih kartona, ili ne daj Boze povrede...amerosm je napisao/la:Iz izjave Amara se da naslutiti da je Jamak zavrsio u Zelji. Nadam se da ce pokusati dovesti jos jednog veznog igraca.
Po meni licno potrebniji je vezni igrac koji zna sa loptom, a Bekric i Zeba ce znati uposliti Adilovica kojem nece biti tesko pogoditi. Ne mogu Bekric i Zeba izdrzati da se stalno vracaju po loptu i kreiraju napade.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
biće zanimljivo vidjeti da li će Jamak napustiti klub...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ultras1921
- Kontakt:
Jel to bio u sklopu pregleda kola? Ocel bit repriza?nanek je napisao/la:Amar na Bht-u
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Cisto sumnjam da hoce..anonimni je napisao/la:biće zanimljivo vidjeti da li će Jamak napustiti klub...

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ni ja baš ne vjerujem u to, al' čekaćemo
ako ništa, dobro je što ga sigurno neće biti dugo u ekipi 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Cim Josi dobije papire, ja da se pitam odmah i ga gurnuo u vatru... cisto da vidimo sta zna momak, nije gori od Benje 100%
Sto se jamaka tice prvo u tuborgu belaj, pa sad ovo, pa pijanke... sve ima svoju granicu
Sto se jamaka tice prvo u tuborgu belaj, pa sad ovo, pa pijanke... sve ima svoju granicu
Po meni dva najgora igraca posljedni 10 godina u Zelji su B. Colic i Stanic pametnjakovic. Opet Jamak mi se svida njegova trka jer pokriva dosta terena.nime_tm87 je napisao/la:Cim Josi dobije papire, ja da se pitam odmah i ga gurnuo u vatru... cisto da vidimo sta zna momak, nije gori od Benje 100%
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.