Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima li zovine u Zenici,..pcele lete ko lude na zovinu?
Ma mi smo mala maca za vas nemamo za kifle pa se zato ne ide na pripreme jbga kokuzi vi ste nam idoli sto se toga tice pa gledamo kako uspjesno poslujetesvrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 20:13Hvala za GIGANTIzagor1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 20:10Bas giganti svaka vam cast,jos da pocnete plate igracima davat,jer cuo si Siljka sta je sve rekao i pricao izgleda zaboravili ste ili sta je Amar rekao da je dosao da vrati svoje pare imate na youtube sve pa malo ponovite gradivosvrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 20:06Ovo je nevjerovatno
Imamo svoje nekretnine i dizemo hipotekarni kredit
Sami svoj dug otplacujemo poreznoj upravi
Alba nam odrzava dva terena
GOLEM SI ZELJO
A to za plate-al jedino vasi igraci nisu htjeli ici na pripreme zbog ne davanja plata u ovoj nasoj PL BiH
-
- Kontakt:
Samo da se zeljo ne ugasi.
Ljepse je ovako kad se koprcaju i gledaju kako nas najveci klub iz dana u dan sve vise i vise napreduje
Ljepse je ovako kad se koprcaju i gledaju kako nas najveci klub iz dana u dan sve vise i vise napreduje

Klubovi nemaju para kralju ne znam sto vam se mora crtat...u dugovima do guse a trebaju jos vise trosit sada zbog corone, na pripreme, gostovanja, a i kad su domacini...ZaZelju je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:36Nasa liga ima najbolje uslove za nastavak sezone sa publikom. Osim Borca, svi ostali klubovi igraju u gradovima gdje korone odavno nema. Ostalo je jos mjesec dana do pocetka, vrlo je moguce da do tada i Banja Luka bude korona-free.
Evo i ja se slazem sa tm i red army.
Liga i kup sa publikom od 13. juna.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo vi imate paraDenchi je napisao/la: ↑13 maj 2020, 20:38Klubovi nemaju para kralju ne znam sto vam se mora crtat...u dugovima do guse a trebaju jos vise trosit sada zbog corone, na pripreme, gostovanja, a i kad su domacini...ZaZelju je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:36Nasa liga ima najbolje uslove za nastavak sezone sa publikom. Osim Borca, svi ostali klubovi igraju u gradovima gdje korone odavno nema. Ostalo je jos mjesec dana do pocetka, vrlo je moguce da do tada i Banja Luka bude korona-free.
Al vam se nesto ne igra
Nemamo s kim, prekucali igricu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Niste kup prekucali
Da se odigra kup
Vidite tamo u Savezu
Cuj titula osvojena 2020 a nema pobjednika kupa
Ne ide to nikako
Kup nije skup
Polufinale i finale u trening centru Zenica
Sprcaju sve 4 ekipe pod onu tribinu i jedan vikend
Subota i nedjelja

Kako ba @Denchi nemaju para...?Denchi je napisao/la: ↑13 maj 2020, 20:38Klubovi nemaju para kralju ne znam sto vam se mora crtat...u dugovima do guse a trebaju jos vise trosit sada zbog corone, na pripreme, gostovanja, a i kad su domacini...ZaZelju je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:36Nasa liga ima najbolje uslove za nastavak sezone sa publikom. Osim Borca, svi ostali klubovi igraju u gradovima gdje korone odavno nema. Ostalo je jos mjesec dana do pocetka, vrlo je moguce da do tada i Banja Luka bude korona-free.
Pa evo prosjaci podijelili topli obrok, a jos kad bude isplacen i hladni obrok, pa ti reci da se nema...

Ozbiljno?svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 20:49Niste kup prekucali
Da se odigra kup
Vidite tamo u Savezu
Cuj titula osvojena 2020 a nema pobjednika kupa
Ne ide to nikako
Kup nije skup
Polufinale i finale u trening centru Zenica
Sprcaju sve 4 ekipe pod onu tribinu i jedan vikend
Subota i nedjelja
![]()
Pitaj tamo ko je aktuelni osvajac kupa?
Mozemo jedino vidit da se neigra kup i da se dodjeli proslogodisnjem osvajacu pa da ponovimo duplu, red je da se isprave malo sudijske nepravde prema sampionima drzave
Naravno, Sloboda je gradski klub, fudbalski klub grada Tuzle, grada koji se nije prodao fasizmu i nacionalizmu i klub koji nikada nece bitii fasisticki a ni nacionalistcki za uzvrat da bi bili prvi u drzavi gdje su fasizam i nacionalizam opcija da bi od istih dobijao novac, sadaku. Golem si Zeljo u pm.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:58Nije Sloboda
Nego Grad Tuzla da zakasni mjesec prekinuli bi
![]()
🔴⚫️
Ko bi rekao da ce ove postenjacine ovako postupitiRed Army se oglasio na svojoj FB stranici:
"Ne fudbalu bez navijača!

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Evo Tuzlaci jedna lepa vest hehe,od iduce godine ponovo igrate samo vi na Tusnju,podrinjac ulaze u Slavenov stadion I prelazi u Zivinice,e sad hocel se zvati Zivinice city ili Zivinice Village ,to jos nezz.ali ovo provjern info,a I ima dosta potencijalnih navijaca jer su Zivinice pune podrinjaca.
Samo Sarajevo
- svrakino1921
- Kontakt:
Moj klub ima nekretnine i na osnovu tih nekretnina dobije hipotekarni kreditSkver je napisao/la: ↑13 maj 2020, 20:59Naravno, Sloboda je gradski klub, fudbalski klub grada Tuzle, grada koji se nije prodao fasizmu i nacionalizmu i klub koji nikada nece bitii fasisticki a ni nacionalistcki za uzvrat da bi bili prvi u drzavi gdje su fasizam i nacionalizam opcija da bi od istih dobijao novac, sadaku. Golem si Zeljo u pm.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:58Nije Sloboda
Nego Grad Tuzla da zakasni mjesec prekinuli bi
![]()
Moj klub sam otplacuje dug poreznoj upravi
Moj klub ima ugovor sa firmom Alba o odrzavanju glavnog i pomocnog terena
Tvoj klub dobije na godisnjem nivou od Grada 800 000 maraka
Tvom klubu Grad otplacuje porezni dug koji je napravio tvoj klub
Hajd bjezi bolan
Kako te nije stid spominjat moj klub
Pa normala da otplacije, Sloboda je gradski klub, vlasnik kluba je grad Tuzla i dug su napravili oni koje je grad Tuzla postavila i zato grad Tuzla placa dug poreskoj upravi BiH. Ponavljam grad Tuzla je vlasnik Slobode i stadiona Tusanj. I niko FK Slobodi nista ne daje, vlasnik kluba otplacuje dug poreskoj upravi BiH i ostale dugove zajedno sa ljudima koji daju svoj novac kro sponzorstvo....nikakva kvantna fizika....Sloboda marke nije dobila od drzave tj. od ovih nacionalistickih i fasistickih stranaka, dakle nisu nam udijelili ni jednu konvertibilnu marku, niti jedan trofej, njihov savez nam nista nije dao, samo su uzimali.....sta ti nije jasno......to Zeljo i ovi ostali nacionalni sampioni dobili na sportskom polju silne titulesvrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 21:16
Moj klub ima nekretnine i na osnovu tih nekretnina dobije hipotekarni kredit
Hajd bjezi bolan
Kako te nije stid spominjat moj klub

🔴⚫️
Ne treba nam kredit puca nam qrac neka se koprca i zadužuje onaj ko mora a igrat ce se ako nama i borcu bude qrcu cejf
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako sam dobro razumioSkver je napisao/la: ↑13 maj 2020, 21:33Pa normala da otplacije, Sloboda je gradski klub, vlasnik kluba je grad Tuzla i dug su napravili oni koje je grad Tuzla postavila i zato grad Tuzla placa dug poreskoj upravi BiH. Ponavljam grad Tuzla je vlasnik Slobode i stadiona Tusanj. I niko FK Slobodi nista ne daje, vlasnik kluba otplacuje dug poreskoj upravi BiH i ostale dugove zajedno sa ljudima koji daju svoj novac kro sponzorstvo....nikakva kvantna fizika....Sloboda marke nije dobila od drzave tj. od ovih nacionalistickih i fasistickih stranaka, dakle nisu nam udijelili ni jednu konvertibilnu marku, niti jedan trofej, njihov savez nam nista nije dao, samo su uzimali.....sta ti nije jasno......to Zeljo i ovi ostali nacionalni sampioni dobili na sportskom polju silne titulesvrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 21:16
Moj klub ima nekretnine i na osnovu tih nekretnina dobije hipotekarni kredit
Hajd bjezi bolan
Kako te nije stid spominjat moj klub![]()
.
Opet mozda nisam jer sam iz Svrakina
Znaci sve je ok.
Jer je to vas klub i vas Grad od vasih para vraca dug Drzavi
Vas Grad je postavio ljude koji su napravili dug prema Drzavi al to nema veze gdje su te pare jer su ti ljudi iz vaseg grada
I prakticno i ti ljudi sto su napravili dug oni su gradani tog istog Grada koji ce vracat dug jer prakticno Grad vraca dug i parama gradana koji su bili u klubu i koji su napravili taj dug
Nevjerovatno
Sad mi je malo jasnije zasto odavde ljudi idu da peru straznjice starcima u Deutshclandu
Tako je, neko mora vratiti dug...dug je dug. Samo ne znam ko ce vratiti dug kojeg su napravili oni koji su vodili i vode ljudi u FK Zeljeznicar.
🔴⚫️
- svrakino1921
- Kontakt:
Neko ce morati, jednog dana ce se morati podvuci refa....u sustini vas zaboli kitica, ima stranka....
🔴⚫️
- svrakino1921
- Kontakt:
Hajd da se podvuce ta refaSkver je napisao/la: ↑13 maj 2020, 21:59Neko ce morati, jednog dana ce se morati podvuci refa....u sustini vas zaboli kitica, ima stranka....
Koliko smo puta izasli u Europu i koliko smo novca od Uefe dobili -novac iz vana-cist novac
Na Kosevu smo igrali sa Newcastle Ferencvaros Standard itd.dobit Opcine i Kantona-tv prava
Fond solidarnosti Dzeko
Transferi-Bajic-Hadziahmetovic
Reprezentacija na Grbavici-Belgija i Sjeverna Irska-dobit Opcine i Kantona
Krov na istoku Uefa platila a radila domaca firma
I od ovoga oduzet to sto smo navodno ojadili buđete opcine grada i kantona
Pa da vidimo tu refu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.