Samo zatvoriti Korkmaza, dok on pogadja i igra, igra i Turska cim ga ne ide, ne ide ni TurskuVolvic je napisao/la:Musa i Sikiras idu po zlato, tome nema dileme.
Gledam ove Turke i mogu rec: Bice to vrlo vrlo tesko...
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Povreda tako bar kaze Pandza selektormercurial je napisao/la:Sto ne igra Sikiras ?
kinder_jaje je napisao/la:ne igra Sikiras dabogda da bude spreman i za europsko prvenstvo
Hajd reci molim te da je šala, ono pecaš raju?
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Simaniću i Glišiću ne ide nešto aa?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Upalis teletekst na federalnoj i na 289 i procitaj istina je jbgakim je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:ne igra Sikiras dabogda da bude spreman i za europsko prvenstvo
Ej kad te peh krene, on ne zna stat, hajd seniore nego evo i kadete, više bi volio da si peco raju malo.kinder_jaje je napisao/la:Upalis teletekst na federalnoj i na 289 i procitaj istina je jbgakim je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:ne igra Sikiras dabogda da bude spreman i za europsko prvenstvo
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Istina je ali ce biti spreman.kinder_jaje je napisao/la:Upalis teletekst na federalnoj i na 289 i procitaj istina je jbgakim je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:ne igra Sikiras dabogda da bude spreman i za europsko prvenstvo
Anfernee "Penny" Hardaway #1
branimo čast ex-yu država u završnici

Ethel je napisao/la:Simaniću i Glišiću ne ide nešto aa?

Bravo momci svaka cast, kako smo se samo vratili nakon minus 10, Atic najbolji kada najvise treba
ali i svima ostalima treba cestitati na najvecem uspjehu nase neke reprezentacije na velikom takmicenju ne racunajuci sjedecu odbojku
,moze se sutra i Turska dobit samo hrabro i pokusat zatvorit korkmaza sto vise, jos jednom bravo momci kapa dole 

Bravo, dečki!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Od +20 d o +7.
Sad je +4.
Sad je +4.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Fina je ova sto vodi dnevnik nema sta, jos nekako drsko i agresivno to radi

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Sikiras je se posvadjao sa Pandzom,nakon sto ga je ovaj izveo i izgalamio se na njega proslu tekmu.
Cestitke momcima. Samo hrabro i protiv Turske!!
Hoce li veci dio ove ekipe igrati sljedece godine prvenstvo B divizije uzrasta U20?
Hoce li veci dio ove ekipe igrati sljedece godine prvenstvo B divizije uzrasta U20?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
-
- Kontakt:
juanitomaravillaa je napisao/la:Sikiras je se posvadjao sa Pandzom,nakon sto ga je ovaj izveo i izgalamio se na njega proslu tekmu.

-
- Kontakt:
Da su te roditelji riktali imo bi obraza I drzo bi do sebe. To jeste znao bi priznati kad si pogrjesio I traziti oprost. Nisi ti kriv, kriv je svijet.pinoglavi je napisao/la: Pratim mlade dugo, i nijedom nisam prigovorio ovoj reprezentaciji, i misljenja sam da nije bitno da li smo danas pobjedili, bitno je da djeca ubijaju i znaju igrati, al trcat kontru 2 na 1 i profulat polaganje ne ide. To nije kao promasaj u fudbalu, pa se desava, polaganje u kosarci je rutina i od 1000 pokusaja treba 1000 pogoditi.Pogotovo ako treniras u **** Barceloni.
Jest dijete al nek se ostavi kosarke i reprezentacije dok nije sazrio u predobrog igraca pa se odrekao naseg drzavljanstva.
Ostavi se ti obraza i ko dolazi sta napisati bgt
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ti mi reci jesam li pogrijesio.samoposmatram je napisao/la:Da su te roditelji riktali imo bi obraza I drzo bi do sebe. To jeste znao bi priznati kad si pogrjesio I traziti oprost. Nisi ti kriv, kriv je svijet.pinoglavi je napisao/la: Pratim mlade dugo, i nijedom nisam prigovorio ovoj reprezentaciji, i misljenja sam da nije bitno da li smo danas pobjedili, bitno je da djeca ubijaju i znaju igrati, al trcat kontru 2 na 1 i profulat polaganje ne ide. To nije kao promasaj u fudbalu, pa se desava, polaganje u kosarci je rutina i od 1000 pokusaja treba 1000 pogoditi.Pogotovo ako treniras u **** Barceloni.
Jest dijete al nek se ostavi kosarke i reprezentacije dok nije sazrio u predobrog igraca pa se odrekao naseg drzavljanstva.
Ostavi se ti obraza i ko dolazi sta napisati bgt
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Klipove sto si postavio sa zivotom veze nemaju, znam i ja da se svakom desava ali u kosarci se ne smije desiti i sramota je ono bio to MJ, ili Djedovic.
Upstalom psovka mi je bila vise zbog postupka njegovog brata.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 31 jul 2015, 18:18, ukupno mijenjano 3 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55BEA97A
Kakva statistika ovog majstora .. Bravo maesto , samo 2 slobodna bacanja je imao , i dat 28 poena uz procenat 50% , pri tome imati 12 skokova i 4 asistencije .. Kapa do poda Edine Aticuu , takodjer i ostalim Zmajevima ,tako se igra za svoju zemlju .. idemo do medaljeee
Kakva statistika ovog majstora .. Bravo maesto , samo 2 slobodna bacanja je imao , i dat 28 poena uz procenat 50% , pri tome imati 12 skokova i 4 asistencije .. Kapa do poda Edine Aticuu , takodjer i ostalim Zmajevima ,tako se igra za svoju zemlju .. idemo do medaljeee
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.