Safet Sušić - Pape

vendeta87
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 19:13

mma_hz je napisao/la:ok @vendeta ,ako ne prodzemo zapamti sta si rekao.. ;) ;)
Naravno nisam ja covjek koji kritikuje i pljuje po nekom nakon poraza.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 okt 2011, 19:20

Ljudi, ucinite sebi uslugu i stavite ga na ignore........onda ste rahat, ha ya ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 okt 2011, 19:26

Megamon je napisao/la:slika

8-)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 10 okt 2011, 19:40

vendeta87 je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Vjera je na ovom forumu zabranjena riječ. Što se Papeta tiče, njegovi rezultati govore sve. I ako hoćeš najiskrenije ,nisam ovde govorio o tome, samo jednom u trku (što se kaže), ja mislim da ova reprezentacija može biti hit EP. Može do medalje. Možda ne zlatne, al' trećeg mjesta se mogu dokopati (uz malo sreće pri žrijebu, naravno).
pa šta ako je EP ? kad je mogla Grčka 2004. uzeti može i BIH do 3. mjesta 2012. mi imamo Džeku, a oni nisu imali nikoga!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 okt 2011, 20:10

Kakva su sad ovo sranja da je odbio potpisati novi ugovor.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 okt 2011, 20:45

barbarez je napisao/la:Kakva su sad ovo sranja da je odbio potpisati novi ugovor.
Ko zna mozda ga ima Barcelona u planovima kao zamjenu za Pepa :D

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 10 okt 2011, 20:54

barbarez je napisao/la:Kakva su sad ovo sranja da je odbio potpisati novi ugovor.
Ma gluposti iz L'Équipe-a zele nas malo uzdrmati
To znaci da na se boje

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 10 okt 2011, 20:57

slika

Od sutra iza 23:00 h :mrgreen:

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 10 okt 2011, 21:11

pa šta ako je EP ? kad je mogla Grčka 2004. uzeti može i BIH do 3. mjesta 2012. mi imamo Džeku, a oni nisu imali nikoga!
Vidio si po onoj prijateljskoj na Koševu izmedju nas i Grka da je sva svrha njihove igre napucavati loptu na onog Cupu Kalaca , pa ako prodje prosla je . Oni takvu igru gaje vec dugo vremena , i samo se glumci mijenjaju a rezija ostaje ista.

Sto se tice nas samih , svoje ciljeve treba postavljati postepeno , ne mozes prosle kvalifikacije traziti baraz , a ove traziti medalju . Doci ce jednog dana trenutak kad ce nam biti cudno sto nasi nisu dosli do npr. polufinala SP-a . Upravo na tome ''zivi'' i Francuska , oni rezultatima u zadnjem periodu nisu zasluzili da ih se bojimo , ali upravo ta njihova tradicija ce biti kriva za nase strahove sutra navecer.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 okt 2011, 21:40

Bayern@heart je napisao/la:slika

Od sutra iza 23:00 h :mrgreen:
Ako Bog da, obavezno! 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 10 okt 2011, 22:22

Adin_BiH je napisao/la:
Vidio si po onoj prijateljskoj na Koševu izmedju nas i Grka da je sva svrha njihove igre napucavati loptu na onog Cupu Kalaca , pa ako prodje prosla je . Oni takvu igru gaje vec dugo vremena , i samo se glumci mijenjaju a rezija ostaje ista.

Prije 2004 Grci su samo jednom bili na EP i SP i onda odjednom osvoje? Zar to nije malo iznenada? Zasto onda BIH ne bi mogla do Bronce u Ukrajini?

Poslije tog EP Grci su nastavili biti niko i nista u fudbalu..dakle sve je moguce...pa i da BIH bude prvak EP. Ako je mogla Grcka onda moze bilo koja repka koja ode na EP jer oni stvarno tada nisu imali igraca prvotimca u nekom timu koji bi igrao LP... zamisli to!?

sa druge strane 92' godine je Danska, koja se nije ni plasirala, osvojila EURO wtf?! ali su otisli naknadno nakon diskvalifikacije Jugoslavije...dakle bukvalo sve je moguce na EURU a kamoli sutra u jednoj utakmici!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 okt 2011, 22:26

ma znao sam bgm. vec se masta o osvajanju EP :mrgreen: :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 okt 2011, 22:32

Baš kako reče @Goldy -nije nerealno i mislim da se ne treba bojati tih snova. Pored Danaca i Grka tu je još i iznenadjenja na SP -Hrvatska, ne zaboravimo, bar meni i Urugvaj "lani"(onda Turci,J.Korejci). ;)

Unaprijed se otpisuju samo luzeri. Idemo na EP i idemo pokušati osvojiti -to je cilj. Nerealan je, al' je ipak cilj. ;)

Mi nikad i nismo pobjedili baš jer se otpisujemo non-stop. Vjera, samouvjerenost i drskost je nešto što krasi pobjednike. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 10 okt 2011, 22:48

Haj da se prvo plasiramo na EP, pa onda da razmisljamo o osvajanju jedne od medalja. Mislim da nam je to pametnije ..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 okt 2011, 23:12

Mi ko mi :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 okt 2011, 23:51

Velika vecina forumasha bi sutra mogla zapjevati

[youtube][/youtube]
nema potpisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2011, 00:19

Admir_Sa je napisao/la:Velika vecina forumasha bi sutra mogla zapjevati

[youtube][/youtube]
Ma bolje im pase ona od LET 3''Hasimom u celo''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 11 okt 2011, 01:23

jasmin10 je napisao/la:ma znao sam bgm. vec se masta o osvajanju EP :mrgreen: :mrgreen:
Ma rano je za uzimanje EP=a, ali zato uzimamo SP u Brazilu :)

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 11 okt 2011, 01:45

Jao parmaka majko moj draga. O kakvim vi medaljama pricate, kujete teorije zavjere ?!?! Ljudi mi smo tek u barazu, kakvo crno EP. Ne kazem da ne treba biti optimistican, ali biti realan i normalan prije svega.
Sutra, poslije eventualnog neuspjeha ( ne daj Boze ), opet ce biti Dzeko ti samo mozes u Wolfsburgu igrati, nemas pojma, vidi te kakav si .. Misimovicu ti si debeo, ja te ne bih u grah stavio ... Pjanicu bolje da si izabrao Luxemburg ... i mnogo stvari, da ne govorim poredjenje reprezentacije sa Luxemburgom, Maltom i ostalim "vrhunskim" ekipama. Spustite se malo na zemlju, popijte koje pivce, pogledajte kucni uradak Lise Ann, naspavajte se, ne bi vam ni skodilo malo pravopisa i gramatike u ruke, ali to je vec na dugom stapu.
Sve sto su dosad ucinili, ucinili su da budemo ponosni, osigurali su baraz kolo prije kraja, mozemo direktno u slucaju trijumfa sutra, budite zadovoljni onim sto imate u suprotnom bit' ce je.banje majki igracima i Papetu.

Sretno sutra nasima i nadam se da cemo poslati France u baraz.
Nama je Željo svetinja jedina.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 11 okt 2011, 02:38

Sta te sve to cudi kad je prosjek godina na ovom forumu garant negdje oko 16-17 godina...pred nama je jedna od najtezih i najvaznijih utakmica u istoriji reprezentacije a ovdje se vec prica o EP, dokle cemo dogurati, koga izvuci itd...citajuci sve ovo covjek bi pomislio da sutra igramo sa Farskim Otocima

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.