Da, eto bijelci ne vole je.bavat

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ta će Karnišovas , Neno Marković ga školovao na njegovom terenu .
Kontam ja na Arsenalovoj temi
Koliko znam on je pod ugovorom, i da bi uopste doslo do razgovora Kroenke im mora odobriti. I ovo nije prvi put da debil tek tako pusta, jer eto hoce da ispadne fin prema nekom. Potpisao je ugovor, nema sta druge ekipe da pricaju s njim, pogotovo sto on nije na nekoj pomocnoj poziciji vise, nego je trenutni GM koliko se sjecam jer je TC promovisan, a i kad su se za TC raspitivale ekipe ovaj je odborio, pa pusti Massaia, pa poklanja mlade igrace a cuva neke za koje se ocekuje trade vec par godina, sve samo da bi ustedio 2KM
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 apr 2020, 19:50@JHam Nema se tu sta pricati.Svaka fransiza ce u 99% situacija izaci u susret covjeku koji je izrazio zelju da ode.
Mislim, CHI se ne odbija tako lako plus ako je veca lova u pitanju, a sigurno jeste, sve je jasno.Neces zadrzati nezadovoljnog covjeka, koliko god on bio pod ugovorom.
Sta reci za SA kojem svake godine nekog uzmu??Taman nekog "stvoris", a drugi mu daju i vecu ulogu i vecu platu!?
To je trziste.
Inace, ova NBA sezona ide velikim koracima ka otkazivanju i mislim da se to i treba uraditi.Jednostavno, u Americi sigurno nece biti bolje prije juna.Do tada su svi igraci totalno van forme, pa treba vremena za povratak, onda nema navijaca itd.Prica o nekakvom turniru na neutralnoj lokaciji je bezvezna.Kakav bi to sampion bio?Nesto na prepad?? Ne ide.
Otkazana je i kineska liga, koliko znam, a upravo je nju NBA uzimao kao mjerodavnu za nastavak takmicenja.
Ma sve ja to znam, covjek je dobio jacu poziciju vjerovatno i platu, u Denveru ne moze nista vise uciniti osim da zajebe WAS za Beala recimo, a i Tim je jos uvijek tu pa nie frka. Nadam se da ce Billupsa ponuditi poziciju, iako je on govorio da ne bi GM da bude nego na trenutnu Timovu poziciju al mozda ga se moze nagovoriti, dok Arturas moze ipak u CHI nesto napravitiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 apr 2020, 19:50@JHam Nema se tu sta pricati.Svaka fransiza ce u 99% situacija izaci u susret covjeku koji je izrazio zelju da ode.
Mislim, CHI se ne odbija tako lako plus ako je veca lova u pitanju, a sigurno jeste, sve je jasno.Neces zadrzati nezadovoljnog covjeka, koliko god on bio pod ugovorom.
Sta reci za SA kojem svake godine nekog uzmu??Taman nekog "stvoris", a drugi mu daju i vecu ulogu i vecu platu!?
To je trziste.
Inace, ova NBA sezona ide velikim koracima ka otkazivanju i mislim da se to i treba uraditi.Jednostavno, u Americi sigurno nece biti bolje prije juna.Do tada su svi igraci totalno van forme, pa treba vremena za povratak, onda nema navijaca itd.Prica o nekakvom turniru na neutralnoj lokaciji je bezvezna.Kakav bi to sampion bio?Nesto na prepad?? Ne ide.
Otkazana je i kineska liga, koliko znam, a upravo je nju NBA uzimao kao mjerodavnu za nastavak takmicenja.
Da bar ti imas kakve savjetnike da ne pises ovakve gluposti...japa je napisao/la: ↑08 apr 2020, 20:23Znaci Lebron nije nista bolji od drugih niti je perfektan samo sto ima bolje savjetnike koji su obavili dobar posao ucivsi iz gresaka koje su pravile zvijezde prije njega u svim sportovima, pa ce ovako izaci bez mrlje. A i realno crnac sportista sa lovom da ne uziva u carima slave i ku?vi, nemoguce za povjerovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.