Bilo je ludilo navijanje sve do pred kraj i malo je otanjiloEngland je napisao/la:Potez dana, ni Železny ga nije zabio kao Svraka, a asmiru još i sada zvoni, bravo za Svrakicu, to je to, sanjao sam ta tri boda...papaparanoja...pa ga stvai malog aj papapapranoja..pa oni naši bubnjevi, pa pobjeda, Engleska -Njemačka jučer na Grbavici i ovi se bune...ludilooo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 13 avg 2012, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
jel te Tifa gadjo kamenjem!?KB-TM87 je napisao/la:Iskreno zaboli me neka stvar za skandiranja i slično, sve to isto proživljavamo pa i gore kad gostujemo, zato ko o čemu qrva o poštenju
I Jamak, nažalost, u tome ima jaku konkurenciju.Sarajlijc@ je napisao/la:Onako nesto moze samo klasicni alkoholicar kao sto je Jamak uraditi.ellaxaz je napisao/la:Koliko je ono Bešlija dobio kazne prošle sezone, čini mi se 4 utakmice?
Jamak bi mogao i gore proći.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Bosanac?kad bude popis stanovništva ti se upiši kao Bosanac!bagrcavi je napisao/la:Tifa nije srbinTifa je Bosanac pravoslavne vjeroispovjesti.
A ti si Bosanac islmaske vjeroispovjesti.Tifa je bosanski Srbin koji voli ovu državu. Nekome uzimati etničku pripadnost je ravno genocidu.bagrcavi je napisao/la:Tifa nije srbinTifa je Bosanac pravoslavne vjeroispovjesti.
Bit će pred kraj u Gradačcu bolje, au oni pozvonili , moraju se vaditi na nama, poznam neke momke što igraju za njih, nisu baš loši, al' su loše ušliu prvenstvo, iskreno sam mislio za njih da će u 5 biti ove godine, al' dobro prva dva kola, mačići-voda...šta ja znam, bit će tvrdo tamo, osim ako Svraka opet nešto EURO zabije.Paranoja je napisao/la:Bilo je ludilo navijanje sve do pred kraj i malo je otanjiloEngland je napisao/la:Potez dana, ni Železny ga nije zabio kao Svraka, a asmiru još i sada zvoni, bravo za Svrakicu, to je to, sanjao sam ta tri boda...papaparanoja...pa ga stvai malog aj papapapranoja..pa oni naši bubnjevi, pa pobjeda, Engleska -Njemačka jučer na Grbavici i ovi se bune...ludilooo
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- rastafarian
- Kontakt:

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Kvesa je opet pokazao zasto je jedan od najbolji (mozda i najbolji) igraca Zeljeznicara. Svaka cast. On vodi sportski zivot na pravi nacin, a ne kao Jamaka i ostali u ekipi.
Zadnja izmjena: MrAmani96, dana/u 13 avg 2012, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
al je Srbin i zbog takvih Srba pa makar bio jedan a ima ih mnogo više ono sinoć nam ne treba!Semper je napisao/la:A ti si Bosanac islmaske vjeroispovjesti.Tifa je bosanski Srbin koji voli ovu državu. Nekome uzimati etničku pripadnost je ravno genocidu.bagrcavi je napisao/la:Tifa nije srbinTifa je Bosanac pravoslavne vjeroispovjesti.
Zvijezda pravo tanka, ma ko baslija. Samo ako budemo na nivou trebali bi uzeti bodove. Ja se nadam od ova dva gostovanja bar cetiri boda za mirniji nastavak sezone.England je napisao/la:Bit će pred kraj u Gradačcu bolje, au oni pozvonili , moraju se vaditi na nama, poznam neke momke što igraju za njih, nisu baš loši, al' su loše ušliu prvenstvo, iskreno sam mislio za njih da će u 5 biti ove godine, al' dobro prva dva kola, mačići-voda...šta ja znam, bit će tvrdo tamo, osim ako Svraka opet nešto EURO zabije.Paranoja je napisao/la:Bilo je ludilo navijanje sve do pred kraj i malo je otanjiloEngland je napisao/la:Potez dana, ni Železny ga nije zabio kao Svraka, a asmiru još i sada zvoni, bravo za Svrakicu, to je to, sanjao sam ta tri boda...papaparanoja...pa ga stvai malog aj papapapranoja..pa oni naši bubnjevi, pa pobjeda, Engleska -Njemačka jučer na Grbavici i ovi se bune...ludilooo
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Ne pricajte gluposti (bez uvrede)! Zamislite kako su se osjecali Srbi koji su na stadionu zbog Želje a ima ih mnogo! Tifa je bio na stadionu i mnogi drugi! Ja sam bio na tekmi, osjecao sam se uzasno zbog tog skandiranja iako nisam Srbin!bazdarevic je napisao/la:Tako je buraz. Ko zeli da razumije razumijet ce,a onaj ko nije bio u BL.,i nije dozivio tamosnja skandiranja, ratne zastave,cigle i sl, nece sigurnoKB-TM87 je napisao/la:Iskreno zaboli me neka stvar za skandiranja i slično, sve to isto proživljavamo pa i gore kad gostujemo, zato ko o čemu qrva o poštenju
OVO SE NE SMIJE PONAVLJATI!
Zadnja izmjena: UnKnownBA, dana/u 13 avg 2012, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
[/quote]
Bilo je ludilo navijanje sve do pred kraj i malo je otanjilo
[/quote]
Bit će pred kraj u Gradačcu bolje, au oni pozvonili , moraju se vaditi na nama, poznam neke momke što igraju za njih, nisu baš loši, al' su loše ušliu prvenstvo, iskreno sam mislio za njih da će u 5 biti ove godine, al' dobro prva dva kola, mačići-voda...šta ja znam, bit će tvrdo tamo, osim ako Svraka opet nešto EURO zabije.[/quote]
Zvijezda pravo tanka, ma ko baslija. Samo ako budemo na nivou trebali bi uzeti bodove. Ja se nadam od ova dva gostovanja bar cetiri boda za mirniji nastavak sezone.[/quote]
U najgorem trenutku im dolazimo, bez bodova su, oprezno treba s njima, nisu oni loši.
Bilo je ludilo navijanje sve do pred kraj i malo je otanjilo
Bit će pred kraj u Gradačcu bolje, au oni pozvonili , moraju se vaditi na nama, poznam neke momke što igraju za njih, nisu baš loši, al' su loše ušliu prvenstvo, iskreno sam mislio za njih da će u 5 biti ove godine, al' dobro prva dva kola, mačići-voda...šta ja znam, bit će tvrdo tamo, osim ako Svraka opet nešto EURO zabije.[/quote]
Zvijezda pravo tanka, ma ko baslija. Samo ako budemo na nivou trebali bi uzeti bodove. Ja se nadam od ova dva gostovanja bar cetiri boda za mirniji nastavak sezone.[/quote]
U najgorem trenutku im dolazimo, bez bodova su, oprezno treba s njima, nisu oni loši.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
[youtube][/youtube]
Sezona 2012/2013
BHTelekom Premier liga
12.08.2012. godina
2.kolo ŽELJEZNIČAR - BORAC B.L. 1-0
Sezona 2012/2013
BHTelekom Premier liga
12.08.2012. godina
2.kolo ŽELJEZNIČAR - BORAC B.L. 1-0
http://zeljeznicarfk.****
http://betfairlivestream.webs.com
Sarajevo je uvijek bilo iznad tih nacionalistickih sranja.Pogotovo prije,ali jos uvijek se nedamo.Ovo nam zaista ne treba,ako moramo biti Bosnjaci,Hrvati ili Srbi,daj ba onda da budemo Zeljovci i da se medjusobno branimo i uvazavamo.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 13 avg 2012, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
U cijeloj ovoj ganguli, izgleda da onaj transparent u vezi Grbavice ostade nezapažen! Tako da očekujem da ga momci ne skidaju cijelu ovu sezonu. 
http://zeljeznicarfk.****
Evo ja imam jedan prijedlog-na sljedecoj domacoj utakmici na jugu treba istaci transparent na kojem bi stajalo izvinjenje svim normalnim i casnim pripadnicima srpskog naroda kako u Sarajevu tako i sirom BiH..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Armageddon2012
- Kontakt:
me kakvi,yebo to,kao da se neko uvrijedio zbog toga hahah....jos nam super doslo,ne mozete nas vise zayebavati da smo nacionalisti

to je dio folklora,pogotovo po zagrebu,beogradu,ali ni ovdje nije strano...dobrodosli u klub
to je dio folklora,pogotovo po zagrebu,beogradu,ali ni ovdje nije strano...dobrodosli u klub
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 13 avg 2012, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Udruzenje navijaca se ogradilo od toga i s toga nece se izvinjavati nikome.Rios je napisao/la:Evo ja imam jedan prijedlog-na sljedecoj domacoj utakmici na jugu treba istaci transparent na kojem bi stajalo izvinjenje svim normalnim i casnim pripadnicima srpskog naroda kako u Sarajevu tako i sirom BiH..
Promijenite temu ljudi vrijeme je
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bejker, Ferroviere1987, GradKamena2, Lokomotifa, perodeformero i 81 gost.