FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 03 nov 2016, 23:43

Tuzlak04 je napisao/la:. .čuj ovaj bi navij'o . . .e, bolan tc tc tc . .
Vjerovatno su sad dobivene instrukcije da se prica o tome kako se sad treba samo navijat
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 nov 2016, 23:50

klasik je napisao/la:
Vjerovatno su sad dobivene instrukcije da se prica o tome kako se sad treba samo navijat
Znaci sada je sramota napisati na Slobodinom pdf-u da ce se navijati za Slobodu sljedecu utakmicu? :) Koji kult, scijentolozi bi vam bili zavidni na tome :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 03 nov 2016, 23:51

Svi poklonici i ljubitelji lika i djela Azmira Husica, kojima je ON veci od fudbalskog kluba Sloboda, neka se slobodno presele na podforum Prva Liga Federacije, tema FK Sloga Simin Han :arrow:

Tema je FK Sloboda, a ne pljuvanje i uzivljavanje u ulogu loseg gubitnika aktuelnih izbora. Ponavljam staru mudrost, pametnom dosta: "Nikada se ne vezuj za ličnost, već za ideju."
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 04 nov 2016, 00:01

. .i Velež je bio ideja. I Čelik . . . također . . . ideje koje su bliže gašenju . ..

. . a ovom što bi navij'o. Pa ko' ti bolan brani . ..

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 04 nov 2016, 00:05

Tuzlak04 je napisao/la:. .i Velež je bio ideja. I Čelik . . . također . . . ideje koje su bliže gašenju . ..

Nikog i ne pitam za odobrenje, samo skrecem paznju na vasu sramotu. Vi se klanjajte kultu, a ja cu po starom, za Slobodom :)
I da, btw, radje bi se ugasio nego prodao ideale. Eno vam Bege gasi pozoriste, galeriju i biblioteku, a Slobodu bi dizao u nebesa :) Te ustanove su esencija Tuzle, kao i Sloboda. Vidimo sta bi oni za koje ste cijelo vrijeme vulgarno drukali ucinili za Slobodu. Degutantni ste.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 nov 2016, 00:12

SRSlavinovici je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Znaci sada je sramota napisati na Slobodinom pdf-u da ce se navijati za Slobodu sljedecu utakmicu? :) Koji kult, scijentolozi bi vam bili zavidni na tome :)
Druze ti seres od kako je Azmir dao ostavku, i to seres po necijoj direktivi, neko ti diktira sta ces pisat, al kad vec seres de seri kako treba, de malo seri o tome kako nas je nas dragi gradonacelnik izvaro i izlagao za sve sto je rekao za Slobodu, kako ce nas dragi gradonacelnik sad postavit ljude bliske njemu, koji ce preko Slobode samo oprat svoje pare i zavalit Slobodu u jos vece dugove.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 04 nov 2016, 00:15

Tuzlak04 je napisao/la:. .i Velež je bio ideja. I Čelik . . . također . . . ideje koje su bliže gašenju . ..

Nikog i ne pitam za odobrenje, samo skrecem paznju na vasu sramotu. Vi se klanjajte kultu, a ja cu po starom, za Slobodom :)
. . .mi želimo Slobodi više i bolje, nego vi kultaši Jasmina Imamovica. Nego idi navijaj po starom i za Slobodu Ditu. Jel . . . gdje je zapelo kultaši!!! Magla, nema Dite . . .

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 nov 2016, 00:19

Ovoj temi nema pomoci. Sve cete okrenuti na bitku kultova. Azmir vs Jasmin. A tema Sloboda ako niste primjetili. Pozdrav.
Nad tobom sunce najljepše sja

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 04 nov 2016, 00:24

klasik je napisao/la:
klasik je napisao/la: Vjerovatno su sad dobivene instrukcije da se prica o tome kako se sad treba samo navijat
Druze ti seres od kako je Azmir dao ostavku, i to seres po necijoj direktivi, neko ti diktira sta ces pisat, al kad vec seres de seri kako treba, de malo seri o tome kako nas je nas dragi gradonacelnik izvaro i izlagao za sve sto je rekao za Slobodu, kako ce nas dragi gradonacelnik sad postavit ljude bliske njemu, koji ce preko Slobode samo oprat svoje pare i zavalit Slobodu u jos vece dugove.
Ajde jos jednom reci "seri", nisi bio dovoljno jasan :)

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 04 nov 2016, 00:25

Tuzlak04 je napisao/la:

. . .mi želimo Slobodi više i bolje, nego vi kultaši Jasmina Imamovica. Nego idi navijaj po starom i za Slobodu Ditu. Jel . . . gdje je zapelo kultaši!!! Magla, nema Dite . . .
Opet kazem, ti i slicni mi necete odredjivati za koga cu ja navijati niti cu se vama pravdati sto cu u subotu u Sarajevu navijati za Slobodu.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 nov 2016, 00:31

Ja ne govorim o Slobodi, govorim o ulaganju Husica. Na ovu temu se pisalo danas na temi Tuzlanski chat :arrow:

Da li da promjenimo ime ove teme u "Pljuvanje FK Slobode" :?:

Postalo je vise degutantno nacin na koji se pise :sick: Neke stvari stoje i treba kritikovati, ali kada se predje u patolosko kritikovanje pa i sve dobro sto se napravi se omalovazava, ismijava ili cak prizeljkuje poraz sopstvenog kluba, to je vec bolesno :facepalm:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 nov 2016, 00:40

pinoglavi je napisao/la:Ovoj temi nema pomoci. Sve cete okrenuti na bitku kultova. Azmir vs Jasmin. A tema Sloboda ako niste primjetili. Pozdrav.
jesil za saketanje kada ti se vec ne sviđa situacija ovdje :kafa:

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 04 nov 2016, 06:25

Budali i gluhom je dzaba objasnjavati neke stvari...
Neke od vas (sami ce se poznati)nikada nisam vidio da su napisali ijednu rijec protiv Jasmina...
Da barem napise jeste slagao je za stadion jos u decembru.
Jeste grad godisnje baca u vodu skoro 400 000 na JU Tusanj koja za toliko godina nije mogla ni wc pristojan omalterisati.Znaci gdje su pare ....
Ovako da kritikuju barem neke stvari koje su tako ocite. ...
Ali su prvi kada je nazivati ljude kultasima i kada je pljuvati A.H. tu su prvi...
Svi ovdje navijaju za Slobodu ali nekima je svejedno da li ce klub biti u prvoj ili zadnjoj ligi,da li ce nabijati dugove drzavi i na kraju se ugasiti....Boli ih k....jer ih u stvarnosti briga za Slobodu koliko i cigu za posao.
Nekima bogami nije svejedno zelimo konkurentan klub,jak u borbi za evropu i trofeje.Ako vama sektasima Jasmina I. to nije jasno bas mi je zao.
Zavrsice i ova saga oko nase Slobode oformice se i UO,bice Sloboda i jaka i konkurentna ali mnogi ce pokazati pravo lice,ovdje,na fcb nebitno....
I franti sam ovim odg jer kritikovati samo jednu stranu je bolest,i to vasa, bogami momci su ovdje par puta i prije osuli paljbu po Azmira za mnoge stvari dok vi (ti i bolesni komunista)nedate ni rijec napisati o Jasminu i vlasti koja je i unistila Slobodu....Licemjerno je to.
FK Sloboda Tuzla

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 04 nov 2016, 07:54

FrantoBauzek je napisao/la:Svi poklonici i ljubitelji lika i djela Azmira Husica, kojima je ON veci od fudbalskog kluba Sloboda, neka se slobodno presele na podforum Prva Liga Federacije, tema FK Sloga Simin Han :arrow:

Tema je FK Sloboda, a ne pljuvanje i uzivljavanje u ulogu loseg gubitnika aktuelnih izbora. Ponavljam staru mudrost, pametnom dosta: "Nikada se ne vezuj za ličnost, već za ideju."

Dobro druze slazem se, a sto nespomenu iJasmina i grad najveće grobare Tz sporta

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 nov 2016, 08:08

Svaku recenicu koju sam napisao vezano za i protiv Jasmina je mozda bila okruzena drugim recenicama pa nije nekima bilo najjasnije. Evo zato sad kristalno jasno da napisem :arrow:

Jasmin nas je prevario za stadion u decembru i davao obecanja, koja nije ispunio, i nama i tadasnjem predsjedniku

Dalje sto se tice WC-a na Tusnju, slazem se da nam je infrastruktura za k. Sto se tice 400 hiljada KM na godisnjem nivou, iskreno ja ne znam njihov financijski izvjestaj. Mogu samo da pretpostavljam, da ako radnik ima:
1000 KM platu x 12 mjeseci=12 000 x 30 radnika(ako ima) = 360 hiljada KM + komunalije + materijali za odrzavanje stadiona.

Ja jesam za to da se Husic vrati, jer sa njegovim ulaganjem smo bili zadnjih godinu i pol dana jak i stabilan klub u premijer ligi BiH :!:
(treba spomenuti i onu prvu polusezonu, kad smo bili predzadnji- i tad je Husic bio predsjednik)

Sa druge strane, treba otvoreno reci da je Husic napao svu vrijednosti koju posjeduje Imamovic, a to je vlast. Ukljucio se direktno u predizbornu kampanju, zabio mu k. u tom trenutku i izgubio.Nije se trebao mijesati :roll:

Moraju sad njih dvojica da zrtvuju svoj ego zbog veceg dobra, FK Slobode. Ili neka Imamovic nadje boljeg, ako moze.

Samo je Sloboda bitna. Ljudi prolaze, ideja ostaje :idea:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2016, 08:24

Husic je otisao zbog sabotaze i neispunjenih obecanja, a ne kao sto egomanijak kaze da bi naskodio njemu i Slobodi.

Tu prvu sezonu smo slabo poceli ali zavrsili 8. Da on nije bio tu sezonu i sezonu prije mi bi ispali i iz Federalne.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 nov 2016, 08:32

pozdrav ljuuuudi :urnebes: :salut:
ne napadate vi ovdje ni jasmina ni azmira, vi napadate jedni druge, a dzaba ,nema fajde. j
nego kakva je situejsn,hoce il ko ic na grabavicku?
i tv prenos hoce li biti?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 04 nov 2016, 08:34

sariel ima prijenos na areni ako se ne varam :mrgreen:
FrantoBauzek je napisao/la: Dalje sto se tice WC-a na Tusnju, slazem se da nam je infrastruktura za k. Sto se tice 400 hiljada KM na godisnjem nivou, iskreno ja ne znam njihov financijski izvjestaj. Mogu samo da pretpostavljam, da ako radnik ima:
1000 KM platu x 12 mjeseci=12 000 x 30 radnika(ako ima) = 360 hiljada KM + komunalije + materijali za odrzavanje stadiona.
Eto neka ih ima 30, i da imaju po milju maraka (priznajmo nije malo uopšte u ovo vrijeme), čovjek opet mora da se zapita: ŠTA ONI RADE? Nisu bili sposobni tribine da očiste dok se nisu po medijima počele slike objavljivati :crazy:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 nov 2016, 08:36

I da nadodam: Nisam u nikakvoj stranci, nisam stranacki opredjeljen i moj glas nije otisao Imamovicu na zadnjim izborima. Dok ovdje imaju ljudi koji su stranacki opredjeljeni, koji su u stranci i koji jos uvijek ne mogu da se pomire sa tim da su izgubili izbore.
Takvi i sire spin-ove, pa na jednu losu stvar, koja je apsolutno tacna :!: nadodaju jos milion lazi (ovdje ne mislim na tebe solinas) i time sire neku propagandu, koja nema veze sa realnoscu.

Nas drug sa tribine, SRSlavinovici je doveden u neugodnu situaciju, da je morao da brani svoj stav na taj nacin jer je sa takvim spinovanjem doveden u tu poziciju.

I dalje na ovu temu, odsad pisimo na "Tuzlanski chat" i da nam je FK Sloboda u fokusu. Svi mi zelimo jaku i dobru Slobodu, ali necemo to postici sa lazima jedne ili druge strane. Dok ne bude SVIMA nama na forumu jedina stranka Sloboda, ne mozemo imati konstruktivne diskusije na ovu temu. Uvijek dodje neko i baci kosku :nedam:

PS: @tuzlak1987 sve sam vec napisao na "Tuzlanski chat" i ne bih da se ponavljam. Ko zeli da mucne glavom, mucnut ce.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 nov 2016, 08:39

kakvih ba 30 radnika dol ako ima 5 ljudi na tusnju u vrh glave

ok hvala aerialis,za sve zainteresovane da i to razlucimo namaH imal nemal i gdje prijenosa :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.