FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2016, 17:46

Ako ne izadjemo podvijena repa i da bude 0:0 ovdje uzimamo bodove.

Protiv Zrinjskog cu doci i ja cak, samo da pobjedimo ili uzmemo bar bod da se uguramo u Ligu za prvaka.
A inace Karicu, Jasminu i Tom Catu ebem familiju.

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 03 nov 2016, 17:49

tuzlak1987 je napisao/la:Ako ne izadjemo podvijena repa i da bude 0:0 ovdje uzimamo bodove.

Protiv Zrinjskog cu doci i ja cak, samo da pobjedimo ili uzmemo bar bod da se uguramo u Ligu za prvaka.
A inace Karicu, Jasminu i Tom Catu ebem familiju.
Svi cemo doci svakako kao i do sada sto smo...bez obzira ko bude u UO.
Svi mi njih kritikujemo manje vise,ali sacekajmo tu skupstinu kada god bila pa da vidimo....
FK Sloboda Tuzla

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 nov 2016, 17:50

U januaru nam stižu dva provjerena igrača sa premijerligaškim iskustvom :kafa: :kafa:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 03 nov 2016, 17:51

Probisvjet je napisao/la:Sta kazu "privrednici" kojim autobusom idu, gje ce prenociti, gdje rucaju, karantin, premije? Nema nikakvog izvjestaja.
Eno Jasmin se zado u odbranu pozorišta i Likovne galerije, što će reći da se može ako ima volje.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 nov 2016, 17:54

intercontinental je napisao/la:U januaru nam stižu dva provjerena igrača sa premijerligaškim iskustvom :kafa: :kafa:
Muhamed Omić & Adin Džafić? :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 nov 2016, 17:55

wobly92 je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:U januaru nam stižu dva provjerena igrača sa premijerligaškim iskustvom :kafa: :kafa:
Gradimir Crnogorac i Muamer Zoletić oba iz Kikača :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2016, 18:06

:mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 03 nov 2016, 18:07

intercontinental je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Zoletic radi kod Senada tom-cata, na lopati, vidio ga ja sad kad su radili nesto na Bingo city centru, i to u legeinoj crveno-crnoj trenerci :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 nov 2016, 18:26

intercontinental je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Zoletic radi kod Senada tom-cata, na lopati, vidio ga ja sad kad su radili nesto na Bingo city centru, i to u legeinoj crveno-crnoj trenerci :D
i čini mi se da vozi onaj bus od Tom Cat firme ,znači imamo bus,imamo vozača,ŠTEDIMO :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 nov 2016, 18:46

pinoglavi je napisao/la:Jel se smije malo pisati o utakmici? U subotu protiv Zeljeznicara i to..
Da krenemo sa osnovnim pitanjem, za koga navijate u subotu? :P
Mani se oftopica. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2016, 18:51

Finansijer, a privrednik! Jel malo 70.000 hiljada tisuca? :urnebes: :urnebes:
„Mi smo evo kao što vidite krenuli sa uređenjem stadiona, proširili smo postojeći stadion, natkrili Gribaju u jednom dijelu, te krenuli sa izgradnjom ograde. Tu će se još mnogo raditi. Izvođač radova i glavni finansijer je moja firma „Tom-Cat“, a ima i nekoliko mještana koji su pomogli na čemu im hvala. Ja kao glavni finansijer ovdje planiram uložiti oko 70.000 KM“, rekao je za Kalesija online Senad Mujkanović. :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 03 nov 2016, 19:24

Probisvjet je napisao/la:Finansijer, a privrednik! Jel malo 70.000 hiljada tisuca? :urnebes: :urnebes:
„Mi smo evo kao što vidite krenuli sa uređenjem stadiona, proširili smo postojeći stadion, natkrili Gribaju u jednom dijelu, te krenuli sa izgradnjom ograde. Tu će se još mnogo raditi. Izvođač radova i glavni finansijer je moja firma „Tom-Cat“, a ima i nekoliko mještana koji su pomogli na čemu im hvala. Ja kao glavni finansijer ovdje planiram uložiti oko 70.000 KM“, rekao je za Kalesija online Senad Mujkanović. :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Imaju bolje svlacionice od Slobodinih :D Na Grbavici u subotu teren odron. Sto nam i odgovara jer vise nam pasovi ne idu od ruke, ovaj noge :D
Niko, niko, samo Sloboda

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 nov 2016, 20:29

Napokon cemo vidjeti sve sto ovaj tim ima i moze, uzivo na Grbavici:) Do pobjede, naravno :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2016, 21:46

Nemamo mi sta vidjeti, ovaj tim zeljno iscekuje raspust i kud koji mili moji....ovi privrednici koji nemaju mandat ni od koga, osim Faraona koji se ufuro da je sve njegovo imaju zadatak da razyebu sve sto se moze razyebati.....sta je sa skupstinom, sta je UG Sloboda, svi su oni na istom fonu, na fraonovom fonu.....
🔴⚫️

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 nov 2016, 21:49

Skver je napisao/la:Nemamo mi sta vidjeti, ovaj tim zeljno iscekuje raspust i kud koji mili moji....ovi privrednici koji nemaju mandat ni od koga, osim Faraona koji se ufuro da je sve njegovo imaju zadatak da razyebu sve sto se moze razyebati.....sta je sa skupstinom, sta je UG Sloboda, svi su oni na istom fonu, na fraonovom fonu.....
Izvini, ja sam zavrsio sa tom pricom, o svemu sto se dogadjalo sam jasno iznio svoje misljenje. Sada bih da malo navijam za Slobodu, kakva god sudbina nam bila :)

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 nov 2016, 22:26

onaj gol Zebe u Sarajevu za 1:1 mi je drag bez obzira sto nam nista nije znacilo u bodovnom smislu.
Sjecamo se svi kasnije rasprave o puncu koji se izgubio u bespucima premijer lige a 20 k nestade u zraku kao urbana legenda.
Bez obzira na to sto vise nemamo igraca koji sam rijesi utakmicu u trenutku nadahnuca, nada zadnja umire pa kontam mozda Subic napokon da gol i izvucemo opet bod.
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 nov 2016, 22:29

SRSlavinovici je napisao/la:
Skver je napisao/la:Nemamo mi sta vidjeti, ovaj tim zeljno iscekuje raspust i kud koji mili moji....ovi privrednici koji nemaju mandat ni od koga, osim Faraona koji se ufuro da je sve njegovo imaju zadatak da razyebu sve sto se moze razyebati.....sta je sa skupstinom, sta je UG Sloboda, svi su oni na istom fonu, na fraonovom fonu.....
Izvini, ja sam zavrsio sa tom pricom, o svemu sto se dogadjalo sam jasno iznio svoje misljenje. Sada bih da malo navijam za Slobodu, kakva god sudbina nam bila :)
Ti bi samo navijao i to je to.... Ne interesuje te stanje ekipe, pojacanja, odlasci i dolasci dešavanja u i oko kluba, finansije i poslovanje, marketing... Izvini jarugo , ti il si opasno zapeo u prošlom vijeku il imaš 7,8 godina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 nov 2016, 22:39

staragarda je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:
Ti bi samo navijao i to je to.... Ne interesuje te stanje ekipe, pojacanja, odlasci i dolasci dešavanja u i oko kluba, finansije i poslovanje, marketing... Izvini jarugo , ti il si opasno zapeo u prošlom vijeku il imaš 7,8 godina
Jel imas problem sa tim? Da, zelim da samo navijam. Dosadili ste vi kultasi sa stalnim ponavljanjem iste price. Ja sam rekao davno sta mislim, objasnjavati tebi i slicnima je uzaludno. Ajde pusti me i ne odgovaraj mi crnjacima i kult pricama kada napisem da cu gledati i navijati za Slobodu, jer ovo je Slobodin pdf. Ako vam smetam, pa ignirisite me. Troskoci od mene, hvala :)

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 nov 2016, 22:56

. .čuj ovaj bi navij'o . . .e, bolan tc tc tc . .

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 nov 2016, 23:21

Tuzlak04 je napisao/la:. .čuj ovaj bi navij'o . . .e, bolan tc tc tc . .
Da, zamisli, navijam za Slobodu :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.