FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sjetite se Paulinha i 40 mil tako da je Vidal bagatela za 30 mil realno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- IlCapitano
- Kontakt:
Koja formacija će se kod vas igrati? 4231, 442 obična ili dijamant? 433? Ako je ova zadnja šta Messi igra?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ovo je čak jedna od manjih plata, nismo mi sirotinja ko bavarski farmeri. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dao mu 10 bez toplog obroka i kupona
Ja ocekujem od Vidala velike stvari.
Preiskusan , vrhunski kvalitet i mislim da mu je Barca izazov koji je cekao u karijeri da pokaze sav kvalitet.
Ocekujem od njega 1 crveni na Bernabeu , kada popisanom Rami pokusa odvaliti bubreg u 88 minuti
Preiskusan , vrhunski kvalitet i mislim da mu je Barca izazov koji je cekao u karijeri da pokaze sav kvalitet.
Ocekujem od njega 1 crveni na Bernabeu , kada popisanom Rami pokusa odvaliti bubreg u 88 minuti
Opušteno, nije ovo prijetnja za Juve u pohodu na KlempavogIlCapitano je napisao/la:Koja formacija će se kod vas igrati? 4231, 442 obična ili dijamant? 433? Ako je ova zadnja šta Messi igra?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Koliko će biti Vidalu prevoz ? Koja zona ?JoeBleck je napisao/la:Dao mu 10 bez toplog obroka i kupona
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa normalno, to je u Italiji, Njemackoj pa i recimo PSG jedna velika plata, ovdje je to prosjek.
Pa sjetimo se samo koliko je Verratti imao platu i koliko je puta produzivao i opet nije imao ni blizu kao recimo Suarez ili Iniesta kod nas.
Ima se, moze se ybg
Pa sjetimo se samo koliko je Verratti imao platu i koliko je puta produzivao i opet nije imao ni blizu kao recimo Suarez ili Iniesta kod nas.
Ima se, moze se ybg
27.10.2020
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma treba mi za FM editor, nešto radim za sebeOsim13 je napisao/la:Opušteno, nije ovo prijetnja za Juve u pohodu na KlempavogIlCapitano je napisao/la:Koja formacija će se kod vas igrati? 4231, 442 obična ili dijamant? 433? Ako je ova zadnja šta Messi igra?

Al vas Barto izradi hahahha. Prodao Dignea i za 18 doveo Vidala.
4231 bi trebalo. 433 samo kad barem jedan od dvojca Messi - Suarez odmara, Messi u tom slučaju lažna devetka.IlCapitano je napisao/la:Koja formacija će se kod vas igrati? 4231, 442 obična ili dijamant? 433? Ako je ova zadnja šta Messi igra?
Mislim to u slučaju da pizdun opet ne izgubi muda pa bude igrao onu klasičnu 442 samo sa Vidalom umjesto Paulinha. Ali sumnjam, neće smjeti klupirati i Dembelea i Malcoma.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- IlCapitano
- Kontakt:
messilla je napisao/la:4231 bi trebalo. 433 samo kad barem jedan od dvojca Messi - Suarez odmara, Messi u tom slučaju lažna devetka.IlCapitano je napisao/la:Koja formacija će se kod vas igrati? 4231, 442 obična ili dijamant? 433? Ako je ova zadnja šta Messi igra?

Znaci, ono para što su zaradili od Dignea su odmah strovalili na raspalu čileansku ojebinu, koju ce svakako dogodine prodavati kinezima
Bože kako glup transfer
al debili su jednostavno morali napraviti takav jedan. Bilo bi cudo da nisu napravili neku glupost.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma mogu se iz Vidala izvući 2 sezone. Taman dovoljno za ove pare koje su uložene u njega.
Uostalom, on nije tu da bude standardni prvotimac. Trebao nam je jedan ovakav igrač za klupe. A 18 miliona danas nisu nikakve pare tako da ovo uopšte nije bezvezan transfer.
Još dodaj na to da mrzi ciganiju iz Madrida.
Uostalom, on nije tu da bude standardni prvotimac. Trebao nam je jedan ovakav igrač za klupe. A 18 miliona danas nisu nikakve pare tako da ovo uopšte nije bezvezan transfer.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Saurman je napisao/la:Džaba se klanjate Bartomeu čova istresao 30 mil i čak mu dao veću platu nego što je imao u Bayernu 7.5-9 mil.Ko ne vjeruje nek' ode na Bild.

Cek malo, zar nije cilj Barce da se riješi takvih parazita sa klupe? Gomes, Rafinha, Denis i slicno. A oni dovode još jednog, a da nisu se riješili niti jednog od navedenih.BoixosNois1899 je napisao/la:Ma mogu se iz Vidala izvući 2 sezone. Taman dovoljno za ove pare koje su uložene u njega.
yebeš igraca za klupe, zato se i zapinje u četvrtfinalima....dovedi igraca koji ce prijetiti prvotimcima, koji ce podici nivo igre, koji ce donijeti nešto.
Istresi pare ko covjek i dovedi klasu, a ne otpad iz Bayerna.
Citam, Valverde "tražio profil Paulinha"

- AlfredNobel
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Problem je što ti koje si nabrojao nisu ni za klupe. Za njih je Vidal izmislio loptu.let3 je napisao/la:Cek malo, zar nije cilj Barce da se riješi takvih parazita sa klupe? Gomes, Rafinha, Denis i slicno. A oni dovode još jednog, a da nisu se riješili niti jednog od navedenih.BoixosNois1899 je napisao/la:Ma mogu se iz Vidala izvući 2 sezone. Taman dovoljno za ove pare koje su uložene u njega.
yebeš igraca za klupe, zato se i zapinje u četvrtfinalima....dovedi igraca koji ce prijetiti prvotimcima, koji ce podici nivo igre, koji ce donijeti nešto.
Istresi pare ko covjek i dovedi klasu, a ne otpad iz Bayerna.
Citam, Valverde "tražio profil Paulinha"kao Paulinho sad postao neka referenca
pa što su ga onda vracali u Kinu koji q.
Pa nas je kratka klupa koštala zadnje 3 sezone nekog rezultata u Evropi. Igraš protiv Rome, ljudi te yebu u svakom segmentu, i ti praviš izmjenu Gomes - Iniesta.

Ne bi ni ja bio za dovođenje Vidala da mi sad možemo birati između njega, Pjanića i Verrattija. Ali yebiga, bolje išta nego ništa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- AlfredNobel
- Kontakt:

Sretno momčino.

I ne gurati ga u Barcu B, odmah u prvi tim neka se fajta s Semedom za prvu postavu. Od druge ekipe nema nikakve koristi..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 03 avg 2018, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.