Dobar grad i funkcionalan bez gradskog prevoza. I gdje ljudi dobijaju otkaze pred penziju.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa koliko znam GIPS je privatizovan.......Nije to cudo nikakvo...tuzlak1987 je napisao/la:Na oglasnoj ploči u zgradi uprave GIPS-a Tuzla osvanula je obavjest o proglašenju tehnološkim viškom 27 uposlenika ove firme. Svi do jednog bili su stalni zaposlenici GIPS-a. U toj firmi proveli su u od 30 do 38 godina ranog staža. Na taj način otpušteno je devet invalida rada, 18 demobilisanih boraca i samohrana majka sa dvoje djece. Riječ je o uposlenicima službe kontrole putnika u prevozu - piše RTV Slon.
Dobar grad i funkcionalan bez gradskog prevoza. I gdje ljudi dobijaju otkaze pred penziju.
Grade tribine neke, a nemamo funkcionalnog kluba. Sto grade? Grade da se tale i potrose duplo veci novac nego sto bi neko drugi potrosio za jednu tribinu.Saltsity je napisao/la:Pa koliko znam GIPS je privatizovan.......Nije to cudo nikakvo...tuzlak1987 je napisao/la:Na oglasnoj ploči u zgradi uprave GIPS-a Tuzla osvanula je obavjest o proglašenju tehnološkim viškom 27 uposlenika ove firme. Svi do jednog bili su stalni zaposlenici GIPS-a. U toj firmi proveli su u od 30 do 38 godina ranog staža. Na taj način otpušteno je devet invalida rada, 18 demobilisanih boraca i samohrana majka sa dvoje djece. Riječ je o uposlenicima službe kontrole putnika u prevozu - piše RTV Slon.
Koji paradoks nedaju stadion i klub pod koncesiju ili bilo koji vid privatizacije,bacaju pola miliona tu,tale se kradu i ugradjuju,a gradsko se raspada....kako se privatizovalo tone i tone...
Kikači su 10 min. voznje od Tuzle. I nije covjek iz Kikaca vec iz SeljubljaProbisvjet je napisao/la:RollingPaper je napisao/la:Nemoj ti nama seljaka iz Bratunca a Kikači su ipak velegrad![]()
![]()
Ne vraca... Imamo Bingo sad, čovjek ne može da dočeka skupštinu i da preuzme Slobodu.... Inače, investitori i vojnici Slobode opsjedaju zgradu gradske uprave tražeći odgovor kad i sa koliko mogu učestvovati u projektu evropske SlobodeProbisvjet je napisao/la:Vraca li se Azmir?
Vidio sam to danas kada sam bio u opstini. Ispred Jasminove kancelarije sjedi Senad Bingo i ceka da ga Jasminko primi. Kaze da hoce zamoliti zgradonacelnika da postane predsjednikom Slobode i da nastavi zlatnu kariku. Jedino ima uslov da mu grad dopusti da napravi Tusanj koji je, pazi sad, svih nas gradjana i seljaka iz Tuzle. I da mu se da koncesija bar na mjesec dana. I reprogram hoce da plati, ali ne u ratama, nego sve odjednom i jos da pretplati.staragarda je napisao/la:Ne vraca... Imamo Bingo sad, čovjek ne može da dočeka skupštinu i da preuzme Slobodu.... Inače, investitori i vojnici Slobode opsjedaju zgradu gradske uprave tražeći odgovor kad i sa koliko mogu učestvovati u projektu evropske SlobodeProbisvjet je napisao/la:Vraca li se Azmir?
Samo njiha dvojica znO!harry_90 je napisao/la:Jutros na rtvtk gostovali iz UG PRIJATELJI FK SLOBODA,ali nisam gledao od pocetka,samo sam cuo da su rekli da ne znaju kad je skupstina kluba.
A pusi kur.acProbisvjet je napisao/la:Samo njiha dvojica znO!harry_90 je napisao/la:Jutros na rtvtk gostovali iz UG PRIJATELJI FK SLOBODA,ali nisam gledao od pocetka,samo sam cuo da su rekli da ne znaju kad je skupstina kluba.
Vidi rudara cimzi aaaaa?Saltsity je napisao/la:A pusi kur.acProbisvjet je napisao/la:Samo njiha dvojica znO!harry_90 je napisao/la:Jutros na rtvtk gostovali iz UG PRIJATELJI FK SLOBODA,ali nisam gledao od pocetka,samo sam cuo da su rekli da ne znaju kad je skupstina kluba.
Gdje je saopcenje. Odboru isteko mandat prije pola mjesecaharry_90 je napisao/la:Jutros na rtvtk gostovali iz UG PRIJATELJI FK SLOBODA,ali nisam gledao od pocetka,samo sam cuo da su rekli da ne znaju kad je skupstina kluba.
Ma dajjjjjjProbisvjet je napisao/la:Samo njiha dvojica znO!harry_90 je napisao/la:Jutros na rtvtk gostovali iz UG PRIJATELJI FK SLOBODA,ali nisam gledao od pocetka,samo sam cuo da su rekli da ne znaju kad je skupstina kluba.
Kako Subic dodje sve krenulo naopako...RollingPaper je napisao/la:Gdje je Joksimovic, volio bih pročitat njegovo viđenje situacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.