FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Hahahahah Vidal.
Ne mogu osporiti fudbalsko umjece i srce koje ima Vidal , ali zato pojedinci mogu.
Star,alkoholicar,skup,nije Xavi ,ne moze uraditi rolling u sekundi i 20 stotinki , nema prvi korak kao Iniesta.
Bullshit
Star,alkoholicar,skup,nije Xavi ,ne moze uraditi rolling u sekundi i 20 stotinki , nema prvi korak kao Iniesta.
Bullshit
Mnogo informacija večeras. Većinom za Vidala, koji nema evropski pasoš pa će Mina i Marlon dobiti nogu (Coutinho je dobio portugalski pasoš).
[Gerard Romero] Arturo Vidal will be made official TOMORROW. Information from Barcelona saying it will be less than 20M, German **** speak of 28M. He'll be signed for 3 seasons.
Catradio isto piše oko 20 miliona. Vidjećemo sutra uostalom.[MD][Fernando Polo] After the last negotiations with Bayern, the agreement can be closed for less than 20 million and the player would sign for three years, the only thing missing is the agreement with the player for his wages.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sad jedino ostaje da se vidi šta će biti sa Munirom i Pacom. Nije isključeno i da obojica odu, ali onda bi opet falila ta backup devetka. Treba **** Wolvese i dvogodišnju posudbu.
I Rafinhi je gotovo sigurno noga vraćanjem Roberta u vezni red.
I Rafinhi je gotovo sigurno noga vraćanjem Roberta u vezni red.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vidal za nekih 25 mil je top pojacanje pricajte sta hocete !! Neko napisa sigurniji si sa Thiagom ?! Staklonogi Thiago Alcantara ?! Kad je taj odigrao citavu sezonu bez povreda zadnji put ?! Pogba bi bio wet dream,a po meni to nije nemoguce ukoliko stvarno ima zelju da ode..
Kako Romereo navodi, ako prodaju Dembelea, idu po Pogbu.
Ja sam protiv toga.
Ja sam protiv toga.
Pa i Vidal je staklen zadnjih godina.JakMani je napisao/la:Vidal za nekih 25 mil je top pojacanje pricajte sta hocete !! Neko napisa sigurniji si sa Thiagom ?! Staklonogi Thiago Alcantara ?! Kad je taj odigrao citavu sezonu bez povreda zadnji put ?! Pogba bi bio wet dream,a po meni to nije nemoguce ukoliko stvarno ima zelju da ode..

Covjek ima koljena na posudbi

27.10.2020
Ousmane Dembélé at FC Barcelona - all competitions:
23 games
4 goals
7 assists
103 minutes per goal or assist
Ousmane Dembélé across his entire club career - all competitions:
102 games
26 goals
33 assists
114 minutes per goal or assist
1 DFB-Pokal
1 La Liga
1 Copa del Rey
Three seasons. Three leagues. Three clubs. He's twenty-one

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dodaj još i činjenicu da je tek došao u novi klub i ligu i odmah se povrijedio na 4 mjeseca. Uz to i ogroman pritisak zbog novca koliko se izdvojilo za njegov dolazak. Takoda od njega prave stvari očekujem sljedeće sezone.
Glede ovih prodaja, njih mora biti. Sad je Barca prebukirana u vezi i napadu. Mislim da Cou ide na lijevo krilo, fakat je sad previše opcija na sredini. U napadu opet mora ili Munir ili Paco ići.
Nego, štaje s Arnaizom
Glede ovih prodaja, njih mora biti. Sad je Barca prebukirana u vezi i napadu. Mislim da Cou ide na lijevo krilo, fakat je sad previše opcija na sredini. U napadu opet mora ili Munir ili Paco ići.
Nego, štaje s Arnaizom

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
leorey je napisao/la:Pa i Vidal je staklen zadnjih godina.JakMani je napisao/la:Vidal za nekih 25 mil je top pojacanje pricajte sta hocete !! Neko napisa sigurniji si sa Thiagom ?! Staklonogi Thiago Alcantara ?! Kad je taj odigrao citavu sezonu bez povreda zadnji put ?! Pogba bi bio wet dream,a po meni to nije nemoguce ukoliko stvarno ima zelju da ode..
Mozda,ali dolazi da bude vise igrac za rotaciju za nekih 20+ miliona A Thiaga bi platio barem 60-70 a vec smo ga pustili jednom.. Thiago bi prije mogao u Realu zavrsiti kod Lopetegija
Pričalo se o transferu u Leganes, ali zasada ništa.Mokes je napisao/la:Dodaj još i činjenicu da je tek došao u novi klub i ligu i odmah se povrijedio na 4 mjeseca. Uz to i ogroman pritisak zbog novca koliko se izdvojilo za njegov dolazak. Takoda od njega prave stvari očekujem sljedeće sezone.
Nego, štaje s Arnaizom
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa ko kaze da sam ja za Thiaga? Ja sam glavni njegov kriticar. Barto pacov pa on.JakMani je napisao/la:leorey je napisao/la:Pa i Vidal je staklen zadnjih godina.JakMani je napisao/la:Vidal za nekih 25 mil je top pojacanje pricajte sta hocete !! Neko napisa sigurniji si sa Thiagom ?! Staklonogi Thiago Alcantara ?! Kad je taj odigrao citavu sezonu bez povreda zadnji put ?! Pogba bi bio wet dream,a po meni to nije nemoguce ukoliko stvarno ima zelju da ode..
Mozda,ali dolazi da bude vise igrac za rotaciju za nekih 20+ miliona A Thiaga bi platio barem 60-70 a vec smo ga pustili jednom.. Thiago bi prije mogao u Realu zavrsiti kod Lopetegija

27.10.2020
Sve je spremnoMokes je napisao/la:Dodaj još i činjenicu da je tek došao u novi klub i ligu i odmah se povrijedio na 4 mjeseca. Uz to i ogroman pritisak zbog novca koliko se izdvojilo za njegov dolazak. Takoda od njega prave stvari očekujem sljedeće sezone.

Don't hate what you don't understand.
theguardian
Barcelona have completed the signing of Arturo Vidal from Bayern Munich after agreeing personal terms with the Chile midfielder over a £27m transfer.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mjerodavniji Ekspres -.-'Saurman je napisao/la:theguardian
Barcelona have completed the signing of Arturo Vidal from Bayern Munich after agreeing personal terms with the Chile midfielder over a £27m transfer.
Popusti matere ti sa finansijama.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Sarumanu životna želja završiti ekonomiju.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pozdravljam kupovinu Vidala.
Nije neka 'wow' cifra, dodatna snaga i svježa krv u veznom redu. Trenutno nema puno boljih na tržištu, zato što da ne.. Što se tiče discipline, mislim da će se on biti kako treba u Barci.
Također, pohvalio bi dosadašnji rad Abidala, radi odlično za sada.
Nakon prošle sezone, a evo i ova dva meča s FKS, sve me više oduševljava Hateboer iz Atalante. Strašan desni bek, odličan u oba smjera, visok, brz i prodoran. Mislim da bi legao Barci samo tako..
Nije neka 'wow' cifra, dodatna snaga i svježa krv u veznom redu. Trenutno nema puno boljih na tržištu, zato što da ne.. Što se tiče discipline, mislim da će se on biti kako treba u Barci.
Također, pohvalio bi dosadašnji rad Abidala, radi odlično za sada.
Nakon prošle sezone, a evo i ova dva meča s FKS, sve me više oduševljava Hateboer iz Atalante. Strašan desni bek, odličan u oba smjera, visok, brz i prodoran. Mislim da bi legao Barci samo tako..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prema EMD-u, Galata, Fener i West Ham su zainteresovani za Marlona. NAvode cijenu oko 15 milki.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
jel došo Vidal?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.