Brate je sam drzao pusku i stitio tu istu Bosnu i Hercegovinu mislim da ti dosta to govori i to bas u rovu kod stadiona gdje se to skandiralo. I dosta mi je tog poistovjecivanja.Pasha je napisao/la:nešto me se ne tiče, al' eto da te priupitam.propuh je napisao/la:Pade mi rijec koju palamude cesto po novinama, za moderatore pitanje:
Zasto je ovo "ubi srbina" izvuceno iz kontesta u ovom vasem tekstu na portalu.
Znaci nikog ne pravdam al' svo to skandiranje se odnosilo na sakicu navijaca Borca koji su poceli pravit sranja i policija ih malo pritisla. A kod vas u tekstu ispada da su navijaci pozivali na neke teroristicke napade.
I ide mi na neku stvar da se kod nas na stadionu gleda sve kroz neko povecalo a odes na bilo koji u rs i na svakoj utakmici ali bas na svakoj ces cuti 10 puta gore skandiranje i navijanje i ja ne vidim da se to stalno potencira.
da li ti želiš sebe pokazati da si isti kao "oni"?
da li ti sebe želiš da vidiš kao "rušitelja" Bosne i Hercegovine?
kad odgovoriš na ova dva pitanja, veidjet ćeš zašto je mnogo bitnije da se za ovakve stvari prozivamo "mi".
Mislim nije politicki forum niti navijacki oticemo bezveze u off. ali ni od vas nije ovo korektno pri tome mislim kao sto sam rekao otidji na svaki drugi stadion ali budi korektan i prenesi sta se sve skandira i navija, a narocito u toj istoj Banja Luci odakle i dolazi Borac. Pa dosta je raji vise da ide sve preko nasih ledja. Uzmu titulu tu pred tvojim nogama ispraceni haman bolje nego da smo mi uzeli i kako su ti vratili blokovima i ciglama uz standardno cetnistvo i kokardastvo. I sad su svi oni cvjecke a mi .....