FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

propuh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la propuh » 13 avg 2012, 13:11

Pasha je napisao/la:
propuh je napisao/la:Pade mi rijec koju palamude cesto po novinama, za moderatore pitanje:
Zasto je ovo "ubi srbina" izvuceno iz kontesta u ovom vasem tekstu na portalu.
Znaci nikog ne pravdam al' svo to skandiranje se odnosilo na sakicu navijaca Borca koji su poceli pravit sranja i policija ih malo pritisla. A kod vas u tekstu ispada da su navijaci pozivali na neke teroristicke napade. :roll:
I ide mi na neku stvar da se kod nas na stadionu gleda sve kroz neko povecalo a odes na bilo koji u rs i na svakoj utakmici ali bas na svakoj ces cuti 10 puta gore skandiranje i navijanje i ja ne vidim da se to stalno potencira.
nešto me se ne tiče, al' eto da te priupitam.

da li ti želiš sebe pokazati da si isti kao "oni"?
da li ti sebe želiš da vidiš kao "rušitelja" Bosne i Hercegovine?

kad odgovoriš na ova dva pitanja, veidjet ćeš zašto je mnogo bitnije da se za ovakve stvari prozivamo "mi".
Brate je sam drzao pusku i stitio tu istu Bosnu i Hercegovinu mislim da ti dosta to govori i to bas u rovu kod stadiona gdje se to skandiralo. I dosta mi je tog poistovjecivanja.
Mislim nije politicki forum niti navijacki oticemo bezveze u off. ali ni od vas nije ovo korektno pri tome mislim kao sto sam rekao otidji na svaki drugi stadion ali budi korektan i prenesi sta se sve skandira i navija, a narocito u toj istoj Banja Luci odakle i dolazi Borac. Pa dosta je raji vise da ide sve preko nasih ledja. Uzmu titulu tu pred tvojim nogama ispraceni haman bolje nego da smo mi uzeli i kako su ti vratili blokovima i ciglama uz standardno cetnistvo i kokardastvo. I sad su svi oni cvjecke a mi .....
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 13 avg 2012, 13:11

Ko će nas pojačati u ovih dan dva?
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2012, 13:13

seven je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Odgovori na pitanja.Niko u drzavi sem mozda pomocnog nije mogao vidjeti jel' ono gol ili nije,u slucaju da nisi pomocni sudija ne razumijem kako si ti to mogao vidjeti.Napisao sam vec sinoc nema ni jedne kamere BHT koja moze pokazati da li je gol ili ne
pa dobro slažem se da sudija nije mogao dobro procijeniti da li gol ili ne, tek na usporenom se vidi da nije, ali u takvim trenucima sudija svira gol ili ne, ali je indikativno da za Želju uvijek svira takve situacije, siguran sam da ne bi svirnuo za kontra stranu, i te situacije se ponavljaju iz kola u kolo, da ne pričamo o faulovima, a pogotovo na rubu 16, kada su Željini igrači zaštićeni ko' bijeli medvjedi, a Željini grubi startovi se ne sankcionišu, što se vidjelo protiv Maribora kada sudi pravi sudija, naravno da su tada crveni sipali ko na traci, jer je Željo navikao da može u kost s leđa bez kartona
Tipa kad nam je sad protiv travnika svirao cist penal ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Bourne
Kontakt:

Post Postao/la Bourne » 13 avg 2012, 13:14

Andrea Pirlo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 avg 2012, 13:14

Oprahnoge je napisao/la:Ko će nas pojačati u ovih dan dva?
nermin jamak, kad mu sef da ispisnicu
Za zivot cijeli!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 avg 2012, 13:16

fredi je napisao/la:jednom rijecju licemjeri velika vecina cast izuzetcima.neko je napisao nesto u vezi srebrenice da kao to skandira se u bl a znaci nidje veze to se jednom cini mi se skandiralo i to jako daaavnoooo toliko davno da mislim da cak nemaju nikakve slike sa te utakmice.znaci brat bratu 10 godina.od tada niko srebrenicu nije spomenuo u banjaluci.meni je smijesno sjecam se ono kad se pjevalo "ebacemo cetnika" i sad neko kaze skandirate protiv srba a vi cete "nisu svi cetnici srbi" zna se kome je namjenjeno.onda se pjeva "jug je nasa sveta strana po islamu odabrana".i slag na tortu sinoc "ubij srbina".a u banjaluci kad se skandiralo ubij turcina govorili ste sta mislite kako se avdukic osjeca kad to cuje.sta mislite kako su se vasi igraci osjecali kad su sinoc culi?licemjerstvo i nema drugog definisanja.isto tako dodjem nakon utakmice borca na ovaj forum i citam "fasisti nacisti sovinisti" treba ih izbaciti iz lige a ovamo kad vas ss.ba popljuje bunite se kao sto nas napadate.
Sigurno im nije bilo milo sto smo skandirali.
Neka je ss.ba izbacio ovaj tekst i treba sve ovo osuditi i popljuvati. Oni mogu to uraditi. Ali ti ili bilo koji navijac nekog drugog kluba nema pravo. Mi smo ovo sad skandirali i mislim da se vise nece nikad ponoviti.
NO PYRO NO PARTY

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 13 avg 2012, 13:27

Nego ljudi sta vi mislite kako cemo proci sa zvijezdom? :?: ja mislim da ce bit izuzetno tesko jer jedini do sada imaju 0 bodova i na nama ce pokusat da se izvuku...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 avg 2012, 13:29

što se tice sinoćnje igre solidno smo odigrali ,može to i bolje,za Jamaka nemam komentara sve je sinoć pokazao..
nadam se pobjedi u ova dva gostovanja i tako bi istakli šampionske ambicije..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2012, 13:29

Amar TM'87 je napisao/la:Nego ljudi sta vi mislite kako cemo proci sa zvijezdom? :?: ja mislim da ce bit izuzetno tesko jer jedini do sada imaju 0 bodova i na nama ce pokusat da se izvuku...
Dobicemo ih, pa od borca smo prvo poluvrijeme bili za klasu bolji! Da jamak nije napravio sta je napravio dali bi bar jos dva gola.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 13 avg 2012, 13:30

Planira li neko ici u Gradačac ??

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 13 avg 2012, 13:32

nezz al ja nikad je pjevam ono "..po islamu odabrana." Jdn. ne želim i neću. Multi smo klub :?
I za ovo skandiranje, msm da se makar na Ramazanu (msm nikad, al eto ako ne može uvijek), svetom mjesecu većine navijača ne bi ovo trebalo dešavat'...
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2012, 13:35

Amoxicillin je napisao/la:nezz al ja nikad je pjevam ono "..po islamu odabrana." Jdn. ne želim i neću. Multi smo klub :?
I za ovo skandiranje, msm da se makar na Ramazanu (msm nikad, al eto ako ne može uvijek), svetom mjesecu većine navijača ne bi ovo trebalo dešavat'...
AAAAAAA spominje ramazan to ti je isto kao da pjevas po islamu odabrana!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 13 avg 2012, 13:36

pile87 je napisao/la:
seven je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Odgovori na pitanja.Niko u drzavi sem mozda pomocnog nije mogao vidjeti jel' ono gol ili nije,u slucaju da nisi pomocni sudija ne razumijem kako si ti to mogao vidjeti.Napisao sam vec sinoc nema ni jedne kamere BHT koja moze pokazati da li je gol ili ne
pa dobro slažem se da sudija nije mogao dobro procijeniti da li gol ili ne, tek na usporenom se vidi da nije, ali u takvim trenucima sudija svira gol ili ne, ali je indikativno da za Želju uvijek svira takve situacije, siguran sam da ne bi svirnuo za kontra stranu, i te situacije se ponavljaju iz kola u kolo, da ne pričamo o faulovima, a pogotovo na rubu 16, kada su Željini igrači zaštićeni ko' bijeli medvjedi, a Željini grubi startovi se ne sankcionišu, što se vidjelo protiv Maribora kada sudi pravi sudija, naravno da su tada crveni sipali ko na traci, jer je Željo navikao da može u kost s leđa bez kartona
Tipa kad nam je sad protiv travnika svirao cist penal ?
Nama se sve šteli, a mi u prva dva kola u minusu jedno 4 penala. Da eto pola odvadimo, ostaju 2 :roll:

Ima li neko od statističara da nam javi kada je neki domaći igrač u našoj ligi dobio direktan crveni karton? Posebno zbog guranja. Pa nas guraju na sve strane pa nikom ništa.

Da se razumijemo, meni je drago što je Jamak dobio crveni karton, drago mi je što smo mi pod posebnim povećalom i što se sve kod nas analizira. To je dokaz da smo najveći i bićemo još veći i jači ako očekivanja budu još veća. Tako da - kritikujte slobodno i opravdano i neopravdano. Nas se kritikuje pa smo tu gdje jesmo, postavljamo standarde.

Borac ni petu utakmicu zaredom nam nije zabio gol. Iako je imao fin dio susreta igrača više, imao publiku, sve uslove.

Teško se može vidjeti da li je gol ili nije, ali kod nas to odma znači da smo mi pokrali nekoga. Englezima sudija nije priznao gol protiv Njemačke kad je lopta bila metar u golu, takve se stvari dešavaju. Da li je 5 cm naprijed ili nazad, to je u sekundi jako teško reći. Doduše mi smo uvijek stručnjaci i imamo oči kao soko, da se ne bi postidili ni u Ligi šampiona suditi :roll:

Naravno onda nam se zamuti, pa ne vidimo igranje rukom nakon Čolićevog centaršuta, ne vidimo obaranje Adilovića, ne vidimo da Bekrića pred golmanom ruši igrač i dobija samo žuti karton...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 13 avg 2012, 13:45

pile87 je napisao/la:
Amar TM'87 je napisao/la:Nego ljudi sta vi mislite kako cemo proci sa zvijezdom? :?: ja mislim da ce bit izuzetno tesko jer jedini do sada imaju 0 bodova i na nama ce pokusat da se izvuku...
Dobicemo ih, pa od borca smo prvo poluvrijeme bili za klasu bolji! Da jamak nije napravio sta je napravio dali bi bar jos dva gola.
ti pile bas pojma nemas onda o fudbalu ili imas neke posebne kriterije kad igra zeljeznicar, kad te covjek slusa reklo bi se da ste u prvom vremenu igrali viktoriju pred golom Borca, cuj za klasu bolji, a Antolovic vam najbolji igrac bio u prvom poluvremenu, dva zicera skinuo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2012, 13:58

jovanbl je napisao/la:ti pile bas pojma nemas onda o fudbalu ili imas neke posebne kriterije kad igra zeljeznicar, kad te covjek slusa reklo bi se da ste u prvom vremenu igrali viktoriju pred golom Borca, cuj za klasu bolji, a Antolovic vam najbolji igrac bio u prvom poluvremenu, dva zicera skinuo
Prvo poluvrijemo po meni odlicno, borac nije mogao iznijeti loptu kako treba a mi bili oni koji su stvarali prilike i koji su imali akcije.Igra broca se svodila na to da dodas do krunica pa nek proba nesto.Ono pokazano na terenu je klasa za borac koji je imao jednu dvije kontre.Utakmicu posmatrao u prisustvu mrtvih pitara koji su priznali da smo klasa za vas.Pod negativnim bih smatrao postupak jamaka i skandirane sa tribine igru nikako.Precka, stativa bezbroj sansi kretanje na terenu.Prije bi se reklo da si ti neobjektivan.

Nikica

Post Postao/la Nikica » 13 avg 2012, 14:03

Ono dobra tekma ovaj Jamak pod hitno treba biti istjeran, ja da sam naš predstavnik kluba tražio bi maksimalnu kaznu od 5 utakmica zabrane za njge azbog onakvog ponašanja i postupka prema protivničkom igraču to bi bilo fer, kao klub bi se ogradio od onakvih navijača koji su ono onako navijali što nije prikladno imenu našeg kluba, iako su ovi nas dva puta gore dočekali na nož, ali ovo nije opravdanje.
Majstor Karatea

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 13 avg 2012, 14:06

Mene brine ponašanje "navijača" na utakmici i ono skandiranje.Mislim da je Željo najveći i da to mora pokazati i dokazati stim što će reagovati.Odstraniti i ograditi se od istih pod hitno.Nema opravdanja tipa šta su oni rekli nama,šta su nam uradili itd jer ako niste primjetili otkad Željo igra i manje se političi dolaze i titule bar uzadnje tri godine hehe.Možda se s ovim neće složiti protivnici a i neki "navijači"ali ponovo kažem trebamo im samo dokazati da smo najbolji i na terenu,na tribinama i svuda gdje se sveto ime ŽELJE spomene.
ps.da li neko prati juniore interesuje me kako napreduje mali Kulenović pa napišite jer je djete 16-17 godina a predviđaju da bi trebao biti dobar.poz za MANIJAKE i unaprijed hvala za info

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 13 avg 2012, 14:08

pile87 je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:ti pile bas pojma nemas onda o fudbalu ili imas neke posebne kriterije kad igra zeljeznicar, kad te covjek slusa reklo bi se da ste u prvom vremenu igrali viktoriju pred golom Borca, cuj za klasu bolji, a Antolovic vam najbolji igrac bio u prvom poluvremenu, dva zicera skinuo
Prvo poluvrijemo po meni odlicno, borac nije mogao iznijeti loptu kako treba a mi bili oni koji su stvarali prilike i koji su imali akcije.Igra broca se svodila na to da dodas do krunica pa nek proba nesto.Ono pokazano na terenu je klasa za borac koji je imao jednu dvije kontre.Utakmicu posmatrao u prisustvu mrtvih pitara koji su priznali da smo klasa za vas.Pod negativnim bih smatrao postupak jamaka i skandirane sa tribine igru nikako.Precka, stativa bezbroj sansi kretanje na terenu.Prije bi se reklo da si ti neobjektivan.
Vidi, ja necu reci da je Borac igra sjajno jer nije ...igrao je poluzatvoreno sa osloncem na kontre i u takvoj igri imao dvije najbolje sanse na utakmici , ja se ne sjecam da je zeljeznicar nesto probijao Borca, po bokovima, pravio visak igraca al eto nije dao go.Naprotv sjecam se da je nakon primljenog gola, u prvom poluvremenu Borac napravio pritisak iz kojeg se nekoliko puta stvorio visak igraca i sanse.
U svakom slucaju , daleko od to0ga da je tu neko od nekoga za klasu bio bolji, tu je nerjeseno bilo jedino pravedno, a tako je i trebalo da bude da nije priznat go koji nije postojao....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2012, 14:12

jovanbl je napisao/la:Vidi, ja necu reci da je Borac igra sjajno jer nije ...igrao je poluzatvoreno sa osloncem na kontre i u takvoj igri imao dvije najbolje sanse na utakmici , ja se ne sjecam da je zeljeznicar nesto probijao Borca, po bokovima, pravio visak igraca al eto nije dao go.Naprotv sjecam se da je nakon primljenog gola, u prvom poluvremenu Borac napravio pritisak iz kojeg se nekoliko puta stvorio visak igraca i sanse.
U svakom slucaju , daleko od to0ga da je tu neko od nekoga za klasu bio bolji, tu je nerjeseno bilo jedino pravedno, a tako je i trebalo da bude da nije priznat go koji nije postojao....
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom.Daleko od toga da borac nije imao svoje sanse iz kontri sto je i normalno ako jedna ekipa napada ali je razlika bila ocigledna.Ako sti ti zadovoljan odigranim ja jos sretni nego ti.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 avg 2012, 14:17

fczeljo je napisao/la:

Ima li neko od statističara da nam javi kada je neki domaći igrač u našoj ligi dobio direktan crveni karton? Posebno zbog guranja. Pa nas guraju na sve strane pa nikom ništa.
Vukasin Benovic protiv Slobode zadnje kolo,i to zbog prigovora. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 13 gostiju.