KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Kad vidim kakvi papci idu ne ide mi se.
Kakva vam je to priča ?
Kakva vam je to priča ?
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Slažem se da je smiješno sto protiv Zvezde nije bilo puno sve. Isto tako, to nije moja logika, vec sam naveo primjer tvog rezonovanja, gdje sam naveo takodjer utakmicu, koja je izuzetak i odstupa od pravila, da je i pored loseg termina i cijena karata bila najbolja posjeta, a opet ni blizu nije bilo da dvorana bude skroz puna.Student94 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 21:03Cuj price glupe, sto je bilo najvise ljudi za top 5 klub u Europi. A kad malo bolje pogledamo 3700 ljudi za Zvezdu je realno smjesna brojka i da je karta 35 KM. To je ustvari argument za mene a ne za tebe. Hahaha daj druze logika ti nije jaca strana.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 20:57Uz dužno poštovanje, ali argument ti je na nivou toga, da ja tebe pitam zašto je u najgorem mogućem terminu ponedeljak 17 sati, bila najbolja posjeta protiv Zvezde.
Obje situacije su izuzetak.
Poenta je da su te dvije utakmice izuzetak, koji odstupa od generalnog pravila, da ljudi nece u kontinuitetu da kupuju karte po ovoj cijeni. Evo primjer Zeljo i Sarajevo, ako je već Sarajevo kao grad primjer gdje nema sporta kako ti kažes, na nivou bivse SFRJ imaju sasvim dobar prosjek, a sad da se stave ove cijene ko za utakmice Bosne, velike su sanse da bi prosjek značajno opao.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Razlozi slabe posjete :
1. Izgubila se košarkaška publika treba vremena da ljudi opet pocnu pratiti Bosnu , nije malo 15 godina pauze.
2. Skupe karte
3. Zetra
1. Izgubila se košarkaška publika treba vremena da ljudi opet pocnu pratiti Bosnu , nije malo 15 godina pauze.
2. Skupe karte
3. Zetra
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jel zaboravljate da je mec protiv Zvezde igran u ponedjeljak od 17 sati ili
Don't believe the hype.
ocekujem protiv Zadra 3-4 hiljade, uz normalne, 10-15 KM cijene.
Stavi petaka kartu bit ce puno u abi.
Kakav Lublin i dzaba karta, ko je lublin uopste raji?
Kakav Lublin i dzaba karta, ko je lublin uopste raji?
Ma ne da raja vise, hodam ovim gradom i tako je kako je.
Doci ce protiv atraktivnih dosta, protiv beca krke i tih levata milja.
Doci ce protiv atraktivnih dosta, protiv beca krke i tih levata milja.
Najbolje jos da dijele po cvaju na ulazu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Najjace mi je kad klubovi koji ne zive od ulaznica pocnu da se izdrkavaju sa cijenama ulaznica. Glumis neki nivo pred 400 ljudi.
Ako hoces da ti ljudi dolaze mora biti dostupno, nije stvar jel neko ima da plati nego da li zeli da potrosi to kod tebe. Ako hoces da je puno ljudima to ne moze biti neki teret ni komplikacija. Mozete do sutra raspravljati jel to tako treba ili kak je u Njemackoj, ali realnost je da ovo nit je previse popularan sport nit je previse popularan tim.
Ako hoces da ti ljudi dolaze mora biti dostupno, nije stvar jel neko ima da plati nego da li zeli da potrosi to kod tebe. Ako hoces da je puno ljudima to ne moze biti neki teret ni komplikacija. Mozete do sutra raspravljati jel to tako treba ili kak je u Njemackoj, ali realnost je da ovo nit je previse popularan sport nit je previse popularan tim.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
-
TripleThreat
- Kontakt:
4. Predominantnost nogometa u interesovanju kad je sport u pitanjubordobijeli je napisao/la: ↑22 dec 2025, 21:32Razlozi slabe posjete :
2. Skupe karte
3. Zetra
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
A nisam druze ni novinar, ni blizak s ljudima iz Bosne. Previse volim Bosnu, sve karte sezonske sam imao i imat cu dok zdravlje sluzi.Student94 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 20:22Dirk najjaci si na ovom portalu bukvalno dodjem ovdje da citam tvoje post-ove. Jesi ti novinar mozda ili si blizak tu sa ljudima iz Bosne? Stvarno imas nevjerovatne informacije koje se uvijek ispostave tacnim, nas Shams hahaha.
Stalno sam u kontaktu s raznim ljudima zbog posla, ali nikada nisam napisao informaciju koja nije provjerena iz makar dva ili cak tri izvora. Hvala ti na lijepim rijecima. Samo konstruktivna rasprava moze doprinijeti napretku.
Dirk je bradic, kivan na bradicu što ga je liferovo.
10 KM je za nas standard.. i bila bi puna dvorana...ovakve cijene i preseravanje nikom nista nece donijeti...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nesto gluplje odavno procitao nisam. Iz tih tako stvari krenu podapinjanja koja dovedu do raspada.jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 21:15Kad vidim kakvi papci idu ne ide mi se.
Kakva vam je to priča ?
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
jurisicduska
- Kontakt:
Odnosni se na ove ovdje. Uzmi malo pročitaj šta pišu pa ćeš zakljuciti da je papanluk teški. Moraš malo uzeti i kontekst rasprave u obzir. Nije bez razloga napisano, nego povodom njihove glupe priče ko ide ko ne ide i što ko ne ide. Naravno da treba dolaziti i podržati. Sarajevo je grad izmeđuostalog i košarke bio i ostao.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 dec 2025, 00:08Nesto gluplje odavno procitao nisam. Iz tih tako stvari krenu podapinjanja koja dovedu do raspada.jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 21:15Kad vidim kakvi papci idu ne ide mi se.
Kakva vam je to priča ?
A da ti objasnim što su papci. Frajer izjavi da ne dolaze ljudi na utakmice zbog migracija i došljaka iz Tuzle , Novog Pazara ne mogu da vraćam a najveća legenda kluba i čovjek po kojem dvorana nosi ime iz Tuzle. Šta ti njemu da kažeš na to ? Papak ober.
Ima jedan fin post da će to doći na svoje vremenom. Velik je period bio bez ovog. Nadoći će i uprava sa cijenama i navijaci sa navikama i sve će to bit dobro.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Brate ja se nadovezao na ovo tvoje. Djelim misljenje potpuno.jurisicduska je napisao/la: ↑23 dec 2025, 00:16Odnosni se na ove ovdje. Uzmi malo pročitaj šta pišu pa ćeš zakljuciti da je papanluk teški. Moraš malo uzeti i kontekst rasprave u obzir. Nije bez razloga napisano, nego povodom njihove glupe priče ko ide ko ne ide i što ko ne ide. Naravno da treba dolaziti i podržati. Sarajevo je grad izmeđuostalog i košarke bio i ostao.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 dec 2025, 00:08Nesto gluplje odavno procitao nisam. Iz tih tako stvari krenu podapinjanja koja dovedu do raspada.jurisicduska je napisao/la: ↑22 dec 2025, 21:15Kad vidim kakvi papci idu ne ide mi se.
Kakva vam je to priča ?
A da ti objasnim što su papci. Frajer izjavi da ne dolaze ljudi na utakmice zbog migracija i došljaka iz Tuzle , Novog Pazara ne mogu da vraćam a najveća legenda kluba i čovjek po kojem dvorana nosi ime iz Tuzle. Šta ti njemu da kažeš na to ? Papak ober.
Ima jedan fin post da će to doći na svoje vremenom. Velik je period bio bez ovog. Nadoći će i uprava sa cijenama i navijaci sa navikama i sve će to bit dobro.
Znam ja dobro sta je papak i sta si htio reci. Na utakmicu dodes zbog sebe, povedes jos nekoga ako si u stanju i tjt.
Narod opcenito nije svjestan koliku moc ima glas naroda. Da se pritisak naroda, ne Dubravka ni bilo koga nije desio na pocetku sezone tvrdim vam da ne bi igrali ABA 1.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 8 gostiju.