Još izašle i nekakve vijesti da smo skoro 20mil € izgubili bzvz na nekakve menađere, jeee, može se nama

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
obje pobjede protiv njih i kod kuce protiv BATEA za konacnih 10 bodova sto bi bilo dovoljno na kraju jer racunam na to da cemo izgubiti u barceloni, a da ce leverkusen kod kuce u najboljem slucaju protiv njih izvuci bod. eh sad sto se kikseva i kalkulacija tice uvijek postoji mogucnost da svabe dozive slicnu sudbinu u bjelorusiji kakvu smo mi dozivjeli (mada sumnjam jer su ih u prvoj utakmici pojeli), ali radije bih da ne gledam u tudju avliju tj radije bih da roma u zadnjoj utakmici odlucuje sama o svojoj sudbiniHariTz je napisao/la:Pa zar je potrebno 6 bodova protiv Leverkuzena da bi se prošlo? Mislim, jeste Roma kiksala, ali siguran sam da će i Leverkuzen kiksati u Bate-u (nadam se barem da hoće)
Vincent Candela believes Roma have to get rid of Rudi Garcia “if he doesn’t win the Scudetto this season.”
The Giallorossi have won the Serie A title only three times, in 1941-42, 1982-83 and 2000-01.
“If Garcia doesn’t win the Scudetto this season, then it’s only right to change the Coach,” Candela told Radio Radio.
The French former defender was in the squad that last won the tournament and was also asked about potential replacements, including Italy boss Antonio Conte.
“Conte is very talented, but I am too much of a Roma fan and wouldn’t want him on the Roma bench.”
Ma nema nista od njega barem dok je u Romi.Najbolje bi bilo i za njega i za Romu da promjeni klub.Denno je napisao/la:Koliko god želim da se vrati, toliko i ne. Ybg još nisam skontao šta se desilo povodom njegovog transfera.
Iturbe gotovo sigurno nas napušta u januaru, momak se jednostavno nije snašao, al je srčan i borben i od srca mu želim da negdje uspije i dokaže vrijednost.
A ko ce na beka,Maicon ili Torosidis jel?Evil Genius II je napisao/la: citam da bi u nastavku sezone florenzi mogao zaigrati naprijed
oba po potrebi, barem do januara, a tada cemo valjda opet krenuti po peresaRios je napisao/la:A ko ce na beka,Maicon ili Torosidis jel?
Denno je napisao/la:Romanisti da nije ko planirao za Halloween(31. Okt) u Milano?
Manuel je napisao/la:Denno je napisao/la:Romanisti da nije ko planirao za Halloween(31. Okt) u Milano?![]()
![]()
Ma kakav Milano i zayebancije.Ne mogu do Neuma otici
Ma onda prije Torosidis,on mi je nekako odgovorniji u odbraniEvil Genius II je napisao/la:oba po potrebi, barem do januara, a tada cemo valjda opet krenuti po peresaRios je napisao/la:A ko ce na beka,Maicon ili Torosidis jel?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.