BRAVO MIRZA 23 minute postigao je 9 poena(sut 4/4),imao je 6 skokova, i jednu ukradenu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
risingforce je napisao/la:Mog'o bi Humphries ipak jos malo odmaratiKada Netsi igraju sljedecu utakmicu ?
@Dziza, je'l nam ovo komsija Eminovic u eteruMT3 je napisao/la:u netsima napad zavrsava ko se prvi dokopa lopte, nikakve akcije nicega, obradovat ce se ko ih dobije u POu
BRAVO MIRZA 23 minute postigao je 9 poena(sut 4/4),imao je 6 skokova, i jednu ukradenu
NIJE to sam kopirao jer je covjek rekao istinu nemojte zamjeritiAdibhf88 je napisao/la:@Dziza, je'l nam ovo komsija Eminovic u eteruMT3 je napisao/la:u netsima napad zavrsava ko se prvi dokopa lopte, nikakve akcije nicega, obradovat ce se ko ih dobije u POu
BRAVO MIRZA 23 minute postigao je 9 poena(sut 4/4),imao je 6 skokova, i jednu ukradenu(cini mi se da je isti komentar dao na fb)
Da mislio sam na tu gresku, ali nisam bio upoznat sa statistikom tog igraca. Tek sada vidim da je imao sjajnu noc, a ev na pregledu prikazuje sta je radio Lopezu (ja sam to naravno prespavao). MIRZA BEZ GRESKE VECERASdziza_23 je napisao/la:Bas zato i pitam, jer nije to nikakva greska, pa covjek je imao 8 od 8. Niko ga nije mogao cuvati ni veci Lopez, kako ce Mirza koji je manji od njega, dobro ga je zagradio ali ovaj bez obzira na to pogodio.
Mogu ti ja reći gdje suel-fighter je napisao/la:Da mislio sam na tu gresku, ali nisam bio upoznat sa statistikom tog igraca. Tek sada vidim da je imao sjajnu noc, a ev na pregledu prikazuje sta je radio Lopezu (ja sam to naravno prespavao). MIRZA BEZ GRESKE VECERASdziza_23 je napisao/la:Bas zato i pitam, jer nije to nikakva greska, pa covjek je imao 8 od 8. Niko ga nije mogao cuvati ni veci Lopez, kako ce Mirza koji je manji od njega, dobro ga je zagradio ali ovaj bez obzira na to pogodio.![]()
Nego gdje su sad oni kriticari, Mirza je igrac za Prokoma i tako to
storm_raider je napisao/la:Dobro jutro ljudi, ja evo tek sad usao u kucu.Odmah sam u jakni sjeo za ovaj forum da vidim sta je to Mirza radio. 9 poena i 6 skokova, ovo super izgleda. Citam i o navijacima u Detroitu, svaka cast tim momcima!
Strasno mi je zao sto sam ovo propustio veceras i dziza, napokon za tebe malo vise posla
Jedva cekam da vidim poene, citamo se protiv Dallasa!
Ako moze neko da napise kakav je bio u odbrani, bio bih zahvalan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.