napapijri1987 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 01:26
Zaniolo je napisao/la: ↑09 jul 2024, 01:19
Trpanje Malte i Lihtenstajna relevantno.
Kurdu igrao je i Mandzukic protiv istih pa nije mogao trpati.
Daj nam sada neku,bilo kakvu,listu u kojoj je Mandzukic bolji od Edina.
Vidi imena gore medju kojima je Edin,ni hrvati a ni srbi nisu niti ce ikada imati ovakvog napadaca.
Edin pa 75 praznih mjesta pa jos 34 igraca i onda kokoska mario kada su u pitanju napadaci sa prostora ex yu.
Stvarno me ne zanima deranje amatera. Zanimaju me golovi protiv najvecih. Odlucujuci gol protiv Engleske na SP, protiv Danske, asistencija protiv Rusije, gol u finalu Francuskoj. Zanima me gol u finalu LP protiv Dortmunda i jedan protiv Reala. Zanima me ko je bio najbolji strijelac Eura. Zanimaju me trofeji i doprinos istim. Zanima me tehnika, timska igra, brzina, dribling, prodornost, znacaj timu, uspjesi. Sve ono sto Dzeka nikada nece imati.
A vi se zadovoljite nebitnim golovima protiv Armenije, Malte, Lihtenstajna, Andore. Zadovoljite se sa 0 evropskih prvenstava. Sa golom iz ofsajda protiv Nigerije. Sa 0 Liga Prvaka i golova u finalima istih. Zadovoljite s cim god zelite. Mandzuka je na visem nivou od Dzeka. Dzeka moze pod ruku sa Kramaricem, Ibisevicem, Pantelicem, Pandevom i ostalim igracima sa Balkana. Sadasnjim ili bivsim, svejedno. Mandzuka je to davno prekucao.
Mogli je napisao/la: ↑09 jul 2024, 01:29
Uvijek sam mislio da je Dzeko bio glavni napadac Wolfsburga. Sad tek vidim da je manje golova od Grafitea zabio.
Sljepao se crncugi, ali bosanceros se dici nebitnim stvarima. Cudo ga nisu uporedili sa Suarezom, Aguerom, Inzaghijem, Drogbom, Henryem. Jer Boze moj, trpao je jace Latviju i Maltu.