RŠD Velež Mostar

mostar_mo
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la mostar_mo » 23 avg 2023, 13:25

Ma kakav Feđa , jednom ugašena vatra više se nikad ne pali .
Feja će otići , nema tu priče ..nema jednostavno te sinergije potrebne za uspjeh i to se osjeti u zraku, na terenu ..svuda. Što prije to bolje !

Ni za živu glavu pomišljati na Zaimovića i bilo koga od bivših poslijeratnih igrača jer će oni biti pod uticajem ˝mahale˝, a nemaju ni taj kvalitet ni približno.

Pronaći nekoga sa strane . Valjda ima neko mlad , ko obečava i ko bi mogao ..eto Alagića pa nek ga rodi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 avg 2023, 13:51

Ma Musemic ce doci, ko bi drugi.

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 23 avg 2023, 14:24

Otprilike se slažemo u većini stvari. Roster je dobar, odavno nije bio bolji. Imamo tu rupu na defanzivnom veznom i na rezervnom napadaču. Da je bolji trener, onda ne bi trebalo do zime ništa dirati. Ovako bi mogao upasti taj jedan vezni. Ako želimo kontinuitet onda na pauzi ništa ne dirati. Eventualno se riješiti pojedinih koji pokazuju manjak volje, a dovesti možda jednog ili dva igrača.

Što se trenera tiče, tu je druga priča. Ja sam za to da se treneru da prostor i vrijeme da napravi posao, ali ovo sa Fejom ide u lošem smjeru. Da su samo rezultati u pitanju, nije ga problem istrpiti, imao je i Feđa krizu pa je ostao. Ako je problem njegov stav i odnos sa igračima, onda ga je bolje skinuti prije nego kasnije... Što se tiče zamjene, ja bih preskočio Feđu i bivše igrače. Isto bih zaobišao ove PL dinosaure. Treba nam mlad, moderan trener koji je poznat po čvrstom stavu i dobrom odnosu sa igračima. Neko je spomenuo Adnana Čustovića. Mislim da je to u ovom trenutku daleko najbolje rješenje. Nešto mislim da bi mu bio izazov, ako mu se priđe sa prave strane. Bolje glavni trener Veleža, nego pomoćni Hajduka. Ima tim da se bori za Europu i da sebi gradi ime...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 23 avg 2023, 15:13

aimar21 je napisao/la:
23 avg 2023, 14:24
Otprilike se slažemo u većini stvari. Roster je dobar, odavno nije bio bolji. Imamo tu rupu na defanzivnom veznom i na rezervnom napadaču. Da je bolji trener, onda ne bi trebalo do zime ništa dirati. Ovako bi mogao upasti taj jedan vezni. Ako želimo kontinuitet onda na pauzi ništa ne dirati. Eventualno se riješiti pojedinih koji pokazuju manjak volje, a dovesti možda jednog ili dva igrača.

Što se trenera tiče, tu je druga priča. Ja sam za to da se treneru da prostor i vrijeme da napravi posao, ali ovo sa Fejom ide u lošem smjeru. Da su samo rezultati u pitanju, nije ga problem istrpiti, imao je i Feđa krizu pa je ostao. Ako je problem njegov stav i odnos sa igračima, onda ga je bolje skinuti prije nego kasnije... Što se tiče zamjene, ja bih preskočio Feđu i bivše igrače. Isto bih zaobišao ove PL dinosaure. Treba nam mlad, moderan trener koji je poznat po čvrstom stavu i dobrom odnosu sa igračima. Neko je spomenuo Adnana Čustovića. Mislim da je to u ovom trenutku daleko najbolje rješenje. Nešto mislim da bi mu bio izazov, ako mu se priđe sa prave strane. Bolje glavni trener Veleža, nego pomoćni Hajduka. Ima tim da se bori za Europu i da sebi gradi ime...
Custovic najbolja moguca opcija, nedavno sam neki intervju citao gdje kaze da mu je Hajduk najdrazi klub poslije parafrazifram njegovog Veleza. Eh sad kolika je njegova volja da se upusti u taj posao i napusti Hajduk koji ove godine ima odlicnu priliku za tak dugo cekani naslov, to je druga stvar. Slazem se isto da ne treba ni ove istrosene, Husref nas je vec odbio jednom ako se dobro sjecam, a i covjek jednostavno nema drugacije metode komunikacije sa igracima od Feje. Dovoljno govori da je imao bojkot svlacionice u drugoj sezoni u skoro svakom klubu do sad zbog odnosa prema igracima. Ukoliko budemo mijenjali neki moj redoslijed zelja: Custovic, Denis Coric iako suruje sa stefanelom ili onaj Ilic mladi sto je Krupu vodio.
19V22

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 23 avg 2023, 15:31

Cernica22 je napisao/la:
23 avg 2023, 15:13
aimar21 je napisao/la:

Custovic najbolja moguca opcija, nedavno sam neki intervju citao gdje kaze da mu je Hajduk najdrazi klub poslije parafrazifram njegovog Veleza. Eh sad kolika je njegova volja da se upusti u taj posao i napusti Hajduk koji ove godine ima odlicnu priliku za tak dugo cekani naslov, to je druga stvar. Slazem se isto da ne treba ni ove istrosene, Husref nas je vec odbio jednom ako se dobro sjecam, a i covjek jednostavno nema drugacije metode komunikacije sa igracima od Feje. Dovoljno govori da je imao bojkot svlacionice u drugoj sezoni u skoro svakom klubu do sad zbog odnosa prema igracima. Ukoliko budemo mijenjali neki moj redoslijed zelja: Custovic, Denis Coric iako suruje sa stefanelom ili onaj Ilic mladi sto je Krupu vodio.
Čitam sada glavni trener Hajduka je suspenovan 5 utakmica i Čustović će ih voditi tako da čisto sumnjam da išta od njega ima.

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 23 avg 2023, 15:37

ra1981 je napisao/la:
23 avg 2023, 15:31
Cernica22 je napisao/la:
23 avg 2023, 15:13
aimar21 je napisao/la:

Čitam sada glavni trener Hajduka je suspenovan 5 utakmica i Čustović će ih voditi tako da čisto sumnjam da išta od njega ima.
Mislim da su već prošle dvije od tih 5. Po meni je glavni trener Veleža veći izazov od pomoćnog trenera Hajduka. Prvi trener Hajduka je neka druga priča. Možda bi mu neka ispravna putanja bila sada da bude glavni u Veležu a onda nekada ako se otvori prilika da vodi prvi tim Hajduka.

Od drugih opcija možda ni Marko Maksimović nije loše rješenje. Ipak, moja prva želja je Čustović...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 23 avg 2023, 15:39

Ma najbolje vidjet u EU ima li nas neki mlad trener koji bi zelio preuzeti Velez. Dovedu li trenera koji je vec trenirao u PL kad tad ces doci na isto…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2023, 15:48

Valja Feji pripremit utakmicu gdje se unaprijed očekuje poraz i otkaz koji mu je publika već spremila.
Ne vidim situaciju da se izvuče iz ovoga.
Haj vidit ćemo.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 23 avg 2023, 15:55

mozak je napisao/la:
23 avg 2023, 15:48
Valja Feji pripremit utakmicu gdje se unaprijed očekuje poraz i otkaz koji mu je publika već spremila.
Haj vidit ćemo.
Pobjednicki mentalitet nula, govori vise o nama navijacima i klubu nego o treneru.
Ocekujemo poraz ccc.
A i mi ko Sarajevo, imamo skroz novu ekipu i odma zelimo 9 bodova. Treba nekad malo vremena da se uklopi ekipa.
Nisam ni ja zadovoljan.
A to oko **** mama itd To se vec culo zimus na pripremnim utakmicama. Neznam mislim da pola nasih trenera jebu sve po spisku igracima ako im nesto nije kako oni hoce. Nista novo znacih..
Ako cemo dovesti nekog dobrog trenera boljeg od Feje hajde.
Ako cemo dovesti nekog iz glupe premijer lige bolje ga ostaviti.
Zadnja izmjena: Mostarac1922, dana/u 23 avg 2023, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 23 avg 2023, 15:57

Feja se posvađao i ima loš odnos sa Anđušićem, Džafićem i jos nekim igračima

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 23 avg 2023, 15:59

Neutral je napisao/la:
22 avg 2023, 22:34
1981ultra je napisao/la:
22 avg 2023, 22:17
Jelić baltu i zeljkovica obojicu treba dovesti pa i šerbečića zasto da ne, zahvaliti se domiću halilovicu
Kako je Hasanoviću upitna i fudbalska karijera, Zeljković kao DM je "moranje". Nisu htjeli Ćosića koji bi dobro legao ako ne žele i Samira onda...Jedino sada oko plate, vjerujem da mu Sarajevo baš masno plaća u usporedbi s Veležom.

Hrkac se ne može smatrati više ozbiljnim igračem jer je hronično povrijeđen, a u ovoj ligi se sve to osjeti. Smao prošle sezone je propustio 12 utakmica u ligi a ove već 2x izlazi povrijeđen, jednu nije ni igrao a tek tri kola.
To sam govorio u više navrata, Hrkač je igrač presklon povredama, samo se to ignorisalo to, u smislu Hrkač igračina vako nako, ali sta će ti igračina ako je sklon povredama i ako ne igra?

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 23 avg 2023, 16:02

mozak je napisao/la:
23 avg 2023, 15:48
Haj vidit ćemo.
Mislim da je publika najmanji problem. On je izgubio svlačionicu.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 23 avg 2023, 16:05

Zasto Leaiji nije usao zadnje dvije utakmice? Je li istina da ima neki problem sa Fejom?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 23 avg 2023, 16:06

Nije drago nikome sto je doslo do toga ali sam je kriv. Umjesto da sa devet bodova i prvog mjesta odbrojavamo dane do ponedjeljka da okupiramo Sarajevo mi u minusu cetri domaca boda nije ni pocelo :thumbdown:

Uprava mu sve omogucila sada sto seljacka filozofija ne osvaja bodove nego vizija i znanje pravog sportskog radnika je drugo. Nadam se da ce pripremiti ekipu za Sarajevo i sve nas demantovati

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 avg 2023, 16:44

Ćustović je idealno riješenje nadam se da ima bar malo šanse da ga dovedemo.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 23 avg 2023, 16:58

Adnan Custovic

KV Kortrijk - Assistant Manager 1.7.2014 --> 30.6.2015.
KV Oostende - Assistant Manager 1.7.2015 -->19.9.2017.
KV Oostende - Manager 19.9.2017. --> 30.6.2018.
Waasl.-Beveren - Manager 17.11.2018 --> 26.8.2019.
Bosnia - Assistant Manager 25.1.2020. --> 1.12.2020.
Shanghai Port - Assistant Manager 1.1.2021 --> 31.8.2022.
KV Kortrijk - Managaer 1.9.2022 --> 13.11.2022.
Hajduk Split - Assistant Manager 5.1.2023 --> ....

Trener u prvoj ligi Belgije :salut:

Statistika:
KV Oostende: 15-10-12
Waasl.-Beveren: 8-6-16
KV Kortrijk: 3-2-7
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 23 avg 2023, 17:48

OnlyLeft22 je napisao/la:
23 avg 2023, 16:05
Zasto Leaiji nije usao zadnje dvije utakmice? Je li istina da ima neki problem sa Fejom?
Ma Feja je u problemu sa samim sobom, treba ici dok nije sve zajebao

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 23 avg 2023, 18:15

OnlyLeft22 je napisao/la:
23 avg 2023, 16:58
Adnan Custovic

KV Kortrijk - Assistant Manager 1.7.2014 --> 30.6.2015.
KV Oostende - Assistant Manager 1.7.2015 -->19.9.2017.
KV Oostende - Manager 19.9.2017. --> 30.6.2018.
Waasl.-Beveren - Manager 17.11.2018 --> 26.8.2019.
Bosnia - Assistant Manager 25.1.2020. --> 1.12.2020.
Shanghai Port - Assistant Manager 1.1.2021 --> 31.8.2022.
KV Kortrijk - Managaer 1.9.2022 --> 13.11.2022.
Hajduk Split - Assistant Manager 5.1.2023 --> ....

Trener u prvoj ligi Belgije :salut:

Statistika:
KV Oostende: 15-10-12
Waasl.-Beveren: 8-6-16
KV Kortrijk: 3-2-7
Nisu mu neki rezultati dali zna neko upuceniji sto se tako kratko zadrzava u svakom klubu? I neznam puno o njemu de mi neko objasni po cemu je on najbolji kandidat?

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 23 avg 2023, 18:18

Koliko vidim sve je lose klubove trenirao i tesko je ocekivati pozitivnu trenersku statistiku gdje su klubovi Andrlecht Briz Gent Genk Standard Antwerpen

Cak sta vise po meni iznenadjujuce dobra kada je vodio Oostende

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 23 avg 2023, 18:32

Feja je bivsi kazu

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.