Nisi jedini, i ja imam slično razmišljanje što se tiče Duranta u ratnicima. Nekako nije to, to.lumani je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Shaq bio gazda a Kobe rjesavao najteze serije na Zapadu.
Zar je zaista bolje imati "gazdu" u ekipi koji ce uzimati sve bitne suteve bez obzira koliko to isforsirano bilo il imati tri vrhunske suterske opcije od koje dvije vrlo vrlo cesto zahtjevaju udvajanje ? Normalan trener ce uvijek ici na onog koji je u povoljnijoj opciji a Steph i KD istovremeno na terenu ti daju 10ak razlicitih mogucnosti.
Shvati da moras imati gazduzbog toga su kobe i shaq zakacili....Shaq valjda bio redovno mvp playoffa ili ne..Ratnici na papiru izgledaju mocno,ali realno nisu nista bolji ove godine,ili sam ja jedini koji tako vidi...Nije meni tema zadnji shut,prepusti to James drugima nekada ,nisam siguran da je Steph spreman da preda svoj tim Durantu.
Da se razumijemo, igraju oni lijepu košarku ali nije to ona ekipa koja je harala prošle godine. Curry i Klay nisu isti igrači, dok su trenutno bez Kevina opet oni stari.
Ne znam, čudno razmišljanje jeste, ali nije mi to u glavi tek od jučer.