FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Los*Blancos
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Los*Blancos » 07 okt 2010, 03:00

Mandrak je napisao/la:Los*Blancos je uvjerljivo najveci pacijent ovdje....decko ima taj nastrani infantilni fetiš da zagađuje teme stavljanjem raznih gifova, nekakvih sličica, klipova i svega šta mu padne na pamet ili dođe pod ruku.
Tako je to kad si besposlen po citav dan, razmažen, a tata placa sve racune za internet
.
Neznam u cemu je to problem??uvijek imas neki problem dodjes na temu RM i pises o Zidanu a niko te nista nije pitao, i posle ispada da nezna o cemu pises :mrgreen: i odjednom ti ja kriv sada sto postavim koje kakvu slicicu,klip..??a drugi nepostavljaju jeli??ne ne kakvi :lol:
Evo jedna slicica za druga @ Manderaka slika
p.s Necu te vrijedjati veci sam lik od tebe :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 okt 2010, 09:19

Prica se kako bi Barca mogla Realu uzeti stopera Pepea, koji navodno ne moze nikako naci zajednicki jezik s upravom oko produzetka ugovara, a njegovi agent kazu da bi uskoro mogli uci u pregovore sa Barcom.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 okt 2010, 09:27

Da li to njemu ističe ugovor krajem ove sezone ili...? Helem, ukoliko dođe bez odštete, onda bi to bio dobar potez za Barcu, ali ukoliko ima važeći ugovor, onda bi bila glupost dati nekih desetak miliona Eura za najprljavijeg igrača Reala još od vremena Salgada. Svakako sam mišljenja da je ovaj Portugalac precijenjen igrač s obzirom na igru koju pruža na terenu. Uostalom, ukoliko će se tražiti stoper, mislim da bi bio red isprsiti pozamašnu svotu novca za nekog mladića(ne mislim bukvalno mladića)koji bi se uigravao sa Piqeom i tako bi svi bili sretni sljedećih nekoliko godina(Puyola nisam još otpisao, ali činjenica je da ne postaje mlađi).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 okt 2010, 10:06

Real Madrid i Pepe se već duže vrijeme ne mogu dogovoriti oko produživanja ugovora, a ljuti rival madridskog kluba, Barcelona sa velikom pažnjom prati tu situaciju.Menadžer Reala, Jose Mourinho želi Portugalcu produžiti ugovor koji mu ističe 2012. godine, međutim predsjednik Florentino Perez smatra da Pepe ne vrijedi pet miliona eura po sezoni, koliko on zahtjeva.

Španski mediji nadove kako nije bilo kontakata između ova dva kluba, ali će uskoro jedan od Pepeovih savjetnika kontaktirati Barcelonu, te tako otvoriti vrata prelasku njegovog klijenta na Camp Nou.

to je ta vijest, ali naravno vrlo je moguce da je sam suplja. Onak sta ja znam, Pepe bi nam bio sjajno pojacanje, on je onaj tip stopera kakav nam treba, jak ali i tehnicki potkovan. Ali kao sto ti rece, prgav je poprilicno i vjerujem da bi bio skup, al ionko mislim da nema sanse da nam dodje iskreno.

Dovest ce klub vjerovatno stopera nekog vrhunskog, Puyol je vec poprilicno zagazio u godine, i vjerujem da ce od sledece sezone biti onako nesto kao rezerva. Vjerujem da mu to nece biti problem jer voli klub i svjestan je da mu je karijera na zalasku i da treba polako mjesto prepustati mladjim snagama. Tesko da mozemo imatu tu neku klasu poput Puyola ili Piquea, jer ovaj tandem tesko da se moze ponoviti, al opet eto valjda nadjemo nekoga ko ce kvalitetno naslijediti kralja Puyola.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 07 okt 2010, 13:25

Romariooo je napisao/la:Real Madrid i Pepe se već duže vrijeme ne mogu dogovoriti oko produživanja ugovora, a ljuti rival madridskog kluba, Barcelona sa velikom pažnjom prati tu situaciju.Menadžer Reala, Jose Mourinho želi Portugalcu produžiti ugovor koji mu ističe 2012. godine, međutim predsjednik Florentino Perez smatra da Pepe ne vrijedi pet miliona eura po sezoni, koliko on zahtjeva.

Španski mediji nadove kako nije bilo kontakata između ova dva kluba, ali će uskoro jedan od Pepeovih savjetnika kontaktirati Barcelonu, te tako otvoriti vrata prelasku njegovog klijenta na Camp Nou.

to je ta vijest, ali naravno vrlo je moguce da je sam suplja. Onak sta ja znam, Pepe bi nam bio sjajno pojacanje, on je onaj tip stopera kakav nam treba, jak ali i tehnicki potkovan. Ali kao sto ti rece, prgav je poprilicno i vjerujem da bi bio skup, al ionko mislim da nema sanse da nam dodje iskreno.

Dovest ce klub vjerovatno stopera nekog vrhunskog, Puyol je vec poprilicno zagazio u godine, i vjerujem da ce od sledece sezone biti onako nesto kao rezerva. Vjerujem da mu to nece biti problem jer voli klub i svjestan je da mu je karijera na zalasku i da treba polako mjesto prepustati mladjim snagama. Tesko da mozemo imatu tu neku klasu poput Puyola ili Piquea, jer ovaj tandem tesko da se moze ponoviti, al opet eto valjda nadjemo nekoga ko ce kvalitetno naslijediti kralja Puyola.
Hahahahaha sto se nasmijah lijepo. Samo sanjajte, Pepe je stub Realove odbrane i nece napustit Real jos dugo ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 07 okt 2010, 13:50

@Rodzmario samo sanjaj :mrgreen: ugovor ima do 2012, a svi znamo sto nije potpisao novi.zbog ebeni povreda ;)

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 okt 2010, 13:57

A jest igracina neka da ga trebamo sanjati, ko hebe i njega i njegov i vas klub. Nismo mi spali na to da od vas kupujemo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 07 okt 2010, 13:58

Mah ja :mrgreen: :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 okt 2010, 14:00

Los*Blancos je napisao/la:neka da ga trebamo sanjati, ko hebe i njega i njegov i vas klub. Nismo mi spali na to da od vas kupujemo
stvarno si postao dosadan majkem' ... pravo si djete jbte ...

od tih 1155 postova, ti imas 1000 na temi barce samo, otpepaj vishe ...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 07 okt 2010, 14:15

AE ne smarajte vise sa raspravama,
Ja dodjem na forum da nesto pametno procitam .kad ono samo vidim rasprave!
Nek otvore temu Barca-real pa nek se tu raspravljaju!
I evo novost.Pintu na leto istice ugovor i treba dovesti novog golmana,izbor je spao na de geau i brava!
I pep je rekao da zubizareta gleda napadaca za januar,a kandidati su ljorente,tevez,i torres,suarez!
pa koji biste vi voleli da predje u barcU!Da se ja pitam ja bi doveo torresa,uigran je sa xaviem,iniestom,villom,busquetsom,pritom je brz,ima odlican sut i zavrsnicu i milslim da bi se odlicno uklopio u ekipu!
Jos ima 26 god,tako da bi bio u barci jedno 3 god i onda bi bojan igro prvo ,sa 23 god ce biti zverina! :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 okt 2010, 14:25

Nekako sam ubijeđen da neće praviti neke velike transfere na zimu(osim ukoliko Real ne pobjegne na nekih 6-7 bodova). Torres jednostavno nije više onaj stari. Da mu je Pedro na SP-u dodao onu loptu, možda bi povratio samopouzdanje, te bismo ga gledali svakog vikenda na terenu, a ne na tribinama. Obzirom na cijenu ovog napadača, rekao bih da je i njegovo dovođenje nerealno i nepotrebno. Kada je Suarez u pitanju, on bi svakom klubu dobro došao. No, momak je igrao za Ajax u ligi prvaka, tako da je i njegov dolazak na Kamp Nou malo vjerovatan, da ne kažem nemoguć. Llorente bi možda bio i ponajbolji izbor(Bilbao ne igra evropska takmičenja), a svakako je visok i jak, te bi tako Barcu ojačao i u tom segmentu(igra glavom ili spuštanje lopti na krila). E, kolika je njegova cijena, ne znam, no njegova adaptacija bi x puta bila brža od Ibrahimovićeve.

Tevez je dobio kapitensku traku u Cityju, dakle sve se radi kako bi isti ostao. Dakako, City ove sezone igra odlično(barem tako tabela pokazuje), te ne vjerujem da će se za malu svotu odreći svog najboljeg strijelca.

Kada su golmani u pitanju, opet je nelogično da se dovede De Gea(preskup, a plus tu je i Valdes). Dakle, nema ekipe koja bi u svojim redovima imala takva 2 golmana(rekao bih svjetske klase). Vrlo je vjerovatno da će se dovesti baš neki back-up golman, čija cijena neće biti visoka i koji će se u startu pomiriti sa činjenicom da je golman broj 2.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 okt 2010, 14:34

Jest druze, Torres bi nam bio kec na desetku, prioritet svih prioriteta je napad, ne znam sta vi mislite, ja bi reko prema do sad vidjenom da je za Vilju nekako bolja pozicija na lijevom krilu, a da cenralnog napadaca moramo u januaru dovesti, a Torres je tu vjerovatno No1 igrac za nas stil igre. Ne znam samo bi li mogao igrati ligu prvaka, jer je nastupao u kupu uefa, cini mi se da ne bi mogao al nema veze. Vjerujem da bi ga Liverpool pustio za jedno 35-40 miliona, a i Torres bi vjerovatno vrlo rado dosao medju svoju raju. Jeste da on cesto muku muci oko povreda, al vjerujem da bi cesto se tako u Spanije povredjivao. Sto se tice Bojana, jbg, ima evo vremena do januara da se dokaze, al dabogda cini mi se. Sto se tice finansija, vjerujem da to klubu ne bi bio problem, ako ga Pep izricito bude trazio, doci ce.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 okt 2010, 14:49

Kakav Torres,pa radije bi da mi tri Bojana igraju nego da strepim dali ce Torres odsustvovati 3 ili 6 mjeseci sa terena,taj igrac se sad boji uci u normalan duel...hvala bogu pa su novi vlasnici dosli u Liverpool pa se nadam da ga nece pustiti Barci ako budu zainteresovani
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 okt 2010, 14:55

A sad evo vidim i tekst na http://****.com, Vijest dana koju je jutros donio Mundo Deportivo je ta da je Guardiola dao zeleno svjetlo Zubizaretti kako bi mu ovaj pronašao napadača u zimskom prelaznom roku. Mundo Deportivo donosi i listu napadača koje će Barca za par mjeseci pokušati dovesti u svoje redove. Na tom spisku je prva opcija Suarez iz Ajaxa, pominju se i Tevez, Gervinho, Mario Gomez, a pominje se i nas dijamant Dzeko.

Eh, svaka cast Torresu, koji bi vjerovatno bio najbolje rjesenje, al kako bi bilo mocno da klub dovede Dzeksona naseg, koji bi to merak bio za gledanje. Vjerujem da bi svi mi Dzeku voljeli, bilo bi to onako emotivno za nas bosancerose, al i realno gledajuci mogao bi se Dzeko snaci u Barci. Neko ce reci kako kad ni Ibra nije mogao, al nisu oni ipak isti tip ni igraca ni covjeka.

Eto braco, ako je vjerovat ovom deportivo, Guardiola se odlucio za pojacanje, koje ce doci vidjecemo, ja se nadam Dzeki il Torresu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 07 okt 2010, 14:55

mandraX je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:neka da ga trebamo sanjati, ko hebe i njega i njegov i vas klub. Nismo mi spali na to da od vas kupujemo

Jel te ko sta pitao??? i ti od tih 412 imas 400 na temi RM :mrgreen:

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 07 okt 2010, 14:57

miky_hz je napisao/la:Kakav Torres,pa radije bi da mi tri Bojana igraju nego da strepim dali ce Torres odsustvovati 3 ili 6 mjeseci sa terena,taj igrac se sad boji uci u normalan duel...hvala bogu pa su novi vlasnici dosli u Liverpool pa se nadam da ga nece pustiti Barci ako budu zainteresovani
U engleskoj se igra mnogo agresivniji fudbal nego u spaniji!A Znamo svi kako torres igra,to sto sad nije u formi je druga prica!ne moze ni da udje u formu sa ovakvom ocajnom igrom liverpola!Tako da bi ja voleo da dodje!Al bilo bi najbolje kad bismo uspeli da dovedemo pata!da sledece sezone damo ibrahimovica i jedno 25 miliona za pata! :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 okt 2010, 19:38

Los*Blancos je napisao/la:
mandraX je napisao/la:

Jel te ko sta pitao??? i ti od tih 412 imas 400 na temi RM :mrgreen:
jado', nije me niko nista pitao, al te nemogu gledati kako se preserajes i prosipas sam sebe ov'da ...

otidji na tu vasu temu, prelistaj je (posto vidim da nemas pametnijeg posla) i ako nadjes vise od 10 mojih postova tamo, ja idem sa foruma ...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 okt 2010, 21:20

Villa: "Ukoliko postignem gol protiv Valencije, neću ga proslavljati!"

Naše najveće pojačanje ove sezone David Villa rekao je kako je zahvaljujući Valenciji u najboljem klubu na svijetu trenutno, i baš iz poštovanja prema svemu što su mu taj klub i njegovi navijači pružili, ukoliko postigne pogodak protiv njih u narednom kolu, neće ga proslavljati.

- Prve korake počeo sam u Sportingu, potom sam igrao i u Zaragozi, ali svoju slavu dosegao sam u Valenciji. Taj klub mi je dao sve da budem ono što sam sada. I tih 5 godina provedenih u Valenciji, bez sumnje su najvažnije godine za mene – rekao je Villa.

Također je rekao kako je sretan što će se susresti sa svojim prijateljima s kojima je bio sretan, te da će uživati u utakmici.

Utakmica protiv Valencije igra se 16. oktobra u 20:00 h na Nou Campu.

****.com

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 07 okt 2010, 22:04

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 08 okt 2010, 01:49

Ovi vasi kosarkasi vrlo lako mogu u NBA :D ja sad slucajno otvorio AS ono vidim Regal - LA Lakers... Pobjeda Barce :roll:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.