Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Danas na golu protiv leicestera
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
bolje bi bilo da je na klupi
bruka
bruka
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav je ovo go primio.
Konfuzno, ali koliko vidim ima dosta njegove krivice.
Ne moze ovaj nista odbraniti.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ovo ni Sehic ne bi primio..
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Mislim... Realno, cijela zadnja linija je ispala smiješna. Od Luiza, do Cahilla... Svi. A posebno Luiz.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Brace yourself, Pljuvaci are coming 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ma daj da se razumjemo covjeku draze pare od fudbala , barem 3 kluba su ga htjela ko 1 golmana al normalno nisu moigli platit ko Chelsea . I ok odabro je to i vidi se sta klupa radi sa golmana , od jednog sigurnog golmana posto je rupa . Jakupovica sam gledao nedavno i trenutno je duplo boljoj formi od Asmira, sta je covjek sve branio A Asmir prima redovbi po dva tri ne sjecam s e kad je imao clean sheat
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
e da nam je Jakupovica..e 
A jevo vas ta prica pljuvaci , znaci ne smijes dat kritiku na osnovu argumenata i jasno je da je skroz drugi golman kako je na klupi , Nikad on onaj go protiv Brlgije ne bi primio da je branio konstantno , slabiji je na izlascima , cesto mu ispadaju lopte , mije vise rehleksno brz jer za to golmanu ko i svakom igracu trebaju utakmice i forma . Tri kluba su ga trazila u Pl Engleskoj , zagarantovana 1 on osto da grije klupu. Licno bi volio da ima konkurenciju u repci ,al nema , i ovakav kakav je sad daleko je bolji od ostalih al sad je na nivou Hasagica a bio je medju 4 golmana Engleske lige prije dvije god.DevilsAdvocate je napisao/la:Brace yourself, Pljuvaci are coming
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 20 sep 2016, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nw nikad ,**** ga odabro je sta je htio , poenta je samo da igrom dolazi forma , klupom ovakve i ostale katdinalne greske koje pravi i nesigurnost koju pokazuje.. Steta imo je sve predispozicije da bude golman vrhunsji i da strpljivo ceka da ga kupi veliki klub za 2 ne klupu. I halilovic bi sad u Bih Garantujem vam , cuj zovu ga da igra za u 21 a pisali Hrvatski Messi a vamo bi sa Pjanom bio prva. Al eto im matica ko i Muli , daleko od nas , kad to ne zna odakle jeevybih je napisao/la:e da nam je Jakupovica..e
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 20 sep 2016, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Na koji gol mislis?paulus je napisao/la:A jevo vas ta prica pljuvaci , znaci ne smijes dat kritiku na osnovu argumenata i jasno je da je skroz drugi golman kako je na klupi , Nikad on onaj go protiv Brlgije ne bi primio da je branio konstantno , slabiji je na izlasvima , cesti mu ispadaju lopte , mije vise regleksno brz jer za to golmanu ko i svakom igracu trebaju utakmice i forma . Tri kluva su ga trazila u Pl Engleskoj , zagarantovana 1 on osto da grije klupi- Licno bi volio da ima konkurenciju u repci al nema , , i ovakav kakav je sad daleko je bolji od ostalih al sad je na nivou Hasagica a nio je medju 4 golmana Engleske lige prije dvije god.DevilsAdvocate je napisao/la:Brace yourself, Pljuvaci are coming
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Kada je Chelsea zadnji put imao clean sheet?paulus je napisao/la: A Asmir prima redovbi po dva tri ne sjecam s e kad je imao clean sheat
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- JohnCleese
- Kontakt:
Joj miseva izadju samo kad Bega stane na gol, gdje ste kad je na klupi ?!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
ima li neko snimak gola da se i ja malo ibretim sa vama?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Za ove pljuvace pitanje.
Jel mislite da je golman iz Azerbejdzanske lige bolji od ovog iz Engleske? HAHAHAHAHHAHAHA
Znaci saberite se i recite jel stvarno to mislite??
Jel mislite da je golman iz Azerbejdzanske lige bolji od ovog iz Engleske? HAHAHAHAHHAHAHA
Znaci saberite se i recite jel stvarno to mislite??
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
nije Begovic kriv smo mu sutiraju u okvir gola
Kad je lopta prosla ispod njega po sred gola , Ima on jos aferima te kvalifikacije gdje mogao izac uhvatit loptu al se uvuce nesigurnost , vidis ovaj gol tipica nesigurnost , manjak utakmica. To nije pljuvanje , to ke kritika , i ja volim Asmira i volio bi da se opameti , ima jos fore ako ode iz Chelsea jer onom nece mjesto uzet nikad. Jedma sezona na golu recimo Evertona koji ga je htio i on bi bio tip topPivopija je napisao/la:Na koji gol mislis?paulus je napisao/la:A jevo vas ta prica pljuvaci , znaci ne smijes dat kritiku na osnovu argumenata i jasno je da je skroz drugi golman kako je na klupi , Nikad on onaj go protiv Brlgije ne bi primio da je branio konstantno , slabiji je na izlasvima , cesti mu ispadaju lopte , mije vise regleksno brz jer za to golmanu ko i svakom igracu trebaju utakmice i forma . Tri kluva su ga trazila u Pl Engleskoj , zagarantovana 1 on osto da grije klupi- Licno bi volio da ima konkurenciju u repci al nema , , i ovakav kakav je sad daleko je bolji od ostalih al sad je na nivou Hasagica a nio je medju 4 golmana Engleske lige prije dvije god.DevilsAdvocate je napisao/la:Brace yourself, Pljuvaci are coming
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jest, primio je taj gol zato što je godinu i po dana kasnije presjedio nekoliko mjeseci na klupi.paulus je napisao/la: Kad je lopta prosla ispod njega po sred gola , Ima on jos aferima te kvalifikacije gdje mogao izac uhvatit loptu al se uvuce nesigurnost , vidis ovaj gol tipica nesigurnost , manjak utakmica. To nije pljuvanje , to ke kritika , i ja volim Asmira i volio bi da se opameti , ima jos fore ako ode iz Chelsea jer onom nece mjesto uzet nikad. Jedma sezona na golu recimo Evertona koji ga je htio i on bi bio tip top
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 20 sep 2016, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.