FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Što na nama uvijek koplja da se lome od kako postojimo???
Što se nisu slomila na Borcu Zrinjskom ili Širokom???
- justFlowFKZ
- Kontakt:
A ne mogu da vjerujem da je jutros osvanio onakav tekst na ss.ba. Gledam i ne vjerujem, al sto je najgore dosao je @admin i fura neko postenje, inace covjek koji ne zna da se Sarajevo i Zeljeznicar pisu velikim pocetnim slovom.
Tuga brate, gdje ste da osudjujete ostale, maloumnici.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Šta, kad se u Banja Luci skandira "Ubij Baliju" onda to ne valja, fašisti, primitivci, kako ih nije stid, poziva se da ih se izbaci iz lige, svi se pitaju zašto nitko ne piše o tome itd. Kada se to isto ponovi u Sarajevu onda se preko toga mora preći, nema smisla pisati tekstove o tome, kako ih nije stid pisati bla bla.justFlowFKZ je napisao/la:A ne mogu da vjerujem da je jutros osvanio onakav tekst na ss.ba. Gledam i ne vjerujem, al sto je najgore dosao je @admin i fura neko postenje, inace covjek koji ne zna da se Sarajevo i Zeljeznicar pisu velikim pocetnim slovom.
Em se primitivci, em ste zadrti.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
treba kazniti, i trebamo se MI pobrinuti da ovoga više ne dođe. ali nije objektivno novinarstvo da se ne pomene kontekst i prethodni događaji koji su doveli do ovoga.
-
- Kontakt:
Svaka utakmica u BL se skanidra ubi baliju , svaka utakmica , de neka neko nađe jednu da nije? ovi sa ss.ba su samo cekali i evo docekali , da se nešto desi da nas ovako oblate...pu pu pu ...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
A sta zapravo hocete vi iz Banja Luke? Dosli ste igrati otvoreno, za cudo Bozje. Utakmice za razliku od prijasnih mila majka. Vi imali pet zicera, i niste niti jedan iskoristili plus sto smo mi nakon crvenog Jamaka skoro pa cijelo poluvrijeme bez igraca manje, a vi niste u stanju pritisak izvrsiti?, i onda se dodete zaliti, je li gol ili nije? Govorite stele, serete samo da krivicu prenesete na nekoga drugog a necete da viditi sa ste samo vi krivi za svoj NEUSPIJEH, a mogli ste komotno pobijediti da ste ZNALI jer one sanse sto ste vi imali u euro-kupovima bi bilo 0:3! (od pet propustenih)
Prema tome, **** vise sa tom propagandom jer ocigleno da nemate igrace za nesto vise iako to zelite. Ne mozes ti mjenjati pola ekipe i ocekivati nesto, jer to samo budale mogu, kao sto je cijelo ovo nase drustvo. Pomocnik pogrijesio, pa ljudi grijese i prave iste greske na deset puta vecim utakmicama nego sto je ova, pa nikom nista. (Engleska vs. Njemacka) Da niste imali sansi, da je sve mrtvo bilo pa bi vas nekako razumio, ali imate bolje sanse i NEZNATI REALIZOVATI iste je sramotno i suvisno vise bilo sta komentarisati...
Prema tome, **** vise sa tom propagandom jer ocigleno da nemate igrace za nesto vise iako to zelite. Ne mozes ti mjenjati pola ekipe i ocekivati nesto, jer to samo budale mogu, kao sto je cijelo ovo nase drustvo. Pomocnik pogrijesio, pa ljudi grijese i prave iste greske na deset puta vecim utakmicama nego sto je ova, pa nikom nista. (Engleska vs. Njemacka) Da niste imali sansi, da je sve mrtvo bilo pa bi vas nekako razumio, ali imate bolje sanse i NEZNATI REALIZOVATI iste je sramotno i suvisno vise bilo sta komentarisati...
limenka je napisao/la:Šta, kad se u Banja Luci skandira "Ubij Baliju" onda to ne valja, fašisti, primitivci, kako ih nije stid, poziva se da ih se izbaci iz lige, svi se pitaju zašto nitko ne piše o tome itd. Kada se to isto ponovi u Sarajevu onda se preko toga mora preći, nema smisla pisati tekstove o tome, kako ih nije stid pisati bla bla.justFlowFKZ je napisao/la:A ne mogu da vjerujem da je jutros osvanio onakav tekst na ss.ba. Gledam i ne vjerujem, al sto je najgore dosao je @admin i fura neko postenje, inace covjek koji ne zna da se Sarajevo i Zeljeznicar pisu velikim pocetnim slovom.
Pa naravno da je razlika kad se nesto pjeva 90 minuta dok je sinoc bilo 15 sekundi nakon sto je glupi Jamak svojim ponasanjem ono izazvao nema opravdanja ali porediti stalna provociranja velicanja zlocinaca sa 15 sekundi ruznog skandiranja u afektu je smjesno.
samo si par detalja objektivno zaboravio spomenuti. npr. da je isti taj borac dva trofeja proslavio na grbavici bez najmanjeg incidenta, a da je NAKON toga u banja luci dva puta prekinuta utakmica kad je željo poveo. prvi put lešinari lagano izlaze kroz otključanu kapiju u teren, grabe betonske elemente koji ih čekaju spremni na atletskoj stazi i bez ikakve reakcije policije napadaju manijake. i da kod njih nacionalističko skandiranje traje veći dio utakmice (pri čemu objektivni novinar kristić na prenosu hvali "fantastičnu atmosferu"), a kod nas je trajalo 20 sekundi.limenka je napisao/la:Šta, kad se u Banja Luci skandira "Ubij Baliju" onda to ne valja, fašisti, primitivci, kako ih nije stid, poziva se da ih se izbaci iz lige, svi se pitaju zašto nitko ne piše o tome itd. Kada se to isto ponovi u Sarajevu onda se preko toga mora preći, nema smisla pisati tekstove o tome, kako ih nije stid pisati bla bla.justFlowFKZ je napisao/la:A ne mogu da vjerujem da je jutros osvanio onakav tekst na ss.ba. Gledam i ne vjerujem, al sto je najgore dosao je @admin i fura neko postenje, inace covjek koji ne zna da se Sarajevo i Zeljeznicar pisu velikim pocetnim slovom.
al' sve je isto, svi smo isti, mantrajte i do sutra.
HzSM je napisao/la:Odmah ljubomora i kompleks prorade,je li tako??Mogle su Horde poslije onog poraza u Podgorici srusiti stadion,napasti gledaoce kad ih je bilo skoro kao i domacih,mogli su napraviti incident u gradu ili odgovoriti na provokacije igraca Zete kad su pokazivali 3 prsta pa nisu.Hz nisu napravile niti jedan incident u Europi,petard nije bacena,a kamo li baklja zapaljena,a tek uvrede...Nije sto navijam za Sarajevo,ali Horde vam trenutno svima mogu biti primjer kako se navija!KB-TM87 je napisao/la:nek ste svi vi ostali cvjećke, što ne mogu kameleona...HzSM je napisao/la:To opet nije razlog da budes necivilizovan i seljacina kao oni...

DRUG NEBI TI PUNCA
- justFlowFKZ
- Kontakt:
@limenka
Druze izvini ali nisam te ni vrijedjao ni nista tako da ocekujem ako ulazis vec u raspravu da i ti ne radis isto.
Nisi me shvatio, nisam ja TAJ cak nisam ni imao priliku prisustvovati utakmici (privatni razlozi), ali ako ga procitas par puta shvatit ces o cemu ti pricam, cuj ocrnili Zelju, Grbavicu, sta vam je ba. Zbog 10 sekundi ispada nekih "navijaca" gdje se izgubise oni pravi navijaci.
Mislim da ne treba stavljati te dvije grupe u isti kos, razumijes. Mi je nismo ocrnili a masu ljudi malo ko moze kontrolisati.
Druze izvini ali nisam te ni vrijedjao ni nista tako da ocekujem ako ulazis vec u raspravu da i ti ne radis isto.
Nisi me shvatio, nisam ja TAJ cak nisam ni imao priliku prisustvovati utakmici (privatni razlozi), ali ako ga procitas par puta shvatit ces o cemu ti pricam, cuj ocrnili Zelju, Grbavicu, sta vam je ba. Zbog 10 sekundi ispada nekih "navijaca" gdje se izgubise oni pravi navijaci.
Mislim da ne treba stavljati te dvije grupe u isti kos, razumijes. Mi je nismo ocrnili a masu ljudi malo ko moze kontrolisati.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
- bistrikboy
- Kontakt:
Zato sto nikog nije briga za njih,osim onih 300-400 sto prate taj klub.Mi smo realno zajedno sa Sarajevom jedini klub koji ima navijace i van svojih gradskih granica.pinki je napisao/la:Što na nama uvijek koplja da se lome od kako postojimo???
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
to se može sažeti u jednoj rečenici: kod nas izuzetak i eksces, a u banja luci, širokom brijegu i zapadnom mostaru pravilo. a eksces je uvijek zanimljiviji od onoga što je pravilo i na šta si navikao, zato novinarčići i piskaraju...
sramota da prozivate SS.ba da ne piše od tim stvarima kad se dešavaju na drugim stadionima. Kad smo pisali kritike o banjalučkim navijačima ili nacističkim zastavama u Širokom svi ste likovali. Sad kao postavljate pitanje "zašto se piše"?Keenan.- je napisao/la:Kad Manijaci uzvikuju "ubij Srbina" odma se rafal opali na nas, a kada Lesinari velicaju ratne zlocince, navijaci Sirokog izvizde himnu BiH onda je to normalno.
i btw. pola ovih sto pametuju po forumu su uzvikivali ubij srbina, a ovdje se predstavljaju ko kulturni momci bez imalo mrznje prema Lesinarima.

kratko pamćenje neki imaju... a zgražavaće se za par sedmica kad se isto ponovi negdje van sarajeva i tražiti osude i kazne.
kako onako ljudi mogu biti primitivni ne kontam nikako. Čuj ubij srbina ubij srbina. Stoka dođe na stadion zbog nacionalističkih razloga a ne zbog fudbala.
U našoj ligi definitivno treba zabranit na neko vrijeme publiku
U našoj ligi definitivno treba zabranit na neko vrijeme publiku
Vođa zna.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nigdje veze. Zato ti drzava i stoji na mjestu. Svatko konta kako ce ''uvaliti'' ovoga drugog, a sebe oprati izoliranoscu slucajeva. Eto kod seljaka i nacionalista u Mostaru, Širokom, Banja Luci je to pravilo, dok god gradjana Sarajeva su to izolirani slucajevi. Smijesno i zalosno ujedno.ChWilla je napisao/la:to se može sažeti u jednoj rečenici: kod nas izuzetak i eksces, a u banja luci, širokom brijegu i zapadnom mostaru pravilo. a eksces je uvijek zanimljiviji od onoga što je pravilo i na šta si navikao, zato novinarčići i piskaraju...
Rijec je uvijek (znaci uvijek) o manjini ciji ce se glas ekstremnije procuti i na sto ce se ljudi bas zbog toga bazirati, a to odakle su ili sto ces ti ili netko iz toga izvuci pravdanje za nekoga ili povlaciti nekakve stupnjeve da bi sebe izdigao iznad toga, to je tvoja greska i glupost. I to je takodjer problem svakoga slicnog s obzirom da namjerno zatvaraju oci pred cinjenicom da je cijela (znaci cijela) drzava izrezirana na taj nacin, i to nije necije pravilo, a neciji eksces.
To sto se prije skonta, prije ce drzava krenuti u normalniji i egalitarniji ustroj.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 13 avg 2012, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sekunda im je falila, izrevoltirani losim rezultatom, ali sreca pa je policija bila korektna, pa ozbiljnijeg incidenta nije bilobagrcavi je napisao/la:HzSM je napisao/la:Odmah ljubomora i kompleks prorade,je li tako??Mogle su Horde poslije onog poraza u Podgorici srusiti stadion,napasti gledaoce kad ih je bilo skoro kao i domacih,mogli su napraviti incident u gradu ili odgovoriti na provokacije igraca Zete kad su pokazivali 3 prsta pa nisu.Hz nisu napravile niti jedan incident u Europi,petard nije bacena,a kamo li baklja zapaljena,a tek uvrede...Nije sto navijam za Sarajevo,ali Horde vam trenutno svima mogu biti primjer kako se navija!KB-TM87 je napisao/la: nek ste svi vi ostali cvjećke, što ne mogu kameleona...![]()
![]()
nisi bio tu, al ti je neko pričo, jel de ? E čuj mogle srušiti Podgoricu
admine nije poenta jestel objavili il niste, vi se vodite kao bh portal iz sarajeva, a vi ste napisali jel vas stid, jest mene prvog stid, al kad se to desi u bl jel ijedan portal iz bl napise jel vas stid, ne napise, ja sam ti odma odgovorio, nego mozda cak i podrzavaju to skandiranje, u tome je poenta, moj dobri sugradjanine, s kim ja grad dijelim ccc
Za zivot cijeli!
Haj priznaj da je tekst od naziva provokatorski i nerealan. Čuj jel nas stid? Koga? Manijake i normalne ljude jeste, a možda i neke što su skandirali, ali nazvati sve Željinim navijačima je moraš priznati brzopleto. Kad se piše o Banja luci uvijek kažu grupica navijača je skandirala ili u Širokom grupica navijača je dizala transparente, niko ne obilježava cijelu grupu. Ovo je po meni samo dolijevanje ulja na vatru. Mi kao navijači smo se svi ogradili, a sigurno bi bilo i službeno saopštenje da nismo prolazili onako u Banja luci kako smo prolazili...admin je napisao/la:sramota da prozivate SS.ba da ne piše od tim stvarima kad se dešavaju na drugim stadionima. Kad smo pisali kritike o banjalučkim navijačima ili nacističkim zastavama u Širokom svi ste likovali. Sad kao postavljate pitanje "zašto se piše"?Keenan.- je napisao/la:Kad Manijaci uzvikuju "ubij Srbina" odma se rafal opali na nas, a kada Lesinari velicaju ratne zlocince, navijaci Sirokog izvizde himnu BiH onda je to normalno.
i btw. pola ovih sto pametuju po forumu su uzvikivali ubij srbina, a ovdje se predstavljaju ko kulturni momci bez imalo mrznje prema Lesinarima.![]()
kratko pamćenje neki imaju... a zgražavaće se za par sedmica kad se isto ponovi negdje van sarajeva i tražiti osude i kazne.
E za ovo trece se u potpunosti slazem. Nisam cesto na forumu ali sam iznerviran jucerasnjim pojedinim ispadima pojedinaca. Prvo za skandiranje uzas zivi, ali samo odraz neodgoja pojedinaca, koje masa umjesto da osudi, umalo i da podrze u potpunosti. Do jucer sam isao skandirati po gradu " Jovo Srbine carsija je uz tebe" a jucer neki balavac od 16 godina da istog tog covjeka vrijedja... Opet naglasavam KUCNI NEODGOJ ( koji ubuduce treba osuditi u startu jer se sprijeciti nazalost nemoze) Pod broj dva, koji retard moras biti da bacas baklje u teren!? Jesu li svjesni ti idioti sta rade uopste? Sta se time zeli postici, da pokaze da je najjaci Tarzan na tribini, ne kontam???voltron30 je napisao/la:Sinoć mi nekoliko stvari ne idu u glavu. Prva, šta onaj čoban Jamak radi u Želji??? Ako ono sinoć nije dovoljan dokaz da ono nije ni I od igrača i da ga treba liferovat iz kluba i to bez ikakve odštete, neka ga uzme ko god hoće. A očigledno da mu je krajnji domet klubovi tipa Čelik, Travnik i sl. Druga stvar, zbog tog čobana sinoć je izbio taj incident gdje skupina balavurdije uzvikuje one degutantne parole o ubijanju jednog naroda, a vjerovatno su im najbolji drugovi na tribini iz pripadnika tog naroda, kao i nekoliko igrača. Pa nas sada dežurni dušebrižnici pljuju na svakom koraku (i treba nas pljuvat kada smo to sebi dozvlili). I treće, koliko čovjek treba biti retardiran, da pali baklju i baca je na golmana svoga kluba??? Ko nije vidio neka obrati pažnju gdje je palo nekoliko baklji kada je Antolović bio na golu!!
Definitivno sam razočaran nekim stvarima.
Ali eto, ja se mogu nervirati do sutra, i mozemo mi ovdje do sutra o tome pricati, ali ovi koji rade na stetu kluba ( svjesno, nesvjesno ) sto posto nece ovo procitati, a i da procitaju sumnjam da im je mozak dovoljno razvijen da se zna o cemu pricamo i sta ovom pricom zelimo postici... U svakom slucaju NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!
Upravo to je i razlog sinocnjeg skandiranja.admin je napisao/la:sramota da prozivate SS.ba da ne piše od tim stvarima kad se dešavaju na drugim stadionima. Kad smo pisali kritike o banjalučkim navijačima ili nacističkim zastavama u Širokom svi ste likovali. Sad kao postavljate pitanje "zašto se piše"?Keenan.- je napisao/la:Kad Manijaci uzvikuju "ubij Srbina" odma se rafal opali na nas, a kada Lesinari velicaju ratne zlocince, navijaci Sirokog izvizde himnu BiH onda je to normalno.
i btw. pola ovih sto pametuju po forumu su uzvikivali ubij srbina, a ovdje se predstavljaju ko kulturni momci bez imalo mrznje prema Lesinarima.![]()
Ovdje izgleda jednostavno neki ne mogu da shvate da ljudima, kako se to kod nas kaze "pukne film" i da je raji dosta kamenovanja i velicanja zlocinaca od strane Lesinara i ostalih manjih navijackih grupa.
Lesinari su davnih dana presli granice, a sinoc su dobili samo ono sto zasluzuju jer ni ta grupa ljudi ne bi skandirala "ubij srbina" da nije provocirana 3 godine zaredom na svakom gostovanju u BL.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 13 avg 2012, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
E pa to hocu da kazem autoru teksta,neka ovo procita i neka fino nadopuni tekst a ne da mene stavlja u isti sa njima.Ma pustite gluposti valjaju samo da se ima o cemu pisati.Osudjujem DIO navijaca koji su to skandirali ali boga mi sam i ponosan na duplo vise koji su to izvizdali!10DelPiero je napisao/la:Za veliko cudo to naravno niko ne spominje, ako se vec mogao napisati onakav teskt moglo je i ovo da se ubacilikusa je napisao/la:Nije ti se ucinilo10DelPiero je napisao/la:Isto to skandiranje je izvizdano od strane manijaka ili se meni to uciniloOdma je dio raje poceo zvizdati
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Redfire16 i 15 gostiju.