utopija ali eto.. tesko za vijeke vjekova. Moze ronhill promijeniti pricu i tu mu zavrsava karijeramma_hz je napisao/la: ↑30 okt 2023, 12:15Vidjeces proti Zelje dekora..vuk dlaku mjenja ali cud nikada.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑30 okt 2023, 12:05nesto moramo spomenuti, lesinare i trans Vultures. Uljudila im se tribina koliko toliko, nisam vidio nesto narocito nacionalistickih parola. ljepsi ambijent od onog gothic, middle age, zatucanog.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Dajete vi fine plate, samo u kovertama, kao i pola lige uostalom. Drugo je sto ste navikli da kmecite i vazda glumite postenjacine nekakve. Doduse, ima vas sto fakat vjerujete da nekakav Boljevic dodje iz Hapoela da igra za 950KM samo radi huka s juzne trEbineStrikeWarzone je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:56Selimović 9kVirtu4l je napisao/la: ↑30 okt 2023, 10:19Ne možeš ih upratiti, juče jedan piše kolike plate imaju Selimović i Boljević, ovaj danas da je većina igrača pod amaterskim ugovorima i još nije svjestan kakvu glupost je izvalio.nastrojeni21 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 10:16A i vasi komentari o Zelji su mi bas dobri, na pocetku sezone kad smo na nesto i licili, bilo je komentara pa nije ovo toliko ni cudno poslije nas, Zrinjskog i Borca imaju najveci budzet i najbolji roster, nije to tolika "sirotinja", bice oni opasni. Deset kola poslije kad je losa situacija onda nemamo marke i raspadamo se skroz. Sta je na kraju istina, ili vam istina zavisi od rezultata? Tako se valjda navikli razmisljati.
Boljević 7k
![]()
Slijedeći post forumskog Bore Elcica će biti
Allyson 6k
Ovčina 10k.
Jedan lupa da se gasimo, drugi da su nam plate u rangu Borca![]()
Eto vi ste iskesirali milion za silna pojacanja, pa vas Sloga ko slinu mlatnu, i kao nije vam san titula!Shategabri je napisao/la: ↑30 okt 2023, 09:59Ne znam samo na čemu temeljiš optimizam s tim pojačanjima?
Kako da ih dovedeš? Jesi li ti svjestan da ti je većina ekipe pod amateriskim ugovorima, minimalcima?
I da igraju đuturumi. Znaš li što je tako?
Ko eto komentarisao bi smisleno, a odvojen od realnosti skroz.
Otvara ti se treće mjesto...Ma kad se pojačate na zimu, ide titula hladno![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovo je vasa numerakillafrommanilla je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:53
Jednostavno, veca platezna moc im dozvoljava da vrbuju igrace iz cijele lige
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A na to sve Hadžikiću ugovor ističe na ljeto, što znači da je bolje da ga iskoristite da zauzvrat dobijete 1-2 solidna igrača, nego da na ljeto ode besplatno.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:53Mislim da je dizanje kada Amar Osim dodje na trening Veleza i sa lokalnim mafijasima izvrsi pritisak da se Mujezinovic pusti besplatno u Zelju. Odnosno to je bio pokusaj dizanjaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:43Pa uzimaju vaseg ponajboljeg igraca sebi, dok vama preptostavljam salju nekog ko kod njih nema mjesta. I mozda nesto para? Ne znam, ti meni reci.
A ovo bi mogla biti neka trampa, nama skripi stoper njima golman, oni imaju viska dvojicu koji se ne uklapaju. Nadam se da cemo uspjeti izvuci i Zeljkovica i Serbecica za Hadzikica. A mi bi svakako mogli i morali konacno dati priliku Ribicu ili Nanicu i probati tako rijesiti u21 jer ovo sto igraju Sikalo i Kadric je Bogu plakat. Hadzikic je top golman za ovu ligu ali ima i on svojih trenutaka, koje jedino u ovoj ligi nema Maric. I kad bi se tako dogovorilo, ja bih bio zadovoljan i to je normalan posao izmedju dva kluba. Kod njih nemaju mjesta, a mi bi znatno ojacali ekipu u polju s njima dvojicom.
Jednostavno, veca platezna moc im dozvoljava da vrbuju igrace iz cijele lige. Nije valjda i Siroki filijala kad Ikic predje u Sarajevo![]()
Ja bi najradije da vam damo Besima, Zeljkovića i Hamzu za Hadžikića i Oreča

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Laž.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 12:23Dajete vi fine plate, samo u kovertama, kao i pola lige uostalom. Drugo je sto ste navikli da kmecite i vazda glumite postenjacine nekakve. Doduse, ima vas sto fakat vjerujete da nekakav Boljevic dodje iz Hapoela da igra za 950KM samo radi huka s juzne trEbineStrikeWarzone je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:56Selimović 9k
Boljević 7k
![]()
Slijedeći post forumskog Bore Elcica će biti
Allyson 6k
Ovčina 10k.
Jedan lupa da se gasimo, drugi da su nam plate u rangu Borca![]()
![]()
I ta vam je priča potekla od vašeg lidera kojeg ste već jednom otjerali s foruma a sad mu opet slijepo vjerujete.
Porezna nam visi nad glavom i sam znaš da su takve stvari nemoguće, izuzev u firmama koje su u suvlasništvu vašeg gazde.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
dobar im je i ante bek, a i onaj drugi nije los, slovenacGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:02A na to sve Hadžikiću ugovor ističe na ljeto, što znači da je bolje da ga iskoristite da zauzvrat dobijete 1-2 solidna igrača, nego da na ljeto ode besplatno.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:53Mislim da je dizanje kada Amar Osim dodje na trening Veleza i sa lokalnim mafijasima izvrsi pritisak da se Mujezinovic pusti besplatno u Zelju. Odnosno to je bio pokusaj dizanjaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:43
Pa uzimaju vaseg ponajboljeg igraca sebi, dok vama preptostavljam salju nekog ko kod njih nema mjesta. I mozda nesto para? Ne znam, ti meni reci.
A ovo bi mogla biti neka trampa, nama skripi stoper njima golman, oni imaju viska dvojicu koji se ne uklapaju. Nadam se da cemo uspjeti izvuci i Zeljkovica i Serbecica za Hadzikica. A mi bi svakako mogli i morali konacno dati priliku Ribicu ili Nanicu i probati tako rijesiti u21 jer ovo sto igraju Sikalo i Kadric je Bogu plakat. Hadzikic je top golman za ovu ligu ali ima i on svojih trenutaka, koje jedino u ovoj ligi nema Maric. I kad bi se tako dogovorilo, ja bih bio zadovoljan i to je normalan posao izmedju dva kluba. Kod njih nemaju mjesta, a mi bi znatno ojacali ekipu u polju s njima dvojicom.
Jednostavno, veca platezna moc im dozvoljava da vrbuju igrace iz cijele lige. Nije valjda i Siroki filijala kad Ikic predje u Sarajevo![]()
Ja bi najradije da vam damo Besima, Zeljkovića i Hamzu za Hadžikića i Oreča![]()
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Pa realno gledajuci, bilo bi pametno da im i bekove pokupite, tu ste nekako najtanji. Mada, mislim da je Durakovic odlican igrac i da mu samo treba jos vremena da se adaptira.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:14dobar im je i ante bek, a i onaj drugi nije los, slovenac
1921
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
dobar je i Durakovic, i bit ce sve bolji. Pa dobro, moramo im nesto dati za te igrace, imamo i mi sta ponuditi.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:20Pa realno gledajuci, bilo bi pametno da im i bekove pokupite, tu ste nekako najtanji. Mada, mislim da je Durakovic odlican igrac i da mu samo treba jos vremena da se adaptira.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:14dobar im je i ante bek, a i onaj drugi nije los, slovenac
Prosla utakmica nemamo nikog na klupi skoro tako da se mora uvijek misliti.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ako vas zanimaju Velezovi zimski transferi Hadikic prosuzuje sada na zimu jos dvije godine i sigurno ko nam dolazi su Nedim Mekic i mladi Zlatan Zenicanin. Ta tri su 100 posto sigurna i zavrseno sve. Ovog malog cemo prodat za dvije godine za cifru 

- IsmirMirvic
Nista od ovoga nije tacno, a transfer Hadzikica u Sarajevo je gotova stvar.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:26Ako vas zanimaju Velezovi zimski transferi Hadikic prosuzuje sada na zimu jos dvije godine i sigurno ko nam dolazi su Nedim Mekic i mladi Zlatan Zenicanin. Ta tri su 100 posto sigurna i zavrseno sve. Ovog malog cemo prodat za dvije godine za cifru![]()
Sportski pozdrav, uz apel da prestanete siriti dezinformacije.
-
- Kontakt:
Gospodine Mirvicu niste u pravu posto ne poznajete Hadzikica tako da ne znate njegove odluke za nastavak karijere. Momak jednostavno uziva u 300 sunny days u godini i cistom povjetarcu sa sjevera koji lijeci pluca i citav cardiovascular system tako da su sanse minimalne za njegov transfer u jedan od najzagadjenijih gradova on the planet. Srdacan sportski pozdravIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:32Nista od ovoga nije tacno, a transfer Hadzikica u Sarajevo je gotova stvar.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:26Ako vas zanimaju Velezovi zimski transferi Hadikic prosuzuje sada na zimu jos dvije godine i sigurno ko nam dolazi su Nedim Mekic i mladi Zlatan Zenicanin. Ta tri su 100 posto sigurna i zavrseno sve. Ovog malog cemo prodat za dvije godine za cifru![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:43Gospodine Mirvicu niste u pravu posto ne poznajete Hadzikica tako da ne znate njegove odluke za nastavak karijere. Momak jednostavno uziva u 300 sunny days u godini i cistom povjetarcu sa sjevera koji lijeci pluca i citav cardiovascular system tako da su sanse minimalne za njegov transfer u jedan od najzagadjenijih gradova on the planet. Srdacan sportski pozdravIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:32Nista od ovoga nije tacno, a transfer Hadzikica u Sarajevo je gotova stvar.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:26Ako vas zanimaju Velezovi zimski transferi Hadikic prosuzuje sada na zimu jos dvije godine i sigurno ko nam dolazi su Nedim Mekic i mladi Zlatan Zenicanin. Ta tri su 100 posto sigurna i zavrseno sve. Ovog malog cemo prodat za dvije godine za cifru![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovako su navijaci Veleza pricali za svakog igraca, i svaki od njih zbriso kad se ukazala prilika. Cak i coach Ferid.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Počinje i ljepotica kola 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Uzivali su i Mujezinovic,Zeljkovic,Andjusic i mnogi drugi pa jedva cekali da dodju u gigante. Nece da igraju pred kopom od 10 ljudi,radje igrat za velik klub pred 10 hiljada ili 20 sto je pojam za Velez. Da malo odgovorim ovim prepotentnim,gledam ih mjesecima orgijaju,Sarajevo im trn u oku. Zeljkovic molio Boga da mu se ukaze prilika da igra za Sarajevo kao i svaki drugi,jedva cekaju da pobijegnu iz Veleza njih 90 posto osim Vehabovica. Za vas je Suljic mjeraOnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:47CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:43Gospodine Mirvicu niste u pravu posto ne poznajete Hadzikica tako da ne znate njegove odluke za nastavak karijere. Momak jednostavno uziva u 300 sunny days u godini i cistom povjetarcu sa sjevera koji lijeci pluca i citav cardiovascular system tako da su sanse minimalne za njegov transfer u jedan od najzagadjenijih gradova on the planet. Srdacan sportski pozdravIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:32
Nista od ovoga nije tacno, a transfer Hadzikica u Sarajevo je gotova stvar.
Sportski pozdrav, uz apel da prestanete siriti dezinformacije.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Koga ste vi ikad prodali?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:26Ako vas zanimaju Velezovi zimski transferi Hadikic prosuzuje sada na zimu jos dvije godine i sigurno ko nam dolazi su Nedim Mekic i mladi Zlatan Zenicanin. Ta tri su 100 posto sigurna i zavrseno sve. Ovog malog cemo prodat za dvije godine za cifru![]()

Ma sve znasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:08Uzivali su i Mujezinovic,Zeljkovic,Andjusic i mnogi drugi pa jedva cekali da dodju u gigante. Nece da igraju pred kopom od 10 ljudi,radje igrat za velik klub pred 10 hiljada ili 20 sto je pojam za Velez. Da malo odgovorim ovim prepotentnim,gledam ih mjesecima orgijaju,Sarajevo im trn u oku. Zeljkovic molio Boga da mu se ukaze prilika da igra za Sarajevo kao i svaki drugi,jedva cekaju da pobijegnu iz Veleza njih 90 posto osim Vehabovica. Za vas je Suljic mjeraOnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:47CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 okt 2023, 13:43
Gospodine Mirvicu niste u pravu posto ne poznajete Hadzikica tako da ne znate njegove odluke za nastavak karijere. Momak jednostavno uziva u 300 sunny days u godini i cistom povjetarcu sa sjevera koji lijeci pluca i citav cardiovascular system tako da su sanse minimalne za njegov transfer u jedan od najzagadjenijih gradova on the planet. Srdacan sportski pozdrav![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Iznenađen sam pristupom Gabele. Protiv najslabije ekipe lige ne mogu meda. Sumnjam da bi ovako igrali protiv nekog velikana.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.