Jazavac zaobiđi me u širokom luku, taj Zrinski za vas kokošare je misaona imenica.Cocaine je napisao/la:Tuzno je gledati kada navijac Slobode taj svoj stari BH klub svrstava u isti koš sa nekim novopečenim zrinskim širokim methelege jajcem i drugim
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Mislim da je Velež dao više dobrih igrača nego Željo i Sarajevo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kome ?Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Velež dao više dobrih igrača nego Željo i Sarajevo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Gator je napisao/la:Kome ?Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Velež dao više dobrih igrača nego Željo i Sarajevo.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Beduin
- Kontakt:
Ma ni u isti post me nemoj sa tim smrdom, samo se nadam da cu ga ikada sresti makar i u Mostaru, glavu bih mu otkinuo, **** jedno seljacko. Pise protiv Sarajeva i psuje im, hvale se kako su tukli sarajlije jos ranije i nema sta ne pisu, i onda pocne im se uvlaciti ponovo, eto obraza i kurca.Sunderland je napisao/la: Druze bilo bi dobro prije nego pocnes da lajes da potkrijepis nesto i cinjenicama.toliko si opsjednut tim likom da ga vidis u svakom niku.
Beduin nije registrovan na vas forum,Ali recimo ja znam pitara koji jeste i prenosi tvoje gadosti.
I zasto ne odgovoris na pitanje kao insan.
Gdje su pojacanja iz AEK-a investitori,Dusko,zasto nemate ni jednog igraca pod ugovorom,upravu nista.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Druze on je obicna budala kojemu je forum sve u zivotu.Beduin je napisao/la:Ma ni u isti post me nemoj sa tim smrdom, samo se nadam da cu ga ikada sresti makar i u Mostaru, glavu bih mu otkinuo, **** jedno seljacko. Pise protiv Sarajeva i psuje im, hvale se kako su tukli sarajlije jos ranije i nema sta ne pisu, i onda pocne im se uvlaciti ponovo, eto obraza i kurca.Sunderland je napisao/la: Druze bilo bi dobro prije nego pocnes da lajes da potkrijepis nesto i cinjenicama.toliko si opsjednut tim likom da ga vidis u svakom niku.
Beduin nije registrovan na vas forum,Ali recimo ja znam pitara koji jeste i prenosi tvoje gadosti.
I zasto ne odgovoris na pitanje kao insan.
Gdje su pojacanja iz AEK-a investitori,Dusko,zasto nemate ni jednog igraca pod ugovorom,upravu nista.
Pa maloprije pise mene ovdje gotive na forumu...
Vidis da je bolestan.on ako ima 50 godina ja i ti smo u penziji vec 20.kompleksi nize vrijednosti izviru iz njega,pokusava to nadoknadit vrijedjanjem svega oko sebe.
Vidis da boluje za paznjom,pa makar na forumu.
Mislim da je bio seksualno zlostavljan i odbacen vec u ranoj mladosti.ozbiljno.
Nedo bog nikom.
Sloboda je moja nacija

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebo majku jos se prepucavate pa citav dan majkemi....kako vam vise ne dosadi jedno te isto svaki dan
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ima pojedinaca koji su prešišali i ovu temu. Otvorit ću ja temu "FORUMAŠI SA NERVNIM SLOMOM"SaltCityAttack je napisao/la:ebo majku jos se prepucavate pa citav dan majkemi....kako vam vise ne dosadi jedno te isto svaki dan

-
- Kontakt:
Znali su oni i od leotara 10-0 !SaltCityAttack je napisao/la:Heller je napisao/la: Imate svo vrijeme ovog svijeta pocevsi od avgusta 2016 da nabijete omjer sa Radnickim i Buducnosti.
hahaha kad im Siouxi spomenu 12-1... treba se presaltat tamo na forum prva liga federacije ima da gori kad Siouxi budu spominjali 12-1 rezultat hahahahahha... **** te sunce kad se sjetim mi taj dan igrali sa Rdnikom iz Hadzica cini mi se da smo dobili 5-0 .. javljaju ljudi na Tusnju rezultate i iz Lukavca stali na 6-1 i nisu vise javljali..poslije oni jos 6 komada primili ahaha

- Stone Island
- Kontakt:
Dudelange. Kuhari, kelneri i postari.
-
- Kontakt:
pastrmka

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Beduin
- Kontakt:
Cuj degena, virtualni je svijet pa mozes psovati nekome. Sta da ti neko pocne sina kleti i psovati, smrdo jedan?
On o dostojanstvu? Haha
On o dostojanstvu? Haha

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jugoslaviji pa onda Bosni i Hercegovini.Gator je napisao/la:Kome ?Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Velež dao više dobrih igrača nego Željo i Sarajevo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fedelta brat mojfedeltafrotta je napisao/la:pastrmka![]()

Samo da pizdravim tuzlanske koze i mace u tangama uhhhhh
hah joj sta im radi lik, nabijo im kompleksa k'o Amar pitarima cc
sam samara 5-6 likova
sam samara 5-6 likova
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zna Im caku Mr.Trout reseta ih sam bez pomoci.
Nego nick mu je fuj vjestacko sranje, prirodno je pravilno.
Nemoj sad samo napisati da si 30ih s hitlerom šmrko I karo njemice.
Nego nick mu je fuj vjestacko sranje, prirodno je pravilno.
Nemoj sad samo napisati da si 30ih s hitlerom šmrko I karo njemice.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.